petran66 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 http://http://en.miui.com/a-232.html Αυτη ειναι η τελευταια ευρωπαικη stable; Δε λες ποια!!Edit:Ακυρο!Το διορθωσες! :) Η πλακα ειναι ομως,οτι δεν ανοιγει ο συνδεσμος!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Δε λες ποια!! Εχω βαλει ρο λινκ αλλα δεν το ανοιγει...μισο να ξαναδοκιμασω http://en.miui.com/download-274.html#396 Ανοιγει...για την πρωτη λεω. Edited February 8, 2016 by pitspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Xposed παιζει στην aicp? Προμπλεμ... Το ξυπνητήρι δε χτυπάει δυνατά. Φυσικα εχω στο τερμα την ενταση απ τις ρυθμισεις και εκει ακούγεται οκ. Οταν ομως το βαζω και χτυπάει, ισα που το ακουω... Φιλε mol,εβαλα την aicp αλλα το gapps δε μπαινει!Μου βγαζει σφαλμα.Εβαλα το προτιμωμενο το Arm64 5.1.1.Τι κανω λαθος? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα. Ελληνική dev δεν θα έχουμε αυτή τη βδομάδα; Όχι ότι πάει άσχημα η τελευταία. Με το SwiftKey έχει θέμα κάνεις; Τις τελευταίες ημέρες μου βγάζει διπλές τις λέξεις κάποιες φορές, δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εχω βαλει ρο λινκ αλλα δεν το ανοιγει...μισο να ξαναδοκιμασω http://en.miui.com/download-274.html#396 Ανοιγει...για την πρωτη λεω. Οκ.Λογικα αυτη ειναι...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με τη λίστα των επαφών, όταν πατάω απ το Π και κάτω δε μου βγάζει πχ. το Ρ ή το Σ,Τ κλπ. Μου βγάζει το αγγλικό Z, ξέρει κανείς πως νατο διορθώσω; (αν χρειάζονται πληροορίες για λογισμικό κλπ πείτε μου) Πηγαινε στην εφαρμογη τηλεφωνου-επαφες και κρατα πατημενες τις τρεις παυλες κατω αριστερα να μπεις ρυθμισεις. Μετα πας Οργανωση επαφων - Ανακατασκευη στοιχειων δεικτη. Λογικα αυτο θα ειναι. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 εχουν διακοπες οι κινεζοι ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχουν διακοπες οι κινεζοι galiatsogio Σήμερα 15:56 Καλησπέρα κι από εμένα. Ελληνική dev δεν θα έχουμε αυτή τη βδομάδα; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γνωρίζουμε γιατί δε βγήκε τη Παρασκευή νέα dev και έχει μείνει η 6.1.29 τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γνωρίζουμε γιατί δε βγήκε τη Παρασκευή νέα dev και έχει μείνει η 6.1.29 τελευταία? ενα ποστ πιο πανω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 εχουν διακοπες οι κινεζοι ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- galiatsogio Σήμερα 15:56 Καλησπέρα κι από εμένα. Ελληνική dev δεν θα έχουμε αυτή τη βδομάδα; Σωστά, το είχα ξεχάσει, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Φιλε mol,εβαλα την aicp αλλα το gapps δε μπαινει!Μου βγαζει σφαλμα.Εβαλα το προτιμωμενο το Arm64 5.1.1.Τι κανω λαθος? Ξανακατεβασε το ζιπ. Τι σφαλμα βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μπορεί κάποιος με εμπειρία να μου πει τι διάολο λέει ο τύπος . Εφτασε λέει στον προορισμό του . Η ΕΛΤΑ δεν μου βγάζουν τίποτα . Τόσο αργεί αυτό το .... μέσω NETHERLANS Mail Destination Country - Greece: (+30) 800-11-82000 Go to official website 2016-01-31 19:49,ARRIVAL AT AIRPORT, NETHERLANDSOrigin Country - Netherlands: +31 (0) 900 0990 Go to official website 2016-02-05 10:39,The item has arrived in the country of destination, 2016-02-01 19:54,The item is on transport to the country of destination, 2016-01-31 19:54,The item is at the PostNL sorting center, 2016-01-31 19:49,The item is at the PostNL sorting center, 2016-01-25 07:18,The item is pre-advised, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Προφανώς χρειάζομαι λίγο βοήθεια γιατί τα έκανα σαλάτα...για να μην πω τίποτα χειρότερο... Εγκατέστησα αυτό http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/tool-windroid-universal-android-toolkit-t3206896 Στη συνέχεια έκανα Flash TWRP. Έκανα reboot, κι ολα ok μέχρι εκεί. Πήγα βήμα 2 για να κάνω ροοτ. (Flash SuperSU) Έτρεξε η διαδικασία ακολούθησα τα βήματα, έδειξε ότι ολοκληρώθηκε και επέλεξα να κάνω reboot. (Αυτό λένε κι οι οδηγίες). Το reboot δεν έγινε ποτέ, πάγωσε η οθόνη σχεδόν κανά 10λεπτο...τελικά κατέληξα να βγάλω τη μπαταρία... Από εκείνη τη στιγμή...δεν κάνω ούτε καν boot. Δεν ξεκινάει το ρημάδι...πως το λένε... Ξαναμπήκα με σκοπό το wipe data και reset. Δείχνει ότι όλα οκ, αλλά πάλι στο reboot κολλάει... Ιδέες? Εννοείται, πως δεν με νοιάζει για τα data μου. Να αποκτήσω πάλι κινητό με νοιάζει... Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 2016-01-25 07:18,The item is pre-advised, Υπομονή το δοκό μου έκανε 21ημέρες να ξεκολλήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους. Προφανώς χρειάζομαι λίγο βοήθεια γιατί τα έκανα σαλάτα...για να μην πω τίποτα χειρότερο... Εγκατέστησα αυτό http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/tool-windroid-universal-android-toolkit-t3206896 Στη συνέχεια έκανα Flash TWRP. Έκανα reboot, κι ολα ok μέχρι εκεί. Πήγα βήμα 2 για να κάνω ροοτ. (Flash SuperSU) Έτρεξε η διαδικασία ακολούθησα τα βήματα, έδειξε ότι ολοκληρώθηκε και επέλεξα να κάνω reboot. (Αυτό λένε κι οι οδηγίες). Το reboot δεν έγινε ποτέ, πάγωσε η οθόνη σχεδόν κανά 10λεπτο...τελικά κατέληξα να βγάλω τη μπαταρία... Από εκείνη τη στιγμή...δεν κάνω ούτε καν boot. Δεν ξεκινάει το ρημάδι...πως το λένε... Ξαναμπήκα με σκοπό το wipe data και reset. Δείχνει ότι όλα οκ, αλλά πάλι στο reboot κολλάει... Ιδέες? Εννοείται, πως δεν με νοιάζει για τα data μου. Να αποκτήσω πάλι κινητό με νοιάζει... Κάνε εργοστασιακες ρυθμίσεις και βάλε μια ρομ Ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μα ακριβώς αυτό είναι που δυσκολεύομαι να κάνω... ''εργοστασιακές ρυθμίσεις''. Κάνω wipe data, κάνω reset to factory settings, αλλά δεν κάνει boot. Μένει στην αρχική μαύρη οθόνη με το λογότυπο mi στο κέντρο και το android γραμμένο κάτω... Υπάρχει εργοστασιακό ρεκόβερυ mode, κι αν ναι πως ενεργοποιείται? Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 @ant0ine σε ρικοβερυ ή φαστμπουτ μπαινει; εχεις καποια ρομ σε micro sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παιδια σημαντικη ερωτηση, θελω να μου πειτε μια rom οποιαδηποτε rom παλια, καινουρια ητε απ το miui.hellas ητε απο οπουδηποτε με τη καλυτερη αυτονομια μπαταριας ever που να μπορω να εγκαταστησω ευκολα μεσω TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 @ant0ine σε ρικοβερυ ή φαστμπουτ μπαινει; Ναι, μπαίνω σε ρικόβερυ. τώρα είδα και την ερώτηση... Όχι δεν έχω κάποια ρομ... Να κατεβάσω? Από που? Έχουμε ένα λινκ? Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παιδια σημαντικη ερωτηση, θελω να μου πειτε μια rom οποιαδηποτε rom παλια, καινουρια ητε απ το miui.hellas ητε απο οπουδηποτε με τη καλυτερη αυτονομια μπαταριας ever που να μπορω να εγκαταστησω ευκολα μεσω TWRP 5.12.17 ή την προτελευταια dev αλλιως πας σε stable Ναι, μπαίνω σε ρικόβερυ. τώρα είδα και την ερώτηση... Όχι δεν έχω κάποια ρομ... Να κατεβάσω? Από που? Έχουμε ένα λινκ? εφοσον μπαινεις ρικοβερι, απλα φλασαρεις ρομ. μπορεις να δεις στο Needrom, xda developers, xiaomi/miui hellas. κατεβασε οποια θες και ξεκινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ξεκίνησα ήδη το download της xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29.zip για να δούμε... Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 στη θεση σου θα κατεβαζα την πιο μικρη σε μεγεθος, απλα για να ανοιξει το τηλεφωνο :p :lol: πριν ποια φορουσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 τη ''μαμά''. Ούτε καν είχα δει πια ήταν φαντάσου. Ένα root ήθελα να κάνω γιατί είχα κάποιες ενοχλητικές διαφημίσεις τύπου ''pop ups'' που μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Και τελικά...κατέληξα σε φιάσκο... Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Don't worry. Ολα θα πανε καλα. Μήπως ησουν ηδη ρουτ? Πολυ πιθανο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Για να κανω restore, factory reset κτλπ τι πρεπει να επιλεξω απο το μενου ''advance wipe'' απο τις παρακατω επιλογες χωρις ομως να κανω καποια ζημια η να σβησω το ιδιο το twrp η αλλα πολυ σημαντικα αρχεια που θα κανουν ζημια στη συσκευη ή ζημια που δε θα με αφηνει μετα να κανω την εγκατασταση της rom απλα μεσω twrp -dalvik catche -system -data -internal storage -catce -micro sd card -usb-otg ποια πρεπει να επιλεξω απο αυτα? edit: Μηπως αρκει να κανω ''factory reset'' μεσω twrp στην επιλογη που λεει ''wipes data, catche, and dalvik''? αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εχει σε παρενθεση αυτο> (not including internal storage) Καποιος να με ξεμπερδεψει αν μπορει γιατι τα εχω μπλεξει λιγο Edited February 8, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τελικά, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, κατάφερα ο τρισμέγιστος να ''χτυπήσω'' τη ρομ. Ευτυχώς η αντικατάσταση ήταν επιτυχής. Καλή ιδέα είχες mol. Ευχαριστώ!! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts