Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει στοκ το βικμολ???

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

α δεν ξερω

πριν τα χριστουγεννα ειχα δει πως ειχε διαθεσιμοτητα

κουκουρουκου

Έχω την 8.0.1.0 stable και παρατήρησα ότι όταν έχω αναπάντητη δεν μου βγάζει το όνομα αλλά μόνο τα νούμερα
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Εμένα το κατεβάζει κανονικά από το συνημμένο που βρίσκεται τέρμα κάτω.

Όσον αφορά το Android 5.0, δουλεύει, απλώς δεν παρέχει υποστήριξη ο δημιουργός γιατί υπάρχει πιθανότητα για memory leak. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το adaway.

Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το zip και να αντικαταστήσεις το hosts file που έχει μέσα με κάποιο δικό σου[/quote

Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις το λινκ, γιατί δεν κατεβαίνει. Σε ευχαριστώ.

Το link απο XDA είναι αυτό:

https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3975417&d=1482322782

Αν δεν δουλεύει, κατεβασε το από το dropbox.

https://www.dropbox.com/s/bhas87nw0v5szte/MoaAB_ADBlocking_12212016_R1.zip?dl=1

Έχω την 8.0.1.0 stable και παρατήρησα ότι όταν έχω αναπάντητη δεν μου βγάζει το όνομα αλλά μόνο τα νούμερα

Την έχεις αποθηκεύσει με το πρόθεμα +30 την επαφή;

From my Redmi Note 2 via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Μήπως η μιυι 7 κάθεται καλθτερα στην συσκευη???

Έχω γυρίσει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου σε μία πολύ παλιά MIUI 7, με την οποία μου είχε έρθει το κινητό τότε. Εκείνη την περίοδο μου έβγαζε στάνταρ 4 - 4.30 ώρες οθόνη με WiFi και 3G και με σκέτο WiFi έχω φτάσει δύο φορές τις 5 ώρες. Με την ίδια ROM και με μπαταρία Nohon πλέον βγάζω γύρω στις 3 ώρες, καμία φορά και λιγότερο (με τη μαμήσια μπαταρία η κατάσταση είναι χειρότερη). Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε ως τώρα είναι ότι χρησιμοποιώ Xposed και κάποιες εφαρμογές που δε χρησιμοποιούσα τότε.

Οπότε εγώ έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι, εν τέλει, δεν είναι μόνο θέμα ROM το πρόβλημα με την μπαταρία.

Για εκεί με βλέπω......Με την 5.12.17 το τηλέφωνο ήταν μία μία χαρά...Απλά δεν είχε τόσο πολύ sot

Η καλύτερη μιυι που εχω φορεσει!

Πραγματικα

Ειναι safe για καθημερινή χρηση?

Με την πρωτη ευκαιρια παω στην skinny miui 7.5 stable

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Την έχεις αποθηκεύσει με το πρόθεμα +30 την επαφή;

Σε άλλες ναι σε άλλες όχι . σε αυτές που δεν μου βγάζει το όνομα είναι άλλες με 030 και αλλες με +30

Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Πέρασα χθες την ελληνική stable 8.1.3.0 με καθαρή εγκατάσταση.

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά φαίνεται πιο γρήγορη και με καλή διαχείριση της μπαταρίας.

Θα δω μετά από λίγες μέρες για σίγουρα... Έχει αρκετές βελτιώσεις οπτικά, έχει αλλάξει το power menu (έχει και επιλογή να μπει σε fastboot), βελτιώθηκαν πολλά bugs, γενικά μια πολύ καλή rom...

Άσχετο, έχει κανείς την Nillkin Frosted Shield?

http://www.vickmall.com/nillkin-super-frosted-shield-hard-case-xiaomi-redmi-note-2.html

Ψάχνομαι για νέα θήκη :P

Έχετε κάτι καλό να προτείνετε;

Πέρασα χθες την ελληνική stable 8.1.3.0 με καθαρή εγκατάσταση.

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά φαίνεται πιο γρήγορη και με καλή διαχείριση της μπαταρίας.

Θα δω μετά από λίγες μέρες για σίγουρα... Έχει αρκετές βελτιώσεις οπτικά, έχει αλλάξει το power menu (έχει και επιλογή να μπει σε fastboot), βελτιώθηκαν πολλά bugs, γενικά μια πολύ καλή rom...

Άσχετο, έχει κανείς την Nillkin Frosted Shield?

http://www.vickmall.com/nillkin-super-frosted-shield-hard-case-xiaomi-redmi-note-2.html

Ψάχνομαι για νέα θήκη :P

Έχετε κάτι καλό να προτείνετε;

την εχω σε μαυρο χρωμα και ειναι πολυ καλη

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

την εχω σε μαυρο χρωμα και ειναι πολυ καλη

Την έχει το Banggood σε προσφορά 4.88 ευρώ... Λέω να χτυπήσω κι εγώ μια σε μαύρο.

Έχω ήδη την σιλικονούχα της Nillkin και αυτήν εδώ:

http://www.vickmall.com/original-new-design-pu-fabric-soft-case-for-xiaomi-redmi-note-2.html

που στην αίσθηση μοιάζει μέ ύφασμα. Άρχισε να φθείρεται όμως...

http://www.ebay.com/itm/151808579321 απο δω την πηρα εγω

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Ωραία και συμμαζεμένη η παραπάνω σκληρή θήκη αλλά δεν καλύπτει γύρω γύρω το κινητό αλλά μόνο στα πλάγια. Πάνω και κάτω είναι εκτεθειμένο και έκλαψα ένα tempered glass.

Η παρακάτω καλύπτει γύρω γύρω το κινητό και με γλύτωσε από πολλές πτώσεις, αλλά δίνει λίγο όγκο στο κινητό παραπάνω.

http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Bumper-TPU-Soft-Silicone-Back-Case-Cover-XiaoMi-Redmi-Note-3-Mi5-S001-/302056806846

Υ.Γ. Με τη σκληρή θήκη είναι προστατευμένα τα κουμπιά και δεν πατιούνται κατά λάθος. Με την θήκη που παραθέτω, επειδή έχει προεκτάσεις των κουμπιών, δυστυχώς έχουν πατηθεί κατά λάθος στο τσαντάκι και το έχω βρει κλειστό μερικές φορές.

Edited by WebDevGr

Ωραία και συμμαζεμένη η παραπάνω σκληρή θήκη αλλά δεν καλύπτει γύρω γύρω το κινητό αλλά μόνο στα πλάγια. Πάνω και κάτω είναι εκτεθειμένο και έκλαψα ένα tempered glass.

Η παρακάτω καλύπτει γύρω γύρω το κινητό και με γλύτωσε από πολλές πτώσεις, αλλά δίνει λίγο όγκο στο κινητό παραπάνω.

http://www.ebay.co.uk/itm/Luxury-Bumper-TPU-Soft-Silicone-Back-Case-Cover-XiaoMi-Redmi-Note-3-Mi5-S001-/302056806846

Κάπου την έχω ξαναδεί αυτήν. Αν μου περισσέψει κανένα ψιλό θα πάρω και μια τέτοια :)

Έχω την XTVR 8.1.3.0 Stable και με την NOHON μπαταρία βγάζει περίπου 4ω30λ κατά Μ.Ο .

Από σήμερα το πρωί, πέρασα την εργοστασιακή μπαταρία ξανά και μετά από πλήρη φόρτιση, έβγαλε με το ζόρι 3ω15λ οθόνη, με την ίδια χρήση!!

Αυτό σαν ενημέρωση....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Έχω την XTVR 8.1.3.0 Stable και με την NOHON μπαταρία βγάζει περίπου 4ω30λ κατά Μ.Ο .

Από σήμερα το πρωί, πέρασα την εργοστασιακή μπαταρία ξανά και μετά από πλήρη φόρτιση, έβγαλε με το ζόρι 3ω15λ οθόνη, με την ίδια χρήση!!

Αυτό σαν ενημέρωση....

Έχεις κανένα θέμα με το Notification Led? Γιατί εμένα δεν ανάβει σε ειδοποιήσεις, μηνύματα κλπ.

Έχεις περάσει Xposed?

Επειδή έχω και εγώ τη Nohon και σε καμία περίπτωση δεν διαρκεί όσο η εργοστασιακή... αναρωτιέμαι, μήπως η εργοστασιακή σου απλώς είναι σε χειρότερη κατάσταση από τη Nohon και για αυτό με τη Nohon κρατάει περισσότερο;

EDIT: Για το led ακυρο... ψάχνοντας είδα ότι πλέον στο μενού των ειδοποιήσεων έχει διακόπτη και επιλέγεις αν θα ανάβει ή όχι το led για κάθε εφαρμογή χωριστά... :P

Edited by agmg

Αυτό σαν ενημέρωση....

Καλο αυτο. Πολυ καλο. Θα παρω και εγω nohon και θα σας πω την γνωμη μου.

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις κανένα θέμα με το Notification Led? Γιατί εμένα δεν ανάβει σε ειδοποιήσεις, μηνύματα κλπ.

Έχεις περάσει Xposed?

Επειδή έχω και εγώ τη Nohon και σε καμία περίπτωση δεν διαρκεί όσο η εργοστασιακή... αναρωτιέμαι, μήπως η εργοστασιακή σου απλώς είναι σε χειρότερη κατάσταση από τη Nohon και για αυτό με τη Nohon κρατάει περισσότερο;

EDIT: Για το led ακυρο... ψάχνοντας είδα ότι πλέον στο μενού των ειδοποιήσεων έχει διακόπτη και επιλέγεις αν θα ανάβει ή όχι το led για κάθε εφαρμογή χωριστά... :P

Απο οτι καταλαβαινω , φτουρανε γρηγορα.

Οταν πηρα το κινητο ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος με την μπαταρια. Ειχα δει και 6 ωρες σοτ. Πριν ενα χρονο αυτο.

Γενικα εχω διαβασει πως μετα τους 18 μηνες αρχιζει και πεφτει η αποδοση της μπαταριας.

Edited by kwstasxt

.....Επειδή έχω και εγώ τη Nohon και σε καμία περίπτωση δεν διαρκεί όσο η εργοστασιακή... αναρωτιέμαι, μήπως η εργοστασιακή σου απλώς είναι σε χειρότερη κατάσταση από τη Nohon και για αυτό με τη Nohon κρατάει περισσότερο;.....

Η NOHON είναι 1 χρόνο νεώτερη από την εργοστασιακή....η διαφορά είναι χαώδης πλέον μεταξύ τους....

Η NOHON είναι 1 χρόνο νεώτερη από την εργοστασιακή....η διαφορά είναι χαώδης πλέον μεταξύ τους....

Θελω να πιστευω οτι με την νοχον , δεν θα χρειαζεται να αλλαξουμε στον χρονο παλι.