Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει xposed..

Μόνο αυτό για MIUI 7, αλλα για 4.4

Ωραίος. Θα το δοκιμάσω αργότερα.

Για την γραμματοσειρά; Δεν αλλάζει πλέον στην 7;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ωραίος. Θα το δοκιμάσω αργότερα.

Για την γραμματοσειρά; Δεν αλλάζει πλέον στην 7;

Δεν εχω μπει στον κόπο να ψάξω γραμματοσειρές, τώρα που κοιτάω δε βρίσκω..

Το exposed δε νομιζω να κάνει για το δικό μας. Ακόμα και για εκείνα που μπαίνει, έχει προβλήματα.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Με τις τελευταίες dev χωρίς clean install, στην καλύτερη έβλεπα μέχρι 4-4:30 ώρες οθόνης σύνολο, με κλειστά όλα, GPS,Bluetooth,μόνο 3g & Wifi πάντα ενεργά. Θα περάσω την τελευταία με καθαρή εγκατάσταση για να δω κι εγώ, και θα ενημερώσω, ελπίζω να δω κι εγώ αυτήν την αυτονομία.

5 ώρες οθόνη βγάζω μόνο με underclock με το Automate που έχει αναφερθεί.

Επειδή ξέρω να χρησιμοποιώ το κινητό πως να μην τρώει μπαταρία, σε προηγούμενα κινητά έπαιζα μέσω kernel με undervolt και διάφορα, το λέω για να μην νομίζει κανένας ότι αφήνω από πίσω κάτι ενεργοβόρο χωρίς να μην το καταλαβαίνω.

Κοίτα εγώ βγάζω 5.30 ώρες οθόνης χωρίς undervolt κτλ κλειστά όλα όπως είπες και 2 μέρες αναμονή μόνο με browsing, viber και κλήσεις. Την μπαταρία πρέπει όμως να την φόρτιση πάνω από 3 με 3 μισή ώρες για να γίνει αυτό.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

android 6 θα παρει παιδες?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Το ανέφερα και εγώ σε προηγούμενο μήνυμα, απ' ότι βλέπω το γράφουν και άλλοι σε ξένα forum, οπότε μάλλον είναι πρόβλημα της 7.0.8.0.

Εγώ έκανα root την stable εγκαθιστώντας το SuperSU 2.46 μέσω του TWRP

Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτησω, κατά τη γνωμη και την εμπειρία σας, αξίζει να βάλουμε την 7.0.8.0 χωρίς κέντρο ασφαλείας? Θέλω να πω εκτός του root που λύνεται με το Supersu υπάρχει πρόβλημα με την εγκατάσταση εφαρμογών από μη "αξιόπιστες πηγές". Και τέλος έχει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την 7.0.6.0 ?

Ευχαριστώ.

φιλε κατα την γνωμη μου αξιζει,ειναι πολυ καλυτερη σε μπαταρια απο την προηγουμενη,οταν πας να κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη εκτος playstore σου βγαζει εναν αναποδο χρονομετρητη 9 δευτερολεπτων και μετα σε αφηνει να προχωρησεις
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

android 6 θα παρει παιδες?

Θα παρει. Νομιζω οτι απο βδομαδα θα βγει η κινεζικη εκδοση.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

φιλε κατα την γνωμη μου αξιζει,ειναι πολυ καλυτερη σε μπαταρια απο την προηγουμενη,οταν πας να κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη εκτος playstore σου βγαζει εναν αναποδο χρονομετρητη 9 δευτερολεπτων και μετα σε αφηνει να προχωρησεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. :)

Παιδιά έχω ένα χαζό θέμα.. Παταω double tap για ζουμ σε φωτογραφία και δε δουλεύει αν δε το κάνω συγχρονισμένα.. Δε ξέρω αν το έκανε από πριν έλειπα ένα μήνα φαντάρος και δε το είχα στη κατοχη μου

Από την φόρτιση το βγάζετε στο 100% η το αφήνετε παραπάνω? Για πείτε παιδιά!

αστο παραπανω

εχει αγορασει κανεις αυτο; For Xiaomi Redmi Note2 Replace Housing Battery Door Hard Back Cover Skin Case

δε ξερω αν αξιζει τα 5μιση-6 ευρω

Από την φόρτιση το βγάζετε στο 100% η το αφήνετε παραπάνω? Για πείτε παιδιά!

Άφησε το καμιά ώρα παραπάνω όταν φορτίσει 100%. Έχει σχολιαστεί ξανά αν δεις στις προηγούμενες σελίδες μέσω search.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά θεωρώ ότι αν συνέβαινε αυτό με τη φόρτιση, θα έπρεπε το 100% να κρατάει πολύ, και μετά να πέφτει ή στάθμη της μπαταρίας. Κάτι τέτοιο όμως δεν βλέπω να συμβαίνει...
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

αστο παραπανω

εχει αγορασει κανεις αυτο; For Xiaomi Redmi Note2 Replace Housing Battery Door Hard Back Cover Skin Case

δε ξερω αν αξιζει τα 5μιση-6 ευρω

Το έχεις χωρίς θήκη; Τότε αξίζει αν είναι αυθεντικό. Εγώ που το έχω σε γαλάζιο καπάκι, με θήκη το χω.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

ακομη δε το εχω, αλλα γενικα θα το εχω παντα στη θηκη του.

απλα ηθελα εξ αρχης το μπλε χρωμα στην πριμε, αλλα δεν υπηρχε. οποτε μονο ΑΝ παρω μπλε καπακι.

το παραπανω δεν ειναι οριτζιναλ. δεν το αναγραφει καπου δηλαδη

Βρε άσε τι καταλαβαίνεις και δοκιμάσε το :p

Χαχαχα..

Βρε .. Το εγραψα και πιο πριν. Μετα το τελευταιο update ενω τα ειχα τσεκαρισμενα ΟΟΟΟΛΑΑΑ αυτα που επρεπε να εχω ον, οταν κλεινω το viber απο τα recents ... Δεν ερχεται καμια ειδοποιηση, κληση, κτλ. Πρεπει να μπω, να ανοιξω την εφαρμογή και να φορτώσει.... :rolleyes:

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδιά θεωρώ ότι αν συνέβαινε αυτό με τη φόρτιση, θα έπρεπε το 100% να κρατάει πολύ, και μετά να πέφτει ή στάθμη της μπαταρίας. Κάτι τέτοιο όμως δεν βλέπω να συμβαίνει...

Συμβαίνει και με το παραπάνω.

Αλλα δεν ειναι μόνο αυτό, μόλις ξεκολλήσει από το 100, πέφτει πιο αργα. Ειναι μετρημένο τώρα, τι το συζητάμε;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απλα ηθελα εξ αρχης το μπλε χρωμα στην πριμε, αλλα δεν υπηρχε. οποτε μονο ΑΝ παρω μπλε καπακι.

Έχει κάτι το ιδιαίτερο ή απλά θες να αλλάξεις χρώμα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ακομη δε το εχω, αλλα γενικα θα το εχω παντα στη θηκη του.

Νομίζω ότι το έχει το vickmall αυθεντικό καπάκι. Εγώ που το πήρα το prime σε γαλάζιο, δεν το έχω χαρεί ιδιαιτέρως λόγω θήκης, είναι και καινούργιο καταλαβαίνεις.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

δε θα παρω προς το παρων :)

επισης ειδα οτι κυκλοφορησε cyanogenmod ρομ! http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/

την δοκιμασε κανεις;

Άφησε το καμιά ώρα παραπάνω όταν φορτίσει 100%. Έχει σχολιαστεί ξανά αν δεις στις προηγούμενες σελίδες μέσω search.

Το έχω διαβάσει αυτό και το έχω διαπιστώσει και μόνος μου. Απλά αυτή η παραπάνω φορτισει στην μπαταρία δεν μειώνει την απόδοση της?

Μια ερώτηση πιου βλέπω να την έχει κάνει κάποιος, άρα μάλλον δύσκολο.....

Dual boot μπορεί να κάνει?

Έχω βγάλει μέχρι και 30 λεπτά οθόνης για να πέσει από το 100% έως το 99%...