Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτοί που εχουν πρόβλημα με reboots χρησιμοποιούν xposed?
Εμένα μου το έκανε χωρίς xposed.

Λειτουργεί η επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας από miui 7 σε miui 8??η τοπική εννοώ όχι η mi cloud
Εγώ που το δοκίμασα δούλεψε το τοπικό αντίγραφο από MIUI 7 σε MIUI 8. Έκανα όμως επαναφορά μόνο τις δικές μου εφαρμογές και τον launcher του MIUI. Δεν δοκίμασα να κάνω επαναφορά, κλήσεων, μηνυμάτων κλπ. Ο MIUI launcher έφαγε σκάλωμα για κάνα λεπτό μετά την επαναφορά αλλά μετά δούλεψε κανονικά

Παιδιά, αρκεί ένα factory reset, για το πέρασμα της miui 8 ή ακολουθάμε τον οδηγό στο miui.gr; Είμαι με την τελευταια του deliopoulos.

Παιδιά, αρκεί ένα factory reset, για το πέρασμα της miui 8 ή ακολουθάμε τον οδηγό στο miui.gr; Είμαι με την τελευταια του deliopoulos.

Από την στιγμή που κάνεις factory , βάλε και ένα system μέσα... Κακό δεν είναι.

Καλημέρα, πως μπορούμε να πάρουμε backup ή να σώσουμε κάπως τις σημειώσεις στο note, του κινητού μας;

Επίσης, έχω ένα νέο κινητό φίλου (ασχέτου) και το οποίο ήρθε με την ΡΟΜ 5.10.16 dev από Xiaomi.eu και έχει Ελληνικά. Να το αφήσω με αυτή τη ΡΟΜ ή να περάσω άλλη; Με ενδιαφέρει η σταθερότητα και η διάρκεια της μπαταρίας, είπα ότι θα είναι για χρήστη χωρίς απαιτήσεις που δεν θέλω να μπλέξει με τίποτα (το πολύ πολύ να κάνει το update που θα του βγάζει).

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Παιδιά εδώ καμιά απάντηση στα 2 ερωτήματα;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα, πως μπορούμε να πάρουμε backup ή να σώσουμε κάπως τις σημειώσεις στο note, του κινητού μας;

Επίσης, έχω ένα νέο κινητό φίλου (ασχέτου) και το οποίο ήρθε με την ΡΟΜ 5.10.16 dev από Xiaomi.eu και έχει Ελληνικά. Να το αφήσω με αυτή τη ΡΟΜ ή να περάσω άλλη; Με ενδιαφέρει η σταθερότητα και η διάρκεια της μπαταρίας, είπα ότι θα είναι για χρήστη χωρίς απαιτήσεις που δεν θέλω να μπλέξει με τίποτα (το πολύ πολύ να κάνει το update που θα του βγάζει).

Το mi cloud τις αποθηκεύει. Δες αν είναι ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός των σημειώσεων.

Ρομ εγώ θα έλεγα να του βάλεις μια Ελληνική stable.

Τελικά έχουν χαλάσει τα capacitive buttons. Εάν πάρω ανταλλακτικό touch screen + digitizer θα φτιάξει το κινητό ή τα κουμπιά είναι ξεχωριστά?

Όχι δεν έχει να κάνει με υπερθέρμανση.

Αυτοί που εχουν πρόβλημα με reboots χρησιμοποιούν xposed?

Εγώ όμως έχω xposed και βάλει amplify, apm+ και YouTube adaway.

Και μου έχει κάνει έως τώρα 3 φορές επανεκκίνηση. Λες να φταιει αυτό; Θα πρέπει να περάσω τότε την ρομ ξανά τώρα όμως;

Edit: Τώρα κόλλησα ποια ρομ να βάλω. Είμαι ανάμεσα σε Cm και RR.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλησπέρα. Έχω τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα που έχει γίνει πολύ έντονο. Αφορά την οθόνη. Στο πάνω αριστερά μέρος έχει εμφανιστεί ένα κίτρινο σημάδι σε μορφή μισοφεγγαρου. Το είχα παρατήσει και αρκετό καιρό πριν αλλά τελευταία έγινε πιο έντονο. Από όσο διαβάζω είναι hardware θέμα και αφορά την οθόνη. Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς; πως προτείνετε να το αντιμετώπισω; θα το καλύψει αυτό η 1 έτους εγγύηση που δίνει το vickmall; έχει στείλει ποτέ κανείς πίσω κινητό να μου περιγράψει την εμπειρία του; γιατί το βλέπω σαν μεγάλη φασαρία να το στείλω πίσω Κίνα. Ευχαριστώ!

Καλημέρα! Ζαφείρα, τόσες μέρες που την έχω δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Την απορία του φίλου για την φόρτιση πέραν του 100% την έχω και εγώ πάντως :) Αλλά καλού κακού το αφήνω 1,5 ωρίτσα παραπάνω.

Εγω πάλι το αφήνω όλο το βράδυ στον φορτιστη κ βγαζω 3,5 σοτ με τελευταία stable

@ζαφ

αν θες δοκίμασε την cm.

λεω να την τσεκαρω και γω, ομως θα ηθελα και μια αλλη γνώμη:)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Θα σου πρότεινα εγκατάσταση TWRP και μετά πέρασμα οποιασδήποτε ROM.

Μόλις περάσεις το TWRP τότε μπορείς να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας και να περάσεις την ROM που θες, είτε ως αναβάθμιση είτε ως καθαρή εγκατάσταση.

Δεν το κατάλαβα αυτό...αφού είπα να περάσω με MiFlash πρώτα την Ελληνική fastboot rom.Aυτή έχει μέσα ενσωματωμένο το TWRP. Ετσι δεν είναι ?...άρα όταν θα μπουτάρει για πρώτη φορά το τηλέφωνο θα είναι ήδη TWRP. Και μετά πέρασμα την ρομ.

Λάθος είναι ?

Λοιπον με πεισατε...

Αν και ειμαι με την stable 7.3.2 του gkalen και το τηλεφωνακι παει σφαιρα (για τα δικα μου θελω & προτιμησεις) καθως και αψογη καταναλωση μπαταριας (για τα δεδομενα των θεματων που εχει η μπαταρια του κινητου) θα παω σε δοκιμη της V8 και ο θεος βοηθος.

Ευελπιστω να επιστρεψω συντομα με γνωμες για την συγκεκριμενη εκδοση ROM. Η επομενη που θα περαστει (αν αυτη δεν με ικανοποιησει) ειναι η Mokee vova και βλεπουμε...

Καλημερα σε ολους.

Edit:

Ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση χωρις factory reset μονο τα wipes (dalvic/cache) γνωριζοντας οτι αυτο συνεπαγεται.

1. τα θεματα ειναι στα κινεζικα

2. εχει σημαντικες αλλαγες στην ολη εμφανιση των ρυθμισεων καθως και νεες επιλογες.

3. ειναι πολυ νωρις να μιλησουμε για μπαταρια, σημα wifi-4g κλπ

4. στα μυνηματα αφου στειλω μυνημα μου βγαζει μυνημα σφαλματος και αποστολη στην Μι

5. δεν ειμαι root! να flashαρω μεσω twrp το supersu? (απαραιτητο για να κρατηθει οποιαδηποτε ROM)

προχωραμε και βλεπουμε

Edited by costaspap
περασμα miui 8
Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Εγώ με τη mokee του vova.vafin δεν είχα κανένα θέμα με επανεκκίνησεις. Ακόμα κι όταν η συσκευή έπιανε 60αρια λόγω παιχνιδιού. Και σε κάθε περίπτωση βγάζει μισή ώρα παραπάνω SoT από οποιαδήποτε miui. Δε χρησιμοποιώ ούτε xposed ούτε greenify και τα συναφή... Μόνο Redmi Note 2 Tool...

Η cm από την άλλη δε μου εκατσε καλά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο... Ίσως να της δώσω άλλη μια ευκαιρία στο μέλλον. Προς το παρόν μένω με την mokee η οποία με ικανοποιεί πλήρως και φυσικά θα παρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με το MIUI 8....

Καλησπέρα. Έχω τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα που έχει γίνει πολύ έντονο. Αφορά την οθόνη. Στο πάνω αριστερά μέρος έχει εμφανιστεί ένα κίτρινο σημάδι σε μορφή μισοφεγγαρου. Το είχα παρατήσει και αρκετό καιρό πριν αλλά τελευταία έγινε πιο έντονο. Από όσο διαβάζω είναι hardware θέμα και αφορά την οθόνη. Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς; πως προτείνετε να το αντιμετώπισω; θα το καλύψει αυτό η 1 έτους εγγύηση που δίνει το vickmall; έχει στείλει ποτέ κανείς πίσω κινητό να μου περιγράψει την εμπειρία του; γιατί το βλέπω σαν μεγάλη φασαρία να το στείλω πίσω Κίνα. Ευχαριστώ!

Καλημερα φιλε naruto14. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπίζει το p8 lite της γυναικας μου. Αγορασμενο απο κατάστημα Γερμανός. Οταν το πήγα να τους το δειξω μου ειπαν οτι αν το στείλουν στο service θα μου πουν οτι πιεστηκε η οθόνη σε εκεινα τα σημεια. Και για του λογου το αληθες μου εδειξε ενα lg g3 που ειχε εκθεσιακο πιασμενο με τα ειδικα μανταλακια που έχουν και ειχε ακριβως το ιδιο συμπτωμα και πιο έντονο.Φυσικα δεν το καλύπτει η εγγυηση και μου ειπαν οτι θα παει σίγουρα για αλλαγη οθόνης.

Καλησπέρα. Έχω τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα που έχει γίνει πολύ έντονο. Αφορά την οθόνη. Στο πάνω αριστερά μέρος έχει εμφανιστεί ένα κίτρινο σημάδι σε μορφή μισοφεγγαρου.

Ανέβασε καμιά φωτογραφία να το δούμε.

Και για του λογου το αληθες μου εδειξε ενα lg g3 που ειχε εκθεσιακο πιασμενο με τα ειδικα μανταλακια που έχουν και ειχε ακριβως το ιδιο συμπτωμα και πιο έντονο.

Δεν ξέρω-δεν είδα το g3 αλλά σχεδόν όλα τα g2 έιχαν θέματα λόγο θερμοκρασίας.

Δείτε λίγο ... μήπως είναι κάτι τέτοιο..φωτογραφίες

Edited by geoanto555

Ναι αυτο ακριβως ηταν στο p8 lite αλλα σε μισοφέγγαρο. Επισης στο g3 το εκθεσιακό μονο που ηταν πιο εντονο.

:offtopic:Μάλλον μ:X:X:X:Xίες σου λέγανε τότε. :wink::offtopic:

Εννοείται οτι μου ελεγαν μ@@@@@κιες.Το κινητο δεν πιεστηκε ποτε και πουθενά και ούτε επεσε κατω. Τι να πεις.. Ψαχνω να βρω μήπως μπορώ να το φτιαξω μόνος μου..

Εννοείται οτι μου ελεγαν μ@@@@@κιες.Το κινητο δεν πιεστηκε ποτε και πουθενά και ούτε επεσε κατω. Τι να πεις.. Ψαχνω να βρω μήπως μπορώ να το φτιαξω μόνος μου..

άσε τι σου λέει ο γερμανός, οι υπάλληλοι είναι επιεικώς άσχετοι. επικοινώνησε κατευθείαν με το service της huawei

Υπαρχει tutorial στο youtube.Το προβλημα ειναι στην κόλλα. Το αφηνεις 1.30 με 2 ωρες στον ηλιο η το χτυπας με uv λαμπα για κανα 5 λεπτο. Οταν το δοκιμασω θα ενημερώσω.

Καλημέρα έχω ένα θέμα με τη miui 8 τη πέρασα πάνω από stable 7 και με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις ο συγχρονισμός να παίρνω ειδοποιήσεις Facebook mail δε λειτουργεί πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να τα δω. Με το viber δεν έχω θέμα. Έχει κάποιο θέμα η ρομ γιατί στη stable δεν είχα θέμα?

Τελικά και με τη mokee του vova βάζει ρεύμα και μετά το 100%..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

@ζαφ

αν θες δοκίμασε την cm.

λεω να την τσεκαρω και γω, ομως θα ηθελα και μια αλλη γνώμη:)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τελικά mol δεν άντεξα έβαλα την RR χωρίς xposed μην έχω λέω πάλι τα ίδια...

Ωραία είναι κι αυτή και ενα που μ αρέσει περισσότερο για δεδομένα κατευθείαν το πατάς ενώ με mokee απλά έκανες μια έξτρα κίνηση να σε βάλει στο υπομενού και εκεί να το ανοίξεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα έχω ένα θέμα με τη miui 8 τη πέρασα πάνω από stable 7 και με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις ο συγχρονισμός να παίρνω ειδοποιήσεις Facebook mail δε λειτουργεί πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να τα δω. Με το viber δεν έχω θέμα. Έχει κάποιο θέμα η ρομ γιατί στη stable δεν είχα θέμα?

Όταν λες τημ έβαλες από πανω; θέλει factory reset απο miui 7 σε 8.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1