Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος σκάει για τη μπαταρία μπορεί να πάρει μία δεύτερη τόσο φτηνή που είναι. Εγώ πάντως δε βρίσκω το λόγο για κάποιον που κάνει απλή χρήση. Είμαι με 23℅ μπαταρία για 1 μέρα και 22 ώρες και με 5 ώρες οθόνη(όποιος θέλει screen shot μου λέει). Βέβαια έχω την 5.10.22 dev ακόμα, αν αυτό παίζει ρόλο.
:luck:

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λέτε ή μπαταρία του 3 να ταιριάζει στα δικά μας τηλέφωνα? Ωραία θα ήταν. Οι παραγγελίες για μπαταρίες του 3 θα πήγαιναν μπάλα :lol:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Λέτε ή μπαταρία του 3 να ταιριάζει στα δικά μας τηλέφωνα? Ωραία θα ήταν. Οι παραγγελίες για μπαταρίες του 3 θα πήγαιναν μπάλα :lol:

Είναι μη αποσπώμενη...

ΥΓ όσοι δεν βγάζουν μέρα με την μπαταρία ή δεν έχουν φτιάξει ένα σωστό προφίλ και δεν έχουν ρυθμίσει τις εφαρμογές σωστά ή που λιώνουν όλη μέρα πάνω στο κινητό... Σε αυτή την περίπτωση πάρτε και ένα 10.000mAh xiaomi κάτω από 20$ ή ασχοληθείτε λίγο να σετάρετε σωστά το κινητό.... Τόσοι και τόσοι χτυπιούνται για την μπαταρία και δεν έχουν μπει στον κόπο να ρυθμίσουν το brightness ή έχουν gps/btooth always on....

Edited by gdp77

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Παιδια να βαλω ενα φορτιστη απο samsung (οχι το καλωδιο μονο το πραγμα στην ακρη ) που γραφει 5v kai 2A ?

Παιδια να βαλω ενα φορτιστη απο samsung (οχι το καλωδιο μονο το πραγμα στην ακρη ) που γραφει 5v kai 2A ?

Γιατί όχι?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

μακρυά απ τον κ@λο σου και όπου θέλει ας μπει

Για τη λειτουργία ανάγνωσης έχετε βρει χρησιμότητα; ειναι πιο ξεκούραστη στα μάτια;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εγω πηρα 2 το σαβατο παρειγγηλα και σημερα τα ετειλαν με sing. post....

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html

Φιλε μου το prime 2G 32G απο Banggood με κουπονι xmas06 στα $156

thx φιλος 149€ βγαινει , μια χαρα θα το παρω

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Παιδιά καλησπέρα, έχετε παρατηρήσει να υπάρχει την τελευταία εβδομάδα πρόβλημα με το 4g της vodafone; Έχω το prime με την τελευταία dev και σήμερα ξαφνικά δεν βλέπει καθόλου 4g στο σπίτι μου ( που πιάνω πάντα φουλ σήμα 4g). Δυστυχώς δεν έχω άλλο κινητό για να τσεκαρω.

Παιδιά καλησπέρα, έχετε παρατηρήσει να υπάρχει την τελευταία εβδομάδα πρόβλημα με το 4g της vodafone; Έχω το prime με την τελευταία dev και σήμερα ξαφνικά δεν βλέπει καθόλου 4g στο σπίτι μου ( που πιάνω πάντα φουλ σήμα 4g). Δυστυχώς δεν έχω άλλο κινητό για να τσεκαρω.

Γενικά τρώει κάτι φρίκες η vodafone. Παντως δεν ειναι θεμα κινητου ή της developer γιατι και εγω vodafone εχω με τελευταια dev και πιανω 4g

Παιδια για να μην χαλαω αδικα την κουβεντα εδω θα μπορουσε καποιος που αγορασε απο banggood να μου στειλη ενα pm ?

Ευχαριστω .

Edited by Theodor77

αν δε με ενδιαφέρει καθόλου η υποστήριξη 4G να πάρω TDD έκδοση ή θα έχω και κανένα άλλο πρόβλημα εκτός του 4 G? ευχαριστώ

Γενικά τρώει κάτι φρίκες η vodafone. Παντως δεν ειναι θεμα κινητου ή της developer γιατι και εγω vodafone εχω με τελευταια dev και πιανω 4g

Και εγώ με vodafone ,όσο καιρό τη μια βδομάδα που έχω το κινητό 4G δεν πιάνω.

Και εγώ με vodafone ,όσο καιρό τη μια βδομάδα που έχω το κινητό 4G δεν πιάνω.

πανε στην vodafone να το ενεργοποιησεις. το πιο πιθανον ειναι να ειναι κλειστο... Αν το εχεις κανει ήδη τότε ή τρώει φρίκες η vodafone ή δεν ξερω τι φταιει :lol:

Απλά εγώ δεν είχα προσέξει κανένα πρόβλημα με το 4g παλαιότερα ( το κινητό το έχω 1μιση μήνα) Αυτή τη βδομάδα μου το έκανε 1 φορά πριν 3 μέρες (και αλλαξα την rom και πήγα από 5.10.22 σε 5.11.19) και πάλι σήμερα!

Έχω μια απορία....Για ποιο λόγο δεν αναβαθμισαν το android σε 5.1.1 στο κινητό μας και έχουμε μείνει με 5.0.2....υποτίθεται κινητο που βγήκε Αύγουστο του 2015. Ευτυχώς θα πάρουμε android 6.0

Απλά εγώ δεν είχα προσέξει κανένα πρόβλημα με το 4g παλαιότερα ( το κινητό το έχω 1μιση μήνα) Αυτή τη βδομάδα μου το έκανε 1 φορά πριν 3 μέρες (και αλλαξα την rom και πήγα από 5.10.22 σε 5.11.19) και πάλι σήμερα!

Τυχαίνει να έχει θέμα η vodafone λογικά, αλλα και πρόβλημα της ρομ να ειναι πιστεύω ότι θα διορθωθεί άμεσα...Υπομονή οι developer δεν έχουν στρώσει τελείως τα έχουν τα θεματάκια τους

Για τη λειτουργία ανάγνωσης έχετε βρει χρησιμότητα; ειναι πιο ξεκούραστη στα μάτια;

Ναι στο σκοτάδι (πχ στο κρεβάτι πριν σε πάρει ο ύπνος) είναι εξαιρετικά ξεκούραστο

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Παιδιά μια βοήθεια πως ενεργοποιώ το gps ; Επίσης υπάρχει default εφαρμογή navigation αλλιώς πια προτείνετε να βάλω;

Παιδιά μια βοήθεια πως ενεργοποιώ το gps ; Επίσης υπάρχει default εφαρμογή navigation αλλιώς πια προτείνετε να βάλω;

Εγώ συνήθως πατάω παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο gps όταν κατεβάζεις για να δεις τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης. Εκεί βάζεις την υψηλή ακρίβεια. Το google maps έχει πλέον offline χάρτες και πλοήγηση, πολύ καλό και το χρησιμοποιώ εγώ μαζί με το sygic που είναι επί πληρωμή.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Εγώ συνήθως πατάω παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο gps όταν κατεβάζεις για να δεις τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης. Εκεί βάζεις την υψηλή ακρίβεια. Το google maps έχει πλέον offline χάρτες και πλοήγηση, πολύ καλό και το χρησιμοποιώ εγώ μαζί με το sygic που είναι επί πληρωμή.

Εχοντας χρησιμοποιησει και googlemaps και sygic και heremaps στο παρελθον, κατεληξα, αναμφιβολα και απολυτα, σε αυτο που εχω τωρα, το copilot! Κατα τη γνωμη μου, μακραν το καλυτερο!

Edited by Lucifer2223