Roid_rage Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μπα, εμένα πάλι μειωνεται Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ΠΑΙΔΙΑ!!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!! μολις παρελαβα το κινητο, εβγαζα βιντεο το unboxing, και δεν αναβει το κινητο! οταν βαζω το usb να φορτισει δονειται καθε δευτερολεπτο δεν αναβει κανενα φωτακι ουτε οθονη τιποτα! power button+vol up δε κανει τιποτα! pwr btn+vol down επισης τιποτα!!! τι να κανω; ακομα και αν βγαλω τη μπαταρια κ το βαλω στη πριζα παλι δονειται το ιδιο!!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μήπως έχει ταινία πάνω στις επαφές της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Βγαλε το σελοτέιπ της μπαταρίας Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ΠΑΙΔΙΑ!!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!! μολις παρελαβα το κινητο, εβγαζα βιντεο το unboxing, και δεν αναβει το κινητο! οταν βαζω το usb να φορτισει δονειται καθε δευτερολεπτο δεν αναβει κανενα φωτακι ουτε οθονη τιποτα! power button+vol up δε κανει τιποτα! pwr btn+vol down επισης τιποτα!!! τι να κανω; ακομα και αν βγαλω τη μπαταρια κ το βαλω στη πριζα παλι δονειται το ιδιο!!! Βγαλε την ταινια από τη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Την ταινία από την μπαταρία βγάλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μετά από τόσες απαντήσεις και δεν απαντάει. δεν τον προλάβατε παιδιά μάλλον αυτοκτόνησε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μετά από τόσες απαντήσεις και δεν απαντάει. δεν τον προλάβατε παιδιά μάλλον αυτοκτόνησε :p Η το χει πακεταρει και ετοιμαζεται να το στείλει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μετά από τόσες απαντήσεις και δεν απαντάει. δεν τον προλάβατε παιδιά μάλλον αυτοκτόνησε :p Χαχαχα Τρεχουμε πανικόβλητοι και εκείνος τπτ Και ενα ζευγαρι γυαλια, δε βλεπει ουτε ταινια ουτε μηνυματα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Το ξέρω ότι είμαι off topic, καταλαβαίνεις ότι αγχώθηκε το παιδί, αλλά πριν το αγοράσεις διάβασε λίγες σελίδες, δες πόσες μα πόσες φορές το έχουν αναφέρει. Έτσι δεν την πάτησα εγώ και έβγαλα αυτή την ταινία!!! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 σορρυ ρε παιδια πανικοβληθηκα... δε περιμενα να ηταν κατι τοσο χαζο! πανω στο βιντεο κιολας προσπαθησα να το παιξω κουλ... χαχαχα κατι αλλο τωρα, στη συσκευη πισω απο τη μπαταρια λεει οτι ειναι το td-lte ενω πηρα το fdd-lte prime..... για engineer mode παταω *#*#36446337#*#* η παταω κατι λαθος; :Ρ για root τι προτεινετε; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 σορρυ ρε παιδια πανικοβληθηκα... δε περιμενα να ηταν κατι τοσο χαζο! πανω στο βιντεο κιολας προσπαθησα να το παιξω κουλ... χαχαχα κατι αλλο τωρα, στη συσκευη πισω απο τη μπαταρια λεει οτι ειναι το td-lte ενω πηρα το fdd-lte prime..... για engineer mode παταω *#*#36446337#*#* η παταω κατι λαθος; :Ρ για root τι προτεινετε; Ηρέμισε και διάβασε την πρώτη σελίδα. Αν έχει 32mb είναι το prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδια εκανα την παραγγελια 1 δεκεμβρη και στο 17track οπως και στα ελτα δειχνει οτι απλα εχει φυγει απο σιγκαπουρη...πριν κανω την παραγγελια ειδα πολλοι ελεγαν για 1 εβδομαδα απο vickmall και για αυτο το προτιμησα απο το minideal...λετε να το εχω μεχρι τις γιορτες ή παει για ιανουαριο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Tο πρόβλημα με την κάμερα και το τρεμούλιασμα στην οθόνη έφτιαξε με την συμβουλή του φίλου για ρύθμιση στα 50 Hz και τον ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τελικά έχει 4g Σας παραθέτω τα στοιχεια του τηλεφώνου: Εκδοση Android 5.0.2LRX22G Εκδοση MIUI MIUI 7.0|Stable 7.0.99.99(LHFNYUN) Εκδοση Kernel 3.10.61+3acecf1-25e0c-177d0042 Mobile network type UMTS Επίσης,υπάρχει μια εφαρμογη ραδιοφώνου η οποία ναι μεν δεν χρειάζεται να συνδεσεις τα ακουστικά,αλλά δεν πιάνει κανεναν σταθμο. Edited December 17, 2015 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 σορρυ ρε παιδια πανικοβληθηκα... δε περιμενα να ηταν κατι τοσο χαζο! πανω στο βιντεο κιολας προσπαθησα να το παιξω κουλ... χαχαχα κατι αλλο τωρα, στη συσκευη πισω απο τη μπαταρια λεει οτι ειναι το td-lte ενω πηρα το fdd-lte prime..... για engineer mode παταω *#*#36446337#*#* η παταω κατι λαθος; :Ρ για root τι προτεινετε; Για να μην ζορίζεσαι και εμένα πίσω γράφει td-lte εφόσον γράφει το κουτί σου και εσωτερική έχεις 32gb σύνολο είσαι μια χαρά! Για ροοτ αναλόγως ποια ρομ εισαι. Στην ελληνική που έχω την stable είναι ήδη ρουταρισμένη. Καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο και την πρώτη σελίδα να έχεις μια εικόνα για τις ρομ και έχει ένα πολύ ωραίο άρθρο στο miui.gr (πρώτη σελίδα μας) για όλες τις απορίες που έχεις και πιθανόν να έχεις και στο μέλλον. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηρέμισε και διάβασε την πρώτη σελίδα. Αν έχει 32mb είναι το prime. 32gb είναι στο prime :) ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια εκανα την παραγγελια 1 δεκεμβρη και στο 17track οπως και στα ελτα δειχνει οτι απλα εχει φυγει απο σιγκαπουρη...πριν κανω την παραγγελια ειδα πολλοι ελεγαν για 1 εβδομαδα απο vickmall και για αυτο το προτιμησα απο το minideal...λετε να το εχω μεχρι τις γιορτες ή παει για ιανουαριο??? Δεν ήταν πολλοί αυτοί που έλεγαν 1 εβδομάδα... εγώ το είχα σε 17 μέρες επαρχία από την ώρα που έκανα την παραγγελία. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 αυριο (ελπιζω) να παραλαβω! στο ρεπο θα ασχοληθω πολυ με το τηλεφωνο :) εχω να φλασαρω ελληνικη μιυι, αοσπ, μπουστερ πατς :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδια καλησπερα. Εχω το prime με stable 7.0.6. Σπανιοτατα, γινοταν αποσυνδεση απο το wifi. Τις τελευταιες ημερες (χωρις να εχω αλλαξει κατι) το wifi ειναι πολυ ασταθες με πολλες αποσυνδεσεις. Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 σορρυ ρε παιδια πανικοβληθηκα... δε περιμενα να ηταν κατι τοσο χαζο! πανω στο βιντεο κιολας προσπαθησα να το παιξω κουλ... χαχαχα κατι αλλο τωρα, στη συσκευη πισω απο τη μπαταρια λεει οτι ειναι το td-lte ενω πηρα το fdd-lte prime..... για engineer mode παταω *#*#36446337#*#* η παταω κατι λαθος; :Ρ για root τι προτεινετε; δες τι γράφει το κουτι από πισω. Μονο εκει μπορεις να δεις ευκολα και γρηγορα αν σου εστειλαν το tdd-lte μοντελο. βεβαια, αν πηρες το 32αρι, τοτε σιγουρα ειναι fdd-lte. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα. Εχω το prime με stable 7.0.6. Σπανιοτατα, γινοταν αποσυνδεση απο το wifi. Τις τελευταιες ημερες (χωρις να εχω αλλαξει κατι) το wifi ειναι πολυ ασταθες με πολλες αποσυνδεσεις. Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει? μην φταιει το ρουτερ σου, δοκιμασες; τραβα του μια επανεκκινηση κ αυτουνου κ του κινητου κ δες αν σου ξανακανει πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Tο πρόβλημα με την κάμερα και το τρεμούλιασμα στην οθόνη έφτιαξε με την συμβουλή του φίλου για ρύθμιση στα 50 Hz και τον ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τελικά έχει 4g Σας παραθέτω τα στοιχεια του τηλεφώνου: Εκδοση Android 5.0.2LRX22G Εκδοση MIUI MIUI 7.0|Stable 7.0.99.99(LHFNYUN) Εκδοση Kernel 3.10.61+3acecf1-25e0c-177d0042 Mobile network type UMTS Επίσης,υπάρχει μια εφαρμογη ραδιοφώνου η οποία ναι μεν δεν χρειάζεται να συνδεσεις τα ακουστικά,αλλά δεν πιάνει κανεναν σταθμο. Τα ακουστικά λειτουργουν σαν κεραια. χωρις κεραία, πώς να πιασει σταθμους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδια καλησπερα. Εχω το prime με stable 7.0.6. Σπανιοτατα, γινοταν αποσυνδεση απο το wifi. Τις τελευταιες ημερες (χωρις να εχω αλλαξει κατι) το wifi ειναι πολυ ασταθες με πολλες αποσυνδεσεις. Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει? Δοκίμασε να κάνεις update στην τελευταία stable 7.0.8, μήπως φτιάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Είδα στο gmail ότι όταν ανοίγει ένα μην., σου έχει την επιλογή να το εκτυπώσεις. Μπορείς μέσω miui να το κανεις αυτό ασύρματα (πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις) ή πρέπει να κατεβάσεις άλλο app? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 εχεις ασυρματο εκτυπωτή; αν όχι τοτε σου είναι μάλλον άχρηστο. εμένα με samsung εκτυπωτή, το market έχει το σχετικο plugin που κατεβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Δεν ήταν πολλοί αυτοί που έλεγαν 1 εβδομάδα... εγώ το είχα σε 17 μέρες επαρχία από την ώρα που έκανα την παραγγελία. Εγω πατρα ειμαι...με το track ειχες δει εσυ διαδικασια ή τιποτα???σου εγραψε δλδ οτι εφτασε ελλαδα και τετοια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μπορεί να μου πει κάποιος πως να ορίσω διαφορετικό ringtone για κάθε sim; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μπορεί να μου πει κάποιος πως να ορίσω διαφορετικό ringtone για κάθε sim;Παίζει να μην μπορείς ...... που μάλλον δεν μπορείς :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 μπορεί να μου πει κάποιος πως να ορίσω διαφορετικό ringtone για κάθε sim; με εφαρμογη απ το playstore δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts