mol Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Η 800 δεν είναι τραγικη έλλειψη. Εχεις δοκιμασει διαφορες ρομς κλπ μπας και στρωσει το θεμα που εχει? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Είναι τραγική γιατί είμαι τώρα Αγίους Θεοδώρους και με την Wind δεν έχω ούτε 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Με την 800 και παλι δε θα δεις κατι παραπανω. Να έπιανες 3g, τοτε ισως ειχες ελπιδα για 4g Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Λάθος πχ με την Cosmote έχω 4G και το Πάσχα που είχα έρθει με το Doogee Y6 max που είχα είχε κανονικά 4G με την Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Δηλαδη ενω οριακα επιανες 2g με το νοτε 2, με το Υ6 πιανεις 4g κανονικά. Περιεργο.... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Την πάτησα πέρυσι εδώ στου Αγίους που είχα έρθει διακοπές, είχα το letv X800 που ήξερα ότι δεν έχει 800αρα και είπα οκ δεν θα έχω 4G θα κάνω την δουλειά μου με 3G αλλά δεν είχα ούτε 2G Τώρα γράφω με την Cosmote η Wind κάνει 2-3 λεπτά να μου ανοίξει μια σελίδα. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα θα είχα πάρει το mi max που θέλω μεγάλη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παρε το le max 2 που εχει 5.7 οθονη :p Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Με μικρή οθόνη υπάρχουν πολλά εγώ θέλω 6.5 :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Ε βρες ενα τάμπλετ και συ να κανεις τη δουλεια σου :p Εχω την εντυπωση ότι η μπαταρία στην 8.2.1 εχει στρωσει. Βεβαια δε το λειτουργω, ομως σε σταντ μπαι κραταει καλά! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Μου ήρθε σήμερα η Nohon BM45 έπειτα από 17 ήμερες που την είχα παραγγείλει (22-05-2017) από το Ali στα 10.88 ευρώ. Εξωτερικά η συσκευασία είχε ζελατίνα που κάλυπτε το χάρτινο κουτί πράγμα που επιβεβαιώνει ότι δεν έχει ανοιχτεί. Παρ'όλο που έχω παραγγείλει ξανά μπαταρία για άλλο κινητό από Ελλάδα ομολογώ πως η συσκευασία μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Είμαι με XTRV Stable 8.2.1.0. Θα φορτίσω και μετά από καμιά εβδομάδα θα σας πω τις εντυπώσεις μου για τις επιδόσεις της μπαταρίας σε σχέση με την περίπου 2 ετών εργοστασιακή. Όπως είχα προαναφέρει στη παραπάνω παράθεση θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου για τη μπαταρία Nohon BM45. Έχω μία κάρτα SIM της Cosmote, μία κάρτα micro sd Kingston Class 10, φωτεινότητα στο αυτόματο με το δείκτη κύλισης να είναι πριν τη μεση, έχω δικαιώματα root, εγκατεστημένο greenify, modem P37, χρησιμοποιώ την εξοικονόμηση του κινητού (χωρίς καμία άλλη εφαρμογή τύπου DU Battery Saver) και στα 15'' έχω βάλει τη ρύθμιση να κλείνει η οθόνη αν μένει αδρανής από το χρήστη. Τέλος, στο κινητό είναι εγκατεστημένη η XTRV Stable 8.2.1.0 Όταν φόρτισα πρώτη φορά τη Nohon η ένδειξή της ήταν στο 56%, προφανώς επειδή οι μπαταρίες αποθηκεύονται και πρέπει κάπως να διατηρηθούν μέχρι να πωληθούν. Στο manual που έχει η συσκευασία αναφέρει πως μετά από 3-4 κύκλους φόρτισης θα δούμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στη δική μου τη περίπτωση αν θυμάμαι καλά το φόρτισα γύρω στις 8 φορές μέχρι χτες που είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα για πρώτη φορά. Δε θα διαφοροποιηθώ πολύ από τις ήδη υπάρχουσες θετικές κριτικές που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη μπαταρία. Τις πρώτες φορτίσεις έπαιρνα οθόνη περίπου όσο και με την εργοστασιακή 3 - 3.5 ώρες και είχα απογοητευτεί, παρατήρησα όμως στη πορεία πως η αποφόρτιση γινόταν με πιο αργό ρυθμό. Ώσπου έφτασα στη χθεσινή ημέρα όπου έφτασα 5.5 ώρες οθόνη με χρήση εφαρμογών όπως Facebook, Instagram, Gmail, Tapatalk, Chrome, συγχρονισμός με Mi Band - Mi Fit (όχι συνεχώς συνδεδεμένο), αναβάθμιση 3 εφαρμογών από google play, Twitter, Gearbest, Banggood, Aliexpress, Skroutz, Bestprice και μπορεί να έχω ξεχάσει και κάποια ακόμα. Τη Nohon BM45 τη συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα. Τα αποτελέσματα στις επόμενες φωτογραφίες. Edited June 20, 2017 by miselon Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μια απο τα ίδια και εμένα η πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 5.5 ώρες οθόνη με 2 ενεργές sim, με wifi, ιντερνετ, μερικές κλήσεις και πάνω από 3 ώρες βίντεο στο tube τώρα είμαι στη δεύτερη φόρτιση και μετά από 17 λεπτά ομιλίας σε κλήσεις η μπαταρία είναι ακόμα στο 100% κάτι που δεν τόχα ξαναδεί ποτέ με την παλιά μπαταρία και αυτό μου δείχνει τελικά οτι όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μια απο τα ίδια και εμένα η πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 5.5 ώρες οθόνη με 2 ενεργές sim, με wifi, ιντερνετ, μερικές κλήσεις και πάνω από 3 ώρες βίντεο στο tube τώρα είμαι στη δεύτερη φόρτιση και μετά από 17 λεπτά ομιλίας σε κλήσεις η μπαταρία είναι ακόμα στο 100% κάτι που δεν τόχα ξαναδεί ποτέ με την παλιά μπαταρία και αυτό μου δείχνει τελικά οτι όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά!! Πραγματικά, ούτε κι εγώ δε το πίστευα. Το κινητό μας έχει πάρει ανάσα σχετικά με την αυτονομία του και παράταση έως ότου πάρουμε κάποια νέα συσκευή. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Πραγματικά, ούτε κι εγώ δε το πίστευα. Το κινητό μας έχει πάρει ανάσα σχετικά με την αυτονομία του και παράταση έως ότου πάρουμε κάποια νέα συσκευή. Ναι νομίζω σαν συσκευή βγάζει άνετα 1-2 χρόνια ακόμη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εγω το εδωσα και τωρα ψαχνω για κινητο με B20 800:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Παρε το νοτε 4χ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Παρε το νοτε 4χ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Εγώ αυτό πήρα... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Η έκδοση με τα 3GB Ram 145€ gearbest 138€ banggood . Και μπαταρία 4000mah . Μπράβο ρε xiaomi για άλλη μια φορά. Από αυτονομία πως πάει; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Καλημέρα σε όλους! Μήπως κάποιο μέλος ενδιαφέρεται να πουλήσει το Note 2 του; Ένας φίλος το ψάχνει. Αν ναι στείλτε μου ένα πμ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Η έκδοση με τα 3GB Ram 145€ gearbest 138€ banggood . Και μπαταρία 4000mah . Μπράβο ρε xiaomi για άλλη μια φορά. Από αυτονομία πως πάει; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ινφο στο αντίστοιχο τοπικ. Τα πηγαινα αψογα, να ξες Καλημέρα σε όλους! Μήπως κάποιο μέλος ενδιαφέρεται να πουλήσει το Note 2 του; Ένας φίλος το ψάχνει. Αν ναι στείλτε μου ένα πμ. Ευχαριστώ! Τσεκαρε αγγελιες Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis14 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Παιδιά μου χάλασε το κινητό μήπως ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να ασχολείται να ξέρει από xiaomi στην Θεσσαλονίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Εχει ενα πριν την εγνατια αρισυερα στην παυλου μελα που εχει xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Χθες περασα απο κει, δεν είδα κατι.... Τι επαθε? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 https://postimg.org/image/8009y2j1n/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλημέρα σε όλους! Μήπως κάποιο μέλος ενδιαφέρεται να πουλήσει το Note 2 του; Ένας φίλος το ψάχνει. Αν ναι στείλτε μου ένα πμ. Ευχαριστώ! Έχεις πμ. Δες το και πες μου Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλημέρα Εχω περάσει τη stable 8.2.1 και όλη νύχτα ήταν στο δικό του φορτιστή και έφτασε μέχρι το 75% καμία ιδέα τι φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts