mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 επελεξε mtp και στο καπακι mass storage παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 με reboot δεν εστρωσε; btw βγηκε miui 8 psy rom στους xda Λέω να τη φλασαρω απόψε, να μου φύγει η περιέργεια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 αν δεν εφευγα δουλεια, θα την δοκιμαζα. τωρα το επομενο ρεπο και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 αν δεν εφευγα δουλεια, θα την δοκιμαζα. τωρα το επομενο ρεπο και αν... Θα σου πω εντυπώσεις αργότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ελπιζω να την κρατησεις να μας δωσεις feedback για μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ελπιζω να την κρατησεις να μας δωσεις feedback για μπαταρια Όλες τις rom που δοκιμάζω τις κρατάω τουλάχιστον τρεις μέρες ώστε να κάνω μια-δυο πλήρεις φορτίσεις και να βγάλω συμπεράσματα για τη μπαταρία. Εκτός κι αν δεν μου κάτσει καλά ή δε μου αρέσει μια rom από την αρχή ή είναι unusable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 επελεξε mtp και στο καπακι mass storage παλι. ποια rom έχεις;;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 @agmg οοοκ! περιμενουμε @HEO με την mokee by vova ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μέχρι στιγμής στην κορυφή των προτιμήσεών μου είναι οι Mokee, τόσο του vova.vafin όσο και του Bule... Αλλά το miui δεν κόβεται εύκολα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasefr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το Redmi Note 2 prime. Έχω πρόβλημα με το otg. Έχω δοκιμάσει δύο καλώδια που αλλού παίζουν. Έχω δοκιμάσει διαφορετικά στικακια και με διαφορετικό φορμά. Τίποτα. Έχει κανείς καμία γνώμη;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 τι ρομ φορας; δοκιμασε με καποια εφαρμογη απ το play store ο es file explorer δεν τα βλεπει; εγω σε παρομοιο θεμα, ειχε προβλημα το καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το Redmi Note 2 prime. Έχω πρόβλημα με το otg. Έχω δοκιμάσει δύο καλώδια που αλλού παίζουν. Έχω δοκιμάσει διαφορετικά στικακια και με διαφορετικό φορμά. Τίποτα. Έχει κανείς καμία γνώμη;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι rom φοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasefr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Μετά από τρεις αναβαθμίσεις κατά καιρούς εκ των οποίων και μια Stable , τώρα είμαι σε αυτή [ATTACH]65482[/ATTACH] Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 15, 2016 by tasefr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasefr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Έχω και εγώ το αγαπημένο EsExplorer. Δεν το βλέπει όμως. Από εφαρμογές έχω δοκιμάσει μερικές που μου δείχνουν ότι υποστηρίζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Έχω και εγώ το αγαπημένο EsExplorer. Δεν το βλέπει όμως. Από εφαρμογές έχω δοκιμάσει μερικές που μου δείχνουν ότι υποστηρίζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η rom που έχεις τώρα είναι αρκετά παλιά... Υπαρχει κάποιος λόγος που έχεις επιλέξει τη συγκεκριμένη; Με τις άλλες που δοκιμασες σου δούλευε το otg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasefr Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Η rom που έχεις τώρα είναι αρκετά παλιά... Υπαρχει κάποιος λόγος που έχεις επιλέξει τη συγκεκριμένη; Με τις άλλες που δοκιμασες σου δούλευε το otg; Είναι παλιά γιατί είπα να μην μπαίνω συνέχεια σε μια διαδικασία όσο να ναι και λίγο επικίνδυνη. Εκτός αυτού είμαι ευχαριστημένος με αυτήν. Πάντως όπως προείπα από Stable έως και developer που δοκίμασα τπτς. Και μάλιστα τώρα αν και έχω δοκιμάσει δύο καλώδια παράγγειλα και ένα και καλά για redmi note 2 μπας και.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Είστε έτοιμοι; :D Είναι έτοιμη η νέα δοκιμαστική έκδοση MIUI8 6.6.16 αποκλειστικά για τα μέλη του myphone.gr http://s71t.imgup.net/Screenshotf2a8.jpg Καλό θα ήταν να έχετε κάποιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση αυτής της έκδοσης. Θα την βρείτε στο προσωπικό μου χώρο deliopoulos.Net Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Είστε έτοιμοι; :D Είναι έτοιμη η νέα δοκιμαστική έκδοση MIUI8 6.6.16 αποκλειστικά για τα μέλη του myphone.gr http://s71t.imgup.net/Screenshotf2a8.jpg Καλό θα ήταν να έχετε κάποιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση αυτής της έκδοσης. Θα την βρείτε στο προσωπικό μου χώρο deliopoulos.Net Ωραίος! Ευχαριστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εντυπώσεις μέχρι στιγμής από την Psyrom Special Edition (MIUI8) http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/psyrom-psychedelic-rom-t3355968 Καταρχήν δεν έχει ελληνικά... Κατά δεύτερον, αν και beta έκδοση δε συνάντησα πρόβλημα στην εγκατάσταση και στο στήσιμο όλων των εφαρμογών μου. Φαίνεται πιο smooth από MIUI7 αλλά όχι τόσο smooth όσο mokee, cm κλπ... Εμφανισιακά έχει αλλάξει αρκετά, άλλη γραμματοσειρά, πιο flat περιβάλλον εργασίας, μερικές αλλαγές και προσθήκες στις ρυθμίσεις.... To notification shade έχει δυο όψεις κατ'επιλογή... Από διαχείριση μνήμης φαίνεται να πηγαίνει καλά όπως θα δειτε και στα screenshots... (τραβηγμένο λίγο μετά την εκκίνηση του κινητού)... Θα τη δουλέψω μερικές μέρες να δω πως πάει και από θέμα μπαταρίας... Αν και φαίνεται καλά για πρώτη χρήση... Τελείωσα το φλασάρισμα με 87% και μετά τις απαραίτητες ρυθμίσεις και το στήσιμο των εφαρμογών/παιχνιδιών είμαι στο 58% με 1 ώρα και 33 λεπτά οθόνη... περισσότερα εν καιρώ... @deliopoulos: η δική σου δοκιμαστική έχει ελληνικά; Να ξέρεις θα είναι η επόμενη προς δοκιμή σε 3-4 μέρες :) Και μερικά screenshots: http://i65.tinypic.com/5amg0o.jpg http://i65.tinypic.com/5begap.jpg http://i63.tinypic.com/rkvaye.jpg http://i68.tinypic.com/ncnurp.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εχει κάτι διαφορετικό η συγκεκριμένη στο πέρασμα ή είναι σαν όλες τις άλλες? Αυριο περιμένω νέο τηλέφωνο.Ελληνική Fastboot ρομ μέσω MiFlash και μετά από πάνω αυτήν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ναι έχει ελληνικά όπως πάντα, απλά έχουν μείνει κάποια σημεία χωρίς μετάφραση ακόμα. Έχω αφαιρέσει την νέα εφαρμογή για την Αριθμομηχανή μιας και δεν μου δουλεύει σε άλλη γλώσσα πλην της Αγγλικής. Έχει πειραχθεί "λίγο" για να την φέρω στα μέτρα μου. Η τελευταία έκδοση (είναι και αυτή που ανέβασα και που θα ανέβει αύριο στο en.miui.com) δεν έχει τα bugs από τις προηγούμενες ημέρες και μοιάζει να δουλεύει αρκετά καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει κάτι διαφορετικό η συγκεκριμένη στο πέρασμα ή είναι σαν όλες τις άλλες? Αυριο περιμένω νέο τηλέφωνο.Ελληνική Fastboot ρομ μέσω MiFlash και μετά από πάνω αυτήν ? Θα σου πρότεινα εγκατάσταση TWRP και μετά πέρασμα οποιασδήποτε ROM. Μόλις περάσεις το TWRP τότε μπορείς να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας και να περάσεις την ROM που θες, είτε ως αναβάθμιση είτε ως καθαρή εγκατάσταση. Απλά να θυμάσαι ότι όταν περνάς ROM από διαφορετικούς μεταφραστές/developers τότε μπορεί κάτι να πάει στραβά, μιας και ο καθένας "πειράζει" τις ROM διαφορετικά. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Από θέμα συμβατότητας με clearmotion η miui 8 πως είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 deli τι με κάνεις πρωινιατικα.... παιζει να ασχοληθεις με android 6? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 deli τι με κάνεις πρωινιατικα.... παιζει να ασχοληθεις με android 6? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αυτή την στιγμή ασχολούμαι μόνο με κινητό που έχω στην κατοχή και με την MIUI. Δυστυχώς στο κινητό μας official δεν υπάρχει android 6 αλλά 5.0.2, οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι ported από συσκευές με παρόμοιο hardware. Αυτό το κακό έχουν οι επεξεργαστές της MediaTek. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Άρχισε πάλι το παιχνίδι των χαμένων ειδοποιήσεων... ειδοποιήσεις από παιχνίδια δεν έρχονται... Gmail πρέπει να μπω μέσα για να πάρει τα νέα μηνύματα (και τότε εμφανίζει και την ειδοποίηση)... έβαλα τα παιχνίδια μου και το Gmail στην αυτόματη έναρξη, τα κλείδωσα και στον task manager και άλλαξα την επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας που επιτρέπει background activities. Για να δούμε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts