catalan1992 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ναι,σωστά όχι η ανάλυση η ποιότητα. Παρόλο που σε ένα κινητό κοιτάζω άλλα πράγματα όπως επεξεργαστή,μνήμη κτλ κ όχι τόσο φωτογραφική, αυτό μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση. Με ποιες ρυθμίσεις μπορώ να αλλάξω την ποιότητα; Γιατί η εφαρμογή δεν έχει ρυθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Βάλε open camera ή camera mx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) για πες... αν και απο cm δυσκολα να φυγω Sent from my V967S using Tapatalk Την δουλεύω από το πρωί... Άψογη λειτουργικά χωρίς κανένα πρόβλημα... Από μπαταρία είναι νωρίς να πω, μου φαίνεται στα ίδια με την τελευταία dev που είχα πριν... Έβαλα τώρα το Skynet στη ρύθμιση ”battery” να δω αν θα έχει κάποια διαφορά. Πάντως δεν έχει κανένα θέμα ή rom, έχει και ελληνικά κανονικά (λογικό αφού βασίζεται στην τελευταία eu stable) και 160 χαρακτήρες στα sms... Πέρασα και το xposed και κοιτάζω τι modules αξίζει να βάλω... EDIT: το xposed ενώ δείχνει εγκατεστημένο κανονικά, όταν πάω να κατεβασω ένα modules δεν κάνει τίποτα... δείχνει ότι πάει να ξεκινήσει το κατέβασμα αλλά σταματάει... θα κοιτάξω για νεότερη έκδοση... Edited May 28, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Εδώ είναι ένα θέμα που σκέφτηκα ότι ίσως θα σας άρεσε: Warcraft! Σύνδεσμος: http://zhuti.xiaomi.com/detail/835f0e9b-4327-4dec-9cee-9a89f911e2cf Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 ποιος εχει αυτην και σε τι χρωματισμο; http://www.aliexpress.com/item/New-Phone-Cases-Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Luxury-Aluminum-Frame-Tempered-Glass-Back-Battery-Cover/32456890065.html μια real φωτο θα με βοηθουσε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Την δουλεύω από το πρωί... Άψογη λειτουργικά χωρίς κανένα πρόβλημα... Από μπαταρία είναι νωρίς να πω, μου φαίνεται στα ίδια με την τελευταία dev που είχα πριν... Έβαλα τώρα το Skynet στη ρύθμιση ”battery” να δω αν θα έχει κάποια διαφορά. Πάντως δεν έχει κανένα θέμα ή rom, έχει και ελληνικά κανονικά (λογικό αφού βασίζεται στην τελευταία eu stable) και 160 χαρακτήρες στα sms... Πέρασα και το xposed και κοιτάζω τι modules αξίζει να βάλω... EDIT: το xposed ενώ δείχνει εγκατεστημένο κανονικά, όταν πάω να κατεβασω ένα modules δεν κάνει τίποτα... δείχνει ότι πάει να ξεκινήσει το κατέβασμα αλλά σταματάει... θα κοιτάξω για νεότερη έκδοση... Αυτό με το xposed το είχα πάθει και εγώ. Όντως ψάξε άλλη έκδοση. Έχεις κάποιο link για το skynet? Και πείτε λίγο τη γνώμη σας ρε παιδιά, γιατί το θέμα με τη μπαταρία γίνεται κουραστικό για μένα. Έχω amplify, greenify, rn2 tool και lspeed. Τα χρειάζομαι ή το έχω ξεφτιλίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 ποιος εχει αυτην και σε τι χρωματισμο; http://www.aliexpress.com/item/New-Phone-Cases-Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Luxury-Aluminum-Frame-Tempered-Glass-Back-Battery-Cover/32456890065.html μια real φωτο θα με βοηθουσε :) Την είχα και την κατέστρεψα. Την πάτησα σαν πρωτάρης που λένε. Δοκίμασα να την βάλω χωρίς να βγάλω το πίσω καπάκι.. Την ζόρισα και την εσπασα.:O Όμορφη γενικά, την είχα σε μαύρο πίσω - μπλε πλαϊνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 χαχααχα! πως το καταφερες; ποιον συνδιασμο δηλαδη; ωραιος ακουγεται! (θα την ηθελα σε λευκο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 χαχααχα! πως το καταφερες; ποιον συνδιασμο δηλαδη; ωραιος ακουγεται! (θα την ηθελα σε λευκο) Μπλε χρωμα. Πίσω είναι γυαλιστερή μην σε γελάει.. Σχεδόν καθρεύτης. Δες τις φωτος.. Δεν είχα διαβάσει ότι βγαίνει το καπάκι και λέω θα ναι πολύ σφιχτή.. :superman::chair:καταλαβαίνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 οντως ωραια ειναι! αλλα μηπως ειναι διαφορετικη απο αυτην που ποσταρα; η δικη σου ειναι 2 κομματια ενω αυτη που δειχνω 1. ή τουλαχιστον ετσι δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Όχι δεν ήταν 2 κομμάτια.. Ακριβώς η ίδια είναι , οι χρωματισμοί αλλάζουν. Είναι ωραία θήκη γενικά, τα κουμπιά δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα εσωτερικά αλλά οκ. Λες και είναι κομμένα με φαλτσέτα..:knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 EDIT: το xposed ενώ δείχνει εγκατεστημένο κανονικά, όταν πάω να κατεβασω ένα modules δεν κάνει τίποτα... δείχνει ότι πάει να ξεκινήσει το κατέβασμα αλλά σταματάει... θα κοιτάξω για νεότερη έκδοση... Τα πρόσθετα στο xposed δεν κατεβαίνουν απ' ευθείας από την εφαρμογή. Μπορείς να πας στην περιγραφή του module κάτω κάτω θα βρεις το link του repo να το κατεβάσεις από τον browser. Όμως τα Miui tweaks και extmiuiv7 θα τα βρεις στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αυτό με το xposed το είχα πάθει και εγώ. Όντως ψάξε άλλη έκδοση. Έχεις κάποιο link για το skynet? Και πείτε λίγο τη γνώμη σας ρε παιδιά, γιατί το θέμα με τη μπαταρία γίνεται κουραστικό για μένα. Έχω amplify, greenify, rn2 tool και lspeed. Τα χρειάζομαι ή το έχω ξεφτιλίσει? Τελικά το θέμα με το Xposed το έλυσα όπως αναφέρει ο kandilak λίγο πριν: κατεβάζεις το apk κατευθείαν από το repository που δίνει στην περιγραφή του module και το εγκαθιστάς έτσι... Όσο για το skynet τσέκαρε εδώ: http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/android-l-booster-1-soon-t3030796 Απ'ότι έχω καταλάβει η λειτουργία του είναι αντίστοιχη με αυτή του Redmi Note 2 Tool. Κατεβάζει τη συχνότητα και το πλήθος των πυρήνων μέχρι να τους χρειαστείς οπότε και "τσιτάρει" (sic). Πάντως δε μου φαίνεται να έχει διαφορές στην μπαταρία... με την χρήση που κάνω εγώ βγάζω 3-3,5 ώρες SoT με την ελληνική dev και τόσο έβγαλα και με αυτή τη rom... θα μου πεις πρώτη μέρα πρώτη φόρτιση αλλά δε νομίζω ότι η διαφορά θα είναι και τόσο μεγάλη μετά από 3-4 πλήρεις φορτίσεις... Όπως έχω ξαναπεί η μπαταρία του είναι ικανοποιητική για μένα... Δεν ψάχνομαι με τις rom για την μπαταρία αλλά από περιέργεια... Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις τελευταίες ελληνικές dev απλά μ'αρέσει να δοκιμάζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Την είχα και την κατέστρεψα. Την πάτησα σαν πρωτάρης που λένε. Δοκίμασα να την βάλω χωρίς να βγάλω το πίσω καπάκι.. Την ζόρισα και την εσπασα.:O Όμορφη γενικά, την είχα σε μαύρο πίσω - μπλε πλαϊνό. http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Metal-Frame-Bumper-Tempered-Glass-Case-Cover-For-XiaoMi-1234-Huawei-4X-/191598342651?var=&hash=item2c9c26b1fb Αυτη σε μπλε χρωμα ειναι φοβερη αλλα θελει λιγο προσοχη γιατι γλιστραει. Εχω ηδη δυο (δικη μου & ο γιος μου) και επειδη του μικρου του ξεκολλησε στην πανω πλευρα το πλαινο αλουμινιο σημερα θα παραγγειλω και σε κοκκινη (αν την βρω μαλλον εχει ελλειψη). Σε γενικες γραμμες ειναι φοβερη στην οψη, επικινδυνη μην σου φυγει απο το χερι μιαας και δεν παιρνει σιλικονη. Εχω και αυτη http://www.ebay.com/itm/Luxury-Aluminum-Metal-Hard-Frame-Bumper-Mirror-Back-Phone-Case-Cover-For-Xiaomi-/301943295281?var=&hash=item464d390d31:m:m49blHeFlAD5EiIt-q09i9w αλλα δεν λεει το κανει πολυ ογκωδες. Αυτες που εχω προσωπικα ξεχωρισει ειναι: 1. http://www.ebay.com/itm/252203332653?var=551041117673 λογω καλοκαιριου θα εξυπηρετουσε για καλυτερη προστασια (παραλια, αμμος κλπ) 2. http://www.ebay.com/itm/272225396965?var=571031568250 3. http://www.ebay.com/itm/172163069180?var=470998808126 4. http://www.ebay.com/itm/141931125720?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=441064480168&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT δεν την βρισκω σε κοκκινο στο ebay αλλα δεν εχω δει αλλου ακομα Αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι το τζαμακι http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Amazing-9H-9H-9H-PRO-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-XIAOMI-/282002733507?var=&hash=item41a8ac39c3:m:mKjOX_u4DZs6vQJnQYDRV_Q προσωπικα μου εσωσε το κινητο απο προσφατο πεσιμο στον δρομο... και γλυτωσα τα χειροτερα. Edited May 28, 2016 by costaspap Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αυτήν ebay την έίχα και την χάρισα. Μέχρι 30% κάτω σήμα κινητής και wifi είχε. Γλιστρούσε λίγο αλλά ήταν πανέμορφη. Τώρα έχω και αυτή . Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη θήκη, αλλά το μεγαλώνει λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αληθεια εχει βρει κανεις ΓΝΗΣΙΑ xiaomi redmi note 2 μπαταρια? Αν ναι καποιο link? Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Εμένα μου δούλεψε βάζοντας κατευθείαν την κοσμοτε στη δεύτερη θέση. Το μόνο που ήθελε ήταν να μπω στην εφαρμογή αφού πρώτα είχα συνδεθεί στο ίντερνετ με data της κάρτας κοσμοτε παιδια μην το ψαχνετε.η εφαρμογη ειναι για τα μπαζα.υποστοιρηξη 0!!εμενα στην αρχη με αρκετα προβληματα δουλευε και εδω και αρκετο καιρο μου βγαζει οτι η εφαρμογη ειναι για συνδρομητες watsup.οτι νανε.μηναναφερθω οτι εστειλα μηνυμα και αφησα βαθμολογια στο playstore αλλα απαντηση τιποτα!! Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αληθεια εχει βρει κανεις ΓΝΗΣΙΑ xiaomi redmi note 2 μπαταρια? Αν ναι καποιο link? banggood ποιος ξέρει αν είναι όντως αυθεντική. bm45 λέγεται η μπαταρία. Τώρα αν βρεις άκρη με τους Κινέζους για το αν είναι αυθεντική...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Όχι δεν ήταν 2 κομμάτια.. Ακριβώς η ίδια είναι , οι χρωματισμοί αλλάζουν. Είναι ωραία θήκη γενικά, τα κουμπιά δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα εσωτερικά αλλά οκ. Λες και είναι κομμένα με φαλτσέτα..:knife: Την έχω εγώ.Την έχω αναφέρει 2 φορές.Απλα τέλεια.Μαυρη για να είναι απόλυτα όμοια με το κινητό.Την ειχα.παρει από ebay.Τ ο μόνο κακό είναι ότι δεν μπαίνει ή σιλικόνη ή κάποιο άλλο προφυλακτικό καπάκι.Και δεν ξέρω τι θα πάθει εάν χρειαστεί να το βγάλω.Μιλουσα σήμερα με ένα φίλο που έχει το Ζ3.Με χρήση 4g μισή ημέρα ή μπαταρία.Με χρήση wifi το βράδυ φόρτιση.Ποια ή διάφορα με το δικό μας; Edited May 28, 2016 by Keraunos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Αληθεια εχει βρει κανεις ΓΝΗΣΙΑ xiaomi redmi note 2 μπαταρια? Αν ναι καποιο link? banggood ποιος ξέρει αν είναι όντως αυθεντική. bm45 λέγεται η μπαταρία. Τώρα αν βρεις άκρη με τους Κινέζους για το αν είναι αυθεντική...:wacko: Από την έρευνα που έκανα εγώ είχα δει ότι άλλοι λένε "original" και άλλοι πωλητές λένε "High Quality". Oι "High Quality" δεν είναι σίγουρα γνήσια.Παρήγγειλα μαζί με φίλο μπαταρία για να την έχουμε καβάντζα(2η εφεδρική). Εγώ από ebay αυτός από Κινεζομάγαζο.Αξία 10-11 $.....Mούφα και οι 2...Την είχαμε στο τηλέφωνο και ξαφνικά έσβηνε μόνο του. 2-3 φορές την ημέρα το έκανε αυτό. Η γνήσια που είχε το τηλέφωνο από Vickmall ήταν 55gr......Αυτές ήταν 48gr η μία και 46gr η άλλη. Εγώ έγραψα αρνητική κριτική στον πωλητή στο ebay ο οποίος μετά....με παρακάλεσε να την αλλάξω σε θετική με αντάλλαγμα να μου στείλει άλλη.Την άλλαξα και την έκανα θετική.Ετσι και αλλιώς δεν είχα να χάσω τίποτα.Οτι έγινε-έγινε.Είχα μια ελπίδα μπας και την στείλει με την αλλαγή της κριτικής μου στο ebay. Οντως με έστειλε άλλη μπαταρία και μου είπε μάλιστα να κρατήσω και την πρώτη......η καινούργια που μου έστειλε ήταν 55gr όπως δηλαδή αυτή που είχε το τηλέφωνο(την δικιά του) όταν το αγόρασα από Vickmall. Ωραία σκέφτηκα....αφού είναι και αυτή 55gr μάλλον θα είναι η γνήσια....τζίφος....και αυτή το ίδιο.Σβήνει το τηλέφωνο ξαφνικά μόνο του. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο.Φταίνε σίγουρα η μπαταρίες διότι πολύ απλά όταν έχω πάνω την δικιά του(την μαμά/την αρχική) δεν μου το κάνει ποτέ . Αρα....συμπέρασμα.....Ούτε με τα γραμμάρια βγάζεις άκρη. Εγώ κατέληξα ότι μάλλον αν βλέπεις τιμές 9-10-11-12 $ δεν πρέπει να είναι γνήσιες. Και το λέω αυτό διότι.....μετά όλα αυτά παρήγγειλα από Vickmall στα 33$ και όντως η μπαταρία που ήρθε είναι πάλι 55gr και το τηλέφωνο δεν σβήνει μ αυτή. Λογικό πιστεύω.....δεν γίνεται η γνήσια να έχει 33$ και εμείς να την βρίσκουμε στα 10$ και να περιμένουμε να είναι γνήσια. Αρα αν θες γνήσια....την πληρώνεις παραπάνω και την παίρνεις από Vickmall....που είναι δοκιμασμένο μαγαζί.Οχι μόνο επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή και άλλα παιδιά πήραν 2η-εφεδρική μπαταρία από εκεί και δεν ανέφεραν κάτι αρνητικό - δεν είπε κάποιος ότι ήταν μαιμού ή να μην μείνει ευχαριστημένος. Edited May 28, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 είχα πάρει μία εφεδρική μπαταρία από το everbuying.net μαζί με το τηλέφωνο μία γνήσια θήκη και κάτι αλλά ψιλοπραγματα.... μέχρι τώρα η μπαταρία έχει την ίδια απόδοση που είχε και η δική του.... με ζυγαρια δεν τις έχω μετρήσει αλλά θα το κάνω την δευτέρα έτσι από περιέργεια.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Όχι δεν ήταν 2 κομμάτια.. Ακριβώς η ίδια είναι , οι χρωματισμοί αλλάζουν. Είναι ωραία θήκη γενικά, τα κουμπιά δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα εσωτερικά αλλά οκ. Λες και είναι κομμένα με φαλτσέτα..:knife: σε μπλε θα την πάρω! και σε κοκκινο θα ηταν ωραία! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ναι mol καλή επιλογή ,εγώ ήμουν ανάμεσα στο μπλε πλαϊνό και σε ένα κεραμιδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 σε μπλε θα την πάρω! και σε κοκκινο θα ηταν ωραία! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πολύ όμορφες θηκες μολ πάρε και καμιά παραπάνω για εμας και όταν έρθουν μου λες θα την βρούμε την άκρη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ποια θες??? αν φτάνουν τα ευρώ στην ρεβολουτ γιατί όχι? ψηθηκα να πάρω και αυτήν με το κάλυμμα μπροστά που δείχνει ειδοποιήσεις. την ποσταρε κάποιος λιγα ποστς παραπάνω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts