Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις έκλεισε ενω επαιζα daddy was a thief και περασα υο προηγούμενο ρεκορ.

Αυριο θα φαει ξηλωμα η aicp. Η μπαταρια πεφτει με συνοπτικες διαδικασίες

Μην αφήνεις για αύριο κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα... ;););););)

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μολις έκλεισε ενω επαιζα daddy was a thief και περασα υο προηγούμενο ρεκορ.

Αυριο θα φαει ξηλωμα η aicp. Η μπαταρια πεφτει με συνοπτικες διαδικασίες

εκλεισε το κινητο λογω μπαταριας?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Οχι. Απλα εκλεισε..... Μαυρη οθονη εκει που επαιζα.

μολις 2μιση ωρες οθονης απο 100% στο 7% που ειμαι τωρα...

Γιατι τοσο χαλια??εγω ειμαι 77% και εχω 2 ωρες και 10 λεπτα sot μεχρι στιγμης με wifi συνεχεια ανοιχτο.το κινητο το εβγαλα στις 12 το μεσημερι απο την φορτιση.

Χρησιμοποιω redmi note 2 tool,xposed(greenify-amplify)!

Μονο grennify εχω, οχι απο xposed.

Με την χρηση που του εκανα, επρεπε να με βγαλει 2 μερες(5 ωρες σιγουρα).

Περίεργα πράγματα.

Το amplify τι κανει?

Με το amplify κανεις control τα wakelocks,alarms και services!!

Ριξε μια ματια εδω!!

http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884

η οθόνη θέλει προστασία ή ειναι gorilla glass?

Θέλει προστασία για καλό και για κακό δεν έχει gor

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλει προστασία για καλό και για κακό δεν έχει gor

Βλέπω ότι και εσύ έχεις jiayu

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Παιδια τα φωτα σας, εχω περασει το avast antithieft ολα καλα και ροδινα δοκιμασα να αλλαξω sim και οντως ανοιγει αυτοματα το internet κλειδωνει το τηλεφωνο και ατ σχετικα αλλα οταν αλλαξα sim αποτυχια σκετη δε πιγε ο αριθμος σαν μηνυμα στο νουμερο που ορισα οταν σε ρωταει σε πιο νουμερο να επιλεξεις να παει το μηνημα μηπως φταιει οτι εγραψα τον αριθμο σε μορφη 0030*******? δοκιμασα να το γβραψω και αλλιως αλλα δε θελει να το στειλει με τιποτα, ειναι καποια αλλη ρυθμηση?

Επισης δε με αφηνει με τιποτα να επιλεξω την αποστολη sms σε φιλους, τι γινετε τι δε κανω σωστα???

http://postimg.org/image/aq7tdhc1l/

Έχει περίπου 30 γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και διάφορες άλλες. Ελληνικά δεν έχει.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κοίταξες στο κέντρο ασφαλείας τα δικαιώματα της εφαρμογής;

Μπορεί να θέλει να δώσεις άδεια από το κέντρο ασφαλείας για να στείλει SMS

Παιδια τελικα με αφησε να επιλεξω αποστολη σε φιλους εχω κανει ολες τις ρυθμησεις παρακατω επιπλεον εχω δωσει τα πανατ απο δικαιωματα οταν λεμε τα παντα τα παντα και απο το κεντρο ασφαλειας και μεσα απο την εφαρμογη, αλλα καμια ρυθμηση δε δουλευει ουτε η ρυθμηση που λεει πως σε τραβαει φωτογραφια αν βαλεις το κωδικο 3 φορες λαθος και εκανα πολες φορες check τη προσομοιωση αποστολης sms σε αριθμο που εχω δηλωσει αλλα τιποτα, δεμ πορω να καταλαβω τι κανω λαθος παρακαλω αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας με βοηθησει

Παιδια τελικα με αφησε να επιλεξω αποστολη σε φιλους εχω κανει ολες τις ρυθμησεις παρακατω επιπλεον εχω δωσει τα πανατ απο δικαιωματα οταν λεμε τα παντα τα παντα και απο το κεντρο ασφαλειας και μεσα απο την εφαρμογη, αλλα καμια ρυθμηση δε δουλευει ουτε η ρυθμηση που λεει πως σε τραβαει φωτογραφια αν βαλεις το κωδικο 3 φορες λαθος και εκανα πολες φορες check τη προσομοιωση αποστολης sms σε αριθμο που εχω δηλωσει αλλα τιποτα, δεμ πορω να καταλαβω τι κανω λαθος παρακαλω αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω ας με βοηθησει

Μπορεί να φταίει το ίδιο το MIUI που βασίζεται το κινητό μας. Λογικά και AOSP / CM δε θα έχεις θέμα. Έχω κατά καιρούς διαβάσει πως και άλλες εφαρμογές σε MIUI δεν "παίζουν" όπως ακριβώς θα έπρεπε.

Αυτά...

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω δική μου γραμματοσειρά; Δεν θέλω με εφαρμογή σαν το ifont γιατί είχα θέματα σε άλλη συσκευή. Μήπως γίνεται install zip από twrp?

Μπορεί να φταίει το ίδιο το MIUI που βασίζεται το κινητό μας. Λογικά και AOSP / CM δε θα έχεις θέμα. Έχω κατά καιρούς διαβάσει πως και άλλες εφαρμογές σε MIUI δεν "παίζουν" όπως ακριβώς θα έπρεπε.

Πως γίνετε να εγκαταστήσω κάποια ρομ άλλη πέρα από miui, δώσε μου λίγο οδηγίες γιατί ειμαι εντελώς άπειρος και θα ήθελα να πειραματιστω αλλά χωρις να χαλασω τη συσκευή, υπάρχει κάποιος παρόμοιος τρόπος με twrp αυτοποιημενα δηλαδή? Προτείνεται μου τη καλύτερη ρομ βάση χρηστών καλύτερο από miui σε θέματα αυτονομίας και γενικότερα λειτουργικότητας και που μπορώ να βρω οδηγίες για το πως να το εγκαταστησω

Πως γίνετε να εγκαταστήσω κάποια ρομ άλλη πέρα από miui, Προτείνεται μου τη καλύτερη ρομ βάση χρηστών καλύτερο από miui σε θέματα αυτονομίας και γενικότερα λειτουργικότητας και που μπορώ να βρω οδηγίες για το πως να το εγκαταστησω

Εγώ χρησιμοποιώ αυτή http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-android-ice-cold-project-10-0-t3288971 εδώ και αρκετες μέρες. Πολύ καλή θα έλεγα σε αυτονομία.

Το φλασαρισμα γίνεται μέσω recovery έχει οδηγίες στο link

Σήμερα θα γυσίσω σε miui για να έχω πιο ξεκάθαρη άποψη.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτή http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-android-ice-cold-project-10-0-t3288971 εδώ και αρκετες μέρες. Πολύ καλή θα έλεγα σε αυτονομία.

Το φλασαρισμα γίνεται μέσω recovery έχει οδηγίες στο link

Σήμερα θα γυσίσω σε miui για να έχω πιο ξεκάθαρη άποψη.

Εκεί που λέει "New build" κατεβαζω το αρχείο με τα 400mb και το περναω κανονικά μέσω twrp όπως και με το miui? ή το GAPPS? Και τέλος πέρνει ΟΤΑ updates ή θα μπαίνω στο ίδιο link να τσεκαρω κάθε βδομαδα?

Εκεί που λέει "New build" κατεβαζω το αρχείο με τα 400mb και το περναω κανονικά μέσω twrp όπως και με το miui? ή το GAPPS? Και τέλος πέρνει ΟΤΑ updates ή θα μπαίνω στο ίδιο link να τσεκαρω κάθε βδομαδα?

Από εκεί κατεβάζεις ναι και την ρομ και google apps.

Οτα δεν παίζει να έχει.. γενικά αναβαθμίσεις δεν ξέρω θα δείξει.

Καλησπερα παιδια παρελαβα απο ταχυδρομειο πριν απο λιγη ωρα το Xiaomi redmi note 2 παταω να κανει Boot και δεν ανοιγει. Το βαζω στην φορτιση και κανει απλα μια δονηση καθε 1-2 δευτερολεπτα παλι δεν ανοιγει η οθονη.. Dead on arrival η ειναι κατι γνωστο που φτιαχνετε? Και στο PC το ιδιο κανει

Καλησπερα παιδια παρελαβα απο ταχυδρομειο πριν απο λιγη ωρα το Xiaomi redmi note 2 παταω να κανει Boot και δεν ανοιγει. Το βαζω στην φορτιση και κανει απλα μια δονηση καθε 1-2 δευτερολεπτα παλι δεν ανοιγει η οθονη.. Dead on arrival η ειναι κατι γνωστο που φτιαχνετε? Και στο PC το ιδιο κανει

Βγαλε το αυτοκολλητο απο την μπαταρια....λολ....καλο καψιμο με το κινητο θα μεινεις ευχαριστημενος

Είναι το γνωστό και χιλιοτραγουδισμενο "βγάλε το σελοτεϊπ από τη μπαταρία"

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Βγαλε το αυτοκολλητο απο την μπαταρια....λολ....καλο καψιμο με το κινητο θα μεινεις ευχαριστημενος

Χαχαχα πολλοί απο την χαρά τους το ξέχασαν

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Ευχαριστω μαγκες ανοιξε.. Δεν το γνωριζα βασικα και ειναι και για ξαδερφο το κινητο και σκαλωσα λεω τωρα θα με πριξει για την ποιοτητα.. :P Ευχαριστω και παλι

Λυπησου μας.:) το αυτοκόλλητο βγάλε της μπαταριας

χαχαχαχαχα....λυπησου μας

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και πάλι θα σε πρήξει για την ποιοτητα ;)

γιατι ρε φιλε μια χαρα η ποιοτητα του για τα λεφτα του... ποτε μην ξεχασεις ποσα λεφτα εδωσες :lol:....ενταξει ειναι λιγο πλαστικουρα αλλα συνηθεια ειναι

καλησπέρα,

ξέρουμε τι specs έχουν τα κινητά που είναι stock in greece? είναι ήδη ρουτ και χωρίς σαβούρα μέσα ?

τι εννοώ, έκανα παραγγελία χθες το κινητάκι αλλά ενώ έγραψα τα κλασικά install και remove τάδε τάδε... μάλλον δε το πήρε ή νόμισα ότι το έστειλα γιατί σήμερα δεν το βρίσκω.

πώς θα μου έρθει τώρα το κινητό? με κινεζιές και τέτοια?