Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξιζει σαν αγορα για τα λεφτα του αλλα θελει δουλεια λιγο ακομα. Δουλευουν ολα κανονικα. Εμενα βγαζει οριακα μερα η μπαταρια και εχει καποια bugs. Το πιο σπαστικο ομως ειναι η υπερθερμανση που εχει. Εχει και καποιος αλλος τετοιο θεμα ? Πιστευω οτι θα στειλουν διορθωσεις για τα θεματακια του. Και ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορουμε με καποιο τροπο να σβησουμε καποιες χαζοεφαρμογες που εχει η miui?

Πάντως παίδες αυτό με τις ανεβασμενες θερμοκρασίες πρέπει να το κοιτάξει η σιαομι.

Πρώην κάτοχος mi2s και mi3,τα οποία εψηνες μπριζολακια πάνω τους όταν επαιζες παιχνίδια ή σερφαρες με δεδομένα.

Θα το είχα χτυπήσει,αλλά αυτό με φρενάρει....ειδωμεν

Τι λέτε παιδιά; Εδώ έπαιζα το Real Racing 3 μαζί με το κινητό στη φόρτιση και μου φάνηκε φυσιολογικότατη η αύξηση της θερμοκρασίας που είδα. Προσωπικά περίμενα πολύ παραπάνω. Επίσης, όταν σερφάρω είτε με δεδομένα είτε με WiFi η θερμοκρασία του είναι ελάχιστα υψηλότερη, σχεδόν όπως ήταν πριν το ανοίξω. Στο χέρι δεν το καταλαβαίνω καν με τη θήκη.

Προσοχή στο τι λέμε γιατί μπορεί χωρίς λόγο να απωθούμε άτομα που σκέφτονται την αγορά της συσκευής!

Edited by alkis_7

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως παίδες αυτό με τις ανεβασμενες θερμοκρασίες πρέπει να το κοιτάξει η σιαομι.

Πρώην κάτοχος mi2s και mi3,τα οποία εψηνες μπριζολακια πάνω τους όταν επαιζες παιχνίδια ή σερφαρες με δεδομένα.

Θα το είχα χτυπήσει,αλλά αυτό με φρενάρει....ειδωμεν

Σαν γενική αρχή συμφωνώ μαζί σου.

Αλλά ως πρώην κάτοχος mi3 που έπαιξε αρκετά παιχνίδια δεν έπιασε ποτέ θερμοκρασία που να μου δημιουργεί προβληματισμούς. Ακόμα και όταν έπαιζα κατά την διάρκεια φόρτισης. Ανέβαζε μεν σε ανεκτό επίπεδο δε. Το ίδιο και το mi4 που έχω τώρα. Το redmi note 2 τώρα είναι άλλη υπόθεση. Θα ξέρω σε λίγο καιρό.

ούτε εγώ ζήτησα να γίνει κάτι αλλά αυτοί κάνουν τα δικά τους.

αντι για εταιρεία σου βγάζει invalid imei πάνω στο status bar, φυσικά δεν μπορείς να κάνεις τλφ ή να συνδεθείς ιντερνετ

επίσης στο wifi σου βγάζει ένα "δίκτυο" NVRAM

μέχρι τώρα πάντως δεν το έχω καταφέρει να δουλέψει.

invalid imei και εγω τελικα απο το geekbuying προσπαθησα μ αυτο που γραφουν στο μπλογκ τους , μου βγαζει μηνυμα λαθους

τους εστειλα εμαιλ και κανω dispute στο paypal για refund.

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

invalid imei και εγω τελικα απο το geekbuying προσπαθησα μ αυτο που γραφουν στο μπλογκ τους , μου βγαζει μηνυμα λαθους

τους εστειλα εμαιλ και κανω dispute στο paypal για refund.

Και από κάτω αν δεις οσοι απαντανε λένε ότι δεν δούλεψε.

Περιμένω και εγώ απάντηση, αλλά δεν θα περιμένω για πολύ.

Αν το καθυστερήσουν πάνω από 2-3 μέρες θα κάνω και εγώ dispute.

Αν στο μεταξύ σου απαντήσουν ποιος θα πληρώσει τα μεταφορικά για πίσω ενημέρωσε.

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=157126&highlight=UNLOCK%2BBAND μπειτε εδω στειλτε μνμ να ξεκλειδωσουν τη μπαντα 20 εχει δωσει η mediatek to sourcecode

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=157126&highlight=UNLOCK%2BBAND μπειτε εδω στειλτε μνμ να ξεκλειδωσουν τη μπαντα 20 εχει δωσει η mediatek to sourcecode

Είναι θέμα hardware τελικά ή θέμα ξεκλειδώματος; Στο site της Mediatek αναφέρει "Specifications may vary by model. Multimedia features are subject to activation by end-products manufacturers."

Παρήγγειλα το απλό και τώρα το advanced βγήκε με κουπόνι γμτ 186δολ!!!!!!! http://www.gearbest.com/ce...pp_229219.html

Το κουπόνι είναι NOTE2WHITE για όποιον ενδιαφέρετε.

Παρήγγειλα το απλό και τώρα το advanced βγήκε με κουπόνι γμτ 186δολ!!!!!!! http://www.gearbest.com/ce...pp_229219.html

Το κουπόνι είναι NOTE2WHITE για όποιον ενδιαφέρετε.

4$ δολλαριάκια πιο πάνω ( απ'την τιμή του κουπονιού )το χει το vickmall και δεν βασανίζεσαι για το πότε θα το παραλάβεις.

Γεια σας και απο εμενα παιδια!

εχω το prime εδω και 3 μερες στα χερια μου και ειμαι αρκετα ικανποιημενος εκτος απο 1-2 μικρα θεματακια!

κατ αρχην να πω οσοι το παραγγειλετε επιλεξτε singpost γιατι εμενα με παραγγελια 1/9 μεσω postnl εκανε 17 μερες να μου ερθει-οχι ασχημα αλλα διαβαζα για κατι 7ημερα μεσω singpost και ειχα παθει πλακα! :mad::p

στα του κινητου, πολυ καλη οθονη, πολυ γρηγορο, καλο σημα wifi και καλο στις συνομιλιες ,

πρεπει κατ ευθειαν μολις το παρετε να κανετε update-εγω εκανα στην ελληνικη 15.9.11 - και το κινητο εγινε σταθεροτατο και με πολυ καλη διαρκεια μπαταριας!

αυτα τα λιγα απο εμενα , συνισταται για αγορα σιγουρα! :)

Γεια χαρα , μου ηρθε ενα note 2 prime απο vickmall , ρουταρισμενο μεν αλλα γραφει οτι ειναι stable στο system info . Το κινητο εχει μεσα προγραμμα superuser καθως και ενεργοποιημενα developer options . Δεν μπορει να διαβασει sms ομως , μολις πας να επιλεξεις να ανοιξει καποιο sms τοτε κρασαρει το app .

Αυτο που θελω να κανω ειναι απλα να περασω την αγγλοκινεζικη stable , υπαρχει καποιος οδηγος που θα με βοηθησει να το κανω και πρεπει να προσεξω κατι ;

Γεια σας και απο εμενα παιδια!

εχω το prime εδω και 3 μερες στα χερια μου και ειμαι αρκετα ικανποιημενος εκτος απο 1-2 μικρα θεματακια!

κατ αρχην να πω οσοι το παραγγειλετε επιλεξτε singpost γιατι εμενα με παραγγελια 1/9 μεσω postnl εκανε 17 μερες να μου ερθει-οχι ασχημα αλλα διαβαζα για κατι 7ημερα μεσω singpost και ειχα παθει πλακα! :mad::p

στα του κινητου, πολυ καλη οθονη, πολυ γρηγορο, καλο σημα wifi και καλο στις συνομιλιες ,

πρεπει κατ ευθειαν μολις το παρετε να κανετε update-εγω εκανα στην ελληνικη 15.9.11 - και το κινητο εγινε σταθεροτατο και με πολυ καλη διαρκεια μπαταριας!

αυτα τα λιγα απο εμενα , συνισταται για αγορα σιγουρα! :)

μπορεις να μας πεις πως ειναι η διαμορφωση του αποθηκευτικου χωρου; η μια φωτογραφια του . ευχαριστω

Παιδιά η κάμερα του πως τα πάει σε σχέση με τις ναυαρχίδες; βγάζει ικανοποιητικές φωτό;

Στην αναζήτηση που έκανα στα ελτα γράφει

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 17-09-2015 16:01 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

τι είναι αυτό?

Μια απάντηση για τα partitions του αποθηκευτικού χώρου;;;

Ένα partition έχει με 12.51GB ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη...

Ένα partition έχει με 12.51GB ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη...

Επειδή είχα το πρώτο hongmi και τώρα jiayu g4s και τα δύο με Miui έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και phone storage. 4,23 γιγα το πρώτο 10,10 το δεύτερο.

Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο πόσο είναι το ένα και πόσο το αλλο; εκτός αν είναι μόνο Ένας χώρος όπως είπες.

Επειδή είχα το πρώτο hongmi και τώρα jiayu g4s και τα δύο με Miui έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και phone storage. 4,23 γιγα το πρώτο 10,10 το δεύτερο.

Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο πόσο είναι το ένα και πόσο το αλλο; εκτός αν είναι μόνο Ένας χώρος όπως είπες.

Ενιαίος χώρος είναι, με λίγο πάνω 12 γίγα ελεύθερα.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Έχει πάρει κανείς μπαταρία; από vifocal ή αλλού.. Είναι έστω κοντά στη μαμισια;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εγω ακομα δεν εχω βρει ακρη στο προβλημα του ΙΜΕΙ.

σημερα αυριο ριχνω dispute γιατι βαρεθηκα να κανω το τεχνικο εξ απστασεως.

εγω ακομα δεν εχω βρει ακρη στο προβλημα του ΙΜΕΙ.

σημερα αυριο ριχνω dispute γιατι βαρεθηκα να κανω το τεχνικο εξ απστασεως.

να φανταστω απο geekbuying το πηρες και ειναι το 16αρι

εκανες οτι λεει το λινκ που σου δωσανε και δεν εγινε κατι

η δε καταφερες να κανεις οτι λεει στο λινκ

για σας παίδες έχω ψηθεί να πάρω δυο συσκευές prime....συμβαίνει σε πολλούς το θεμα με την σκονη στην κάμερα η ειναι μεμονωμένο περιστατικο οπως εγραψε ο φίλος πιο πάνω??Σε θεμα κάμερας front κ rear πως τα παει?απο ρυθμίσεις κάμερας? εχει στην front αντικατροπτισμο? Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα. Βλέπω στις γνωστές κινεζικές σελίδες eu warehouse. Πχ minideal. Τι γίνεται με αυτά? Από που στέλνουν? Γράφει για 2-7 μέρες delivery αν είναι στοκ το τηλέφωνο που θα παραγγείλεις. Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί?