Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@giorgosmc

εξαρταται τι θες να κανεις. για νεο φλασαρισμα:

κανεις τα παντα εκτος απο αυτα

-internal storage(αν δε θες να σβησεις την εσωτερικη μνημη)

-micro sd card(αν δε θες να σβησεις την micro sd)

-usb-otg(αν δε θες να σβησεις το φλασακι που εχεις κουμπωμενο, κοινως usb otg)

για restore:

τα ιδια, προσεχεις ομως σε ποια μνημη ειναι το restore :)

και στις 2 περιπτωσεις προτεινω μη σβησεις εσωτερικη μνημη και μικρο σδ, οπως επισης και να κανεις wipe cache και dalvik μετα απο ρεστορε/φλασαρισμα

το ρικοβερι μη σε απασχολει. δε σβηνει απο κει

@ant0ine

ωραια! αντε "καλοριζικο¨ και παλι!

πλεον εισαι ρουτ και μπορεις να βαλεις το adaway (google it) για τις διαφημισεις

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@giorgosmc

εξαρταται τι θες να κανεις. για νεο φλασαρισμα:

κανεις τα παντα εκτος απο αυτα

-internal storage(αν δε θες να σβησεις την εσωτερικη μνημη)

-micro sd card(αν δε θες να σβησεις την micro sd)

-usb-otg(αν δε θες να σβησεις το φλασακι που εχεις κουμπωμενο, κοινως usb otg)

Ναι αλλα δεν πρεπει να κανω internal storage για να καθαρισω απο ιους, περιτα αρχεια & εγκατεστημενες εφαρμογες ή δε παιζει καποιο ρολο?

αν θες να τα σβησεις ολα, τοτε ναι

χανεις οτι υπαρχει εκει, οπως και το ζιπ με την ρομ που ενδεχομενως θα φλασαρεις.

αρα πρεπει να εχεις την ρομ στη micro sd

κύριοι βοήθεια

προσπαθώ να περάσω το twrp με βάση τις οδηγίες του πρώτου ποστ αλλά μου εμφανίζει σφάλμα (failed update.zip is corrupted)

δοκίμασα να το κατεβάσω απευθείας στον εσωτερικό χώρο του κινητού και στην sd με τα ίδια αποτελέσματα..δοκίμασα να το κατεβάσω από τα λινκ που έχουμε εδώ αλλά και απο το Miui greece..

καμιά ιδέα?:wacko:

Φίλε μήπως έβαλες όνομα update.zip? Σκέτο update, δίνουμε ονομασία.. Δοκίμασε να κατεβάσεις το zip από το pc και μετά να το περάσεις στην εσωτερική του redmi note 2..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Βασικα δε χρειαζεται μετονομασια

Για να περάσουμε twrp recovery μέσω stock recovery(mi recovery) ,πρέπει να το μετονομάσουμε σε update και να κάνουμε την διαδικασία update για να έχουμε έπειτα custom recovery..

Από εκεί και πέρα αν έχουμε custom recovery και θέλουμε να φλασαρουμε rom κτλ , δεν έχουμε θέμα με όποια ονομασία έχουμε στο zip...

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Ξανακατεβασε το ζιπ.

Τι σφαλμα βγαζει?

Δυστυχως δε θυμαμαι.Εσυ πιο gapps κατεβασες?

Apple iPhone 14 Pro Max

Για να περάσουμε twrp recovery μέσω stock recovery(mi recovery) ,πρέπει να το μετονομάσουμε σε update και να κάνουμε την διαδικασία update για να έχουμε έπειτα custom recovery..

Από εκεί και πέρα αν έχουμε custom recovery και θέλουμε να φλασαρουμε rom κτλ , δεν έχουμε θέμα με όποια ονομασία έχουμε στο zip...

A ok, για ρομ καταλαβα

Btw το twrp δε φλασαρετε πλεον αυτοματα μεσω του redmi tool???

Δυστυχως δε θυμαμαι.Εσυ πιο gapps κατεβασες?

Παντα κατεβαζω τις pico

Παντα κατεβαζω τις pico

Οκ,θα δοκιμασω παλι αργοτερα.Σ'ευχαριστω.

Apple iPhone 14 Pro Max

Τελικα τη καλυτερη αυτονομια μπαταριας την εχει η 5.12.10 ή η 5.12.17 γιατι διαβαζω απο πολους πως και με την 5.12.10 ειχαν πολυ καλη αυτονομια, για ελληνικη dev μιλαω παντα

Τελικα τη καλυτερη αυτονομια μπαταριας την εχει η 5.12.10 ή η 5.12.17 γιατι διαβαζω απο πολους πως και με την 5.12.10 ειχαν πολυ καλη αυτονομια, για ελληνικη dev μιλαω παντα

Εγώ και με την 6.1.29 έχω καλή αυτονομία..

Η 5.12.17 που είχα σε σχέση με την 6.1.29 που φοράω τώρα δεν έχουν σημαντικές διαφορές στην αυτονομία, πάνω κάτω ίδιες είναι τουλάχιστον σε μένα. Ίσως ένα κλικ μου φαίνεται καλύτερη η τελευταία.

Μολης τωρα περναω την 5.12.10 μετα απο ''γενικο φορματ'' και κανω το σταυρο μου μηπως δω κανενα φως με την αυτονομια γιατι με την 6.1.29 ειδα και αποειδα η αυτονομια της αθλια πραγματικα λιγο wifi μουσικη κανα 10λεπτο και απο 100% πληρης φορτιση πηγενε στο 90% για αστειο, αν δω πως εχω καλυτερη αυτονομια τωρα δε προκειτε να ξανα αναβαθμισω γιατι την εχουν ''θαψει'' τη συσκευη με τις rom που βγαζουν, με την 6.1.29 το κινητο σερνοταν κυριολεκτικα επιπλεον κρασαραν ολα η χειροτερη ρομ που εχω βαλει και απο οτι διαβαζω σε αλλα φορουμ και αλλοι ειχαν προβλημα με τη συγκεκριμενη. Edited by giorgosmc

Βασικα δεν ειναι κακη ιδεα αλλα εχω ακουσει απο πολλους (δεν εχω καταλαβει ακριβως το λογο) πως ειναι καλυτερη η dev αλλοι λενε πως ειναι πιο γρηγορη η συσκευη με τις dev, μολης περασα την 5.12.10 και παει σφαιρα προς το παρων, πιστευεις πως με τη τελευταια stable απο miui.hellas θα εχω τη καλυτερη αυτονομια?

Δε ξερω πως τα παει σε σχεση με τις ντεβ, αλλα αν θυμαμαι καλα, καποιος ανεφερε ότι εχει καλυτερη αυτονομια

Σ εμενα η μπαταρια εστρωσε οταν αλλαξα την αντιθεση στο αυτοματο. Τοτε ημουνα με dev (δεν θυμαμαι ποια ειχα) αλλα και με τις δυο τελευταιες stable που ειμαι τωρα η μπαταρια μου συμπεριφερεται αρκετα ομαλα.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

A ok, για ρομ καταλαβα

Btw το twrp δε φλασαρετε πλεον αυτοματα μεσω του redmi tool???

Παντα κατεβαζω τις pico

Νομιζω το αντιθετο. Μεσω της twrp φλασαρεται το redmi tool.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

παιδια η global stable με την global ελληνικα τι διαφορες εχουν?στην global stable υπαρχουν ota?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ σήμερα έβαλα την 6.1.29 μετά από καιρό με την 5.12.17 και χωρίς να έχω βγάλει πλήρη φόρτιση, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πιστεύω είναι ίδια σε αυτονομια

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

O BOOTLOADER εχει κλειδωσει ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια η global stable με την global ελληνικα τι διαφορες εχουν?στην global stable υπαρχουν ota?

Global ελληνική δεν υπάρχει, εκτός αν εννοείς την ελληνική stable η οποία θεωρείτε ανεπίσημη και βασίζεται στην αγγλοκινέζικη. Η global είναι η επίσημη ROM που βγαίνει από την xiaomi και προορίζεται για όλες τις χώρες εκτός κίνας που πωλούνται επίσημα τα κινητά της, δεν έχει υποστηρίζει ελληνικά στο μενού. OTA υποστηρίζει αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει με το TWRP, εγώ την περνάω χειροκίνητα κάθε φορά από το TWRP. Με την ελληνική και ευρωπαική stable 7.1.1.0 είχα πρόβλημα με το youtube ενώ με την global δεν είχα και γι' αυτό προτίμησα να μείνω με αυτή.

O BOOTLOADER εχει κλειδωσει ?

Προς το παρών όχι.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Υπάρχει και ευρωπαϊκή stable? Είναι παρόμοια με την ελληνική?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm