Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα παραγγειλω το κινητο απο vickmall μαζι με τo Nillkin Tempered glass. Καταρχην, αν το εχει καποιος, αξιζει να το παρω; Με την θηκη σιλικονης, μηπως θα βρισκει το "γυαλι" και δεν θα κουμπωνει σωστα;

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξίζει. Το "γυαλί" δεν εχει παχος δυο δαχτυλα και οι θήκες σιλικονης ειναι ελαστικες

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Θα παραγγειλω το κινητο απο vickmall μαζι με τo Nillkin Tempered glass. Καταρχην, αν το εχει καποιος, αξιζει να το παρω; Με την θηκη σιλικονης, μηπως θα βρισκει το "γυαλι" και δεν θα κουμπωνει σωστα;

Το δικό μου είναι οκ..

Η σιλικονης ίσα που πιάνει τα πλαινά.

Αυτό ακριβώς έχω κάνει με το redmi tool. Έχω την συχνότητα μέχρι το 1.4 και επίσης έχω χαμηλώσει το touchboost στους δύο πυρήνες και στα 806 mhz

Δηλαδή αγοράζεις Ferrari αλλά την δουλεύεις μέχρι 2000 γιατί δεν έχεις λεφτά για βενζίνη.. Έχει λογική?

Δηλαδή αγοράζεις Ferrari αλλά την δουλεύεις μέχρι 2000 γιατί δεν έχεις λεφτά για βενζίνη.. Έχει λογική?

Λογικοτατο. Αυτό που λες είναι απόλυτο. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχω Φερράρι και δεν τρέχω πρέπει να αλλάξω αμαξι. Όταν δεν τρέχεις κανεις οικονομία . Αλλά και όταν χρειάζεται να τρέξεις είναι τόσο απλό. Κανείς ένα κλικ στο redmi tool και ξανά πηγαίνεις φουλ γκαζια. Ούτε καν reboot δεν χρειάζεται. Για μένα λοιπόν είναι προτιμότερο να μην πηγαίνω τσιτα και να έχω καύσιμα για 5.5-6 SOT, παρά να βάζω καύσιμα κάθε 3-4 SOT. Άμα το δοκιμασεις και δεις ότι κανεις την δουλειά σου παραπάνω από καλά διότι δεν χάνεις σε επιδόσεις (αν το antutu λέει κάτι, βγάζω περίπου 46-47k από το 51-52k) και εξοικονομεις κάνα δυορο ακόμα, έρχεσαι και μου λες. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γιατί δε μείνατε με το προηγούμενο κινητό; :whistle: :D

Αν κάποιος αλλάξει π.χ. ένα αμάξι 1400 κ.ε. που εχει παλιωσει και ξαναπάει στα ίδια κυβικά σε ένα καινουργιο τι σημαίνει? :)

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αν κάποιος αλλάξει π.χ. ένα αμάξι 1400 κ.ε. που εχει παλιωσει και ξαναπάει στα ίδια κυβικά σε ένα καινουργιο τι σημαίνει? :)

Ότι θελει να γλιτώσει τα παραπανίσια service, αλλα τα Xiaomi είναι made in Japan με προέλευση από Κίνα, δεν εχει τέτοια :)

Εγω προσωπικά θα κάνω το αντίστροφο, αν χρειαστώ marathon mode, πχ διακοπές ή πολλές ώρες εκτός σπιτιού, θα κάνω underclock εκείνη την ώρα. Εδώ τελειώνει η μέρα και έχω 30-40%, η μπαταρία έχει σταματήσει να με απασχολεί

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Το δικό μου είναι οκ..

Η σιλικονης ίσα που πιάνει τα πλαινά.

Aν δεν ειναι καλα κεντραρισμένο το tempered glass, αναλογως την θηκη σιλικονης, μπορει να βρίσκει λιγο στο tempered glass. Γενικά το nilkin ειναι άριστης ποιοτητας και κάθεται πολύ καλα.

παιδια στο TDD μπορω να βαλω την τελευταια ελληνικη; η ειναι μονο για FDD;

οποια θελεις βαζεις..

Λογικοτατο. Αυτό που λες είναι απόλυτο. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχω Φερράρι και δεν τρέχω πρέπει να αλλάξω αμαξι. Όταν δεν τρέχεις κανεις οικονομία . Αλλά και όταν χρειάζεται να τρέξεις είναι τόσο απλό. Κανείς ένα κλικ στο redmi tool και ξανά πηγαίνεις φουλ γκαζια. Ούτε καν reboot δεν χρειάζεται. Για μένα λοιπόν είναι προτιμότερο να μην πηγαίνω τσιτα και να έχω καύσιμα για 5.5-6 SOT, παρά να βάζω καύσιμα κάθε 3-4 SOT. Άμα το δοκιμασεις και δεις ότι κανεις την δουλειά σου παραπάνω από καλά διότι δεν χάνεις σε επιδόσεις (αν το antutu λέει κάτι, βγάζω περίπου 46-47k από το 51-52k) και εξοικονομεις κάνα δυορο ακόμα, έρχεσαι και μου λες. ;)

+1000:)

για κάποιους το τηλ είναι εργαλείο δουλειάς, για κάποιους παιχνιδομηχανή

και κάποιοι αγοράζουν αυτοκίνητο με βάση την τελική του...

όλα καλά:)

Εγώ έχω αλλάξει 2 tempered glass, γιατί μετά από καιρό ανοίγει από κάποια γωνία και κάνει κενο, έχετε κανά κόλπο για σωστό κεντραρισμα; Αν βγει εντελώς για να ξαναμπεί μετά εγκλωβίζεται σκόνη και γίνεται χάλια. Αν και διάβασα κάπου στο xda ότι έχουν δοκιμάσει να το πλύνουν και με σαπούνι και όταν στεγνώσει ξανακολλαει. Παρήγγειλα ένα nilkin 9H+, όταν βγει αυτό το φτηνό που έχω πάνω,, θα το δοκιμάσω από περιέργεια να δω αν ξανακάθεται.

Έχω το Nillkin 9H+. Η θήκη σιλικόνης (που δίνει το Vickmall δώρο) όταν την πρωτοβάζεις το βρίσκει λίγο στη γωνία και ξεκολλάει αλλά το πατάς και ξανακολλάει, τραβάς και λίγο την γωνία της θήκης και είσαι οκ.

Μπερδεύεσαι... Άλλη ρομ έχει το παλικάρι.. Εσύ είσαι ήδη root, πρόσβαση στις εφαρμογές που απαιτούν root δίνει μέσω του μενού : κέντρο ασφαλείας - > δικαιώματα - > προνόμια root

ok δεν την ηξερα αυτη την λογικη του Xiaomi. Αρα supersu είναι άχρηστο ? Κανεις δηλαδη καλυτερη διαχειρηση μεσω του μενού : κέντρο ασφαλείας - > δικαιώματα - > προνόμια root ?

Ευχαριστω

ok δεν την ηξερα αυτη την λογικη του Xiaomi. Αρα supersu είναι άχρηστο ? Κανεις δηλαδη καλυτερη διαχειρηση μεσω του μενού : κέντρο ασφαλείας - > δικαιώματα - > προνόμια root ?

Ευχαριστω

Πολλοι για να μην καθονται και δινουν ξεχωριστα δικαιωματα root κάθε φορά, κάνουν εγκατασταση το supersu και του δινουν δικαιωματα root και μετά κάνουν την διαχείριση του root μέσα από το supersu.

http://en.miui.com/thread-9317-1-1.html

Πολλοι για να μην καθονται και δινουν ξεχωριστα δικαιωματα root κάθε φορά, κάνουν εγκατασταση το supersu και του δινουν δικαιωματα root και μετά κάνουν την διαχείριση του root μέσα από το supersu.

http://en.miui.com/thread-9317-1-1.html

ok τωρα ειναι κατανοητο διοτι ενω εβαλα το supersu δεν ..... δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτο το ξεχωριστο μενου ... τωρα που εδωσα δικαιωματα απο το μενου λειτουργει ορθα και παλι ευχαριστω

Καλησπέρα! Παρέλαβα και εγώ χθες, από Vickmall με περασμένη την 5.12.17 από εκείνους. Το κινητό πετάει! Α, για SMS έβαλα το Messenger της Google και έτσι δε θέλω mod για 160χαρακτήρες. Έχει το app αυτό στις ρυθμίσεις του.

Εχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία το άλλαξαν και στέλνουν την Ελληνική ρομ από το Vickmall....πιο παλια έστελναν .eu ....φίλος που παρέλαβε μέσα Νοέμβρη του ήρθε με την Ευρωπαική....δεν το πείραξε καθόλου δεν ασχολήθηκε με τίποτα....άφησε το τηλέφωνο όπως ήρθε χωρίς καμιά μετατροπή και το τηλέφωνο πάει τρένο.......συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι προτείνουν αλλαγή στην Ελληνική ρομ αμέσως με την παραλαβή του...εγώ δεν είδα ούτε περίεργες γραμματοσειρές , ούτε μη σωστά μεταφρασμένα Ελληνικά που λένε.....

Συνεπώς (επειδη είμαι σε αναμονή του prime) μήπως τελικά δεν είναι απολύτως αναγκαίο να περάσουμε την Ελληνική αλλά πρώτα να δούμε πως πάει και μετά αν τυχόν χρειάζεται τότε να περάσουμε την Ελληνική?......μπορεί κάποιος να τις ξεκαθαρίσει 1-2-3-4- γιατί και με 2-3 παιδιά ακόμη που μίλησα που πήραν το prime και αυτοί.....τα ίδια μου λένε....άσε φίλε-δεν βγάζω άκρη-δεν ξέρω τι παίζετε-και εγώ μπερδεμένος είμαι.....μου λένε.

Βέβαια τώρα...έτσι όπως τα λέτε.....επειδή και εγώ από Vickmall παρήγγειλα.....με την Ελληνική θα μου έρθει.....οπότε αρχίζουν οι ερωτήσεις ανάποδα τώρα......αν μου έρθει με την Ελληνική , ΠΩΣ θα περάσω την παλιά που έστελναν την ευρωπαική ?

επίσης επειδή έχω μπερδευτεί.....υπάρχει η αγγλοκινέζικη ......η multilanguage και η Ελληνική ?.....με κάποια από αυτές θα έρθει ?.....η .eu που λένε είναι η multilanguage ?η stable ?.......Developer είναι από τα παιδιά στο φόρουμ miui hellas.....υπάρχει ΚΑΙ developer multilanguage όμως εκτός των παιδιών ?

Edited by pontokeras

Δεν ειπε ποτέ κανείς οτι ειναι απολύτως αναγκαιο.

Αλλα αμα πολυς κοσμος παραλαμβανει με προβλήματα, να μην του προτείνουμε τη Νο. 1 δοκιμασμενη λυση;

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Πατας το κουμπακι που κλεινει το κινητο και σβηνει η οθονη.Τα κινητα που κανουν αυτή τη λειτουργια εχουν ειδικο αισθητηρα που ενεργοποιείτε με το μαγνητακι που υπαρχει στο πορτακι της θηκης στο υψος της καμερας.Οχι το μαγνητακι που κραταει την θηκη κλειστη.Εχει άλλο μαγνητακι.

Εγω χρησιμοποιω το AutoScreenOnOff απο το market κ μου δουλευει μια χαρα,οταν ανοιγω την θηκη ανοιγει αυτοματα η οθονη και κλεινει οταν κλεισω το καπακι της θηκης.Δεν εχω μαγνητακι που αναφερουν ποιο πανω,στο υψος της καμερας,υπαρχει μονο το μαγνητακι που κραταει το καπακι της θηκης κλειστο στην μεση περιπου.Ειχα δοκιμασει αρκετα προγραμματα για αυτοματο κλεισιμο/ανοιγμα της οθονης με το καπακι της θηκης και αυτο μου δουλεψε καλυτερα,με το Note2

Βαλτο στο Autostart να ξεκιναει αυτοματα με το ξεκινημα του κινητου.Απο τα permisions....

Ναι φιλε εχει λογικη..εσυ με το αυτοκινητο το πας ολη την ωρα κοφτες η οδηγας συνηθως νορμαλ;αν εισαι ραλιστας οκ παω πασο.

Ας αναφέρω κάτι από τη δική μου εμπειρία φλασαρίσματος μήπως και τύχει σε κάποιον. Λοιπόν, το κινητό μου ήρθε με GTV 5.12.17 αλλά επειδή έλλειπε από μέσα το remote app και επειδή ως παλαιός κάτοχος S2 έχω μάθει να "ζω" με custom roms, κατέβασα ξανά ΤΗΝ ΙΔΙΑ ROM (dev 5.12.17) μιας που οι περισσότεροι καταλήγετε πως είναι η καλύτερη dev, ώστε να τη φλασάρω μετά τα απαραίτητα wipes (τα έκανα όλα, δε με πείραξε που το έστησα από την αρχή το κινητό, χαρά μου :) ). Από recovery (TWRP) έκανα και τα wipes και το flashάρισμα του zip της ROM που είχα κατεβάσει (στην SD). Όλα σούπερ και μετά από 5 λεπτάκια το κινητό ξεκίνησε και μαζί του ο wizard για το στήσιμο. Εκεί επέλεξα ελληνικά για γλώσσα και όλα οκ, μέχρι τη στιγμή που με ρωτούσε αν θέλω να κάνω login στο MUI account μου ή να δημιουργήσω νέο. Σε εκείνο το screen υπάρχει ένα link "Παράβλεψη" αλλά πατώντας το (μιας που δε θέλω να κάνω ΚΑΙ αλλού λογαριασμό) έσκασε το app και με ξαναπετούσε στο login / register βήμα. Τι επανεκκινήσεις, τι recovery wipes, τι back, back, back μπας και στρώσει, τίποτα. Οπότε, έκανα όλα τα back ώστε έφτασα στο πρώτο βήμα που ρωτάει τη γλώσσα και επέλεξα "αγγλικά" αυτή τη φορά. Πλέον, στο βήμα του login/register το "Ignore" δούλεψε :) και όταν μπήκα στο MIUI περιβάλλον, άλλαξα τη γλώσσα σε ελληνικά.

Αυτά. Το Vickmall πλέον στέλνει ελληνική dev άρα όταν παραλάβεις και δε θες να ασχολήσαι με flashαρίσματα κλπ (λογικό, κατ' εμέ) και είναι η 5.12.17 την κράτα τη. Αλλιώς κάνε έναν κόπο 20 λεπτά και βάλε αυτή ή όποια (μελλοντικά) θεωρηθεί η καλύτερη, είτε dev είτε stable. Γνώμη μου.

Αυτά...

Το Vickmall πλέον στέλνει ελληνική dev άρα όταν παραλάβεις και δε θες να ασχολήσαι με flashαρίσματα κλπ (λογικό, κατ' εμέ) και είναι η 5.12.17 την κράτα τη. Αλλιώς κάνε έναν κόπο 20 λεπτά και βάλε αυτή ή όποια (μελλοντικά) θεωρηθεί η καλύτερη, είτε dev είτε stable. Γνώμη μου.

Σώστο αυτό που λες....και εγώ εκεί κατέληξα.....Εάν έρθει με αυτή όπως λες και έχει μέσα την 5.12.17 τελικά....δεν έχει θέμα να κάνει update μόνο του ε?...έτσι δεν είναι ?.....μόνο αν το επιλέξω εγώ.

Σώστο αυτό που λες....και εγώ εκεί κατέληξα.....Εάν έρθει με αυτή όπως λες και έχει μέσα την 5.12.17 τελικά....δεν έχει θέμα να κάνει update μόνο του ε?...έτσι δεν είναι ?.....μόνο αν το επιλέξω εγώ.

Οι dev δεν αναβαθμίζονται από μόνες τους, νομίζω. Δηλαδή δεν υποστηρίζουν το OTA update. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει στα σίγουρα.

Αυτά...