Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι οριακά να στο στείλουν πριν τις κινέζικες γιορτές αν παραγγειλεις αυτή τη στιγμή, γιαυτό μην το κουράζεις. Το πιο πιθανό να σου στείλει είναι το vickmall. Από κει και πέρα είναι ρίσκο

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κατέβασα όλες τις γνωστές εφαρμογές για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (textra-chomp-handsent)αλλά καμία δεν μου δίνει 160.τι πρέπει να κάνω;σε όλα τα προηγούμενα κινέζικα δεν είχα πρόβλημα.

Είσαι οριακά να στο στείλουν πριν τις κινέζικες γιορτές αν παραγγειλεις αυτή τη στιγμή, γιαυτό μην το κουράζεις. Το πιο πιθανό να σου στείλει είναι το vickmall. Από κει και πέρα είναι ρίσκο

Όταν λέμε κινέζικες γιορτές;

Για τα άλλα που αναφέρω (back cover, headphones) κλπ;

Νόμιζα οτι ψιλοτρολαρες. Φυσικα και δε θα ερθει με λιψο καπακι, εννοει θηκη και ακουστικα έξτρα, μην τα διαλεξεις.

Οι κινεζοι εχουν τωρα πρωτοχρονιά και θα κλεισουν για μερες. Θα το στειλουν μετα τα μεσα Φεβρουαριου.

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν χρειάζεται να επιλέξεις κανένα πρόσθετο προφανώς. Ακουστικά δεν έχει στη συσκευασία (σε κανένα μαγαζί) οπότε αν τα χρειάζεσαι ...

Τέλος, νομίζω ότι αργία έχουν όλη την επόμενη εβδομάδα οι Κινέζοι. Ότι φύγει από Κίνα μέχρι την Παρασκευή είναι ΟΚ υποθέτω. Αλλιώς από 15/2

Παιδιά κατέβασα όλες τις γνωστές εφαρμογές για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (textra-chomp-handsent)αλλά καμία δεν μου δίνει 160.τι πρέπει να κάνω;σε όλα τα προηγούμενα κινέζικα δεν είχα πρόβλημα.

Έγώ χρησιμοποιώ το Handcent, το οποίο τώρα λέγεται Next SMS και έχω 160 χαρακτήρες. Απλά σιγουρέψου ότι στην ρυθμίσεις, στο Send Message Setting είναι ενεργοποιημένο το Greek SMS mode.

και το chomp που χρησιμοποιει η γυναικα μου εχει ρύθμιση για 160 χαρακτηρες, αν δε τη βρεις να το ψαξω.

dum spiro spero

και το chomp που χρησιμοποιει η γυναικα μου εχει ρύθμιση για 160 χαρακτηρες, αν δε τη βρεις να το ψαξω.

Οπότε μπορεσεις ψαξτο φιλε μου γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα...

Διαπίστωσα πως με αγγλικούς χαρακτήρες μου δίνει 160 με ελληνικους όμως τους ελαττώνει σημαντικά.πρέπει να πειραξω κάποια ρύθμιση;;

Edited by referi

Καλησπέρα και από μένα έχω την τελευταία ελληνική ρομ και δεν μου εμφανίζει τις επαφές ξέρει κάνεις;

Επίσης πάω στη διαχείριση sim και κάτω κάτω που λέει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις:

Κλήση Δεν ορίστηκε

internet cosmote gr Τα γράμματα αυτά δεν είναι μαυρισμένα όπως τα υπόλοιπα και υποθέτω ότι είναι ανενεργά.

Στο κινητό έχω μια κάρτα σιμ. Κλήσεις κάνω χωρίς πρόβλημα όπως επίσης τις λαμβάνω κανονικά. :confused:

Για το συγκεκριμένο κινητό ποιο προτείνετε ως καλύτερο/δοκιμασμένο κινεζοκατάστημα για παραγγελία;

Βλέπω τους περισσότερους να αναφέρουν το Vickmall,

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

, στα 140 δολλάρια, με άγνωστα μεταφορικά βέβαια, ενώ βλέπω επιλογές για "Original Back Cover" και "Xiaomi Piston Colorful Edition Headset" που ανεβάζουν την τιμή κατά 16 δολλάρια. Δηλαδή αν ΔΕΝ βάλω τίποτα εκεί θα μου έρθει χωρίς πλάτη και χωρίς ακουστικά; :lol:

Βέβαια το βρήκα στο everbuying με 130 δολλάρια (βέβαια γράφει TDD VERSION, αν και -από ό,τι κατάλαβα- αυτό αλλάζει εύκολα με φλασάρισμα ελληνικής ROM)..

Μπορεί να πει κάποιος εντυπώσεις από αυτά -ή και άλλα- καταστήματα ως προς τον χρόνο παράδοσης, πιθανά προβλήματα, περιπτώσεις που χρειάστηκε να τα στείλουν πίσω κλπ;

Ευχαριστώ

Εγώ το πήρα από everbyuing (29/12/15 παραγγελία- 6/1/2016 αποστολή- 22/1 άφιξη) στα 112 ευρώ, την TDD VERSION.

@mol

έλενξε η κάμερα μέχρι πόσα mp τραβάει

όταν την είχα βάλει εγώ θυμάμαι ότι μου έκανε κάποια θεματάκια

3 από αυτα που θυμάμαι είναι ότι:

η κάμερα τραβούσε μέχρι 8-9mp(κάπου εκεί)

το gps έβρισκε δύσκολα δορυφόρους(μετά από πολύ ώρα)και σε σημεία

όπου με cm12.1 κλειδώνει σε10-15 δορυφόρους με aosp έπιανε 6-7max

η αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργούσε και απλά αυξομειωνόταν συνεχώς

δες επίσης εάν μπορείς τα δεδομένα των εφαρμογών που πάνε και άμα μπορούν να πηγαίνουν στην sd

μεχρι 9μεγκαπιξελς βλεπω στην καμερα. προσωπικα με υπερκαλυπτουν.

gps να πω την αληθεια ακομη δε δοκιμασα. ελπιζω αυριο.

η φωτεινοτητα ειναι οπως στην μιυι (απ οσο θυμαμαι ειχε και εκει σκαμπανεβασματα) και δε με ενοχλει

τα δεδομενα δε πανε στην sd, τουλαχιστον απ τις ρυθμισεις τις συσκευης. κακο ειναι αυτο;

Βασικά εγώ είπα μήπως τρολάρει το μαγαζί, σε φάση διαφήμισης αυτοκινήτου που λέει "ΑΠΟ 4500 ευρώ" κι αν βάλεις τα εξτρα (αλλά απαραίτητα) βγαίνει 12000 :lol: . Και βασικά με μπέρδεψε το θέμα με τα ακουστικά (αυτό με το back cover προφανώς ήταν τρολάρισμα :p ), γιατί θεώρησα αυτονόητο ότι θα είχε μέσα ένα σετάκι, κι ας μην είναι τα pistons. Χωρίς ακουστικά λοιπόν. οκ...

@konak

Από TDD σε FDD αλλάζει εύκολα;

Άλλος έχει ψωνίσει από everbuying;

Ελάχιστα κινητά έχουν ακουστικα μέσα...

Από everbuying ψωνίζω και εγω, αν και το προσωπικό μου κινητό δεν το παίρνω από κει. Αλλα καλύτερα η συζήτηση να μεταφερθεί στο αναλογο θέμα...

Μια πλήρης φόρτιση.

όχι ακριβώς,

το HDR τραβά δύο ή και παραπάνω στάσεις και τις συνδυάζει σε μία,αξιοποιώντας το εισερχόμενο φως από όλες.Σαν να έχεις το διάφραγμα ανοικτό για περισσότερο χρόνο.

Καμία σχέση με ISO και ναι, κάμερα και αντικείμενο πρέπει να είναι ακίνητα για λίγα δευτερόλεπτα.

Τραβάει 3 συνήθως φωτογραφίες με διαφορετικο φωτισμο από χαμηλά σε ψηλά και την κανει μια.Δηλαδή ISO 100 400 και 800 πχ. και την κανει μια.

Τραβάει 3 συνήθως φωτογραφίες με διαφορετικο φωτισμο από χαμηλά σε ψηλά και την κανει μια.Δηλαδή ISO 100 400 και 800 πχ. και την κανει μια.

Όχι ISO, έκθεση σε φως.

https://nikoneurope-el.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/30681/~/Τι-είναι-η-φωτογράφιση-hdr%3B

Γιατι το ψηφιακο ISO τι είναι?Ενας λόγος που πρέπει να είναι σταθερο το ISO στις ρυθμίσεις είναι αυτος θα τραβήξει διαφορετικές φωτός με αυξανόμενη ένταση φωτός και για να πιάσει από χαμηλά πρέπει το ISO να είναι 100.Σε βραδινές φωτός διακρίνεται αυτο που λέω.

Edited by Keraunos

Αυτο το tempered glass της νιλκιν τοποθετειτε ευκολα ? Αν δεν μοθ αρεσει μπορω να το βγαλω χωρις να παθει κατι η οθονη .Γενικα προτεινετε να το βαλω (το εχω ηδη ) γιατι μια χαρα ειναι τωρα το κινητο

Τα tempered glass τοποθετούνται πιο ευκολα απο τις ζελατίνες, αλλα θέλει μια εξοικείωση αν δεν έχεις ξαναβάλει. Προτείνω να το κανεις μεσημέρι με ήλιο να μπαίνει στο δωμάτιο, να καθαρίσεις τέλεια την οθόνη και να έχεις ένα πανάκι στο χέρι για τις τελευταίες σκόνες που θα κάτσουν πριν το βάλεις και να κανεις κάποιες δοκιμές πρωτα χωρίς να βγάλεις τη ζελατίνα για να εξοικειωθείς με την ευθυγράμμιση.

Υποτίθεται ότι ξαναμπαίνει αλλά αυτό δε συμβαίνει. Η οθόνη δε θα είναι ποτέ η ίδια σε αίσθηση και δαχτυλιες, αλλα θα είναι σχεδόν έτσι. Εκτός οτι δε θα γρατζουνιζεται η οθόνη, θα σωθεί απο άσχημη πτώση, θα σπάσει το προστατευτικό και όχι η ίδια η οθόνη, περίπου όπως είναι στα αυτοκίνητα..

Φυσικά βγαίνει χωρίς να κάνει καμιά ζημιά αν θες να το βγάλεις.

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά έχει κανείς την eu 6.1.21 developer;;;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Πάνω που θα το ρωτούσα ρε φιλε:D

Την έχω εγω και ακόμα δεν μου ήρθε η αυτόματη ενημέρωση . Εσένα;

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Την έχω εγω και ακόμα δεν μου ήρθε η αυτόματη ενημέρωση . Εσένα;

Μου έχει έρθει κανονικά ή ενημέρωση αλλά δεν την έχω κατεβάσει ακόμα..το σκέφτομαι πάντως μήπως και βελτιωθεί ή μπαταρία και δούμε κοντά στο πενταώρο οθόνη..

Μου έχει έρθει κανονικά ή ενημέρωση αλλά δεν την έχω κατεβάσει ακόμα..το σκέφτομαι πάντως μήπως και βελτιωθεί ή μπαταρία και δούμε κοντά στο πενταώρο οθόνη..

Η 6.1.7 ηταν η καλύτερη νομίζω

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ τις κάνω όλες

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color