panospc Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Ωραία είναι κι αυτή και ενα που μ αρέσει περισσότερο για δεδομένα κατευθείαν το πατάς ενώ με mokee απλά έκανες μια έξτρα κίνηση να σε βάλει στο υπομενού και εκεί να το ανοίξεις.Για τα δεδομένα καλύτερο είναι να φτιάξεις 2 προφιλ ώστε να αλλάζει ταυτόχρονα και ο τύπος δικτύου. Στο 1 προφιλ βάζεις να απενεργοποιεί τα δεδομένα και να γυρίζει τον τύπο δικτύου σε 2G για εξοικονόμηση μπαταρίας και στο άλλο προφιλ βάζεις ενεργοποίηση δεδομένων και τύπο δικτύου 4G ή 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 σε σχεση με μοκι ειναι αρκετά καλυτερη? type network βλεπεις? φμ ράδιο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μόλις τη δοκιμασα, εδώ και λίγες ώρες. Είναι γρήγορη τουλάχιστον. Σε 4G βγάζει Lte. Ραδιόφωνο έχει, δεν έχω μαζί μου ακουστικά να το δοκιμασω τώρα. Ακόμη άποψη δεν έχω εκτός απ τα δεδομένα που προειπα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τα δεδομένα καλύτερο είναι να φτιάξεις 2 προφιλ ώστε να αλλάζει ταυτόχρονα και ο τύπος δικτύου. Στο 1 προφιλ βάζεις να απενεργοποιεί τα δεδομένα και να γυρίζει τον τύπο δικτύου σε 2G για εξοικονόμηση μπαταρίας και στο άλλο προφιλ βάζεις ενεργοποίηση δεδομένων και τύπο δικτύου 4G ή 3G. Οκ δεν το είχα δει αυτό, καλή φάση. Θα το δοκιμασω τώρα κιόλας να δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) μια βοηθεια.φλασαρα με miflash μου εδειξε οτι ηταν επιτυχης η διαδικασια και οταν παηγε να ανοιξει το κινητο ειναι κολλημενο στο λογοτηπο mi και απο κατι η μπαρα που λεει anroid φορτωνη.εχει 5 λεπτα ετσι και δεν ανοιγει το κινητο.περιμενω η πρεπει να κανω κατι? ακυρο.ανοιξε τελικα Edited June 19, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 μια βοηθεια.φλασαρα με miflash μου εδειξε οτι ηταν επιτυχης η διαδικασια και οταν παηγε να ανοιξει το κινητο ειναι κολλημενο στο λογοτηπο mi και απο κατι η μπαρα που λεει anroid φορτωνη.εχει 5 λεπτα ετσι και δεν ανοιγει το κινητο.περιμενω η πρεπει να κανω κατι? ακυρο.ανοιξε τελικα Tο πρόβλημα είναι αν δεν βγάλει την μπάρα με το android.:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Φλάσαρα ρομ αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από play store Έβαλα τηνgtv 7.2 stable Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Φλάσαρα ρομ αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από play store Έβαλα τηνgtv 7.2 stable Κάνε καθαρισμό δεδομένων playstore και αν δεν στρώσει βγάλε-βάλε τον google λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Κάνε καθαρισμό δεδομένων playstore και αν δεν στρώσει βγάλε-βάλε τον google λογαριασμό σου. αυτο ψαχνω να βρω αλλα δεν το βρισκω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) αυτο ψαχνω να βρω αλλα δεν το βρισκω ρυθμίσεις / εφαρμογές / google play store Edited June 19, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 ρυθμίσεις / εφαρμογές / google play store νομιζα μεσα απο το play.θα το κανω και βλεπουμε.ευχαριστω με το φλασαρισμα ποια wips κανουμε? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Τελικά παιδιά με την mokee nova δεν είμαστε ρουτ;;;; και αν ναι γιατί δεν με αφήνει να παγωσω εφαρμογές το link2td και αν όχι πως γινόμαστε;;; ένα λινκγια το zip su η κάνει και αυτό για τις stable miui? Edited June 19, 2016 by giorgosmessa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 νομιζα μεσα απο το play.θα το κανω και βλεπουμε.ευχαριστω με το φλασαρισμα ποια wips κανουμε? Ανάλογα την αλλαγή. stable --stable & dev-dev αναβάθμιση advanced wipe/ cache, dalvik cache. stable-- dev & dev -- stable & downgrade τα ίδια +data. Εκτός αν θέλεις καθαρή εγκατάσταση +system , ή και internal.. κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Τελικά παιδιά με την ones nova δεν είμαστε ρουτίνα;;;; και αν ναι γιατί δεν με αφήνει να παγωσω εφαρμογές το link2tosd και αν όχι πως γινόμαστε ένα κινητό για το zip su η κάνει και αυτό για τις stable miui?Πωωω , τι φαση περνάς ρε φίλε !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πωωω , τι φαση περνάς ρε φίλε !!!! Root ρωτάει ο φίλος αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Πωωω , τι φαση περνάς ρε φίλε !!!! Χαχαχα τώρα διάβασα τι έγραψα χαχαχαχα Edit:οκ το έγραψα πάλι σωστα Edited June 19, 2016 by giorgosmessa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) νομιζα μεσα απο το play.θα το κανω και βλεπουμε.ευχαριστω με το φλασαρισμα ποια wips κανουμε? Τίποτα. Καμία άλλη ιδέα? Τώρα που πήρα το κολαι μήπως να ξαναφλασαρω με όλα τα wipes? Άκυρο. Το έφτιαξα και αυτο Edited June 19, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Χαχαχα τώρα διάβασα τι έγραψα χαχαχαχα Edit:οκ το έγραψα πάλι σωστα Το ρουτ είναι επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις προγραμματιστή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Τίποτα. Καμία άλλη ιδέα? Τώρα που πήρα το κολαι μήπως να ξαναφλασαρω με όλα τα wipes? Έσβησες google λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 @navystam 1. κατάργηση λογαριασμού google 2. Διαγραφη δεδομένων σε , Υπηρεσίες google play, Playstore, Πλαίσιο υπηρεσιών google, Πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων. 3. Επανεκκίνηση 4. Άνοιγμα playstore και καταχώρηση εκ νέου του google λογαριασμου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το ρουτ είναι επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις προγραμματιστή Πολύ ωραία ευχαριστώ... Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να βγάλω και αυτό to Google search που είναι μόνιμο στην κεντρική οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πάγωσε την εφαρμογή google Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Η νεα miui8 ωραια αλλα εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια για τη χρηση που κανω εγω δηλαδη αρκετη ωρα wifi φευγει πιο γρηγορα . Θα της δωσω χρονο και τα λεμε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Να πω κι εγώ κάτι άσχετο με τις ρομ βέβαια.. Έπεσε χθες το βράδυ το κινητό από το κρεβάτι στο πάτωμα (30 εκατοστά μαξ δηλαδή...) με την πλάτη κιόλας, και το tempered glass της nilkin ράγισε πάνω από το ακουστικό ως τη μέση και αριστερά της οθόνης. Τρομερή πχοιότητα λέμε... Παρήγγειλα 3 noname από ebay στην τιμή του ενός nilkin τώρα. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα είναι. Τουλάχιστον θα έχω ποσότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Να πω κι εγώ κάτι άσχετο με τις ρομπότ βέβαια.. Έπεσε χθες το βράδυ το κινητό από το κρεβάτι στο πάτωμα (30 εκατοστά μαξ δηλαδή...) με την πλάτη κιόλας, και το tempered glass της nilkin ράγισε πάνω από το ακουστικό ως τη μέση και αριστερά της οθόνης. Τρομερή πχοιότητα λέμε... Παρήγγειλα 3 noname από ebay στην τιμή του ενός nilkin τώρα. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα είναι. Τουλάχιστον θα έχω ποσότητα. Άρα έκανε την δουλειά του. Έσπασε εκείνο για να μην πάθει ζημιά η οθόνη. Δεν καταλαβαίνω τι περίμενες. Όταν θα σου έρθουν τα No name θα δεις την διαφορά κυρίως στην αίσθηση με το nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Ρε παιδια μια βοηθεια κάποιος...... Που θα βρω ανταλλακτικο για την εισοδο των ακουστικών (jack port)......?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πολύ ωραία ευχαριστώ... Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να βγάλω και αυτό to Google search που είναι μόνιμο στην κεντρική οθονη παρατεταμένο κλικ στην μπαρα και τη σέρνεις στο Χ για να σβηστεί! εκτος αν δε καταλαβα αλλο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts