mclound Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπεεα σας έχω εδώ και 1 μήνα το τηλεφωνικό και σε γενικές γραμμές σκοτωνει. τον τελευταίο καιρο έχω παράπονα ότι με ακουνε πολύ χαμηλόφωνα. Το τηλέφωνο ηρθε με GTV 5.12.17 miui Παίζει να φταίει rom ή είναι θέμα hardware; Έχει αναφερθεί ξανά σε κάποιους εδώ μέσα. Κάνε wipe cache και wipe dalvic cache από recovery. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πρέπει να περάσεις τον εαυτό σου (στοιχεία και φωτογραφία) σαν επαφή, εκεί που λέει "ΕΓΩ -> Ρύθμιση του προφίλ μου" Ναι, πω πω δεν το έβρισκα. Ευχαριστώ, όλα καλά τώρα. Ώρες, ώρες κολλάς για το τίποτα! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ναι, πω πω δεν το έβρισκα. Ευχαριστώ, όλα καλά τώρα. Ώρες, ώρες κολλάς για το τίποτα! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχα όντως... είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν το βλέπεις... :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πρώτη μέρα μπαταρία με mokee, 8 πρωί μέχρι 1 το βράδυ. 3 ώρες και 52 λεπτά σοτ με 2% μπαταρία. Ξεπερνά μισή ώρα χαλαρά με την stable miui που είχα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 και παραπανω θα σε βγαλει πιστευω. εγω με παιχνίδι (που σε λιγα λεπτα κατεβαζει 10% για πλακα) θα εχω σχεδον 4 ωρες σοτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 και παραπανω θα σε βγαλει πιστευω. εγω με παιχνίδι (που σε λιγα λεπτα κατεβαζει 10% για πλακα) θα εχω σχεδον 4 ωρες σοτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πρώτη μέρα μπαταρία με mokee, 8 πρωί μέχρι 1 το βράδυ. 3 ώρες και 52 λεπτά σοτ με 2% μπαταρία. Ξεπερνά μισή ώρα χαλαρά με την stable miui που είχα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή υπάρχουν δύο mokee καλό είναι να αναφέρουμε για ποια μιλάμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παιδιά πιστεύω οτι είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα, γιατί το λέω αυτό. Ακόμα φτιάχνω την συσκευή μου με την RR όπου με 31% οθόνης είχα κοντά 4,20h. Το παράξενο είναι τώρα μετα απο πλήρη φόρτιση, το ίδιο είχα και χθες, τα 10% μπαταρία πεφταν σε μηδέν χρόνο. Από κει και μετα όπως πρέπει. Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ σταθερή, σε οτι έχω κάνει, πιό καλή απο ειδοποιήσεις σε σχέση με την miui,έχω την εντύπωση και καλύτερη σε WiFi σε σημεία που πριν δεν είχα. Παίζω λίγο ακόμα με την εμφάνιση, μεσω πλήθος θεμάτων αλλά και στις τροποποιήσεις που έχει απο μόνο του. Τέλος θα κοιτάξω την λειτουργία CPU εκτός αν υπάρχει κάνα teak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Επειδή υπάρχουν δύο mokee καλό είναι να αναφέρουμε για ποια μιλάμε.. αναφερομαι στο build 20160608 του vova Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ναι στο μι μπαίνω. Πως να το τσεκάρω? Θα δοκιμάσω και χωρίς να το μετονομασω και βλέπουμε. Τπτ και πάλι. Τα δοκίμασα όλα. Το αρχείο ζιπ το έχω χύμα στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει μπας και περάσω καμία ρομ. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Στη κάρτα SD περνάς το ζιπ. Ίσως την δεχτεί έτσι,αλλιώς δοκίμασε την διαδικασία εγκατάστασης ως καθαρή εγκατάσταση. Edited June 12, 2016 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 δοκιμασε να κατεβασεις το αρχείο απευθειας απ το τηλεφωνο. χωρις χρηση υπολογιστη δηλαδη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 http://s33.postimg.org/yvodsfiu3/Screenshot_2016_06_11_22_23_48.jpg Εδώ είσαι!! Έτσι πως είναι είναι άψογος,μην τον αλλαξεις,απλά καί με έξτρα θέματα το μεταμορφώσεις τρέλλα. Ευχαριστώ filosofos77 διότι απάντησες ΑΚΡΙΒΩΣ σ αυτό που ρώτησα.Οντως είναι πολύ καλύτερα έτσι + τα θέματα που λες. Άρα υπήρχε τρόπος να αλλάξει εμφάνιση ο ΥΠΑΡΧΩΝ launcher και ΔΕΝ χρειάζεται να βάλεις nova ή οποιονδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Παιδιά πιστεύω οτι είναι λίγο νωρίς για συμπτώματα, γιατί το λέω αυτό. Ακόμα φτιάχνω την συσκευή μου με την RR όπου με 31% οθόνης είχα κοντά 4,20h. Το παράξενο είναι τώρα μετα απο πλήρη φόρτιση, το ίδιο είχα και χθες, τα 10% μπαταρία πεφταν σε μηδέν χρόνο. Από κει και μετα όπως πρέπει. Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ σταθερή, σε οτι έχω κάνει, πιό καλή απο ειδοποιήσεις σε σχέση με την miui,έχω την εντύπωση και καλύτερη σε WiFi σε σημεία που πριν δεν είχα. Παίζω λίγο ακόμα με την εμφάνιση, μεσω πλήθος θεμάτων αλλά και στις τροποποιήσεις που έχει απο μόνο του. Τέλος θα κοιτάξω την λειτουργία CPU εκτός αν υπάρχει κάνα teak. Με έχεις ηδη πείσει να την δοκιμάσω..πανω σε ποια πατάει η συγκεκριμένη; aosp, cm, miui, aicp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 @navystam Από το mi recovery δεν μπορείς να φλασαρεις custom rom γιατί το zip δεν έχει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή. Πρέπει να βάλεις TWRP . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Ευχαριστώ filosofos77 διότι απάντησες ΑΚΡΙΒΩΣ σ αυτό που ρώτησα.Οντως είναι πολύ καλύτερα έτσι + τα θέματα που λες. Άρα υπήρχε τρόπος να αλλάξει εμφάνιση ο ΥΠΑΡΧΩΝ launcher και ΔΕΝ χρειάζεται να βάλεις nova ή οποιονδήποτε άλλο. Γενικά με τα έξτρα θέματα που υπάρχουν διάσπαρτα:rolleyes: και με την εφαρμογή για τις επι μέρους τροποποιήσεις μπορείς να κανεις θαύματα!:p ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με έχεις ηδη πείσει να την δοκιμάσω..πανω σε ποια πατάει η συγκεκριμένη; aosp, cm, miui, aicp? Σε cm περισσότερο. Για την ώρα έχω μαζέψει τα περισσότερα όπως είπα, κυρίως για καθημερινή χρήση και απο κάμερα με άλλες εφαρμογές έχω ίδιο αποτέλεσμα όπως πριν με miui. Edited June 12, 2016 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 @navystam Από το mi recovery δεν μπορείς να φλασαρεις custom rom γιατί το zip δεν έχει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή. Πρέπει να βάλεις TWRP . Δεν φλασαρεις ακόμα ρομ. Το ζιπ της twr προσπαθώ να φλασαρω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 δοκιμασε να κατεβασεις το αρχείο απευθειας απ το τηλεφωνο. χωρις χρηση υπολογιστη δηλαδη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν φλασαρεις ακόμα ρομ. Το ζιπ της twr προσπαθώ να φλασαρω κανε το παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 κανε το παραπανω Οκ. Θα ξαναπροσπαθησω. Ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μολις κουμπωσα σκληρο δισκο 2.5" 1Tb και τον διαβασε! ημουν σιγουρος οτι θα ηθελε εξτρα τροφοδοσια! βεβαια δοκιμασα να τρεξω ταινια αλλα εμεινε για λιγη ωρα στο connecting (με τον μανισιο Player) και το παρατησα. θα δοκιμασω με bs να δω τι θα κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δεν φλασαρεις ακόμα ρομ. Το ζιπ της twr προσπαθώ να φλασαρω Αυτό δεν αλλάζει κάτι γιατί ούτε το zip του TWRP διαθέτει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή για φλασαρισμα από το mi recovery. Πρέπει να φλασαρεις την ελληνική fastboot rom που το χει ενσωματωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αυτό δεν αλλάζει κάτι γιατί ούτε το zip του TWRP διαθέτει την κατάλληλη ψηφιακή υπογραφή για φλασαρισμα από το mi recovery. Πρέπει να φλασαρεις την ελληνική fastboot rom που το χει ενσωματωμένο. Πρώτα δεν πρέπει να φλασαρω την rwrp και μετά την ρομ? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μα το twrp δε θα έπρεπε να φλασαρεται διχως προβλημα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μα το twrp δε θα έπρεπε να φλασαρεται διχως προβλημα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αν είναι root το τηλέφωνο μπορεί να το φλασαρει απο το redmi note 2 tool. Αν όχι πρέπει να το φλασαρει απο τον υπολογιστή με sp flash tool ή mi flash κλπ. Δεν ξέρω αν κάποια απο τα kingoroot κλπ μπορεί να κάνει root στο RN2 ώστε να προχωρήσει μετά με το φλασαρισμα απο το redmi note 2 tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 @navystam ποια rom έχεις . Είσαι σίγουρος οτι δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root , σε εφαρμογές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 @navystam ποια rom έχεις . Είσαι σίγουρος οτι δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root , σε εφαρμογές . παμε σιγα σιγα απο την αρχη.η ρομ που εχω ειναι οπως ηρθε το τηλεφωνο απο bangood η 7.0.99.99 LHFNUN και θελω να φλασαρω την ελληνικη.πρωτα πρεπει να φλασαρω το ζιπ για twrp απο οτι διαβασα και ειδα και το βιντεο και μετα φλασαρω την ρομ.σωστα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts