Jump to content

Υahoo & POP πρόσβαση

elteo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (28 Οκτ. 2004 , 11:42)

Γίνεται..?

Εάν ναι πώς...

p.s. Το ελληνικό πάντα.

ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=41991&highlight=yahoo

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=31992&highlight=yahoo

;)

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Δες και αυτό, αν δεν βγάλεις άκρη με pop/smtp servers: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=600807#post600807

mcde όταν μου λέει ο smtp server θέλει authentication, οπότε αφού φτιάξεις το account πήγαινε στις ρυθμίσεις του και βάλε smtp server requires authentication τι εννοεί?

Πώς γίνεται στον thunderbird του Μοzilla 1.7.2...?

Kάνω αυτά που μου λέει αλλά όταν μου ζητάει το password και το βάζω Sending password did not succeded.Pop.mail.yahoo.com not corresponded

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε, δεν χρειάζεστε έξτρα προγράμματα για το pop3 access.

Για να δουλέψει η αποστολή-λήψη των mail του yahoo (οποιουδήποτε, είτε ειναι co.uk ή .com ή .gr το ίδιο είναι) βάζετε πρώτα στα mail options στη σελίδα του yahoo ότι θελετε να εχει ποπ access ο mail client σας, ορίζετε τους servers (pop, smtp κλπ) και ΒΑΣΙΚΟ είναι να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Yahoo Delivers στο http://privacy.yahoo.com/privacy/us/delivers/details.html και εκεί απλά κάντε sign up στην υπηρεσία ότι θέλετε να σας στέλνει κάποια promotional mail. (Δεν στέλνει σχεδόν ποτέ). Έτσι θα δουλεψει και ο εξερχόμενος mail server ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι ο provider σας. Σε μένα δουλεύει από οπουδήποτε και με ISP Forthnet, ΟΤΕνετ, Τελλασ Free και από το LAN της δουλειάς.

Αυτός είναι ο τρόπος, δοκιμασμένος και τσεκαρισμένος. Για κάποιο λόγο το γιαχού απαγορεύει στον mail client σας να στείλει μέσω smtp.mail.yahoo.com/gr/co.uk ΕΚΤΟΣ και αν είστε γραμμένοι στο Yahoo Delivers οπότε σου επιτρέπει.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε τσεκάρει το My outgoing server requires authentication και το use same settings as my incoming mail server.

Αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες απλά ρωτήστε

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

• 4 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (28 Οκτ. 2004 , 23:01)

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε, δεν χρειάζεστε έξτρα προγράμματα για το pop3 access.

Για να δουλέψει η αποστολή-λήψη των mail του yahoo (οποιουδήποτε, είτε ειναι co.uk ή .com ή .gr το ίδιο είναι) βάζετε πρώτα στα mail options στη σελίδα του yahoo ότι θελετε να εχει ποπ access ο mail client σας, ορίζετε τους servers (pop, smtp κλπ) και ΒΑΣΙΚΟ είναι να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Yahoo Delivers στο http://privacy.yahoo.com/privacy/us/delivers/details.html και εκεί απλά κάντε sign up στην υπηρεσία ότι θέλετε να σας στέλνει κάποια promotional mail. (Δεν στέλνει σχεδόν ποτέ). Έτσι θα δουλεψει και ο εξερχόμενος mail server ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι ο provider σας. Σε μένα δουλεύει από οπουδήποτε και με ISP Forthnet, ΟΤΕνετ, Τελλασ Free και από το LAN της δουλειάς.

Αυτός είναι ο τρόπος, δοκιμασμένος και τσεκαρισμένος. Για κάποιο λόγο το γιαχού απαγορεύει στον mail client σας να στείλει μέσω smtp.mail.yahoo.com/gr/co.uk ΕΚΤΟΣ και αν είστε γραμμένοι στο Yahoo Delivers οπότε σου επιτρέπει.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε τσεκάρει το My outgoing server requires authentication και το use same settings as my incoming mail server.

Xάρις την πολύτιμη βοήθεια του φίλου ovelix δούλεψε άψογα σε thunderbird email client.

Θέλω να ρωτήσω μπορώ να έχω auto respοnce με pop access ή γίνεται μόνο σε web access..?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (28 Οκτ. 2004 , 23:01)

Eκανα αυτα που λες, και λαμβανω κανονικα τα εμαιλ μου. Το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ μπορω να στειλω εμαιλ με αυτον τον τροπο!

iphone 14 pro

Τα έκανες όλα? Τα έκανες με το σωστό τρόπο? Αν δούλεψε σε μένα και τον elteo, μάλλον κάτι ξέχασες να ενεργοποιήσεις. Ξαναπάρε τη διαδικασία από την αρχή και δες τι λείπει.

Ayto poy einai???

"Για να δουλέψει η αποστολή-λήψη των mail του yahoo (οποιουδήποτε, είτε ειναι co.uk ή .com ή .gr το ίδιο είναι) βάζετε πρώτα στα mail options στη σελίδα του yahoo ότι θελετε να εχει ποπ access ο mail client σας, ορίζετε τους servers (pop, smtp κλπ)" :o

iphone 14 pro

Εκεί που βλέπεις τη λίστα με τα εισερχόμενά σου στο yahoo στο web, καπου δεξιά πάνω λέει mail options. Πατάς. Σου βγάζει μια σελίδα όπου πατάς POP Access and Forwarding. Τickάρεις το κουτάκι web & pop access.

Πας στον client σου (outlook express, ξερωγώ) και ορίζεις τους Ingoing και outgoing servers. Τα υπόλοιπα είναι αναλυτικά παραπάνω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (24 Νοέ. 2004 , 11:36)

Εκεί που βλέπεις τη λίστα με τα εισερχόμενά σου στο yahoo στο web, καπου δεξιά πάνω λέει mail options. Πατάς. Σου βγάζει μια σελίδα όπου πατάς POP Access and Forwarding. Τickάρεις το κουτάκι web & pop access.

Πας στον client σου (outlook express, ξερωγώ) και ορίζεις τους Ingoing και outgoing servers. Τα υπόλοιπα είναι αναλυτικά παραπάνω.

Ela poy den yparxei pouthena to POP Access and Forwarding!!!!! :blink:

To ελυσα το προβλημα βαζοντας σαν διακομιστη εξερχομεων στο outlook αυτον του ISP μου.

iphone 14 pro

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marlboro man (24 Νοέ. 2004 , 11:43)

Ela poy den yparxei pouthena to POP Access and Forwarding!!!!! :blink:

To ελυσα το προβλημα βαζοντας σαν διακομιστη εξερχομεων στο outlook αυτον του ISP μου.

Δες με screenshots...

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marlboro man (24 Νοέ. 2004 , 18:42)

Σε ευχαριστω, αλλα αυτες τις επιλογες δεν στις δινει το yahoo.com !!!

Και εσυ τα ιδια ζορια τραβάς??? :(

Το com δεν σε αφηνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να εχεις POP σε client αν δεν πληρώσεις την υπηρεσια. Δοκιμασα και με ΥαhooPoPs αλλα ματαια.

Yahoo! Mail users can read their Yahoo! Mail messages in Netscape, Eudora, or Outlook by subscribing to the Yahoo! Mail Plus service.

Τωρα σε gr υποτιθεται οτι γινετε αλλα δεν σε αφηνει να εχεις το username που εχεις στο com. Θελει νεο account δυστυχώς.

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrini ( 3 Δεκ. 2004 , 13:08)

Τωρα σε gr υποτιθεται οτι γινετε αλλα δεν σε αφηνει να εχεις το username που εχεις στο com. Θελει νεο account δυστυχώς.

Δεν υποτίθεται, γίνεται σίγουρα...

Ανοιξε έναν νέο gr account.

• 5 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (28 Οκτ. 2004 , 20:40)

Τα προγραμματάκια YahooPOPs και Yosucker τα έχεις δοκιμάσει?

Είχα δώσει τα links τους εδώ...

παιδια εχω λογαριασμο yahoo.com(οχι gr) και ενω χρησιμοποιουσα το yahoopops και ηταν ολα οκ απο χθες το βραδυ ξαφνικα δεν μπορω να κατεβασω κανενα mail...(χρησιμοποιω το incredimail)....

μου βγαζει συνεχως error try later....

το θεμα ειναι οτι μπορω να στειλω κανονικα mail αλλα οχι να κατεβασω...

:mad:

εχει αλλαξει κατι...? στο yahoo.gr mail μου χωρις κανενα προγραμμα κατεβαζω και στελνω κανονικα....

επισης ειμαι συνδρομητης στο mail.gr(1 gb το χρονο...)

σημερα πρεπει να μου στειλαν ενα μεγαλο mail ξεκιναει να το κατεβασει και κανει μια ωρα στο 1%.... περιμενω περιμενω αυτο εκει...

παω να μπω απο την απλη σελιδα (mail.gr) και δεν αναγνωριζει τα στοιχεια μου και τον κωδικο μου ενω απο το incredimail μπαινω κανονικα...

ξερει κανεις τι μπορει να χω κανει??(εχω sp2)....

το δευτερο προβλημα τελικα ηταν προβλημα απο το mail.gr το οποιο λυθηκε...

το προβλημα μου ομως με το yahoopops παραμενει....

παιδια οσοι χρησιμοποιητε το συγκεκριμενο προγραμματακι σας δουλευει σωστα η εχετε προβληματα σαν και μενα???

• 2 months later...
Προσπαθώ να στείλω mail από το Outlook Express με τον λογαριασμό του yahoo αλλά δεν στέλνει και βγάζει σφάλμα. Τα εισερχόμενα τα λαμβάνει κανονικά. Στους διακομιστές έχω βάλει αυτά που ειπώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες. Εισερχόμενη: pop.mail.yahoo.com και εξερχόμενη: smtp.mail.yahoo.com. Γιατί δεν στέλνει mail; :confused: :worry:

Προσπαθώ να στείλω mail από το Outlook Express με τον λογαριασμό του yahoo αλλά δεν στέλνει και βγάζει σφάλμα. Τα εισερχόμενα τα λαμβάνει κανονικά. Στους διακομιστές έχω βάλει αυτά που ειπώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες. Εισερχόμενη: pop.mail.yahoo.com και εξερχόμενη: smtp.mail.yahoo.com. Γιατί δεν στέλνει mail; :confused: :worry:

Έχεις mail στο yahoo.com ή στο .gr; Μόνο το .gr δίνει POP3. Αν έχεις .com πρέπει να χρησιμοποιήσεις το YahooPOPs.

Έχεις mail στο yahoo.com ή στο .gr; Μόνο το .gr δίνει POP3. Αν έχεις .com πρέπει να χρησιμοποιήσεις το YahooPOPs.

To γνωρίζω αυτό γιαυτό και άνοιξα λογαριασμό .gr ;)

Αλλά παρόλα αυτά δεν στέλνει mail από outlook express.. :mad:

Σαν εξερχόμενη θα βάλεις τον smtp του isp σου.

Ακριβώς το ίδιο είχα κ εγώ και το ανακάλυψα τυχαία και μετά από πολύ ψάξιμο.