Roid_rage Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εγώ προσωπικά, μόνο Samsung, LG έχω δει να έχουν βιντεοκληση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εγώ προσωπικά, μόνο Samsung, LG έχω δει να έχουν βιντεοκληση εχω ενα κινέζικο landvo l200 (60 ευρω αγορά πριν ενα χρόνο) κάνει κανονικά βίντεο κλήσεις Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 ΟΚ φιλοι το κινητο ΔΕΝ εχει βιντεοκληση. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Κριμα γιατι ειναι πολυ καλο κινητο. Αλλα προσωπικα ηδη ψαχνω για αλλο. Και παλι σας ευχαριστω Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Με το inew είχες; Γιατί εγώ δεν είχα Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 με το inew ναι το οποιο και εχω ακομα σε αριστη κατασταση και ειμαι υπερ ικανοποιημενος με την ROM που του εχω φορεσει. Ολα αψογα Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) κανεις λαθος εγω εχω την cm 12.1 stable απο xda και οταν την συνδεω στο pc μου εμφανιζει και τις δυο καρτες ( εσωτερικη και εξωτερικη) . Επισης θεωρω πως αυτη η ρομ ειναι η καλυτερα που υπαρχει για το κινητο. Οποιος θελει την δοκιμαζει πραγματικα καταπληκτικη και εχει και τα περισσοτερα views στο xda Το επιβεβαιώνω και εγώ.Όντως δείχνει και εσωτερική και sd.Eπίσης συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή rom (εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο από Miui).......αλλά δεν έχει ραδιόφωνο.Και γιαυτό βγήκε.Για μένα είναι απαραίτητο και δεν το συγκρίνω με το ιντερνετικό ραδιόφωνο.Για κάποιον όμως που δεν τον ενδιαφέρει το ραδιο τότε αξίζει πραγματικά να την δοκιμάσει. Εγω τωρα δοκιμαζω την http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-smiui-rom-kitchen-major-xiaomi-t3225567 απο εχτες αρκετα καλη και μπορεις να διαλεξεις τι mod θελεις μαζι με τη ρομ στην ετοιμαζει και την κατεβαζεις. http://www.smiui.net/redminote2_hermes.php Επισης μια πολυ καλη ρομ ειναι και αυτη http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/aosp-vova-vafin-t3315147 Ευχαριστούμε....ξεκινάω με την πρώτη.Απλά να μου πεις αν ξέρεις επειδή την δοκίμασες.Στο how to πως περνάμε την ρομ , αναφέρει και δείχνει είτε με TWRP είτε με CWM. Τέρμα κάτω όμως στην σελίδα εκεί που πατάς για download λέει : Install sMiUI for RedMi Note 2 only with a Modded Recovery. Ti είναι αυτό ξέρεις ?....δεν είδα κάπου να το κατεβάσουμε....Εσύ με ποια recovery το πέρασες?-έχει σημασία τελικά ποια θα είναι ή όχι? Edited March 5, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Το επιβεβαιώνω και εγώ.Όντως δείχνει και εσωτερική και sd.Eπίσης συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή rom (εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο από Miui).......αλλά δεν έχει ραδιόφωνο.Και γιαυτό βγήκε.Για μένα είναι απαραίτητο και δεν το συγκρίνω με το ιντερνετικό ραδιόφωνο.Για κάποιον όμως που δεν τον ενδιαφέρει το ραδιο τότε αξίζει πραγματικά να την δοκιμάσει. Ευχαριστούμε....ξεκινάω με την πρώτη.Απλά να μου πεις αν ξέρεις επειδή την δοκίμασες.Στο how to πως περνάμε την ρομ , αναφέρει και δείχνει είτε με TWRP είτε με CWM. Τέρμα κάτω όμως στην σελίδα εκεί που πατάς για download λέει : Install sMiUI for RedMi Note 2 only with a Modded Recovery. Ti είναι αυτό ξέρεις ?....δεν είδα κάπου να το κατεβάσουμε....Εσύ με ποια recovery το πέρασες?-έχει σημασία τελικά ποια θα είναι ή όχι? Εχω το twrp 3.0 η διαδικασία είναι η εξής διαλέγεις το κινητό μετα τη ρομ και ποια mods θέλεις και μετα περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα στην φτιάχνει και την κατεβαζεις και μετά την περνάς στο κινητό κανεις τα wipes και την περνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλημέρα, βγήκε η νέα ΡΟΜ χθες βράδυ αργά, η 6.3.3 Dev από την ελληνική κοινότητα Xiaomi..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Οι stables κάθε πότε περίπου περιμένουμε? Στο περίπου ρωτάω, μη βαρέσετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλημέρα, βγήκε η νέα ΡΟΜ χθες βράδυ αργά, η 6.3.3 Dev από την ελληνική κοινότητα Xiaomi..... Ναι, έβαλαν και το bolby atmos, μέσα στο μυαλό μας είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Έκανα ερώτηση στο miui.gr, εάν θα έχω θέμα με την νέα developers καθώς έχω ήδη το dolby atmos μέσω xposed. Για καλό και για κακό τώρα που κατεβαίνει η νέα ρομ, θα κάνω back up την προηγούμενη. Επίσης, αν κατάλαβα καλά, πλέον ενσωματώθηκε το sms mod, οπότε δεν χρειάζεται να φλασάρεις κάθε φορά για να έχεις 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Έκανα ερώτηση στο miui.gr, εάν θα έχω θέμα με την νέα developers καθώς έχω ήδη το dolby atmos μέσω xposed. Για καλό και για κακό τώρα που κατεβαίνει η νέα ρομ, θα κάνω back up την προηγούμενη. Επίσης, αν κατάλαβα καλά, πλέον ενσωματώθηκε το sms mod, οπότε δεν χρειάζεται να φλασάρεις κάθε φορά για να έχεις 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Πρέπει όμως να τα γράφεις όλα κεφαλαία, σωστά; ή το διόρθωσαν και αυτό; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Το ενσωματωσαν, αλλά όχι με μικρά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Καλησπερα και απο εμενα μετα απο περιπου 3 χρονια κατοχος iNew V3 & V3 plus ειδα αυτο το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τηλεφωνο (Value For Money) αλλα ρε παιδια και ενω εχω ηδη παραγγειλει τις 2 πρωτες συσκευες μολις διαβασα οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ VIDEO ΚΛΗΣΗ !!!!! Μονο μεσω ιντερνετια και σκαιπ και βαιμπερ και και και. Ειλικρινα χαλαστηκα ασχημα απο ενα κατα τα υπολοιπα φοβερο τηλεφωνο. Απλα και μονο επειδη κανω συχνη χρηση της βιντεοκλησης πριν λιγο καιρο εσπρωξα SONY XPERIA το οποιο δεν γνωριζα οτι ΔΕΝ υποστηριζει βιντεοκληση μολις 2 μερες μετα την αγορα του και απ'οτι φαινεται το 1 εκ των 2 που ειναι καθ' οδον "θα κανει φτερα" οπως το SONY. Παιζει στην πορεια να αλλαξει κατι μεσω ROM ? Ξερει κανεις σας αν καποιο αλλο σε αυτην την κατηγορια εχει υποστηριξη βιντεοκλησης? Ευχαριστω για τυχον απαντησεις σας. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει σε αυτό το κινητό παίζει να έχει βίντεο κλήση μέσω cm ή aosp rom .. Οι mtk επεξεργαστές υποστηρίζουν βίντεο κλήση μέσω παρόχου ... Αυτό σίγουρα πρέπει να το κοιτάξει κάποιο παιδί που φοράει άλλη ρομ εκτός της miui στο redmi note 2..Δες και την απάντηση από κάτω στο φίλο .. Εγώ προσωπικά, μόνο Samsung, LG έχω δει να έχουν βιντεοκληση Όπως είπα και στο φίλο από πάνω οι mtk επεξεργαστές υποστηρίζουν βίντεο κλήση ..Να σου θέσω ένα παραδείγματα ..Το coolpad f1 με τη μαμά ρομ δεν είχε video call , με aosp υποστήριζε κανονικότατα ... Άλλο ένα παράδειγμα είναι ,όταν είχα το samsung galaxy note Ν7000 με τη μαμά ρομ είχα video κλήση , όταν πέρασα έπειτα custom ρομ miui δεν είχα βίντεο κλήση .. ΥΓ. Οι περισσότερες rom που βασίζονται στο καθαρό android έχουν επιλογή στο τηλέφωνο τη βίντεο κλήση , από εκεί και πέρα είναι και θέμα soc. αν υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία .. Οι ποιο παλιοί MTK οκατπύρηνοί , τετραπύρηνοί κτλ υποστήριζαν σίγουρα , δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι .. Edited March 5, 2016 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 έχεις κανένα πρόχειρο λινκ να την παρω και εγώ;;; :D φυσικα!!! οριστε: http://www.ebay.com/itm/391277137270?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=660551690937&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT εχει δοκιμασει κανεις την [ROM]SlimMIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πρέπει όμως να τα γράφεις όλα κεφαλαία, σωστά; ή το διόρθωσαν και αυτό; Εχει γίνει τροποποίηση στην Ελληνική γλώσσα και με αυτό τον τρόπο δεν σου χαλάει τα απλά μηνύματα έως 70 χαρακτήρες (εισερχόμενα και εξερχόμενα) και μπορείς να δεχτείς και να στείλεις Unicode μηνύματα που περιέχουν και μικρά και κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πέρασα την 6.3.3 που έχει το dolby atmos και έχει βελτιώσει πολύ τον ήχο και σαν ποιότητα και σαν ένταση και για ήχο κλήσης είναι πάρα πολύ καλό αλλά έχει ανεβάσει γενικά οοοολους τους υπόλοιπους ήχους όπως τις ειδοποιήσεις fb, messenger, κτλ μέχρι και το ανοιγμα-κλεισημο της οθόνης και ακούγονται πέρα από το πολύ δυνατά αλλά και χάλια, το ψάχνω να βρω αν υπάρχουν ρυθμίσεις ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκω κάτι, γνωρίζει κανείς τίποτα για την εφαρμογή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Γιατί πρώτα απ' όλα για να μπορείς να βάλεις ξεχωριστά γραμματοσειρά ή να βάλεις θέμα μέσω κάρτας sd θα πρέπει να φαίνεσαι ότι είσαι xiaomi designer. Και να σε βγάλω απ τον κόπο, όποιος θέλει μπαίνει εδώ--> http://designer.xiaomi.com Και οδηγίες εδώ -> http://en.miui.com/thread-27608-1-1.html Το search στο φόρουμ, είναι για να ψάχνουμε πρώτα και μετά εάν δεν βρούμε άκρη να ρωτήσουμε. Εγώ προσωπικά πολλές φορές όταν ψάχνω κάτι, επιπρόσθετα μπαίνω και στο google και ψάχνω με βάση το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, εκείνη τη στιγμή. edit: Απορία, γιατί παιδιά δεν βάζετε τόνους όταν γράφεται; ευχαριστω μεν , δεν εχουμε ολοι τους ιδιους χρονους τονους βαριεμαι να βαζω και ΟΚ αφου εωινα και καλα designer, πως μου επιτρεπει να εφαρμοσω το θεμα? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Προσπάθησα να βάλω την νέα ρομ που βγήκε αλλά ενώ προσπάθησα να κάνω install το zip, δεν το διάβασε. Έχω για recovery το twrp 2.8.7.0 και ρομ τη hermes 7.1.3.0 . Τι λέτε να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 απο stable σε dev πρεπει να κανεις full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Προσπάθησα να βάλω την νέα ρομ που βγήκε αλλά ενώ προσπάθησα να κάνω install το zip, δεν το διάβασε. Έχω για recovery το twrp 2.8.7.0 και ρομ τη hermes 7.1.3.0 . Τι λέτε να παίζει; Αν ακολουθείς σωστά τις οδηγίες, ξανά-κατέβασέ το αρχείο μήπως κατέβηκε "σπασμένο". Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 πως κάνω full wipe?τι παταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 το redmi note 2 tool πρεπει να το εχω κλειδωμενο για να δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 format data πατάω για full wipe? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ακολουθείς σωστά τις οδηγίες, ξανά-κατέβασέ το αρχείο μήπως κατέβηκε "σπασμένο". αυτό που έκανα ήταν wipe τα data,system,dalvik και cache και μετά install το zip, αλλά ουδεμία ανταπόκριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 το redmi note 2 tool πρεπει να το εχω κλειδωμενο για να δουλευει; Όχι. Απλώς στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το set on boot και εάν έχεις MIUI πρέπει να ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής στο κέντρο ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts