navystam Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εχω την 8.0.1.0. Stable Ψάχνω να βρω αλλά χάθηκα και δεν τη βρίσκω την αμέσως επόμενη αν δεν κάνω λάθος 8.0.2.0?καποια στιγμή το είχαν γράψει κάποια παιδιά αλλά δεν την βρίσκω πουθενά να την κατεβάσω. Θέλω να την βάλω μόνο και μόνο γιατί δεν μου δουλεύει τώρα το app της wats up. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Δε δουλεύει το απ? Εισαι σιγουρος οτι φταίει η ρομ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Πάντως για την μπαταρία που γράφετε πολλοί θεωρώ ότι είναι πρόβλημα της ρομ. Είμαι με 8.1.3.0 την ελληνική και έχω το γνωστό πρόβλημα που άμα βγάλεις και βάλεις την μπαταρία εμφανίζεται με +20%. Με την 7 δεν είχα τέτοια προβλήματα. Έκανα ήδη μία φορά calibration και θα ξανακάνω να δω αν στρώσει τελείως. Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Με την 7.5.3 σκιννυ παει πολυ καλύτερα η μπαταρία, σχετικα με τελευταία (σχετικά) eu dev 8.x Θα δω πως θα παει σε 3 4 φορτίσεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δε δουλεύει το απ? Εισαι σιγουρος οτι φταίει η ρομ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πριν είχα την 7.2.3.0 και δούλευε. Ποιο πριν είχα κάποια άλλη δεν θυμάμαι να σου πω ποια ακριβώς νομίζω 6 κάτι και δεν δούλευε πάλι. Γιαυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι η ρομ. Stable Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλησπέρα Μάλλον τα έπαιξε η θύρα USB και δεν φορτίζει Ξέρει κανείς κάποιο σέρβις Αθήνα και κόστος; Ευχαριστώ ξαναρωταω υπαρχει καποιο αξιοπιστο σερβις? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 καλημερα.οσοι εχετε την global rom 8.1.2 σας εγινε εγκαταστηαση το supersu γτ εμενα δε γινεται μεσω twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Σε ρομ της μιουι ποτέ δεν περνούσε το supersu . Απλά η συσκευή ήταν ρουτ στις developer εκδόσεις αρκεί να έδινες τα κατάλληλα δικαιώματα στην ασφάλεια.εκτος αν επειδή δεν ασχολούμαι πολύ τελευταία έχω χάσει επεισόδια. Πέρασες stable η developer global ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 δε το εγραψα stable περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Με την 7.5.3 σκιννυ παει πολυ καλύτερα η μπαταρία, σχετικα με τελευταία (σχετικά) eu dev 8.x Θα δω πως θα παει σε 3 4 φορτίσεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μαλλον τα ιδια. Δεν αλλαζει κατι τελικά. Με την πρωτη ευκαιρια θα το δωσω και θα παρω αλλο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μαλλον τα ιδια. Δεν αλλαζει κατι τελικά. Με την πρωτη ευκαιρια θα το δωσω και θα παρω αλλο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δοκίμασες την 8.1.2 global? Χωρίς να περάσεις superSU? Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Είχα παραγγήλει μπαταρία λόγω του ότι από τις 4,5 με 5 ώρες που είχα με την 8.0.2 είχα πέσει στις 2,5. Μου ήρθε η "και καλά" γνήσια μπαταρία που μετρημένη φαίνεται να είναι 2500mah και με αυτή σε 8.1.2 global βγάζω άνετα 3 με 3,5ώρες αλλά λόγω του ότι κάνει κουλά και απενεργοποιήτε το τηλέφωνο ξαναέβαλα την παλιά με την οποία βγάζω άνετα 4ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Οχι, δε την δοκιμασα. Λες να ξαναπεράσω την ρομ που εχω, χωρις supersu? Δε μπαίνω στην διαδικασία να δωσω λεφτα για το τηλεφωνο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Οχι, δε την δοκιμασα. Λες να ξαναπεράσω την ρομ που εχω, χωρις supersu? Δε μπαίνω στην διαδικασία να δωσω λεφτα για το τηλεφωνο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μα δεν είπα να δώσεις λεφτά...... Όχι λέω να περάσεις την Global χωρίς supersu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καταλαβα τι λες. Εδω που ειμαι δεν εχω dsl, ετσι δε μπορω να κατεβάσω ρομ. Το μονο που μπορω είναι επαναπερασμα της ρομ που εχω (για τα λεφτα εννοώ οτι δε θα μπω καν στη διαδικασία για αγορά νεας μπαταρίας-θα το αλλαξω κάποια στιγμή) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis3d Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Εγω εβγαλα την εφαρμογη του messenger του facebook και ειδα πολυ μεγαλη βελτιωση στο SOT. Οχι πως 3 ωρες SOT ειναι καλες αλλα σε συγκριση με πριν ειναι καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δυστυχώς fb και τον fb messenger δε θέλω να τα διαγράψω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 καλημερα.οσοι εχετε την global rom 8.1.2 σας εγινε εγκαταστηαση το supersu γτ εμενα δε γινεται μεσω twrp εχω την 8.1.2 εβαλα twrp 3 με ρώτησε αν θελω να το ρουταρω του ειπα ναι και το έκανε και μου εβαλε το aupeesu.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δοκίμασες την 8.1.2 global? Χωρίς να περάσεις superSU? Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Είχα παραγγήλει μπαταρία λόγω του ότι από τις 4,5 με 5 ώρες που είχα με την 8.0.2 είχα πέσει στις 2,5. Μου ήρθε η "και καλά" γνήσια μπαταρία που μετρημένη φαίνεται να είναι 2500mah και με αυτή σε 8.1.2 global βγάζω άνετα 3 με 3,5ώρες αλλά λόγω του ότι κάνει κουλά και απενεργοποιήτε το τηλέφωνο ξαναέβαλα την παλιά με την οποία βγάζω άνετα 4ώρες. Την 8.0.2 ψάχνω και εγώ. Από που την κατεβάζω? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Την 8.0.2 ψάχνω και εγώ. Από που την κατεβάζω? Από εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 κατεβάζετε ότι σταθερη υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 εχω την 8.1.2 εβαλα twrp 3 με ρώτησε αν θελω να το ρουταρω του ειπα ναι και το έκανε και μου εβαλε το aupeesu.... Sent from my L200 using Tapatalk Συνήθως αυτο πρέπει να το αποφεύγουμε και να φλασαρουμε μονοι μας το supersu Τουλάχιστον αυτό γραφουν οι εκάστοτε devs στις οδηγιες τους Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Έχεις δίκιο, νο.ιζα ότι είχαν βγάλει στο MIUI.gr ελληνική 8.0.2.. Έχω την 8.0.1.0 gtv stable και θέλω να κάνω upbate στην 8.0.2.0.αυτην κατεβάζω https://megadysk.pl/f/stableV8/n/xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_stable-v8.0.2.0.zip η είναι η άλλη που διάβασα ποιο πριν? https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224382763 Edited January 17, 2017 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Συνήθως αυτο πρέπει να το αποφεύγουμε και να φλασαρουμε μονοι μας το supersu Τουλάχιστον αυτό γραφουν οι εκάστοτε devs στις οδηγιες τους Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ακολουθώ τον τροπο που εγραψα οσες φορές κανω αναβάθμιση και δεν ειχα ποτέ προβλημα, με την ενημέρωση του supersu στην εκκίνηση δεν βλέπω τον λογο γιατί να εχω.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Έχω την 8.0.1.0 gtv stable και θέλω να κάνω upbate στην 8.0.2.0.αυτην κατεβάζω https://megadysk.pl/f/stableV8/n/xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_stable-v8.0.2.0.zip η είναι η άλλη που διάβασα ποιο πριν? https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224382763 Κάποιος μια βοήθεια? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 ακολουθώ τον τροπο που εγραψα οσες φορές κανω αναβάθμιση και δεν ειχα ποτέ προβλημα, με την ενημέρωση του supersu στην εκκίνηση δεν βλέπω τον λογο γιατί να εχω.... Sent from my L200 using Tapatalk Δεν ειναι κανονας, απλα λενε να αποφεύγεται :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Κάποιος μια βοήθεια? την πρωτη θα βαλεις, αφου εχεις gtv stable Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts