Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωπα

ωπα

το πιασαμε

αυτο το grid 5x6 πως γενεν?

ετσι απλα?

κουκουρουκου

σωραιος και μετρας!

κουκουρουκου

Δε νομιζω να εχει διάθεση να σε κοροϊδέψει, απλα αυτο που λεει γίνεται συνήθως οσοι ακουνε κινεζικα.

Εν πάση περιπτώσει, το bluetooth είναι για μενα η πιο απλη και σωστη λυση.

Συμφωνώ :-)

Kαλησπέρα.

Τον καιρό που έχεις βάλει καθώς επίσης και τα εικονίδια που-πως τα βρίσκουμε? :)

Ο καιρος φιλε μου ειναι το weather timeline και τα εικονιδια τα κατεβαζεις απο εδω αλλα για να τα κανεις εγκατασταση πρεπει να εχεις κανει λογαριασμο στο miui σαν theme creator αλλα δεν αφηνει να κανεις install απο sd card

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather&hl=el

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23011&highlight=elegance%2Bicons

Δεν καταλαβαίνω τι κάνει, δεν ειναι και σαφής. Ξεζιπαρει το αρχείο, το τροποποιεί και το ξαναβάζει στο αρχικό zip ή το ζιπαρει απλώς και το αντιγράφει στον root κατάλογο; και γιατί το ονομάζει com.miui.home.zip και μετά το αλλάζει σε com.miui.home και όχι έτσι απ'την αρχή;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

το πρωτο που ειπες.το ξεζιπαρεις το τροποποιεις κ και το ξαναζιπαρεις.μετα βγαζεις και την καταληξη .zip και εισαι οκ!!

Να σαι καλά φίλε μου. Ότι βοήθεια θέλετε εδώ είμαστε! :)

Ο καιρος φιλε μου ειναι το weather timeline και τα εικονιδια τα κατεβαζεις απο εδω αλλα για να τα κανεις εγκατασταση πρεπει να εχεις κανει λογαριασμο στο miui σαν theme creator αλλα δεν αφηνει να κανεις install απο sd card

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather&hl=el

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23011&highlight=elegance%2Bicons

Καλημέρα, εμένα με ενδιαφέρει η γραμματοσειρά που έχεις, ποια είναι. Γιατί εγώ 5-6 που επέλεξα δεν έβγαζε στα ελληνικά, σωστά τα γράμματα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδια σαν νεος κατοχος 1 ημερας ενα εχω να πω! ειναι απιστευτο τι τηλεφωνο παιρνεις με 110-120 ευρω! το απολυτο vfm! εχω την 6.2.25 και πεταει!

Καλημέρα, εμένα με ενδιαφέρει η γραμματοσειρά που έχεις, ποια είναι. Γιατί εγώ 5-6 που επέλεξα δεν έβγαζε στα ελληνικά, σωστά τα γράμματα.

Καλημέρα. Η γραμματοσειρά είναι από το vir mix theme n1! :)

Κάνουμε αμάν να αποκηρύξουμε τα Samsung και πάτε και βάζετε γραμματοσειρές Samsung? :shoot:

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημέρα. Η γραμματοσειρά είναι από το vir mix theme n1! :)

Ευχαριστώ πολύ, τώρα θα την δοκιμάσω. Επίσης ωραίος και ο καιρός, μόλις το έβαλα και εγώ!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160303/e87d44041190ca5f5e413d8ed10ce6e5.jpg

Κάνουμε αμάν να αποκηρύξουμε τα Samsung και πάτε και βάζετε γραμματοσειρές Samsung? :shoot:

Περί γούστου κολοκυθόπιτα, λέω πάντα εγώ.:lol: Εμένα μ' αρέσει αρκετά και λέω να την δοκιμάσω για λίγο καιρό. Το καλό με την xiaomi είναι ότι μπορείς αναλόγως την διάθεση σου και όρεξη να έχεις να κάνεις πολλές αλλαγές μέσω του mix themes.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έχει καταπληκτικά θέματα και εικονιδια όντως

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι, αλλά μην βαράτε...:chair: βιντεοκλήση πως κάνουμε, δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο δίπλα από τις επαφές, αλλά μόνο για μήνυμα...

Δεν κανουμε βασικα..

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχει παρατηρήσει κανένας ένα θέμα (πιθανό bug) με τις ειδοποιήσεις και την οθόνη, στην τελευταία Dev 6.2.25?

Το παρατήρησα όταν το έχω και φορτίζει (ίσως να το κάνει και εκτός φόρτισης αλλά δεν το θυμάμαι), όταν έχω μια ειδοποίηση από email (είτε στην εργοστασιακή εφαρμογή είτε στο Gmail), κάνει το γνωστό ήχο και ανάβει η οθόνη (από σβηστή που είναι) για 10" (μέχρι εδώ ως συνήθως σωστά). Μετά σβήνει η οθόνη ξανά και σε 5" ανάβει ξανά και δείχνει πάλι την ειδοποίηση, μετά πάλι σβήνει και ξανά ανάβει σε 5", και αυτό συνεχίζεται διαρκώς, το οποίο εκτός από παράλογο έχει επιπτώσεις και στην μπαταρία (εάν το κάνει και εκτός φόρτισης).

Είναι φυσιολογικό αυτό; Το έκανε και με τις προηγούμενες ΡΟΜ και δεν το είχα προσέξει;

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Τα'χει ορίσει αυτός, αλλά πιθανόν μπορείς να τα ορίσεις όπως θες. Εγώ δεν ξέρω μήπως μπορούμε να αλλάξουμε και το μέγεθος των εικονιδιων γιατί για να χωρέσουν 5 στη σειρά, απλώς έχει κόψει τα περιθώρια και ειναι στοιβαγμένα πολύ μεταξύ τους. Άλλαξα αναγκαστικά εικονιδια και μόνο τα minim Alist βρήκα να μαρεσουν..

http://s29.postimg.org/6wjginjdj/Screenshot_2016_03_03_19_52_14_com_miui_home.png

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχει παρατηρήσει κανένας ένα θέμα (πιθανό bug) με τις ειδοποιήσεις και την οθόνη, στην τελευταία Dev 6.2.25?

Το παρατήρησα όταν το έχω και φορτίζει (ίσως να το κάνει και εκτός φόρτισης αλλά δεν το θυμάμαι), όταν έχω μια ειδοποίηση από email (είτε στην εργοστασιακή εφαρμογή είτε στο Gmail), κάνει το γνωστό ήχο και ανάβει η οθόνη (από σβηστή που είναι) για 10" (μέχρι εδώ ως συνήθως σωστά). Μετά σβήνει η οθόνη ξανά και σε 5" ανάβει ξανά και δείχνει πάλι την ειδοποίηση, μετά πάλι σβήνει και ξανά ανάβει σε 5", και αυτό συνεχίζεται διαρκώς, το οποίο εκτός από παράλογο έχει επιπτώσεις και στην μπαταρία (εάν το κάνει και εκτός φόρτισης).

Είναι φυσιολογικό αυτό; Το έκανε και με τις προηγούμενες ΡΟΜ και δεν το είχα προσέξει;

Λογικά αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι Ρυθμίσεις - >Εφαρμογές Συστήματος -> Ρυθμίσεις και εκεί λέει προκαθορισμένη λειτουργία και προκαθορισμένος χρόνος υπενθύμισης.

Gkan

και τα dpi πως τα κατέβασες johny?

Απο το build.prop μεσα στον φακελο system!το default ειναι 480.