Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπεεα σας έχω εδώ και 1 μήνα το τηλεφωνικό και σε γενικές γραμμές σκοτωνει. τον τελευταίο καιρο έχω παράπονα ότι με ακουνε πολύ χαμηλόφωνα. Το τηλέφωνο ηρθε με GTV 5.12.17 miui

Παίζει να φταίει rom ή είναι θέμα hardware;

Έχει αναφερθεί ξανά σε κάποιους εδώ μέσα. Κάνε wipe cache και wipe dalvic cache από recovery.

Αυτά...

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρέπει να περάσεις τον εαυτό σου (στοιχεία και φωτογραφία) σαν επαφή, εκεί που λέει "ΕΓΩ -> Ρύθμιση του προφίλ μου"

Ναι, πω πω δεν το έβρισκα. Ευχαριστώ, όλα καλά τώρα. Ώρες, ώρες κολλάς για το τίποτα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ναι, πω πω δεν το έβρισκα. Ευχαριστώ, όλα καλά τώρα. Ώρες, ώρες κολλάς για το τίποτα!

Χαχα όντως... είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν το βλέπεις... :lol::p

Πρώτη μέρα μπαταρία με mokee, 8 πρωί μέχρι 1 το βράδυ.

3 ώρες και 52 λεπτά σοτ με 2% μπαταρία.

Ξεπερνά μισή ώρα χαλαρά με την stable miui που είχα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

και παραπανω θα σε βγαλει πιστευω. εγω με παιχνίδι (που σε λιγα λεπτα κατεβαζει 10% για πλακα) θα εχω σχεδον 4 ωρες σοτ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

και παραπανω θα σε βγαλει πιστευω. εγω με παιχνίδι (που σε λιγα λεπτα κατεβαζει 10% για πλακα) θα εχω σχεδον 4 ωρες σοτ

Πρώτη μέρα μπαταρία με mokee, 8 πρωί μέχρι 1 το βράδυ.

3 ώρες και 52 λεπτά σοτ με 2% μπαταρία.

Ξεπερνά μισή ώρα χαλαρά με την stable miui που είχα.

Επειδή υπάρχουν δύο mokee καλό είναι να αναφέρουμε για ποια μιλάμε..

Παιδιά πιστεύω οτι είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα, γιατί το λέω αυτό. Ακόμα φτιάχνω την συσκευή μου με την RR όπου με 31% οθόνης είχα κοντά 4,20h.

Το παράξενο είναι τώρα μετα απο πλήρη φόρτιση, το ίδιο είχα και χθες, τα 10% μπαταρία πεφταν σε μηδέν χρόνο. Από κει και μετα όπως πρέπει.

Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ σταθερή, σε οτι έχω κάνει, πιό καλή απο ειδοποιήσεις σε σχέση με την miui,έχω την εντύπωση και καλύτερη σε WiFi σε σημεία που πριν δεν είχα.

Παίζω λίγο ακόμα με την εμφάνιση, μεσω πλήθος θεμάτων αλλά και στις τροποποιήσεις που έχει απο μόνο του.

Τέλος θα κοιτάξω την λειτουργία CPU εκτός αν υπάρχει κάνα teak.

Επειδή υπάρχουν δύο mokee καλό είναι να αναφέρουμε για ποια μιλάμε..

αναφερομαι στο build 20160608 του vova

Ναι στο μι μπαίνω. Πως να το τσεκάρω? Θα δοκιμάσω και χωρίς να το μετονομασω και βλέπουμε.

Τπτ και πάλι. Τα δοκίμασα όλα. Το αρχείο ζιπ το έχω χύμα στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει μπας και περάσω καμία ρομ.

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Στη κάρτα SD περνάς το ζιπ.

Ίσως την δεχτεί έτσι,αλλιώς δοκίμασε την διαδικασία εγκατάστασης ως καθαρή εγκατάσταση.

Edited by filosofos77

δοκιμασε να κατεβασεις το αρχείο απευθειας απ το τηλεφωνο. χωρις χρηση υπολογιστη δηλαδη

http://s33.postimg.org/yvodsfiu3/Screenshot_2016_06_11_22_23_48.jpg

Εδώ είσαι!!

Έτσι πως είναι είναι άψογος,μην τον αλλαξεις,απλά καί με έξτρα θέματα το μεταμορφώσεις τρέλλα.

Ευχαριστώ filosofos77 διότι απάντησες ΑΚΡΙΒΩΣ σ αυτό που ρώτησα.Οντως είναι πολύ καλύτερα έτσι + τα θέματα που λες.

Άρα υπήρχε τρόπος να αλλάξει εμφάνιση ο ΥΠΑΡΧΩΝ launcher και ΔΕΝ χρειάζεται να βάλεις nova ή οποιονδήποτε άλλο.

Παιδιά πιστεύω οτι είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα, γιατί το λέω αυτό. Ακόμα φτιάχνω την συσκευή μου με την RR όπου με 31% οθόνης είχα κοντά 4,20h.

Το παράξενο είναι τώρα μετα απο πλήρη φόρτιση, το ίδιο είχα και χθες, τα 10% μπαταρία πεφταν σε μηδέν χρόνο. Από κει και μετα όπως πρέπει.

Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ σταθερή, σε οτι έχω κάνει, πιό καλή απο ειδοποιήσεις σε σχέση με την miui,έχω την εντύπωση και καλύτερη σε WiFi σε σημεία που πριν δεν είχα.

Παίζω λίγο ακόμα με την εμφάνιση, μεσω πλήθος θεμάτων αλλά και στις τροποποιήσεις που έχει απο μόνο του.

Τέλος θα κοιτάξω την λειτουργία CPU εκτός αν υπάρχει κάνα teak.

Με έχεις ηδη πείσει να την δοκιμάσω..πανω σε ποια πατάει η συγκεκριμένη; aosp, cm, miui, aicp?

@navystam

Από το mi recovery δεν μπορείς να φλασαρεις custom rom γιατί το zip δεν έχει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή. Πρέπει να βάλεις TWRP .

Ευχαριστώ filosofos77 διότι απάντησες ΑΚΡΙΒΩΣ σ αυτό που ρώτησα.Οντως είναι πολύ καλύτερα έτσι + τα θέματα που λες.

Άρα υπήρχε τρόπος να αλλάξει εμφάνιση ο ΥΠΑΡΧΩΝ launcher και ΔΕΝ χρειάζεται να βάλεις nova ή οποιονδήποτε άλλο.

Γενικά με τα έξτρα θέματα που υπάρχουν διάσπαρτα:rolleyes: και με την εφαρμογή για τις επι μέρους τροποποιήσεις μπορείς να κανεις θαύματα!:p

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με έχεις ηδη πείσει να την δοκιμάσω..πανω σε ποια πατάει η συγκεκριμένη; aosp, cm, miui, aicp?

Σε cm περισσότερο.

Για την ώρα έχω μαζέψει τα περισσότερα όπως είπα, κυρίως για καθημερινή χρήση και απο κάμερα με άλλες εφαρμογές έχω ίδιο αποτέλεσμα όπως πριν με miui.

Edited by filosofos77

@navystam

Από το mi recovery δεν μπορείς να φλασαρεις custom rom γιατί το zip δεν έχει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή. Πρέπει να βάλεις TWRP .

Δεν φλασαρεις ακόμα ρομ. Το ζιπ της twr προσπαθώ να φλασαρω

δοκιμασε να κατεβασεις το αρχείο απευθειας απ το τηλεφωνο. χωρις χρηση υπολογιστη δηλαδη

κανε το παραπανω

μολις κουμπωσα σκληρο δισκο 2.5" 1Tb και τον διαβασε! ημουν σιγουρος οτι θα ηθελε εξτρα τροφοδοσια!

βεβαια δοκιμασα να τρεξω ταινια αλλα εμεινε για λιγη ωρα στο connecting (με τον μανισιο Player) και το παρατησα. θα δοκιμασω με bs να δω τι θα κανει!

Αυτό δεν αλλάζει κάτι γιατί ούτε το zip του TWRP διαθέτει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή για φλασαρισμα από το mi recovery. Πρέπει να φλασαρεις την ελληνική fastboot rom που το χει ενσωματωμένο.

Αυτό δεν αλλάζει κάτι γιατί ούτε το zip του TWRP διαθέτει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή για φλασαρισμα από το mi recovery. Πρέπει να φλασαρεις την ελληνική fastboot rom που το χει ενσωματωμένο.

Πρώτα δεν πρέπει να φλασαρω την rwrp και μετά την ρομ?

μα το twrp δε θα έπρεπε να φλασαρεται διχως προβλημα?

Αν είναι root το τηλέφωνο μπορεί να το φλασαρει απο το redmi note 2 tool. Αν όχι πρέπει να το φλασαρει απο τον υπολογιστή με sp flash tool ή mi flash κλπ. Δεν ξέρω αν κάποια απο τα kingoroot κλπ μπορεί να κάνει root στο RN2 ώστε να προχωρήσει μετά με το φλασαρισμα απο το redmi note 2 tool.

@navystam ποια rom έχεις .

Είσαι σίγουρος οτι δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root , σε εφαρμογές .

παμε σιγα σιγα απο την αρχη.η ρομ που εχω ειναι οπως ηρθε το τηλεφωνο απο bangood η 7.0.99.99 LHFNUN

και θελω να φλασαρω την ελληνικη.πρωτα πρεπει να φλασαρω το ζιπ για twrp απο οτι διαβασα και ειδα και το βιντεο και μετα φλασαρω την ρομ.σωστα?