titikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει το κινητό κ έχω αποφασίσει να μην του βάλω άλλη rom και να το κρατήσω όπως ήρθε. ¨Εχω θέμα όμως με τα μηνύματα. Δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες. Υπάρχει κανείς που κατέβασε μέσω play store κάποια άλλη εφαρμογή που να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει το κινητό κ έχω αποφασίσει να μην του βάλω άλλη rom και να το κρατήσω όπως ήρθε. ¨Εχω θέμα όμως με τα μηνύματα. Δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες. Υπάρχει κανείς που κατέβασε μέσω play store κάποια άλλη εφαρμογή που να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες? Ευχαριστώ Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες οπότε μην σε αγχώνει αυτό το πράγμα. Το go sms pro λειτουργει σίγουρα με 160 χαρακτήρες. Και το handcent sms λειτουργεί και, για μένα, είναι πιο ομορφο εμφανισιακά, αλλά νομιζω δεν υποστηρίζει 2 κάρτες. τουλάχιστον ετσι ήταν μεχρι πριν καμποσο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εχεις μείνει πίσω, ήδη είχε βγει η 5.12.3 εδώ :p Αυτή είναι η ελληνική, εγώ είμαι με ΟΤΑ με αυτήν που ήρθε η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Βγήκε η 5.12.10 Multi. Μικροπράγματα διάβασα στο changelog. Περιμένουμε και σε λίγη ώρα θα έχουμε και την ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Δοκίμασα μία CM που βρήκα στο NeedROM. Εντός 2 ωρών βγήκε. Αρκετό lag, αρκετά reboots, και δεν ψήθηκε να συνδεθεί στο Snapchat ποτέ (:p). Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Όταν πριν μερικούς μήνες πήρα το απλό FDD-LTE XRN2 (16GB - 2GHz) είχα διαβάσει όλα τα σχετικά, είχα postάρει κι εδώ (από το #1070 & μετά) & είχα καταφέρει να του περάσω την ελληνική dev ROM με τις οδηγίες από το θέμα "Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)" & τη βοήθεια που μου δόθηκε εδώ. Είχα επιλέξει αυτό τον 2ο τρόπο, γιατί οι οδηγίες που είχα διαβάσει στο θέμα "XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone" γράφανε: Ε: Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 2. Πώς θα περάσω την ελληνική GTV Rom; A: Πηγαίνεις ΕΔΩ και στην πρώτη σελίδα βρίσκεις την rom. Θα την κατεβάσεις και θα την περάσεις με την βοήθεια του Updater (Αναβάθμιση) της MIUI πάνω από αυτή που θα έχει. Αν παραλάβεις την συσκευή σου με Stable ROM, θα πρέπει να κάνεις πρώτα Factory Reset/Defaults πριν περάσεις την δική μας Developer ακολουθώντας τις οδηγίες του οδηγού: 2ος Τρόπος Αναβάθμισης ROM μέσω recovery ή τον οδηγό του @caeser ΕΔΩ Μαζί με την ROM θα αλλάξει και το recovery σε TWRP . Πήρα άλλο ένα XRN2 (το Prime σε μαύρο για τον γιο μου αυτή τη φορά) & ξαναδιαβάζοντας το ίδιο θέμα, είδα ότι τώρα έχει άλλες οδηγίες για να περαστεί ελληνική dev ROM.:worry: Ε: Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 2. Πώς θα περάσω την ελληνική GTV Rom; A: Επειδή ακόμη μέχρι τώρα είναι κλειδωμένη η ROM με Private Keys από την Xiaomi, είναι αδύνατον να γίνει το Flash της ROM, με το Recovery που συνοδεύει την συσκευή σας. Ο μόνος τρόπος είναι να κάνετε Flash με το TWRP recovery. Πρέπει δηλαδή πρώτα να περάσετε το TWRP recovery με τον τρόπο που περιγράφετε στο ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TWRP RECOVERY ΣΕ REDMI NOTE 2 ΚΑΙ PRIME ΜΕΣΩ FASTBOOT και μετά να περάσετε τη ROM που θέλετε μέσα από το νέο TWRP recovery που θα έχετε περάσει και με τον τρόπο που αναφέρετε στον ίδιο οδηγό (προτιμήστε σίγουρα την δική μας ελληνική GTV ROM για να μην ψάχνεστε). Μπορείτε μετά την εγκατάσταση του TWRP να ακολουθήσετε τον οδηγό του φίλου @caeser ο οποίος είναι πολύ περιγραφικός και σε video Παράλληλα, διαβάζω & το θέμα "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")" που βλέπω ότι προτείνετε πολλοί για να περαστεί νέα ROM. Έχω καταμπερδευτεί! :dizzy: :wacko: Ποιον τρόπο απ' όλους να χρησιμοποιήσω βρε παιδιά για να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση; Σημειώσω ότι το κινητό το πήρα από το banggood. Όταν το πρωτοάναψα εμφάνισε MIUI Polska, κατάλαβα λοιπόν ότι πρέπει να φοράει κάποια διεθνή ROM (θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει σχετικά σε post κάπου εδώ μέσα). Συνεχίζοντας να setάρω τα βασικά που βγάζει στην αρχή, διαπίστωσα ότι έχει διάφορες γλώσσες επιλογής (& Ελληνικά). Άρα είπα πως καλά θυμόμουν. Επιλέγοντας όμως Ελληνικά ή Αγγλικά ως γλώσσα & προχωρώντας, ως τοποθεσία μου έδωσε για επιλογή μόνο την Κίνα. Γιατί;http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/c010.gif Anyway, αν & το ψιλοφοβήθηκα αυτό, αναγκαστικά την επέλεξα την Κίνα & προχώρησα. Στη συνέχεια του έδωσα τα στοιχεία μου για Google account & μετά σταμάτησα να το σκαλίζω, γιατί θυμάμαι ότι απαιτείται "καθαρή" εγκατάσταση όταν πρωτοπερνάμε την ελληνική ROM, οπότε ό,τι έκανα θα πήγαινε χαμένο. Από τις πληροφορίες του τηλεφώνου ("About device") είδα ότι φοράει Android 5.0.2 LRX22G κι έχει τη MIUI 7.0 Stable / 7.0.99.99(LHFNYUN). Ευχαριστώ a priori για κάθε βοήθεια.:) Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Ποιον τρόπο απ' όλους να χρησιμοποιήσω βρε παιδιά για να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση; Mε mi flash τον χρησιμοποιησα χθες. Πολύ απλός και από τους πιο ευκολους που εχω χρησιμοποιησει γενικώς για κινητά. το miflash αν κατάλαβα καλά είναι ένας αυτοματοποιημένος τρόπος για να αποφυγεις τις adb εντολες. Σαν ένα frontend πρόγραμμα. Ο οδηγός ακολουθηθηκε κατα γράμμα σε windows 10 λαπτοπ. Edited December 12, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Άλλη μία ερώτηση. Στο MIUI εξαφανίζει σε κανέναν άλλον το μενού μείξη από την εφαρμογή θέματα; Μου γυρνάει σε Αγγλικά (χωρίς την επιλογή μείξη, μέχρι να κάνω reboot) Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Άλλη μία ερώτηση. Στο MIUI εξαφανίζει σε κανέναν άλλον το μενού μείξη από την εφαρμογή θέματα; Μου γυρνάει σε Αγγλικά (χωρίς την επιλογή μείξη, μέχρι να κάνω reboot)Πρέπει να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής θέματα και μετά να την ανοίξεις χωρίς να είσαι συνδεμένος στο internet, αλλιώς εξαφανίζεται η επιλογή για μίξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Όχι mol οι ενσωματωμένες μπαταρίες αλλάζουν μόνο μετά από εγχείριση του κινητού. Και ειδικά σε μεταλλικές συσκευές είναι δύσκολο να τις ανοίξεις μόνο σου χωρίς να κάνεις ζημιά. Οπότε ακόμα και να καταφέρεις να το ανοίξεις σίγουρα η μπαταρία δεν θα έχει form factor για να μπει στο NOTE 2 αρα ειναι ενσωματωμενη 100% και οχι απλα θελει εγχειρηαη για αλλαγη ε? και ειχα μια ελπιδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Παιδια το βρηκα εδω. 109.24 € http://www.dealsmachine.com/best_291022.html Αξιζει λετε? ειναι αξιοοπιστο μαγαζι??? Εχει και μια υποσημειωση που λεει: Please kindly note that only one SIM slot supports WCDMA / TD-SCDMA or FDD / TDD, and the other SIM card only supports TD-SCDMA or TDD-LTE . Δηλαδη στην μια υποδοχη υποστηριζει TDD και στην αλλη FDD?? Γνωριζει καποιος κατι?? Edited December 12, 2015 by killmelater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά εγώ το κιν το κράτησα με την ρομ που ήρθε..δεν θέλω και πολλά-πολλά οπότε με βόλεψε, τα μόνα πράγματα που μου φαίνονται περίεργα είναι α) Η θερμοκραασίες. Χθες ενώ έπαιζα ενα παιχνίδι, το ένιωσα ζεστό και γύρισα γρήγορα στο cpuz και είδα 67C, δεν είναι πάρα πολύ;; β) Υπάρχει τρόπος ναξέρω ποιος με παίρνει χωρίς να χρειαστεί να βάλω σε όλες μου τις επαφές μια-μια το +30 μπροστά;; γ) Όταν πάω να τερματίσω μια κλήση, ενώ το έχω στο αυτί μου η οθόνη πάει σε αναμονή (όπως θα έπρεπε κανονικά δηλ.), αλλά ορισμένες φορές όταν μετά το μετακινώ απο το αυτί, για να τερματίσω τη κλήση εκεί που θα έπρεπε να ανάβει η οθόνη πάλι, δε το κάνει..και πρέπει κάθε φορά που γίνεται αυτό να πατάω το lock button και να βλέπω στις ειδοποιήσεις αν η κλήση έχει τερματιστεί ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Διάβασα στο miui.gr ότι αργά το βράδυ σήμερα θα βγει η καινούργια dev και από βδομάδα θα βγει και η marshmallow;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 @DjNanos 1. ειναι αρκετα υψηλη αλλα δε νομιζω να εχεις θεμα στο μελλον 2. numder fixer απ το playstore 3. μηπως η μεμβρανη κλεινει τον αισθητηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Διάβασα στο miui.gr ότι αργά το βράδυ σήμερα θα βγει η καινούργια dev και από βδομάδα θα βγει και η marshmallow;;; Για δωσε link Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδια το βρηκα εδω. 109.24 € http://www.dealsmachine.com/best_291022.html Αξιζει λετε? ειναι αξιοοπιστο μαγαζι??? Εχει και μια υποσημειωση που λεει: Please kindly note that only one SIM slot supports WCDMA / TD-SCDMA or FDD / TDD, and the other SIM card only supports TD-SCDMA or TDD-LTE . Δηλαδη στην μια υποδοχη υποστηριζει TDD και στην αλλη FDD?? Γνωριζει καποιος κατι?? Πιαδια μπορει καποιος να μου δωσει μια μικρη απαντηαει γτ αν βγαινει 110 ευρω θελω να το παραγγειλω. Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Τη φοράω από το πρωί...σχεδόν. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=45400 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 μεταφορικα δεν εχει? λογικα 4g θα εχει μονο η σιμ1, ενω η σιμ2 μονο 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Τελικη τιμη 109+8 shipping 117 Το ερωτημα ειναι αν ειναι αξιοπιστο το μαγαζι και 2ον το μοντελο ειναι το κινεζικο TDD? ή ευρωπαικο FDD? Το υποσημειωμα ειναι σαν να λεει οτι η μια καρτα ειναι TDD και η αλλη FDD.. Με λιγα λογια θα δουλειει το 4g? Edited December 12, 2015 by killmelater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Η υποσημειωση λεει οτι δεν ειναι και οι δυο sim ταυτοχρονα σε 3g, 4g κλπ. Διαλεγουμε σε ποια θελουμε data, χωρις να τις αλλαζουμε θεσεις, και η αλλη απλα παιζει σε απλο gsm. Αυτο ισχυει σε ολα τα note 2, και στα περισσοτερα αν οχι σε ολα τα dual sim κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Η υποσημειωση λεει οτι δεν ειναι και οι δυο sim ταυτοχρονα σε 3g, 4g κλπ. Διαλεγουμε σε ποια θελουμε data, χωρις να τις αλλαζουμε θεσεις, και η αλλη απλα παιζει σε απλο gsm. Αυτο ισχυει σε ολα τα note 2, και στα περισσοτερα αν οχι σε ολα τα dual sim κινητα. Με λιγα λογια δε μας κανει??? μαλλον τζαμπα χαρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 @DjNanos 1. ειναι αρκετα υψηλη αλλα δε νομιζω να εχεις θεμα στο μελλον 2. numder fixer απ το playstore 3. μηπως η μεμβρανη κλεινει τον αισθητηρα? 1. Okay 2. Ευχαριστώ! 3. Δε νομίζω...είναι τέλεια τοποθετημένη, πιστεύω. Έχω βάλει την κάμερα ως μέτρο και είναι ακριβώς στο κέντρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Για δωσε link Στο miui.gr το έλεγε, δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στο miui.gr το έλεγε, δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Oχι screenshot. Αν μπορείς πες μας που το έγραφε στο miui διότι ακόμη δεν ανεβηκε ή καινούργια dev ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με λιγα λογια δε μας κανει??? μαλλον τζαμπα χαρηκα Μια χαρά σου κάνει! Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotis_ilion Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Oχι screenshot. Αν μπορείς πες μας που το έγραφε στο miui διότι ακόμη δεν ανεβηκε ή καινούργια dev ηδη εχει ανεβει .... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10746-GTV-5-12-10-13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts