lilypik Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ναι ναι, κατάλαβα με την SD, δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα,γιατί εχω ακόμα την παλιά μου SD. Χαχαχαχα με το -backoff- νόμιζα οτι ήταν ορολογία λειτουργίας συστήματος, χαχαχα.. Πάντως,όντως, αν δεν είχε την ειδοποίηση οτι τρέχουν συγχρόνως, εφαρμογές, δεν το καταλαβαίνεις. Δηλ. είναι 'δυνατό' και σε μένα, δεν έχω δει 'κόλλημα' που λένε. Σαφώς και αξίζει, πλήρως τα λεφτά Του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τη δοκίμασες τη λολιποπ; Πολύ καλή!!! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilypik Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τη δοκίμασες τη λολιποπ; Πολύ καλή!!! :) Δεν την δοκίμασα ακόμα. Επειδή δεν έχω την δυνατότητα δικού μου PC, θέλω να το πάω αλλού να μου την περάσουν. Αλλά και PC να είχα τώρα, με το μπέρδεμα που έγινεμε το Root, θα δίσταζα να το κάνω εγώ, για να μην γίνει καμία πατατιά. Αν και είτε ξαναπεράσω την 'μαμά του' είτε την lolipop, θα ξανά γίνει καινούργιο. Αλλά για καλό και για κακό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπερα, Εχω την εκδοση με firmware που τελειωνει σε 260, αναβαθμιζεται σε lolipop? Αν ναι απο που θα κατεβαεω το αρχειο για την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Αναβαθμίστηκε σήμερα σε loli έγινε και ένα reset και το κινητό ανανεώθηκε....καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και πιο smooth λειτουργία ειναι τα πρώτα θετικά που παρατήρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχω 2 ερωτήσεις 1. από που αγόρασες το τηλέφωνο; 2. το update το κατέβασες απο το επίσημο site της Huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παιδιά μια σελίδα πίσω δίνω link για το update! ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έχω 2 ερωτήσεις 1. από που αγόρασες το τηλέφωνο; 2. το update το κατέβασες απο το επίσημο site της Huawei;[/quoteΕ Από Ελλάδα skroutz μαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilypik Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδιά μια σελίδα πίσω δίνω link για το update! ;) Φίλε μου, να σε ρωτήσω, έχει Ελληνικά ? ή θα πρέπει να τα κατεβάσω ξεχωριστά. Απο ότι καταλαβαίνεις, αποφάσισα να κάνω την αποκοτιά απο το κινητό. Μπήκα στη Huawei αλλά μου δίνει μιας άλλης rom G8 (RIO-L01,EMUI 3.1, C432B160,Greece. Ενώ έδωσα την δική μου [G7-L01V100R001C00B263]. Είναι δυνατόν ? Αφού εχω το G7, πώς μου δίνουν την επιλογή για G8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα, Η μόνη official αναβάθμιση που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, αφορά τις χώρες: Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία. Η rom ( ελληνικό μενού) που έχει το κινητό σου (και το δικό μου) δεν εμφανίζεται ακόμα πουθενά. Σχετικό link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ελληνικό πληκτρολόγιο έχεις. Μενού δε ξέρω. Ποτέ δεν το είχα στα ελληνικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilypik Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Κατάλαβα Παιδιά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλημερα, στο επισημο site της εταιριας υπαρχει η 6 με link για download. Πως μπορουμε να ξερουμε αν ειναι η τελικη εκδοση, δεν αναφερει κατι για developers only οπως για το mate7 πχ. Επισης λεει kitkat version ,μηπως εννοει οτι πρεπει να ειμαζτε σε kitkat για να δουλεψει, ειμαι σε lolipop τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://emui.huawei.com/en/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=78 Να κσι το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 καλησπερα. μηπως γνωριζει κανεις ποτε ερχετε η αναβαθμιση του συγκεκριμενου τηλεφωνου ? το δικο μ κινητο αυτη τη στιγμη εχει το 4.4.4.?τη πλεονεκτηματα θα εχει αν παρει αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 καλησπερα . γνωριζει κανεις ποτε επιτελους θα παρει το g 7 αναβαθμιση σε marshmallow. ?εχει κανεις το συγκεκριμενο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έχει βγει από το καλοκαίρι η 6.0 αλλά λέει ότι είναι για Asia specific models. http://www.carbontesla.com/2016/07/download-ascend-g7-b530-marshmallow-firmware-turkey/ Υπομονή και θα έρθει και στα ευρωπαϊκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabiawrc_ Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μετα απο σπασιμο οθονης,παραγγειλα μια καινουργια οθονη και πηγα σε ενα φιλο να την αλλαξουμε παρεα. οταν αφαιρεσαμε την ενσωματωμενη μπαταρια απο την μητρικη με μπαταρια φορτισμενη στο 40%,τοποθετησαμε την νεα οθονη και συνδεσαμε παλι την μπαταρια για να δουμε οτι ειναι οκ,ανοιξε αλλα η μπαταρια πηγε στο 5% και το κινητο εκλεισε. Αφου η καινουργια οθονη εσπασε σε ενα σημειο απο λαθος χειρισμο:X,το κινητο φορτιστηκε πληρως στο 100% και απο εκει και περα στο 60% πεφτει ξαφνικα στο 2% το κινητο σε προειδοποιει οτι δεν εχει μπαταρια και κλεινει. Οταν το βαλω παλι για φορτιση κλειστο ξεκιναει στο 1% η φορτιση αλλα μετα απο λιγο πεταγεται στο 65% πχ. Εκανα την συσκευη root με το kingroot και εκανα calbrating με διαφορα προγραμματα με κανενα αποτελεσμα.αν το αφησω το κινητο στη φορτιση ολο το βραδυ,το πρωι με το που το ανοιξω κλεινει στο 80% και μολις το φορτισω 5 λεπτα παει στο 100%.Το κινητο δεν φοραει καποια custon rom,μονη τη δικη του.Επισης με reset εργοστασιακων δεδομενων παλι τπτ. Υπαρχει περιπτωση να χαλασε η μπαταρια με το heat gun που βαλαμε για την αφαιρεση της οθονης?Η εχει να κανει καθαρα με software? Επισης το ακουστικο ακουγεται βραχνιασμενο και δεν ακουω τον αλλο καλα ενω πριν δουλευε αριστα. καποια ιδεα λυση?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts