kandilak Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 @mol τελικά την fastboot rom την πέρασες πριν περάσεις του gkalen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ναι ναι! Πρωτα fastboot και μετα μεσω twrp την stable του γκαλεν! (Αφου εκανα πρωτα wipes, κλπ) ΆΨΟΓΗ Η ΡΟΜ! το λεω και θα τό ξαναλεω! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Οπότε πάμε για 8.0.2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Καλησπέρα. Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου, προβλέπεται να μεταβώ από το πιστό μου RN2 Prime σε RN4. Το RN2 θα το δωρίσω στον αδερφό μου και είναι ευκαιρία για φρέσκια ROM. Έχει μείνει σε αρχαία MIUI 7 dev (5.10.29 από xiaomi.eu), από την οποία ήμουν πολύ ικανοποιημένος σε θέματα αυτονομίας, στησίματος και γι' αυτόν το λόγο δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να την αλλάξω. Από τότε όμως υπήρξαν πολλές εξελίξεις σε MIUI, πειραγμένες MIUI και εντελώς custom ROMs (βλ. leaked kernel source code, CM12.1, CM13.0 κλπ). Είμαι σε δίλημμα για το ποια ROM να στήσω πριν να παραδώσω το κινητό στον αδερφό. Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία χωρίς σημαντικά bugs και θα εκτιμούσα τις απόψεις και προτάσεις σας. Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι απόψεις κατόχων που παρακολουθούν τις εξελίξεις σε custom ROMS και δοκιμάζουν ενίοτε κάποιες από αυτές. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Η θα βάλεις cm12.1 ή θα πας στην τελευταια stable του gkalen. Στην πρωτη δε λειτουργουν ολα τα στοιχεία του τηλεφώνου (πχ αριστερό ηχειο, χαλια καμερα). Στου γκαλεν ολα είναι οκ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Η θα βάλεις cm12.1 ή θα πας στην τελευταια stable του gkalen. Στην πρωτη δε λειτουργουν ολα τα στοιχεία του τηλεφώνου (πχ αριστερό ηχειο, χαλια καμερα). Στου γκαλεν ολα είναι οκ. Για κάμερα το έχω υπ' όψιν μου. Αλλά το πρόβλημα με το αριστερό κανάλι του ήχου (αυτό φαντάζομαι εννοείς αφού το κινητό δεν έχει στερεοφωνία/2πλα ηχεία) συμβαίνει σε όλες τις CM12.1 (nofearnohappy, bule, vova.vafin, danielpinto8zz6, Aurora) ή μόνο σε ορισμένες από αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αν δε κάνω λαθος σε ολες. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) 'Εχει παρει κανείς αυτό το καπάκι ; http://www.ebay.com/itm/PC-Battery-cover-Case-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-5-5-Hongmi-Bamboo-Pattern-/201509529247?var=&hash=item2eeae7669f:m:mQ8RwAF9Ky5fwJCu2U53mXQ PC Battery cover Case for Xiaomi Redmi Note 2 5.5" Hongmi Bamboo Pattern Edited October 16, 2016 by helen7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ο αλκης αν θυμαμαι σωστα. Για ψαξε πιο πισω. Εχει αναφερθεί Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ήρθε το τζαμάκι της Nillkin, το πέρασα άλλα ακριβώς στη μέση έπεσε μια τριχούλα. Στην προσπάθειά μου να το βγάλω και να την αφαιρέσω το έσπασα. Εντελώς κουλός λέμε... Ερώτηση: πόσο επίφοβο ειναι να μείνει χωρίς προστασία η οθόνη για μερικές μέρες μέχρι να έρθει καινούριο; Εγώ το έχω 9 μήνες χωρίς τίποτα, ουτε θήκη ουτε τζαμακι. Μου έχει πέσει κανα 2-3 φορές αλλά όχι βαρβαρα πράγματα. Αν το προσέχεις δεν παθαίνει τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 'Εχει παρει κανείς αυτό το καπάκι ; http://www.ebay.com/itm/PC-Battery-cover-Case-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-5-5-Hongmi-Bamboo-Pattern-/201509529247?var=&hash=item2eeae7669f:m:mQ8RwAF9Ky5fwJCu2U53mXQ PC Battery cover Case for Xiaomi Redmi Note 2 5.5" Hongmi Bamboo Pattern Καλημέρα και πάλι στην παρέα μετά από καιρό. Το έχω εγώ. Ικανοποιημένος 99%. Μόνο του αρνητικό για μένα ότι θέλει λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα στη θύρα των ακουστικών για να μπαίνουν πιο άνετα. Ζοριζονται αρκετά να μπούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 απο την παρασκευη εβαλα την thunder 8.0.2 του γκαλεν απο miui greece ολα καλα αλλα η μπαταρια τρελλο χαλι Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 δηλαδη ποσο χαλι; με βγαζει 4ωρο σοτ (με την ιδια χρηση παντα, οκ με 4g πεφτει κατακορυφα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Εγώ το έχω 9 μήνες χωρίς τίποτα, ουτε θήκη ουτε τζαμακι. Μου έχει πέσει κανα 2-3 φορές αλλά όχι βαρβαρα πράγματα. Αν το προσέχεις δεν παθαίνει τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το προσέχω γενικά και του φοράω και θήκη σιλικόνης της Nillkin. Μια φορά όπως έπαιζα με σκούντηξε ο μικρός και μου έπεσε από τα χέρια στο πάτωμα και άλλη μιά έφυγε από την τσέπη μου την ώρα που έμπαινα στο αμάξι. Φορούσα το τζαμάκι το οποίο ράγισε σε 2-3 σημεία. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν το φορούσα... Πάντως προτιμώ να το έχω με τζαμάκι γιατί ειδικά τα Η και Η+ της Nillkin είναι άψογα σε εφαρμογή αλλά και δεν επηρρεάζουν καθόλου το touch. Και τώρα που το έχω σκέτο βλέπω ότι με το τζαμάκι είχε λιγότερες δαχτυλιές... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο την παρασκευη εβαλα την thunder 8.0.2 του γκαλεν απο miui greece ολα καλα αλλα η μπαταρια τρελλο χαλι Όταν λες "τρελό χάλι" το λες γενικά ή σε σύγκριση με κάποια άλλη rom με την οποία είχες καλύτερη απόδοση... Το είχα πει και παλιότερα και το ξαναλέω: με 3000mAh μην περιμένετε παπάδες. Το κινητό έχει μια οθονάρα 5.5' full HD που καταπίνει, χώρια ότι ο επεξεργαστής είναι "κτήνος" όταν δουλεύει στο φουλ. Πριν από αυτό είχα το Jiayu G4S πάλι με 3000mAh μπαταρία αλλά οθόνη 4,7' HD (1280X720) και κατά πολύ υποδεέστερο επεξεργαστή και έβγαζα πάνω κάτω τους ίδιους χρόνους. Οπότε, κατ'εμέ τουλάχιστον, μια χαρά είναι η μπαταρία του. Και φυσικά πάντα έχω και μια δεύτερη μαζί μου για παν ενδεχόμενο... Η αλλαγή κρατάει μόλις μισό λεπτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 το λεω σε σχεση με τις dev rom απο την miui greece Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 το λεω σε σχεση με τις dev rom απο την miui greece Είσαι ο μόνος που το λέει.. Μήπως κάτι άλλο πάει στραβά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Είσαι ο μόνος που το λέει.. Μήπως κάτι άλλο πάει στραβά? δεν εχω αλλαξει κατι στη συμπεριφορα του τηλεφωνου μαλιστα αφου εκανα εγκατασταση με wipe data την thunder μετα εφερα με backup ολες τις εφαρμογες και το σεταρισμα του τηλεφωνου δεν ξερω ισως ειναι νωρις , την παρασκευη εκανα την αλλαγη θα το δω και ολη την εβδομαδα και θα πω δυο πραματα με χρηση δεδομενων και επειδη παιζω στοιχημα το ΣΚ τελειωνε για πλακα η μπαταρια (σε σχεση με τις dev) στην επιλογη χρηση μπαταριας / εφαρμογες μου εχει ενα ποσοστο standard γυρω στο 8-10% που λεει Πλαισιο υπηρεσιων Xiaomi Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Kwstas_skiathos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά μπορεί να μου πείτε πια είναι η καλύτερη Ρομ για το κινητό μας για κάμερα και επιδοσεις;η stable 8.0.2.0 είναι αναγκαία τα patch να τα περάσουμε απο τον userxp?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά μπορεί να μου πείτε πια είναι η καλύτερη Ρομ για το κινητό μας για κάμερα και επιδοσεις;η stable 8.0.2.0 είναι αναγκαία τα patch να τα περάσουμε απο τον userxp?ευχαριστω Κατά τη γνώμη μου η Stable του gkalen είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε MIUI. Τα patch δεν είναι αναγκαία, απλά τα βάζεις αν σε ενδιαφέρουν αυτά που προσφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) επισης και με την τελευταια dev αλλα και με του γκαλεν στον στοιχημαν δεν μπορω να δω streaming διαφορα ματς που με ενδιαφερουν μεσω crome browser θελει καποια αλλη ρυθμιση? Edited October 17, 2016 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Flash player παιζει σωστα? Με αλλον browser δοκίμασες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Flash player παιζει σωστα? Με αλλον browser δοκίμασες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk στης μανας του παιζει μια χαρα φλας ειδα εχει η ρομ δεν ξερω τι να κανω με αυτο Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 το λεω σε σχεση με τις dev rom απο την miui greece Τι διαφορά έχεις δηλαδή; Δεν έχω δοκιμάσει κάποια από τις τελευταίες dev και είμαι περίεργος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 στης μανας του παιζει μια χαρα φλας ειδα εχει η ρομ δεν ξερω τι να κανω με αυτο Για να παίξει το flash χρειάζεται και browser που να το υποστηρίζει, από μόνο του στη ROM δεν κάνει κάτι. Browser που υποστηρίζει flash είναι σίγουρα ο dolphin. Ο chrome και ο μαμά της MIUI δεν υποστηρίζουν, άρα δεν είναι θέμα flash, κάτι άλλο παίζει με το streaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μια ερωτηση για το ημερολογιο, οταν εχω το μαμα gadget στην οθονη η μερα αλλαζει κανονικα την επομενη, οταν βαζω αλλα gadgets ημερολογιου εκτος το μαμισιο δεν αλλαζει η μερα αυτοματα! θελει κατι να ρυθμισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts