kostasthess_82 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παρακολουθώ καθημερινά το νήμα κ τα έχω κάνει όλα αλλά σωτηρία δεν είδα για το multitasking κ γι'αυτο ρωτησα για cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Πω ρε γμτ. Σε μενα δε λεει να δειξει τίποτα. Μονο τα βελάκια οτι γινεται κινηση δεδομένων. Σε αλλη cm που ειχα παλιότερα ξταν οκ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μήπως είναι εξαιτίας της Q που το R "επισκιαζει" τα άλλα σύμβολα; Δοκίμασε άλλη εταιρία αν μπορείς να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 αν ειδα καλα και σε αλλες cm εχουν βαλει το fm, οποτε μαλλον θα αλλαξω συντομα. Μήπως είναι εξαιτίας της Q που το R "επισκιαζει" τα άλλα σύμβολα; Δοκίμασε άλλη εταιρία αν μπορείς να δεις. λες να γινεται τετοια μαγκια;;;; δεν εχω κομμενη καρτα αλλης εταιριας να τσεκαρω ομως σε αλλο build Μια χαρα το εβλεπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 αν ειδα καλα και σε αλλες cm εχουν βαλει το fm, οποτε μαλλον θα αλλαξω συντομα. λες να γινεται τετοια μαγκια;;;; δεν εχω κομμενη καρτα αλλης εταιριας να τσεκαρω ομως σε αλλο build Μια χαρα το εβλεπα Αν βρεις καμία πρόχειρη απο φίλο δοκίμασε να σου φύγει η απορία. Όσο για FM που ειπες στα τελευταία update το έχουν βάλει. Σα Ρομ καλή δείχνει αλλά θέλει κατα με ακόμα..... δουλειά. Είδες που σε είχα ρωτήσει για το led,τα χρώματα. Ε,αυτό που έχουν κάνει είναι εντυπωσιακό, περνεις σχεδόν ότι θες και αν θες σε ξεχωριστή εφαρμογή. Βέβαια εφαρμογές που είχα ,μονταρισμενες στη miui ακόμα παλευω να τις κάνω να παίξουν. Ένας λογος που την βγάλω. Τουλάχιστον υπάρχει σε σύνολο μια σταθερότητα της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 @Roid_rage Τελικά τα κολλήματα στου gkalen βελτιώθηκαν μετά την διαγραφή των scripts από τον init.d φάκελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ναι, κανένα κόλλημα, Αυτό εννοούσα και πριν από κάτι μηνύματα "όλα καλα".. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Οπότε επιβεβαιώνεις και συ ότι κάποια από τα scripts του gkalen "γενούν" κολλήματα μετά από κάποια χρήση του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ναι έτσι φαίνεται.. Και κάποιο πρόβλημα δεν έχω βρει ακόμα από τη διαγραφή τους Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό με την μπαταρία; Εμένα μου φαίνεται μια χαρά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού... Με την τελευταία ελληνική dev (6.5.12), χωρίς greenify και τα σχετικά (μόνο RN2 tool), φωτεινότητα περίπου στο 40% σταθερή, WIFI ανοιχτό 24/7, 2 sim, αρκετό gaming (1 ώρα και), Facebook, πλοήγηση με Chrome, συγχρονισμός ανοιχτός επίσης μόνιμα και τώρα είμαι στο 47% με 2 ώρες και κάτι οθόνη... Χαλαρά πάμε για 3,5 ώρες SoT... Δηλαδή πόσο παραπάνω να δώσει; Με το Jiayu G4S που είχα πριν (4,7' 720p) και την ίδια χρήση έβγαζα περίπου τις ίδιες ώρες... Ο πεθερός μου έχει το Ulefone Power με την 6000mAh μπαταρία και με πολύ πιο χαλαρή χρήση από μένα του βγάζει 7,5-8 ώρες SoT. Και καμία σχέση ο επεξεργαστής του Power με το δικό μας "θηρίο" Άλλο παράδειγμα: θεία με το UMI eMax mini με 5άρα οθόνη 720p, 3050mAh μπαταρία και stock Android 5 με χρήση κυρίως Viber, Facebook & Messenger και αρκετές κλήσεις βγάζει περίπου 3 ώρες SoT... Με παρόμοια χρήση (χωρίς Viber) η γυναίκα μου με το Ulefone Paris (2200mAh) βγάζει κάπου στις 2,5... Για μένα τουλάχιστον, μια χαρά τα πάει από μπαταρία και η συσκευή και η rom... Είσαι ωραίος δίκιο έχεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Έστω ότι έχουμε μια εφαρμογή, το SofaScore, στα Δικαιώματα>προβολή αναδυόμενου παραθυρου, δεν την έχει σαν επιλογή. Είναι η εφαρμογη που δεν το υποστηρίζει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Σωστός , τα permissions που φαίνονται εκεί είναι αυτά που ζητάει κάθε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Έστω ότι έχουμε μια εφαρμογή, το SofaScore, στα Δικαιώματα>προβολή αναδυόμενου παραθυρου, δεν την έχει σαν επιλογή. Είναι η εφαρμογη που δεν το υποστηρίζει; Νομίζω είναι και θέμα εφαρμογής γιατί παλιότερα υπήρχε αυτή η επιλογή και δούλευαν όλα καλά με αυτή την εφαρμογή Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εγώ πάντως που είχα του gkalen είχα κολλήματα. Μέχρι να βγάλει άκρη, θα μείνω με την ελληνική devs. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Λοιπόν εγώ εντάξει είμαι, με όλες τις ρυθμίσεις για εκκαθάριση μνήμης και "βελτιστοποίηση" MIUI, ρυθμίσεις για προγραμματιστές κλπ και τη διαγραφή των scripts, με την 6.4.28 του gkalen, συμπεριφέρονται όλα κανονικά. Δεν έγιναν τα 2gb τρία, αλλά δεν έχει κόλλημα, μπορείς να δουλέψεις έναν αριθμό εφαρμογών μαζί και όποιες κλείσουν δεν κάνουν μια ώρα να ανοίξουν, αλλά σχεδόν αμέσως.. @kandilak είχα φλασαρει το clearmotion κάποια στιγμή (πρόσφατα), αλλά άλλαξα 1-2 ρομ από τότε, στις ρυθμισεις engineering mode το βλέπω σαν ρύθμιση, να υποθέσω ότι λειτουργεί κανονικά; Edited May 14, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Δες το build.prop αν έχει κάποιες γραμμές για clearmotion. Αν δεν τις έχει δεν νομίζω ότι δουλεύει. Αλλά πάλι αυτό μπορείς να το δεις από την αναπαραγωγή των βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 @Roid_rage Επειδή μου είναι λιγάκι δύσκολο από stable να τεσταρω, μπορείς να φλασαρεις την 6.5.12 του gkalen που έβγαλε πριν λίγα λεπτά ώστε να δούμε αν οι αλλαγές στα scripts που έκανε είναι προς την σωστή κατεύθυνση, όσον αφορά τα κολλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ναι, τώρα την κατεβαζα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, η εφαρμογη ασφαλείας κρασαρει στις ρυθμισεις της και δε βλεπω να παίρνει root, ούτε supersu.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, η εφαρμογη ασφαλείας κρασαρει στις ρυθμισεις της και δε βλεπω να παίρνει root, ούτε supersu.. Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Νομίζω ότι δεν αξίζουν τέτοιοι πειραματισμοί όταν με την stable και τις πρόσφατες επισημάνσεις ρυθμίσεων , πλέον υπάρχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Και με την 6.4.28 είναι όλα καλά, εκτός από τις αποσυνδέσεις bluetooth καμιά φορά και την "τριμερή κλήση" που βγάζει στις κλήσεις (μια τριμερής κληση από δύο άτομα style) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Νομίζω ότι δεν αξίζουν τέτοιοι πειραματισμοί όταν με την stable και τις πρόσφατες επισημάνσεις ρυθμίσεων , πλέον υπάρχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου. Ποιες είναι οι προστάτες επισημάνσεις ρυθμίσεων? Παρακολουθώ το θέμα τακτικότατα αλλά κάπου σε έχασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 @anikologr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6717322#post6717322 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .....και αν είσαι με rom του gkalen κάνε και το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6715076#post6715076 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μια μικρή βοήθεια Στην εικόνα πάνω δεξιά δίπλα στην μπαταρία έχει ένα μικρό στρογγυλό σήμα. Ξέρει κανείς τι είναι? Είμαι με την τελευταία stable αν παίζει ρόλο. Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μια μικρή βοήθεια Στην εικόνα πάνω δεξιά δίπλα στην μπαταρία έχει ένα μικρό στρογγυλό σήμα. Ξέρει κανείς τι είναι? Είμαι με την τελευταία stable αν παίζει ρόλο. Μήπως είναι το ποσοστό της μπαταρίας; Πρέπει να φαίνεται έτσι λόγω του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts