Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας πααιδια , στα καλα καθουμενα εβγαλε προβλημα το κινητο σε εναν φιλο μου.δεν μπορει να ανοιξει την καμερα

ειναι στην ελληνικη ρομ αλλα δεν θυμαμαι εκδοση....

τι μπορουμε να κανουμε;

https://postimg.org/image/vwa7tp4tj/

τελικα εφταιξε 'μαγικα' απο μονο του , φανταζομαι ειχε υγρασια και απλα ο φιλος ηταν τυχερος και εφτιαξε

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα ,

Πήρα ένα 3ο Note 2 prime για τον Πατέρα μου από Vickmall. Στη 4η μερα λειτουργίας είναι νεκρό. Αυτό από την πρώτη μέρα έκανε νερά και κώλυσε στη MI logo αλλά το επανέφερα με το recovery. Τώρα δεν μπαίνει πουθενά. Δοκίμασα και άλλη μπατταρια τιποτα. Δοκίμασα με το flashtool για επαναφορά (το βλέπει το PC) αλλά τρώει erros (3178 - 4058) και νομίζω ότι έχει πρόβλημα hardware με τη μνήμη. Ήθελα να ρωτήσω αν χρειάστηκε να στείλετε κάτι στο Vick mall είναι εύκολο .. γιατί έμενα τώρα μου έχουν βγάλει τη πίστη. Πρώτα μου είπαν να το flashαρω (το είχα δοκιμάσει ήδη) μετά να βρω άλλη μπαταρία. σήμερα να το ανοίξω να δώ το power button..Του έστειλα και φώτο του κινητου με to ΙΜΕΙ Να τους ανοίξω dispute να τελειώνω?

Ειχα στειλει ενα redmi note 2 στο vickmall. Στην αρχη μου ειπαν να κανω καποιες διαδικασιες(καθαρη εγκατασταση ). Μετα τους ειπα οτι ξερω και το τηλεφωνο εχει 100% προβλημα στο hardware. Εκανε 1,5 μηνα να επιστρεψει. Το ειχα στελει με ελτα. Εως 500 γραμμαρια το δεμα ειναι λιγα τα μεταφορικα . Νομιζω 5 ευρω. Τελικα οντως ειχα προβλημα η μητρικη.

Καλησπέρα , χθες παρέλαβα το κινητό για την γυναίκα , έχει την miui 5 (από xiaom-miui.gr) , χρήση φωτο τηλέφωνα κάνα facebook , άντε και sudoko, χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση ή είναι οκ γι αυτά που θέλει ; Αν θέλετε την ακριβή βερσιόν το βράδυ που θα επιστρέψει, καμία γνώμη ; Edited by kostasc4

Καλησπέρα παιδιά.. Εχω εδώ κ αρκετό καιρό θέμα με το ακουστικό μου.δεν ακούω καθόλου καλά κ τα handsfree δεν με βολευουν λόγω επαγγέλματος..τι να κάνω;;που θα το φτιαξω;; ευχαριστώ..

Καλησπέρα παιδιά.. Εχω εδώ κ αρκετό καιρό θέμα με το ακουστικό μου.δεν ακούω καθόλου καλά κ τα handsfree δεν με βολευουν λόγω επαγγέλματος..τι να κάνω;;που θα το φτιαξω;; ευχαριστώ..

Το έχεις φυσίξει με δύναμη; Νομίζω κάποια παιδιά το έλυσαν με wipe cache δλδ ήταν θέμα software και όχι hardware.

Αυτά...

Γεια σας εχω το Redmi note 2 και σπανιες φορες κυριως οταν ζεστενεται το touch κανει οτι θελει παταω στο κεντρο και αυτο ανοιγει μια εφαρμογη στο κατω μερος της οθονης, υπαρχει περιπτωση να ειναι software problem;

Το έχεις φυσίξει με δύναμη; Νομίζω κάποια παιδιά το έλυσαν με wipe cache δλδ ήταν θέμα software και όχι hardware.

Το φυσιξα μια φορά αλλά δεν έγινε απολύτως τπτ..wipe cache τι εννοεις;;τι πρεπει να κάνω δλδ;;; sorry αλλά δεν γνωρίζω κ πολλά..

Μολις παρελαβα το mikey ,το κουμπωσα και το τηλ το διαβαζει σαν handsfree ,δεν μπορω να μιλησω στις κλησεις ουτε ηχος ακουγεται,περασα το keycut ,κανει τα ιδια ,το mi key apk δεν το παιρνει ,καποια βοηθεια αν ξερει καποιος

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στην εφαρμογη δεν υπαρχει η δυαντοτητα να επιλεξεις αν ειναι mikey ή hands free;

δεν ειδα κατι τετοιο τουλαχιστον στο micut ,το mikey apk δεν το ανοιγει το ελληνικο και το αγγλικο ,μονο το κινεζικο αλλα δε νκαταλαβαινω τιποτα.....

Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε που μπορώ να βρω πίσω καπάκι bamboo για το κινητό; Είχα βρει στο aliexpress αλλά δεν υπάρχουν πλέον. Κάποιο άλλο site;

Μολις παρελαβα το mikey ,το κουμπωσα και το τηλ το διαβαζει σαν handsfree ,δεν μπορω να μιλησω στις κλησεις ουτε ηχος ακουγεται,περασα το keycut ,κανει τα ιδια ,το mi key apk δεν το παιρνει ,καποια βοηθεια αν ξερει καποιος

Το keycut έχει αλλάξει τώρα όνομα και το λένε mswitch. Θα ανοίξεις λοιπόν το mswitch, θα πατήσεις τις τρεις παυλες πάνω αριστερά, μετά θα πατήσεις Settings και μετά θα τσεκάρεις το mswitch service και το start on boot. Φυσικά θα πρέπει να έχεις ενεργοποιησει το autostart της εφαρμογής από το security center, καθώς και να έχεις ενεργοποίηση το Διαχειριστή συσκευής για το Mswitch από το κεντρικό μενού ρυθμίσεων στο Ασφάλεια και απόρρητο.

Παίζει να σας αφήσω παιδιά από εδώ, καλοβλέπω το RN3 PRO, το πήρα για μια φίλη και φαίνεται σούπερ. Θα δείξει βέβαια..

Τώρα on topic ακόμα με gkalen miui 8 είμαι. Η μπαταρία δεν με ενθουσίασε αλλά δεν έχει κολλήματα. Φεύγω από miui rom και πάντα γυρίζω πίσω. Εθισμός; μάλλον.

@alkis κοίταξες ebay; Αν βρω κάτι πιο συγκεκριμένο θα σου πω.

Edit.. Κάτι τέτοιο θες; http://www.ebay.com/itm/201509529247

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

αντε ρε ζαφ, κανε το βημα! εγω λεω να περιμενω το 4αρι...

βεβαια σκεφτομαι και το νοτε 3 προ... δε ξέρω.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Πιστεύω θα αργήσει το 4. Δεν έχει άλλο επεξεργαστή να βάλει. Και αν τυχόν βγάλει με helio x20 τότε καλό θα είναι να περιμένεις γιατί σίγουρα μετά από δύο τρεις μήνες θα έρθει και κάποιο άλλο με Snapdragon

ειναι οριτζιναλ; απο που το πηρες;

σε μενα, ενα μουφα xiaomi (απο ali) το εβλεπε ως key παντως

απο το ebay το πηρα ,σφραγισμενο ηταν τωρα τι να πω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το keycut έχει αλλάξει τώρα όνομα και το λένε mswitch. Θα ανοίξεις λοιπόν το mswitch, θα πατήσεις τις τρεις παυλες πάνω αριστερά, μετά θα πατήσεις Settings και μετά θα τσεκάρεις το mswitch service και το start on boot. Φυσικά θα πρέπει να έχεις ενεργοποιησει το autostart της εφαρμογής από το security center, καθώς και να έχεις ενεργοποίηση το Διαχειριστή συσκευής για το Mswitch από το κεντρικό μενού ρυθμίσεων στο Ασφάλεια και απόρρητο.

εχεις δικιο τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα ,ορισα τα κλικ οκ δουλευουν αλλα το εικονιδιο με τα ακουστικα δεν φευγει ,με πηραν τηλεφωνο ακουστηκε ο ηχος κλησης απαντησα αλλα δεν ακουγα τιποτα και ανοιξα το εξωτερικο ηχειο ,εχω την ευρωπαικη ρομ 6.6.23 miui 8

Πιστεύω θα αργήσει το 4. Δεν έχει άλλο επεξεργαστή να βάλει. Και αν τυχόν βγάλει με helio x20 τότε καλό θα είναι να περιμένεις γιατί σίγουρα μετά από δύο τρεις μήνες θα έρθει και κάποιο άλλο με Snapdragon

καλως η κακως δε θελω να μπλεξω παλι με mtk. οποτε sd η μονη επιλογη... αν βγει ποτε

απο το ebay το πηρα ,σφραγισμενο ηταν τωρα τι να πω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχεις δικιο τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα ,ορισα τα κλικ οκ δουλευουν αλλα το εικονιδιο με τα ακουστικα δεν φευγει ,με πηραν τηλεφωνο ακουστηκε ο ηχος κλησης απαντησα αλλα δεν ακουγα τιποτα και ανοιξα το εξωτερικο ηχειο ,εχω την ευρωπαικη ρομ 6.6.23 miui 8

εχω το gravityscreen περασμενο για την οθονη μηπως μπερδευει το mi key;

Νομίζω οτι η cpu που φορα το Note 3pro είναι αυτη που περπατά τώρα περισσότερο αλλά και σε custom rom.Αρα ισως να περιμένεις περισσότερα σε αυτον το τομέα.

Εγώ εχω σπρώξει το 2 και περιμένω το 3pro.

Όλα ειναι θεμα απόψεων και επιλογών. :rolleyes:

@zaf_4 αν είναι καπάκια και όχι θήκες, είσαι κορυφή! Τα είδα λίγο απ το κινητό και φαίνονται κομπλε. Θα το τσεκαρω σε λίγο και απ το pc. Θεεενξ!

καπακια φαινεται ότι ειναι.

για παρε να μας πεις αν είναι καλα! ωραια πρεπει να ναι. θα ηθελα κάποιο σκούρο

Νομίζω οτι η cpu που φορα το Note 3pro είναι αυτη που περπατά τώρα περισσότερο αλλά και σε custom rom.Αρα ισως να περιμένεις περισσότερα σε αυτον το τομέα.

Εγώ εχω σπρώξει το 2 και περιμένω το 3pro.

Όλα ειναι θεμα απόψεων και επιλογών. :rolleyes:

Πόσο έδωσες το rn2;;; απο περιέργεια

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

για αυτό θελω να το αλλαξω κυριως, συν τη μπαταρία φυσικα!

Ποσο παραπάνω κρατάει η μπαταρία με σναπ με την ίδια χρήση?