Roid_rage Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ε πιστεύω και το vickmall orginal θα εχει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ειμαι με τελευταια stable και εβαλα το xposed.υπαρχει κανενα module που να αλλαζει τα χρωματα στο σημα του δικτυου...πχ να κανω μπλε την καρτα της wind και πρασινη της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Παιδια δεν εχουν προβλημα να σου πουν "original" και να μην ειναι. Αλλωστε και στον τιτλο original γραφουν. Εγω χθες παρελαβα "Nillkin" tempered glass απο ebay και μονο Nillkin δεν ειναι, παιζει να ειναι και απο αλλο κινητο, γιατι κατω εχει διαφορετικα περιθώρια. Εστειλα μηνυμα στον πωλητη πριν αφησω αρνητικη κριτικη και δεν απανταει. Τωρα θα κανω αρνητικη κριτικη και θα απαντησει αμεσως για refund με αποσυρση της κριτικης και η απάντηση θα ειναι να τσιμπήσει δυο @@, αλλα με ενα κόσμιο τροπο. Επισης, να ξερετε το paypal εχει αλλαξει, δεν ειναι πλεον υπερ του αγοραστη, αλλα υπερ του πωλητή. Μάλλον ακριβεστερα, ειναι 50-50, κατι που δε μας συμφερει, γιατι δεν εχουμε εργαλεια στα χερια μας, αλλα εχουν οι πωλητες. Επιμενω, για γνησια μπαταρια και αξεσουαρ (αλλα αξεσουαρ εχουν και αλλου γνησια) ibuygou, δεν ειναι τωρα για 2-3€ διαφορά να ρισκαρουμε. Αυτά είχα κατά νού όταν μιλησα πριν έτσι αλλά δυστυχώς ή διατύπωση μού ήταν λάθος καί ίσως δικαιολογημένα υπήρχε αντίδραση. Γενικά όμως στις αγορές μου προτιμώ για αυτά που ανεφερες το Ali,πιστεύω έχει καλυτερο τρόπο επιλογής μέσα από διάφορα κριτήρια αξιολόγησης αλλά και βελτίωση στις καλύψεις λάθους από πωλητή, πάντα όμως αποδειχνοντας με διάφορους τρόπους το λάθος τού. Έως τώρα οπότε έπρεπε βρήκα δίκαιο άμεσα. Όσο για το προϊόν που μιλάμε δε κοιτώ κάτι φθηνό, μαζί με αποστολή 10€.http://m.aliexpress.com/item/32447447930.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ειμαι με τελευταια stable και εβαλα το xposed.υπαρχει κανενα module που να αλλαζει τα χρωματα στο σημα του δικτυου...πχ να κανω μπλε την καρτα της wind και πρασινη της cosmote. Δοκιμασε το gravity box εχει άπειρες ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δοκιμασε το gravity box εχει άπειρες ρυθμίσεις Δεν δουλευει το gravity..το γνωριζω σαν εφαρμογη αλλα δυστυχως δεν αλλαζει...μαλλον δεν δουλευει σε miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Παιδια δεν εχουν προβλημα να σου πουν "original" και να μην ειναι. Αλλωστε και στον τιτλο original γραφουν. Εγω χθες παρελαβα "Nillkin" tempered glass απο ebay και μονο Nillkin δεν ειναι, παιζει να ειναι και απο αλλο κινητο, γιατι κατω εχει διαφορετικα περιθώρια. Εστειλα μηνυμα στον πωλητη πριν αφησω αρνητικη κριτικη και δεν απανταει. Τωρα θα κανω αρνητικη κριτικη και θα απαντησει αμεσως για refund με αποσυρση της κριτικης και η απάντηση θα ειναι να τσιμπήσει δυο @@, αλλα με ενα κόσμιο τροπο. Επισης, να ξερετε το paypal εχει αλλαξει, δεν ειναι πλεον υπερ του αγοραστη, αλλα υπερ του πωλητή. Μάλλον ακριβεστερα, ειναι 50-50, κατι που δε μας συμφερει, γιατι δεν εχουμε εργαλεια στα χερια μας, αλλα εχουν οι πωλητες. Επιμενω, για γνησια μπαταρια και αξεσουαρ (αλλα αξεσουαρ εχουν και αλλου γνησια) ibuygou, δεν ειναι τωρα για 2-3€ διαφορά να ρισκαρουμε. Μπορείς να δώσεις ένα λινκ από το fake nillkin? Επίσης ρε παιδιά το βγάλε θήκη, βγάλε πίσω καπάκι βάλε μπαταρία κ ξανακουμπωσε δεν είναι ταλαιπωρία; Προτιμώ power bank ή να κουβαλάω φορτιστή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μπορείς να δώσεις ένα λινκ από το fake nillkin? Επίσης ρε παιδιά το βγάλε θήκη, βγάλε πίσω καπάκι βάλε μπαταρία κ ξανακουμπωσε δεν είναι ταλαιπωρία; Προτιμώ power bank ή να κουβαλάω φορτιστή.... Αν αλλάζεις συνέχεια ναι. Εγώ προσωπικά θέλω να έχω μια δεύτερη σε περίπτωση που τη χρειαστώ άμεσα ή πρέπει να έχω το κινητό και να μην περιμένω να φορτίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 παιδια εχει παρατηρησει κανενας οτι με την καινουργια stable κανει περισσοτερη ωρα να φορτισει το κινητο; Απο 0 μεχρι 66 τις εκατο εκανε 1 ωρα και 25 λεπτα ενω πριν εκανε πολυ λιγοτερο. Να πω πως ειμαι στην πρωτη φορτιση. Μηπως επιτελους φτιαξανε το προβλημα που αν δεν το αφηνες παραπανω απο μια ωρα το κινητο να φορτισει η μπαταρια επεφτε αερας; Βεβαια προερχομαι και απο cyanogenmod δεν ξερω ισως θελει λιγο να στρωσει. Αν και εμενα δεν με ενοχλει ετσι αν φορτιζει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Να σας ρωτήσω και όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας απαντήσει παρακαλώ. Επειδή τεχνολογικά έχω μείνει στο 2006 :lol::lol: με E66 και θα είναι το πρώτο μου smartphone , μπορεί κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα λειτουργεί στα δίκτυά μας ? Xiaomi Redmi Note 2 5.5" IPS Octa-Core MIUI 7 LTE ΥΓ. Μην με αποπάρετε :O Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Παρτο απο βικμολ. Fdd εκδοση να κοιταξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μπορώ μόνο από κει λόγω πως έχω κάποια κουπόνια από επιστροφή που δεν γίνεται να επιστραφούν χρήματα, για αυτό ρωτά μόνο για το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Οκ τότε. Ναι θα δουλευει, απ οσο ειδα στα χαρακτηριστικά, γράφει fdd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Να σαι καλά και καλή συνέχεια ΥΓ. Διαβάζω αυτές τις μέρες αλλά μου φαίνονται Κινέζικα ... ή μάλλον εγώ είμαι Μανδαρίνος :lol::lol: Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Διαβασε το πρωτο ποστ και θα λυθούν πολλες αποριες. Αν οχι, εδω ειμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Να σας ρωτήσω και όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας απαντήσει παρακαλώ. Επειδή τεχνολογικά έχω μείνει στο 2006 :lol::lol: με E66 και θα είναι το πρώτο μου smartphone , μπορεί κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα λειτουργεί στα δίκτυά μας ? Xiaomi Redmi Note 2 5.5" IPS Octa-Core MIUI 7 LTE ΥΓ. Μην με αποπάρετε :O Από εδώ αν το βιάζεσαι πολύ : http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp-black.html Εδώ αν δεν σε χαλάει να περιμένεις : http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Μην ξεχάσεις να τικάρεις τα κουτάκια που σου λέει να σου στείλει δωρεάν πράγματα (Tempered Glass+Silicone Case ) Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έχετε να προτείνετε κανένα site (ή πωλητή ebay) για αγορά original ακουστικών Xiaomi Piston 3 σε καλή τιμή? Έχω βρει διάφορα στο ebay αλλά δεν ξέρω αν είναι γνήσια. Στο vickmall πάλι, που ξέρω ότι είναι γνήσια, είναι λίγο τσιμπημένα νομίζω (στα 18 Ευρώ). 21/10/ 15 πηρα τα xiaomi piston 3 $14.33 και xiaomi powerbank 10000 $13.25. και τα δυο αυθεντικα και πολυ καλα. απο banggood Άρα δεν ξέρεις όντως αν φτάνουν τα 56 γραμμάρια που ζυγίζει η αυθεντική... Εγώ λέω να χτυπήσω αυτή που βρήκα στο ebay από Ισπανία. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή και μου είπε ότι είναι original. Όταν με το καλό την παραλάβω θα δείξει... Είναι όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, αν σου λέει ότι είναι original και σου στείλει fake τότε έχεις κάθε δικαίωμα να κινηθείς διαφορετικά. Γιατί και σε άλλα μαγαζιά στο ebay βρήκα μπαταρίες αλλά δε γράφουν "original" αλλά "high quality" ή κάτι τέτοιο. Και όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν είναι original... εγω προτειμησα powerbank γιατι μπορεις να φορτισεις και το επομενο και το προηγουμενο κινητο σου. ποιος σου ειπε οτι δε μπορεις να χρησιμοποιεις το τηλεφωνο ενω φορτιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Να σας ρωτήσω και όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας απαντήσει παρακαλώ. Επειδή τεχνολογικά έχω μείνει στο 2006 :lol::lol: με E66 και θα είναι το πρώτο μου smartphone , μπορεί κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα λειτουργεί στα δίκτυά μας ? Xiaomi Redmi Note 2 5.5" IPS Octa-Core MIUI 7 LTE ΥΓ. Μην με αποπάρετε :O αν ειναι οπως τα λεει το site το οποιο πρωτη φορα ακουω στην ζωη μου τοτε ναι θα δουλευει...γιατι θες να παρεις απο αυτο το site εκτος αν ειναι καποιο γνωστο που δεν ξερω...εγω θα σου ελεγα vickmall ή αντε και minideal πέρα απο αυτα τα δυο θεωρειται ρισκο...προσωπικα και το minideal Μπροστα στο vickmall ρισκο θεωρειται.... παντως αν ειναι σωστα τα χαρακτηριστικα που αναφερει θα δουλευει αψογα και σε 3g και σε 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Από εδώ αν το βιάζεσαι πολύ : http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp-black.html Εδώ αν δεν σε χαλάει να περιμένεις : http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Μην ξεχάσεις να τικάρεις τα κουτάκια που σου λέει να σου στείλει δωρεάν πράγματα (Tempered Glass+Silicone Case ) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου :) αν ειναι οπως τα λεει το site το οποιο πρωτη φορα ακουω στην ζωη μου τοτε ναι θα δουλευει...γιατι θες να παρεις απο αυτο το site εκτος αν ειναι καποιο γνωστο που δεν ξερω...εγω θα σου ελεγα vickmall ή αντε και minideal πέρα απο αυτα τα δυο θεωρειται ρισκο...προσωπικα και το minideal Μπροστα στο vickmall ρισκο θεωρειται.... παντως αν ειναι σωστα τα χαρακτηριστικα που αναφερει θα δουλευει αψογα και σε 3g και σε 4g Σε ευχαριστώ πολύ. Είπα πιο πάνω πως έχω κάποια κουπόνια Gift certificate τα οποία δεν εξαργυρώνονται παρά μόνο συμψηφίζονται με κάποια άλλη αγορά. Την εταιρεία την γνωρίζω καλά ( Fasttech ) , είμαι πελάτης 4 χρόνια περίπου. Πάντως η επόμενη αγορά θα είναι σίγουρα από Vickmall Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :bow: Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ρε παιδια, εδω και λιγες μερες οταν παω να κατεβασω παιχνιδια με βγαζει ερρορ 963. Οχι σε ολα. Και το κανει και σε μιυι, ενω τωρα ειμαι με cm. Εκανα εκκαθάριση κας/μας/λας/σας/κλπ... Δεν αλλαξε κατι. Το κανει σε κανεναν αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Στο τέλος του κατεβάσματος στο κάνει αυτό? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι, οταν το εγκαθιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Άμα έχεις supersu ξετικαρε την επιλογή mount namespace separation κάνε restart και πες μου άμα δουλεψε! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δε το χω. Κάτι για την χωρο φανταζομαι ειναι ε? Ομως δεν εχει να κανει με αυτο. Μικρα ειναι αυτα που κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Με τι είσαι root στην cm? Εγώ που είχα την aicp αυτη η επιλογή ηταν το πρόβλημα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Απ τα developer options εχω root access στις apps. To supersu το κατέβασα και ζητάει update. Το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts