Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Σε αναμονή του δικού μου Prime έχω πιάσει το θέμα από την αρχή για να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα πριν το παραλάβω. Θα ήθελα να κάνω μια δυο ερωτήσεις (συγνώμη εκ των προτέρων αν έχουν ήδη απαντηθεί αλλά μπορεί να μου ξέφυγαν καθώς ο όγκος του νήματος είναι τεράστιος)

1. Ο χώρος αποθήκευσης είναι χωρισμένος σε 2 τμήματα (εφαρμογές/αρχεία) ή ενοποιημένος; Αν ισχυει το πρώτο πως γίνεται ο διαχωρισμός;

2. Παρήγγειλα από ebay ένα tempered glass 9Η της Nillkin. Μετά όμως είδα ότι υπάρχει και το 9Η+. Ποια είναι η διαφορά τους; Μήπως έκανα χαζομάρα που πήρα το 9Η αντί του 9Η+;

3. Σκοπεύω μόλις το παραλάβω να ακολουθήσω το δρόμο της καθαρής εγκατάστασης και να περάσω μάλλον την τελευταία ελληνική dev. Από εκεί και πέρα, και εφόσον υπάρχει πλέον TWRP όλες οι μετέπειτα αλλαγές rom γίνονται μέσω αυτής; Και αν κατάλαβα καλά αν πάω από dev σε stable θέλει καθαρή εγκατάσταση ενώ από μια dev σε νεότερη αρκεί ένα wipe σε cache/dalvic cache?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας... Πωπω όσο διαβάζω τόσο οι 20+ μέρες αναμονής μου φαίνονται αιώνας :p:lol:

1. ο εσωτερικός χώρος είναι ένας. εσύ αν θες προσθέτεις και μια κάρτα sd για έξτρα χώρο.

2. το + είναι πιο λεπτό, ναι το + έπρεπε να πάρεις αλλά και το απλό μια χαρά κάνει την δουλειά του.

3.ναι μέσω twrp θα περνάς ότι θες. καλό είναι όταν αλλάζεις ρομ να κάνεις καθαρές εγκαταστάσεις.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1. ο εσωτερικός χώρος είναι ένας. εσύ αν θες προσθέτεις και μια κάρτα sd για έξτρα χώρο.

2. το + είναι πιο λεπτό, ναι το + έπρεπε να πάρεις αλλά και το απλό μια χαρά κάνει την δουλειά του.

3.ναι μέσω twrp θα περνάς ότι θες. καλό είναι όταν αλλάζεις ρομ να κάνεις καθαρές εγκαταστάσεις.

Σχετικά με το 2. Είδα στο site της Nillkin ότι το H+ είναι πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό από το απλό H χωρίς διαφορά στο πάχος.

Εντάξει δε σκοπεύω να το ρίξω και από τον τρίτο όροφο και γενικά προσέχω τα κινητά μου.

Το G4S που έχω τώρα είχε μόνο μια απλή μεμβράνη + το εργοστασιακό gorilla glass και μου έχει πέσει 2 φορές μόνο στον ενάμιση χρόνο που το έχω. Και πέσιμο της πλάκας όχι κάτι σοβαρό. Οπότε πιστεύω θα με καλύψει και το απλό.

Επίσης μια άλλη ερώτηση: έχει αγορασει κανείς σας δεύτερη μπαταρία + βάση φόρτισης;

Edited by agmg

Όταν βάζετε την fastboot rom ακολουθώνας τον οδηγό "καθαρή εγκατάσταση" του γειτονικού φόρουμ να περνάτε μετά την ελληνική ρομ μέσω twrp με wipe data (και όχι μέσω updater όπως λέει ο οδηγός γιατί δεν γίνεται wipe data) ώστε να φύγουν οι κινέζικες εφαρμογές χρήστη που έχει ενσωματωμένες η fastboot ρομ αλλιώς παραμένουν. Το έπαθα κι εγώ όταν έβαλα ελληνική stable 7.2.1 κι έλεγα τι στο καλό, έχει κινεζιές μέσα!

Btw, η ελληνική stable 7.2.1 φαίνεται εξαιρετική. Δεν μπορώ να βρω όμως πώς να ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα στο fb messenger όπως γίνεται πχ στο whatsapp.

ευχαριστω.Και ελεγα τι λαθος κανω και μενω με κινεζιες.Αρα ο οδηγος ειναι λαθος.

Μου χει σπάσει τα νεύρα. Όταν μου ήρθε απο vickmal δεν είχα κανει καθαρή εγκατάσταση. Εβαζα από πάνω όλες τις dev.Χθες είπα να κάνω καθαρή και να βάλω την τελευταία stable.τι το ήθελα.Κάνω αυτά που λέει ο οδηγός.Με miflash και μετά την ελληνική stable μέσω recovery.Έχει 5-6 εφαρμογές κινεζικές.Κάποια βοήθεια;

Επίσης μια άλλη ερώτηση: έχει αγορασει κανείς σας δεύτερη μπαταρία + βάση φόρτισης;

Ναι, που καλά και τα δύο, έχει αναφερθεί και παλιότερα. Απλά φορτίζει λίγο αργά γύρω στο 5 ώρο. Ορίστε και το λινκ. http://m.ebay.com/itm/111931693183

Ναι, που καλά και τα δύο, έχει αναφερθεί και παλιότερα. Απλά φορτίζει λίγο αργά γύρω στο 5 ώρο. Ορίστε και το λινκ. http://m.ebay.com/itm/111931693183

Ευχαριστώ φίλε μου για το link. Αυτός όμως δεν είναι original φορτιστής έτσι;

Μήπως γι'αυτό φορτίζει τόσο αργά;

Εγώ έχω βρει αυτό: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-Note-2-Wall-Charger-Battery-BM45-UK-Stock-/391390179695?hash=item5b20ac316f:g:A2EAAOSwajVUR5mt

Edited by agmg

Μου χει σπάσει τα νεύρα. Όταν μου ήρθε απο vickmal δεν είχα κανει καθαρή εγκατάσταση. Εβαζα από πάνω όλες τις dev.Χθες είπα να κάνω καθαρή και να βάλω την τελευταία stable.τι το ήθελα.Κάνω αυτά που λέει ο οδηγός.Με miflash και μετά την ελληνική stable μέσω recovery.Έχει 5-6 εφαρμογές κινεζικές.Κάποια βοήθεια;

Έκανες wipe το Data, Cache και Dalvik Cache μέσω recovery πριν την εγκατάσταση της Ελληνικής;

Ευχαριστώ φίλε μου για το link. Αυτός όμως δεν είναι original φορτιστής έτσι;

Μήπως γι'αυτό φορτίζει τόσο αργά;

Εγώ έχω βρει αυτό: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-Note-2-Wall-Charger-Battery-BM45-UK-Stock-/391390179695?hash=item5b20ac316f:g:A2EAAOSwajVUR5mt

Δεν τον ξέρω αυτόν που προτείνεις, ενδιαφέρον πάντως ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Πρέπει να έχει πουλήσει τρελά το RN2.

Αν δεν σε ενοχλουν και δεν ζοριζουν το τηλεφ. , γιατι δεν τις βαζεις σε ενα φακελο και να τις ξεχασεις εκει?

Αλλιως, φλασαρε το superuser και βγαλτες

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλησπερα ! Μια ερώτησή.. Ειμαι με την 5. 12. 17. Αρκετα ικανοποιημένος θα έλεγα.

Ειδα οτι στις τελευταιες ρομ εχει μεσα το dolby atmos καθως και αλλα καλα....

Αξιζει απο αυτονομια μπαταριας? ... Παντα σε σχεση με την 5. 12. 17.και εαν εχει δοκιμάσει κανείς ποια προτεινετε ως καλυτερη;

Ευχαριστω!!!!

Καλησπερα.Εκανα καθαρη εγκατασταση την τελευταια stable,και εχει πολλες κινεζικες εφαρμογες.Και σε σας ειναι ετσι;

κατι δεν εκανες σωστα.

κανε wipe, reboot στο ρικοβερι, ξανα wipe, ξανα reboot στο ρικοβερι, εγκατασταση την ελληνικη ρομ, reboot ρικοβερι, ξανα εγκατασταση της ελληνικης ρομ και εισαι οκ

Δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.

'Εχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν διάφορα sound enhancers, η διαφορά ανάμεσα στο viper4android και στα υπόλοιπα ήταν χαοτική και από τότε δεν μπήκα στον κόπο να δοκιμάσω κάτι άλλο.

'Εχεις προσωπική γνώμη και για τα 2;

το dolby δινει ενταση παντως. αν και μπουκωνει καπως. δε πειραξα κατι. οπως ηταν

To Geekbuying είδα πως έχει εκπτωτικό κουπόνι KIMOVIL για -4% . Σκέφτομαι για το Xiaomi Redmi note 2 prime.

Υπάρχει κάπου αλλού από αξιόπιστο site με καλύτερη τιμή (προσφορά ή κουπόνι) ?

Ξέχασα να αναφέρω πως στη σελίδα είναι από EU (Spain) Warehouse, καλύτερα από Ισπανία λόγω μη δασμών σε σχέση με την αποθήκη της Κίνας? Η διαφορά όπως είδα είναι μόλις λίγα ευρό (13 περίπου)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

ΥΓ. Εαν είμαι off topic ας μεταφερθεί σε σωστό θέμα :O

γιατι δε το παιρνεις απο βικμολ και συ; ποση διαφορα εχουν;;;

Δεν τον ξέρω αυτόν που προτείνεις, ενδιαφέρον πάντως ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Πρέπει να έχει πουλήσει τρελά το RN2.

φυσικα και εχει πουλησει και συνεχιζει να πουλαει ;)

ερώτηση: μου εμφανίζει συνέχεια τα tracks του music player στα notifications - settings μπαρα

μπορούμε επιτέλους να το βγάλουμε κάπως;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Ακριβώς ένα ποστ πάνω από αυτό το ποστ σου.

εχει περασει κανεις την καινουργια 6.3.17 ?

Καλησπέρα την περασα εχθες στο ενα απο τα δυο RN2 που παρελαβα πριν μια εβδομαδα.

Ειναι νωρις ακομα για να εχω αποψη την οποια συνταμα θα αναρτησω.

Σε γενιες γραμμες δεν εχει κολησει καθολου.

Το μονο που μπορεις να καταλογισεις στα αρνητικα του τηλ/νου ειναι η διαρκεια της μπαταριας (σε σχεση με την χρηση που ανει ο αθενας παντα).

Αυτο που εχω εντοπισει ειναι:

ταχυτατη πτωση με το 4G (ειναι ολη μερα ανοιχτο)

ταχυτατη πτωση με τα παιχνιδια (λογικο θα ελεγα)

Αυτο που θα βοηθουσε πιστευω θα ηταν η απενεργοποιηση εφαρμογων που τρεχουν "background" ενω δεν χρειαζεται.

Το θεμα ειναι ποιες ειναι αυτες που θα μπορουσαν να απενεργοποιηθουν.

Ααααα και ΖΑΦΕΙΡΑ ακολούθησα την συμβουλή σου και δεν περασα CM τουλαχιστον να περαασει λιγος καιρος να δω γενικοτερη συμπεριφορα.:)

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Καλησπέρα την περασα εχθες στο ενα απο τα δυο RN2 που παρελαβα πριν μια εβδομαδα.

Ειναι νωρις ακομα για να εχω αποψη την οποια συνταμα θα αναρτησω.

Σε γενιες γραμμες δεν εχει κολησει καθολου.

Το μονο που μπορεις να καταλογισεις στα αρνητικα του τηλ/νου ειναι η διαρκεια της μπαταριας (σε σχεση με την χρηση που ανει ο αθενας παντα).

Αυτο που εχω εντοπισει ειναι:

ταχυτατη πτωση με το 4G (ειναι ολη μερα ανοιχτο)

ταχυτατη πτωση με τα παιχνιδια (λογικο θα ελεγα)

Αυτο που θα βοηθουσε πιστευω θα ηταν η απενεργοποιηση εφαρμογων που τρεχουν "background" ενω δεν χρειαζεται.

Το θεμα ειναι ποιες ειναι αυτες που θα μπορουσαν να απενεργοποιηθουν.

Ααααα και ΖΑΦΕΙΡΑ ακολούθησα την συμβουλή σου και δεν περασα CM τουλαχιστον να περαασει λιγος καιρος να δω γενικοτερη συμπεριφορα.:)

Υποψήφιος αγοραστής κι εγώ. Προβληματίστηκα λίγο με την αυτονομία της συσκευής, ιδιαίτερα σε σχέση με το 4G (κι εγώ έχω όλη την ημέρα τα δεδομένα ανοιχτά). Θα μπορούσα να έχω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση και την αυτονομία που προκύπτει;

Ευχαριστώ πολύ!

Υποψήφιος αγοραστής κι εγώ. Προβληματίστηκα λίγο με την αυτονομία της συσκευής, ιδιαίτερα σε σχέση με το 4G (κι εγώ έχω όλη την ημέρα τα δεδομένα ανοιχτά). Θα μπορούσα να έχω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση και την αυτονομία που προκύπτει;

Ευχαριστώ πολύ!

Ειναι πολυ νωρις ακομα για να σου πω κατι σχετικα με την μπαταρια μιας και ακομα πειραματιζομαι με τις ROM (χθες περασα την 6.3.17) οποτε θα πρεπει να κανεις λιγη υπομονη και διαβασμα εδω μεσα.

Εχω αναφερει και σε αλλο ποστ οτι με αλλο κινητο κινεζικο που ειχα στα χερια μου μεχρι 1 εβδομαδα πριν ειχα το ιδιο θεμα το οποιο ελυσα με μια ROM custom που ειχε φτιαξει καποιος.

Οι λογοι που προχωρησα στην αγορα του RN2 ηταν η οθονη 5.5 και το 4G αι βεβαια ειναι κατι τις γρηγορο τιποτα αλλο.

Τωρα δοκιμαζω το Greenify με αδρανοποιηση εφαρμογων.

Νεοτερα αυριο.

Οποτε αναμονη...

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

Ειναι πολυ νωρις ακομα για να σου πω κατι σχετικα με την μπαταρια μιας και ακομα πειραματιζομαι με τις ROM (χθες περασα την 6.3.17) οποτε θα πρεπει να κανεις λιγη υπομονη και διαβασμα εδω μεσα.

Εχω αναφερει και σε αλλο ποστ οτι με αλλο κινητο κινεζικο που ειχα στα χερια μου μεχρι 1 εβδομαδα πριν ειχα το ιδιο θεμα το οποιο ελυσα με μια ROM custom που ειχε φτιαξει καποιος.

Οι λογοι που προχωρησα στην αγορα του RN2 ηταν η οθονη 5.5 και το 4G αι βεβαια ειναι κατι τις γρηγορο τιποτα αλλο.

Τωρα δοκιμαζω το Greenify με αδρανοποιηση εφαρμογων.

Νεοτερα αυριο.

Οποτε αναμονη...

Ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω με ανυπομονησία!

Επιτελους τα καταφερα.Ευχαριστω για τις συμβουλες.Δεν εκανα wipe data.Παντως δυσκολευτικα αρκετα.Οι οδηγιες του πρωτου post ειναι λαθος.Και το miflash μου εβγαζε λαθος ενω το εκανα σωστα.Με γραμμη εντολων εκανα flash την ρομ.

Μπορω νε περάσω την νέα ελληνική 6.3.17 πάνω από την ευρωπαϊκή 6.3.17;;; να κατεβάσω την ρομ στο κινητό zip και να κανω εγκατάσταση απο την αναβάθμιση του κινητού;;;;;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Παιδιά την πρόληψη ατυχων κλήσεων την έχεται σαν επιλογή στο κλείδωμα οθόνης?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα, στις τελευταίες Ελληνικές rom (stable 7.2.1.0 και dev 6.3.10 & 6.3.17) δεν μπορώ να περάσω το viper4android σύμφωνα με τον οδηγό του παρακάτω link (το οποίο δούλευε σε παλαιότερες rom).

Οδηγίες εγκατάστασης που ακολουθώ (έχω δοκιμάσει και τους 2 τρόπους): http://www.gizdev.com/guide-install-viper4android-on-any-lollipop-devices-android-5-05-1/

Για όσους δεν γνωρίζουν, το viper4android είναι ο κορυφαίος DSP για android ο οποίος βελτιώνει δραματικά τον ήχο. Είναι το 'must have' app για όσους ακούνε μουσική από το κινητό.

Το error που παίρνω όταν το viper πάει να εγκαταστήσει τους audio drivers λέει ότι το busy box δεν είναι σωστά εγκατεστημένο. Φυσικά το έχω βάλει το busy box στο system\bin & system\xbin.

Error: https://drive.google.com/open?id=0B86OsnzLlycjX3otWnkzbl9jeWM

Έχει καταφέρει κάποιος να το εγκαταστήσει στις τελευταίες rom; Αν ναι, παρακαλώ να μας δώσει οδηγίες.

το ιδιο ερρορ παιρνω και εγω φιλε μολις παω να εγκαταστησω τους drivers. Απο οτι διαβαζω ειναι θεμα του ρουτ πολυ λενε για να λυθει κλεινεις και ξανα ανοιγεις το ρουτ απο το supersu και καποτε θα δουλεψει. Επισης μια αλλη λυση που διαβασα ειναι να πας στο /system/vendor/etc και να κανεις copy το audio_effects και να το κανεις paste στο system/etc, αλλά εγώ έχω ήδη το αρχείο στο system/etc οπότε ουτε αυτο δουλεψε. Βεβαια εγώ ειμαι με cyanogenmod. Οπότε δοκίμασε και εσύ με miui και πες μου

Όταν βάζετε την fastboot rom ακολουθώνας τον οδηγό "καθαρή εγκατάσταση" του γειτονικού φόρουμ να περνάτε μετά την ελληνική ρομ μέσω twrp με wipe data (και όχι μέσω updater όπως λέει ο οδηγός γιατί δεν γίνεται wipe data) ώστε να φύγουν οι κινέζικες εφαρμογές χρήστη που έχει ενσωματωμένες η fastboot ρομ αλλιώς παραμένουν. Το έπαθα κι εγώ όταν έβαλα ελληνική stable 7.2.1 κι έλεγα τι στο καλό, έχει κινεζιές μέσα!

Btw, η ελληνική stable 7.2.1 φαίνεται εξαιρετική. Δεν μπορώ να βρω όμως πώς να ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα στο fb messenger όπως γίνεται πχ στο whatsapp.

Αγαπητέ φίλε, να σου εξηγήσω ότι ο τρόπος που αναφέρεις για την "απαλλαγή" των κινέζικων εφαρμογών ΔΕΝ είναι λάθος, αλλά είναι περιττός και χρονοβόρος, όταν κάλιστα μπορείς με απόλυτη ασφάλεια να σύρεις τις (5-6) κινέζικες εφαρμογές στο κάδο και να απαλλαγείς ταχύτατα (σε λιγότερο απο 1 λεπτό!!!) και χωρίς απολύτως κανένα λειτουργικό πρόβλημα! (καμμιά απο αυτές τις εφαρμογές δεν είναι εφαρμογές συστήματος και η απεγκατάστασή τους δεν αφήνει απολύτως κανένα "σκουπίδι" μέσα που να δικαιολογεί το "wipe data") :D

Όσο για το προβληματάκι που έχεις με το παράθυρο του Messenger, μπορείς να το λύσεις ως εξής:

Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Messenger-->Προβολή αναδυόμενου παραθύρου (κάνε το πράσινο).

Φυσικά η εφαρμογή πρέπει να είναι στην "Αυτόματη έναρξη" για να λαμβάνεις μηνύματα ακόμα και όταν δεν έχεις ανοίξει μόνος σου την εφαρμογή. :D

Proud Member of Xiaomi Miui Hellas

Καλημέρα.

Αυτήν την έκδοσηhttp://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb από που να την παρω; Υπάρχει σε ευρωπαϊκό στοκ κάπου;

Υπάρχει κάπου εδώ μέσα review? Eiμαι από κινητό και είναι τρομερά δύσκολο να δω 584 σελίδες.

Edited by fertis

Αγαπητέ φίλε, να σου εξηγήσω ότι ο τρόπος που αναφέρεις για την "απαλλαγή" των κινέζικων εφαρμογών ΔΕΝ είναι λάθος, αλλά είναι περιττός και χρονοβόρος, όταν κάλιστα μπορείς με απόλυτη ασφάλεια να σύρεις τις (5-6) κινέζικες εφαρμογές στο κάδο και να απαλλαγείς ταχύτατα (σε λιγότερο απο 1 λεπτό!!!) και χωρίς απολύτως κανένα λειτουργικό πρόβλημα! (καμμιά απο αυτές τις εφαρμογές δεν είναι εφαρμογές συστήματος και η απεγκατάστασή τους δεν αφήνει απολύτως κανένα "σκουπίδι" μέσα που να δικαιολογεί το "wipe data") :D

Όσο για το προβληματάκι που έχεις με το παράθυρο του Messenger, μπορείς να το λύσεις ως εξής:

Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Messenger-->Προβολή αναδυόμενου παραθύρου (κάνε το πράσινο).

Φυσικά η εφαρμογή πρέπει να είναι στην "Αυτόματη έναρξη" για να λαμβάνεις μηνύματα ακόμα και όταν δεν έχεις ανοίξει μόνος σου την εφαρμογή. :D

Καλημέρα! Αν προσέξεις δεν χρησιμοποίησα εγώ τον όρο "λάθος". Το ξέρω ότι δεν είναι λάθος. Απλά μία τροποποίηση προτεινα.

Το έκανα αυτό με το messenger αλλά παλι δεν ανάβει η οθονη. Μόνο ηχητική ειδοποίηση και λεντακι.