Jump to content

jim1900dz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jim1900dz's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα κάποια βοήθεια. Την επόμενη βδομάδα θα λείπω για κάποιες μέρες Γαλλία, αν κάποιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνω για να έχω ίντερνετ. Ευχαριστώ!
  2. Μην ξεχνάτε παίδες για ποιά συσκευή το έλεγε. Τώρα, έφυγε ο jobs, άλλαξαν και οι συσκευές. Μην μένουμε στα παλιά...
  3. Στον πάροχο σου πας και στην κόβουν αυτοί χωρίς χρέωση, εκτός και θες άλλη, επι πληρωμή βέβαια!
  4. Σχεδόν το ίδιο
  5. Να αλλάξεις ομφαλό στην κλειδαριά τις πόρτας. Όχι τπτ άλλο, απλά για να αποφύγεις ******** άν ο τύπος δεν ξέρει τί του γίνεται και πάει να σου αδειάσει το σπίτι.
  6. Άρα ήταν διαμορφωμένος για mac και όχι NAS. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον φορμάρεις σε NTFS για να είναι read/write απο PC αλλά να τον βλέπει και η τηλεόραση σου. Για να μπορείς να γράφεις σ' αυτόν και απο το mac θα πρέπει να εγκαταστήσεις (στο mac εννοείται) μια απο τις παρακάτω εφαρμογές tuxeraNTFS ParagonNTFS Υπάρχουν και άλλες αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα.
  7. Σε φίλο, ήρθε χρέωση 1032€. Καλά το έγραψα, 1032€! Φυσικά τους πήρε τηλ και τους είπε επακριβώς. "Δεν πιστεύω να περιμένετε να σας πληρώσω αυτά τα χρήματα". Του ξαναήρθε λογαριασμός κανονικός όπως πλήρωνε πάντα (λιγότερο απο 50€) και τέλος..
  8. Το NAS (network attched storage) όπως λέει και η ονομασία του, είναι διαδικτυακός δίσκος. Τον κουμπώνεις δλδ πάνω σε ρούτερ, και τον βλέπουν - είναι write/read - οι συσκευές που είναι στο ίδιο δίκτυο (και όχι μόνο, μπορείς δλδ να έχεις και απομακρυσμένη πρόσβαση). Αν σου λένε κάτι οι λέξεις file server, ε, αυτό είναι. Εσύ θες να τον κουμπώνεις πάνω στο pc και να έχεις πρόσβαση; Γιατί αυτό γίνεται και τώρα μέσω δικτύου...και τον βλέπουν όλες οι συσκευές, είτε έχεις pc με win είτε macOS, ακόμα και η τηλεόραση άν είναι στο δίκτυο... Άν κατάλαβα αυτό που περιγράφεις.
×
×
  • Create New...