Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά γεια σας, δεν έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά γράφω εκ μέρους φίλου μου που το έχει. Από ότι βλέπω έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα για την τοποθέτηση mp3 ως ήχο κλήσης. Μήπως κάποιος ξέρει κάτι ή έχει γραφτεί κάπου πιο πριν να μη ψάχνω?

Με τα τελευταία λογισμικά δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.:)

Πηγαίνεται σε κάποιο service της se, κάντε του μια αναβάθμιση και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τους ήχους κλήσης.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τα τελευταία λογισμικά δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.:)

Πηγαίνεται σε κάποιο service της se, κάντε του μια αναβάθμιση και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τους ήχους κλήσης.

Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να το βρω καινουργιο ; Να μου συστησει καποιο καταστημα η καποιο ηλεκτρονικο καταστημα ( το e-marcet )δεν μου επιτρεπει εισοδο ) . το ειχα ολοκαινουργιο και πριν 2 μηνες μου επεσε στο δρομο και το πατησαν αυτοκινητα !

Παιδιά επειδή η SE και η Vodafone δεν κάνει λέει αναβάθμιση λογισμικού (το έκοψαν είπαν...!) μήπως ξέρετε μαγαζιά στην Αθήνα που το αναλαμβάνουν? Είχα ακούσει για Omnitech ή κάνω λάθος...? Παρακαλώ και διευθύνσεις αν μπορείτε...

Παιδιά επειδή η SE και η Vodafone δεν κάνει λέει αναβάθμιση λογισμικού (το έκοψαν είπαν...!) μήπως ξέρετε μαγαζιά στην Αθήνα που το αναλαμβάνουν? Είχα ακούσει για Omnitech ή κάνω λάθος...? Παρακαλώ και διευθύνσεις αν μπορείτε...

Φίλε, έχεις εγγύηση?

Τι θα πεί το έκοψαν?

Και η omnitech επίσημο σέρβις της se είναι.

Παιδιά επειδή η SE και η Vodafone δεν κάνει λέει αναβάθμιση λογισμικού (το έκοψαν είπαν...!) ..

Γαμώ τη μέρα που πήρανε την εξουσία και θέση αυτά τα ψοφίμια. Ακουσε εκει το κόψανε. Εμένα ο ανυπόθετος μου ίπε οτι το w950 είναι πολύ καλό κινητό αλλα δεν έχει symbian και αμα δεν τουδειχνα το χαρτί θα με έβγαζε και τρελο.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Γαμώ τη μέρα που πήρανε την εξουσία και θέση αυτά τα ψοφίμια. Ακουσε εκει το κόψανε.

:lol::lol::lol:

Κάποιο λάθος θα κάνετε.Δεν μπορεί να το κόψανε.

Παρεπιπτόντως, την Δευτέρα πήγα ένα v800 για σέρβις.

Δεν μου είπαν απολύτως τίποτα.

Μήπως εννοούσαν ότι δεν βγαίνουν πια καινούριες αναβαθμίσεις(που είναι λογικό)??

Btw, ο ανυπόθετος ποιός είναι?:worry::worry:

Ένας τύπος που δουλεύει στο γερμανό και το πάιζει gadjetάς. Του είπα αν έχει το 950 ταχύτητες 3 γενιάς και μου λεει οχι, μόνο wap. Ξέρεις το φουσέκη? πήρα μια φράση του και του λέω του φλώρου. Το w850 έχει 2 μέγκαπίξελς cmos double port με macro και autofocus, σωστά? ΝΑΙ μου λέει. Μετά του λέω έχει 3g έτσι? NAI ναι μου ξανα λέει. Μμμ υποστηρίΖει και το νεο 3g πρωτόκολλο mackmafe ollga rigen σωστά? Ναι μου λέει πάλι ο βλάκας
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ο φίλος μου διώχθηκε με εγγύηση ακόμα 6 μηνών κακήν κακώς και από την επίσημη Sony και από τη Vodafone λέγοντάς του ότι ΔΕΝ υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση για να του κάνουν αναβάθμιση λογισμικού...Με τίποτα...

ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ο φίλος μου διώχθηκε με εγγύηση ακόμα 6 μηνών κακήν κακώς και από την επίσημη Sony και από τη Vodafone λέγοντάς του ότι ΔΕΝ υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση για να του κάνουν αναβάθμιση λογισμικού...Με τίποτα...

Θέλεις να μου δώσεις το κινητό να το πάω εγώ στο σέρβις???:p)

Θα το χαιρόμουν πολύ να τους σπάσω το κινητό στο κεφάλι τους(και μετά θα σου πάρω καινούριο:D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ S E V800 KAI Η ΒΛΑΜΕΝΗ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ :mad: :ninja: :(

ΠΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

[ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΣ Μ*****ΕΣ]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλύτερα να απευθύνεις την ερώτησή σου στο ανάλογο θέμα για το V800,στην υποενότητα των Sony Ericsson.

Καταρχάς περίμενε 36 ώρες μέχρι να στεγνώσει εντελώς η συσκευή.Ίσως ξαναλειτουργήσει τότε...

πετα το...

Ναι,μόνο που αυτό δεν είναι λύση στο πρόβλημα του φίλου...

Εξάλλου δεν έχει να χάσει κάτι αν περίμενει λίγες ώρες.

Ναι,μόνο που αυτό δεν είναι λύση στο πρόβλημα του φίλου...

Εξάλλου δεν έχει να χάσει κάτι αν περίμενει λίγες ώρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει και ένας Moderator με το username rigasnic!!!

(Άσχετο)!

Θα στο πεί και κάποιος από τους Moderators ότι δεν έπρεπε να δημιουργλησεις θέμα με τέτοιο τίτλο!!!

Όσον αφορά το πρόβλημα :

1.Δοκίμασες να το στεγνώσεις καλά;

2.Αν το έχεις κάνει αυτό, άφησέ το λίγη ώρα ακόμα να στεγνώσει λίγο καλύτερα (όπως είπε και ο DENIOR) μήπως έχει υγρασία σε σημεία που δεν βλέπεις...

3.Αν παρ' όλα αυτά, δεν δουλεύει ε, τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.

Το πηγαίνεις για service...

Υπάρχει και ένας Moderator με το username rigasnic!!!

(Άσχετο)!

Θα στο πεί και κάποιος από τους Moderators ότι δεν έπρεπε να δημιουργλησεις θέμα με τέτοιο τίτλο!!!

Όσον αφορά το πρόβλημα :

1.Δοκίμασες να το στεγνώσεις καλά;

2.Αν το έχεις κάνει αυτό, άφησέ το λίγη ώρα ακόμα να στεγνώσει λίγο καλύτερα (όπως είπε και ο DENIOR) μήπως έχει υγρασία σε σημεία που δεν βλέπεις...

3.Αν παρ' όλα αυτά, δεν δουλεύει ε, τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.

Το πηγαίνεις για service...

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΣΩ;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ειπα και πριν, το λεω και τωρα.

πετα το.

παρε κατι αλλο. το κινητο σου εχει χαλασει κατα 99%.

εχεις δικιο το ειδα η μπαταρια εχει φουσκωσει το κινητο δεν ανοιγει κριμα και οσο το σκεφτομαι.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις δικιο το ειδα η μπαταρια εχει φουσκωσει το κινητο δεν ανοιγει κριμα και οσο το σκεφτομαι.....

φυσικο ειναι.

υπαρχει περιπτωση να πλυθει ενα κινητο στο πλυντηριο και μετα να λειτουργησει?:wacko:

απορω ποιος τα πιστευει κατι τετοια.:blink:

1)θα βραχυκυκλωσε

2)η μπαταρια θα οξυδωθηκε

3)ο φακος της καμερας εγινε μινι γυαλα για μικροοραγανισμους

4)η οθονη δε θα ξανα-λειτουργησει ποτε...

υγ:αν το πας για service:

1)θα γελανε

2)θα σου παρουν ενα σκασμο χρηματα...

βρες κατι αλλο.

ξεπερασε το!:p

λυπαμαι!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ S E V800 KAI Η ΒΛΑΜΕΝΗ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ :mad: :ninja: :(

ΠΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

[ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΣ Μ*****ΕΣ]

πιστευω οτι πρεπει να απολυσετε την καθαρηστρια.

ολα απο εκει ξεκινανε...

το κινητο...μαλλον δεν θα επιζησει...

Never Give Up:!:

Join friend!

πιστευω οτι πρεπει να απολυσετε την καθαρηστρια.

ολα απο εκει ξεκινανε...

το κινητο...μαλλον δεν θα επιζησει...

το κινητο πεθενε...

οσο για την καθαριστρια.......

ειναι μια αλβανιδα tespa

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θεός σχορέστο!! Κάντου μια έντυμη κηδία (ανακύκλωση δηλαδή, γιατί είμαστε και οικολόγοι) και πάρε άλλο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

και εγώ είμαι ένας από τους απογοητευμένους κατόχους του Z800... Έχει σπάσει έχει χάσει το σήμα δεν πατιούνται τα κουμπιά... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

k ego to z800i exo paidia k ontos exo spastei me ta pliktra.theloun poli dinami pleon gia na patithoun.

iparxei arage periptosi na mporei na ftiaxtei to provlima ?? ( mipos thelei kamia allagi mono plaketas pliktrologiou,leo mipos....) isos to pao k se kana germano na to doun

allios tha to paro apofasi oti einai i pio apotiximeni agora mou se kinito.(oxi tipota allo den tha mporeso pote na to pouliso k tha mou meinei)

k ego to z800i exo paidia k ontos exo spastei me ta pliktra.theloun poli dinami pleon gia na patithoun.

iparxei arage periptosi na mporei na ftiaxtei to provlima ?? ( mipos thelei kamia allagi mono plaketas pliktrologiou,leo mipos....) isos to pao k se kana germano na to doun

allios tha to paro apofasi oti einai i pio apotiximeni agora mou se kinito.(oxi tipota allo den tha mporeso pote na to pouliso k tha mou meinei)

Εγώ ευτυχως πρόβλημα με πλήκτρα δεν πρόλαβα να δω,το κρατησα ουτε 3 μηνες γι αυτο μάλλον...Κατα τα άλλα οτι αλλο πρόβλημα υπάρχει μου το εμφάνισε.

Το καπακι που ανοιγει προς τα πάνω διαλυθηκε,το σημα χανόταν οταν εκλεινες το καπάκι,και γενικα δεν ήταν δυνατό,ειχε μια αθλια οθονη πολύ σκοτεινή,την χειρότερη κάμερα σε εσωτερικους χώρους και το βραδυ ενα απολυτο σκοταδι.....,+οτι ετριζε ολοκληρο....Στην κυριολεξια πέταξα 480 ευρώ.

Η πιο αποτυχημένη μου αγορα σε κινητό....

Υστερα απο ολα αυτα πως να ξαναπάρω εγώ s.e μου λέτε?

αν και ενα κ750 που έχω ειναι παρα πολύ καλο..

Και το καλυτερο???το πήγα στο αθλιο servive τους,μου το βγάλαν εκτος εγγυησης,και ζητουσαν και 80 ευρώ οι αθλιοι...

Το κινητό δεν μου ειχε πέσει ποτέ κάτω,δεν είχε το παραμικρό σημάδι,ολοκαινουριο ήταν..

• The title was changed to Sony Ericsson V800i