Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παμε σιγα σιγα απο την αρχη.η ρομ που εχω ειναι οπως ηρθε το τηλεφωνο απο bangood η 7.0.99.99 LHFNUN

και θελω να φλασαρω την ελληνικη.πρωτα πρεπει να φλασαρω το ζιπ για twrp απο οτι διαβασα και ειδα και το βιντεο και μετα φλασαρω την ρομ.σωστα?

και η rom αυτή έχει ή δεν έχει root πρόσβαση ?

τοτε ξεκινα την διαδικασια με το mi flash

οδηγος στο πρώτο ποστ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

οκ.αυτο διαβαζα τωρα.και αφου το κανω μετα φλασαρω την ρομ απο το τηλεφωνο?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Αυτή την Ρομ που έχει ο navystam είναι Dev?

Αν ναι γιατί δεν περνάει το twrp μέσω flashify?

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-την-Ελληνική-ROM-με-το-Flashify/?pageNo=1

ή τουλάχιστον ας βάλει μια official dev και να κανει το παραπάνω.

Τώρα απο κει υπάρχει νεος τρόπος (Ρομ ελληνική) για εγκατάσταση με miflash.

κανε αυτο και μετα φλασαρεις οποια θες απο twrp

οκ.ευχαριστω για την βοηθεια ολους.

Δεν μπόρεσα να προχωρήσω. Μάλλον κάτι κάνω λάθος ή δεν κάνω σωστά. Πρέπει να έχει κλειδωμένο bootloader από ότι κατάλαβα.

δεν εχει κλειδωμενο bootloader.

σιγουρα εχεις το redmi note 2?

Ναι σίγουρα. Το redmi note 2 στα 2.2gh και 32g εσωτερικη

αν είσαι θεσ/νικη, μπορώ να σε βοηθήσω

αλλιως κανα σκυπε, κλπ

Σαλαμίνα είμαι. Τώρα δεν μπορώ Skype γιατί κοιμούνται τα παιδιά και κουραστικά από το πρωί που ασχολούμαι . Μόλις μπορέσω όμως θα σου στείλω μήνυμα. Ευχαριστώ.

πριν είπες δε μπορεσες να προχωρήσεις.

τι σφαλμα εμφάνισε?

τι windows εχεις?

οι drivers ειναι οι σωστοι?

Σαλαμίνα είμαι. Τώρα δεν μπορώ Skype γιατί κοιμούνται τα παιδιά και κουραστικά από το πρωί που ασχολούμαι . Μόλις μπορέσω όμως θα σου στείλω μήνυμα. Ευχαριστώ.

Μπες στο youtube και γράψε στα ελληνικά εγκατάσταση twrp σε redmi note 2..Εκεί θα κάνεις ότι λέει και έτσι μετά από αυτό θα βάλεις οποία τον θες.

Μπες στο youtube και γράψε στα ελληνικά εγκατάσταση twrp σε redmi note 2..Εκεί θα κάνεις ότι λέει και έτσι μετά από αυτό θα βάλεις οποία τον θες.

θα δοκιμαω με miflash αλλη μια φορα και μετα με το βιντεακι που βρηκα

θα προσπαθησω απο αυριο γιατι εχω γινει κουδουνι γιαυτο και δεν απαντησα αμεσως.

θα δοκιμαω με miflash αλλη μια φορα και μετα με το βιντεακι που βρηκα

θα προσπαθησω απο αυριο γιατι εχω γινει κουδουνι γιαυτο και δεν απαντησα αμεσως.

Υπάρχει κάτι απλό να δοκιμαζεις.Κανε επανεκκίνηση και πατά το + έντασης φωνής να δεις που θα σε βγάλει.Εαν είναι το κλασικό της μι τότε θες fastboot.

Υπάρχει κάτι απλό να δοκιμαζεις.Κανε επανεκκίνηση και πατά το + έντασης φωνής να δεις που θα σε βγάλει.Εαν είναι το κλασικό της μι τότε θες fastboot.

Μάλλον το κλασικό είναι με 3 επιλογές κινέζικα και αγγλικά και μετά αν θυμάμαι καλά reboot. Upbate και κάτι αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα γιατί σου είπα έγινε το κεφάλι μου κουδούνι

Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει η εφαρμογή της μουσικής τα cover των τραγουδιών που έχω βάλει σε κάθε ένα;

Μάλλον το κλασικό είναι με 3 επιλογές κινέζικα και αγγλικά και μετά αν θυμάμαι καλά reboot. Upbate και κάτι αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα γιατί σου είπα έγινε το κεφάλι μου κουδούνι

Διάβασε εδώ μέσα και κάνε ακριβώς ότι λέει να ξεμπλεξεις!

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13536-Note-2-Flash-την-Ελληνική-FASTBOOT-ROM-καθαρή-εγκατάσταση/

Ξερει κανεις γιατι δεν βλεπω πλεον την επιλογη δικτυου κινητης? (Εναλλαγη απο 3G σε 4G)

Ειμαι με την GTV 6.5.5

Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την ριξει μπας και ξεκολλησω

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Τοτε αφιερωσε λιγο παραπανω χρονο και κανε εγκατασταση την κινεζικη ρομ stable, μετα επαναφορά εργοστασιακών και μετα περνα την twrp Μετα περασε οποια θες εσυ.

feedback για την mokee by vova (20160608)

1. γρηγορη οσο δε παει! σφαιρα! πεταξα και nova launcher πανω! πεταει λεμεεεε!

2. multitasking αψογο. ΟΤΑΝ ειχα miui, οι εφαρμογες εκλειναν η μια πισω απ την αλλη! τωρα δε συμβαινει αυτο!

3. μπαταρια: παντα αυτοματη φωτεινοτητα στο ~30%. εβγαλε χτες σοτ 4μιση ωρες με την παρακατω χρηση: κλειδωμα σε 2g(εκει που ημουν δεν ειχα 3g ουτως η αλλως) με ενεργα δεδομενα. tapatalk αρκετο, πολυ yandex/opera mini, fb, Λιγο fb messenger, ΑΚΡΕΤΟ whatsapp για texting, παιχνιδι score hero (κανα 5-7λεπτο-αρκετο να ριξει 15-20% την μπαταρια), Κλησεις 1+ ωρα, λιγα sms.

4. η φωτογραφικη δεν ειναι οτι καλυτερο. ποιοτητα Miui δε πιανει με τιποτα! εκτος αν γινει χρηση αλλης εφαρμογης-δε το τσεκαρα

5. fm radio, λιγο που το χρησιμοποιησα ηταν οκ

6. χρησιμοποιω greenify (ολα κλειστα εκτος απο adaway, yahoo mail, whatsapp, fb mesenger, nova launcher)

feedback για την mokee by vova (20160608)

1. γρηγορη οσο δε παει! σφαιρα! πεταξα και nova launcher πανω! πεταει λεμεεεε!

2. multitasking αψογο. ΟΤΑΝ ειχα miui, οι εφαρμογες εκλειναν η μια πισω απ την αλλη! τωρα δε συμβαινει αυτο!

3. μπαταρια: παντα αυτοματη φωτεινοτητα στο ~30%. εβγαλε χτες σοτ 4μιση ωρες με την παρακατω χρηση: κλειδωμα σε 2g(εκει που ημουν δεν ειχα 3g ουτως η αλλως) με ενεργα δεδομενα. tapatalk αρκετο, πολυ yandex/opera mini, fb, Λιγο fb messenger, ΑΚΡΕΤΟ whatsapp για texting, παιχνιδι score hero (κανα 5-7λεπτο-αρκετο να ριξει 15-20% την μπαταρια), Κλησεις 1+ ωρα, λιγα sms.

4. η φωτογραφικη δεν ειναι οτι καλυτερο. ποιοτητα Miui δε πιανει με τιποτα! εκτος αν γινει χρηση αλλης εφαρμογης-δε το τσεκαρα

5. fm radio, λιγο που το χρησιμοποιησα ηταν οκ

6. χρησιμοποιω greenify (ολα κλειστα εκτος απο adaway, yahoo mail, whatsapp, fb mesenger, nova launcher)

Καλημέρα! Αν δεν σου κανει κόπο ποσταρε λίγο και το link.