Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω λεω να κανω καθαρη εγκατασταση της rom με το mi flash και να μην βαλω απολυτως τιποτα ουτε root ουτε καν λογαριασμο στο store για να δω αν ειναι προβλημα του root η καποιας εφαρμογης η προβλημα του κινητου.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παίδες το δικό μου κινητό φτάνει στο 1% με μπαταρία μαϊμού των πέντε ευρώ, που παρεμπιπτόντως δουλεύει μια χαρα....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εγω το ελυσα ετσι και αλλιως εγγυηση δεν εχει οποτε απο το να το καρφωσω στον τοιχο ειπα να το κατσαβιδιασω.

Του καθαρισα μια τα βυσματακια που εχει του περασα και μια τις κολλησεις εκει στο βυσμα της μπαταριας και τωρα του εχω βαλει Youtube 1080p και παιζει εδω και μιση ωρα και δεν εχει σβησει αν σβησει θα σβησει μια για παντα. :lol:

Εχει παει 3% απο 45 που το ξεκινησα και δεν εχει σβησει:rolleyes:

Edit: 1% μεχρι που εσβησε απο μπαταρια αφου δουλεψε περιπου 2 λεπτα με 1%

Edited by LLLEFTERIS

Φορτίζει τωρα ή το αποτελειώσες??? :lol:

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Φορτιζει πηγε 6% αν και εχω εξωτερικο φορτιστη της Xiaomi

100-New-Desktop-Chargers-MDY-03-EB-USB-Wall-Charger-For-Xiaomi-Redmi-Note-2-Hongmi.jpg

Εννοείς να ανακαλύψει το μοναδικό πρόβλημα του δικού σου κινητού. Γιατί του κουμπάρου σου δεν είχε πρόβλημα. Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα.

Οχι μόνο του δικού μου κινητού φίλε μου.Μόλις ένα post πάνω από το δικό σου τα ίδια λέει και ο LLLEFTERIS.Αρα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι μόνο "του δικού μου κινητού"

Ενα γκάλοπ να κάνουμε για πλάκα και να ρωτάμε ποιος έχει πρόβλημα με ξαφνικό/απότομο σβήσιμο του τηλεφώνου σε άσχετες στιγμές ...θα σε πείσει ότι το πρόβλημα είναι γενικό και όχι μεμονωμένο.

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις stable global 8.1.2 χωρίς να κάνεις root και να πειράξεις τίποτα στην rom κάνοντας install διάφορα fix που κυκλοφορoύν από το TWRP?

Εχω δοκιμάσει πολλές ρομ χωρίς root.Την συγκεκριμένη που αναφέρεις όχι.Δεν έχω να χάσω τίποτα και φυσικά θα δοκιμάσω αυτή που λες.

Λύση ψάχνω και μακάρι να είναι αυτό....

Να όμως-πρόσεξε κάτι που είπες !!!.Χωρίς να κάνω install διάφορα fix λες.Εγω για παράδειγμα επειδή στέλνω μηνύματα...ΠΑΝΤΑ-όποια ρομ και να βάλω/αμέσως μετά το install περνάω το fix για τους 160 χαρακτήρες.Λέμε τώρα,παράδειγμα....ίσως να είναι τέτοιου είδους θέμα και γιαυτό το κάνει σε κάποιους ενώ σε άλλους όχι...ή γιαυτό κάποιοι λένε "τέλεια η nohon" ενώ άλλοι λένε "μάπα είναι-μην την παίρνετε-σβήνει το τηλέφωνο"......Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι που σε κάποιους κάνει την ζημια ενώ σε άλλους όχι....Κάποιο fix,κάποιο install,ίσως κάποια εφαρμογή.

Οι επαφές του κινητού σου που κουμπώνει η μπαταρία σε τι κατάσταση βρίσκονται?

Αν εννοείς τις 4 χρυσαφί ακίδες κάτω από την sd ...καλά τις βλέπω.Τι να προσέξω δηλαδή ?

Οχι μόνο του δικού μου κινητού φίλε μου.Μόλις ένα post πάνω από το δικό σου τα ίδια λέει και ο LLLEFTERIS.Αρα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι μόνο "του δικού μου κινητού"

Ενα γκάλοπ να κάνουμε για πλάκα και να ρωτάμε ποιος έχει πρόβλημα με ξαφνικό/απότομο σβήσιμο του τηλεφώνου σε άσχετες στιγμές ...θα σε πείσει ότι το πρόβλημα είναι γενικό και όχι μεμονωμένο.

Εχω δοκιμάσει πολλές ρομ χωρίς root.Την συγκεκριμένη που αναφέρεις όχι.Δεν έχω να χάσω τίποτα και φυσικά θα δοκιμάσω αυτή που λες.

Λύση ψάχνω και μακάρι να είναι αυτό....

Να όμως-πρόσεξε κάτι που είπες !!!.Χωρίς να κάνω install διάφορα fix λες.Εγω για παράδειγμα επειδή στέλνω μηνύματα...ΠΑΝΤΑ-όποια ρομ και να βάλω/αμέσως μετά το install περνάω το fix για τους 160 χαρακτήρες.Λέμε τώρα,παράδειγμα....ίσως να είναι τέτοιου είδους θέμα και γιαυτό το κάνει σε κάποιους ενώ σε άλλους όχι...ή γιαυτό κάποιοι λένε "τέλεια η nohon" ενώ άλλοι λένε "μάπα είναι-μην την παίρνετε-σβήνει το τηλέφωνο"......Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι που σε κάποιους κάνει την ζημια ενώ σε άλλους όχι....Κάποιο fix,κάποιο install,ίσως κάποια εφαρμογή.

Αν εννοείς τις 4 χρυσαφί ακίδες κάτω από την sd ...καλά τις βλέπω.Τι να προσέξω δηλαδή ?

Εάν δεν θέλεις fixes τότε δοκιμαστικά βάλε το chomp sms για 160 χαρακτήρες.

Εγω μονο το root εκανα δεν εβαζα κανενα fix

Δεν πρεπει να ειναι θεμα software μαλλον καποια ψυχρη κολληση δεν εχει κατσει καλα.

Σημερα εφαγα ολη την μπαταρια με ραδιο με το ηχειο με gps με ιντερνετ πηρα και μερικα τηλεφωνα μεχρι που στο 15% μου ζητησε φορτιση και στο 10% εβαλα την αλλη μπαταρια που εχω να την τεσταρω και αυτη.

Εχθες το ειχα μονο με την καρτα της Wind στην θεση 2 αυτη η καρτα ειναι μονο ιντερνετ δωρο με το VDSL σημερα που πηγα να βαλω και την Cosmote στην θεση 1 οταν πηγα να το αναψω αναψε και εσβησε πριν μπει στην αρχικη οθονη, βγαζω την Cosmote και αναβει κανονικα. Κανω τραμπα τις καρτες δηλαδη Cosmote θεση 2 και Wind θεση 1 και δουλεψε κανονικα μεχρι να τελειωσει η μπαταρια οπως γραφω ποιο πανω.

Σημερα εφαγα ολη την μπαταρια με ραδιο με το ηχειο με gps με ιντερνετ πηρα και μερικα τηλεφωνα μεχρι που στο 15% μου ζητησε φορτιση και στο 10% εβαλα την αλλη μπαταρια που εχω να την τεσταρω και αυτη.

Εχθες το ειχα μονο με την καρτα της Wind στην θεση 2 αυτη η καρτα ειναι μονο ιντερνετ δωρο με το VDSL σημερα που πηγα να βαλω και την Cosmote στην θεση 1 οταν πηγα να το αναψω αναψε και εσβησε πριν μπει στην αρχικη οθονη, βγαζω την Cosmote και αναβει κανονικα. Κανω τραμπα τις καρτες δηλαδη Cosmote θεση 2 και Wind θεση 1 και δουλεψε κανονικα μεχρι να τελειωσει η μπαταρια οπως γραφω ποιο πανω.

Άρα μάλλον βρήκες το πρόβλημα..

Λες; Παντως η μπαταρια που την ειχα για πεταμα γιατι αδειαζε μεσα σε τρεις ωρες πλεον κραταει ποιο πολυ και απο την γνησια.

Την εβαλα απο τις 11 το πρωϊ που αδειασε η αλλη με φορτιση στο 85% γιατι δεν την ειχα φορτισει εντελως και τωρα ειναι στο 69% και φυσικα και τηλεφωνα εχω κανει και στο ιντερνετ εχω χαζεψει και δεν εχει σβησει ουτε μια φορα.

Που το αποδίδεις δηλαδή το ότι είχες την μπαταρία για πέταμα αλλά τώρα είσαι εντάξει ?

Λες ότι έχει να κάνει μ αυτό που είπες λίγα post πριν .....στο ότι του καθαρισες μια τα βυσματακια και του περασες άλλη μία από πάνω τις κολλησεις στο βυσμα της μπαταριας ?

Λες να είναι εκεί το θέμα και να οφείλετε σε κάποιες πτώσεις που έχει φάει το κινητό ?

Ηταν δύσκολη η διαδικασία ?

Που το αποδίδεις δηλαδή το ότι είχες την μπαταρία για πέταμα αλλά τώρα είσαι εντάξει ?

Λες ότι έχει να κάνει μ αυτό που είπες λίγα post πριν .....στο ότι του καθαρισες μια τα βυσματακια και του περασες άλλη μία από πάνω τις κολλησεις στο βυσμα της μπαταριας ?

Λες να είναι εκεί το θέμα και να οφείλετε σε κάποιες πτώσεις που έχει φάει το κινητό ?

Ένας φίλος που έχει πρόβλημα ας δοκιμάσει με μια κάρτα σιμ που είναι πιο εύκολο κ μετα να αρχίσουμε τις κολλησεις.... ..

Το γλίστρημα του δαχτύλου στο Nillkin είναι μακράν καλύτερο.

καλά είσαι φοβερή περίπτωση........

pontokeras έχεις link για γνήσια μπαταρία?

καλά είσαι φοβερή περίπτωση........

Δεν περασα κολληση τα βυσματα της μπαταριας αλλα το βυσμα του κινητο εκει που κολλαει στην πλακετα τωρα για τουμπες δεν ξερω γιατι εξωτερικα το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση.

Ας μας πει ο φιλος που εχει το ιδιο προβλημα ποια εκδοση κινητου εχει την απλη η την prime που εχω εγω με τον επεξεργαστη στα 2.2 και 32gb μνημη.

το βυσμα του κινητο εκει που κολλαει στην πλακετα

Αυτό εννοώ....Άπό τις τούμπες που έχει φάει το δικό μου μήπως δεν πατάει καλά στην πλακέτα πλέον και θέλει κόλλημα.

Αλλά βλέπεις....κάποιοι που "βοηθούν" ...την βοήθεια την έχουν πακέτο με ειρωνία.Είναι οι λεγόμενοι "γκουρού".Εξωτερικα.Εσωτερικά είναι ΚΑΙ "κούφιοι"...ΚΑΙ άσχετοι.

Ακριβώς αυτό που λες....ας δοκιμάσω ΚΑΙ αυτό ...μπας και βρεθεί επιτέλους λύση.

Πάντως και το δικό μου το prime είναι στα 2,15 GHz

Ακριβώς αυτό που λες....ας δοκιμάσω ΚΑΙ αυτό ...μπας και βρεθεί επιτέλους λύση.

Πάντως και το δικό μου το prime είναι στα 2,15 GHz

Ναι έχει ξαναειπωθεί ότι το prime δεν είναι ανθεκτικό στις τούμπες. Ευτυχώς εμένα μου έκατσε καλή παρτίδα και τις τούμπες τις αποφεύγει.......

Ναι έχει ξαναειπωθεί ότι το prime δεν είναι ανθεκτικό στις τούμπες. Ευτυχώς εμένα μου έκατσε καλή παρτίδα και τις τούμπες τις αποφεύγει.......

Εμένα δεν είχε καμία τούμπα η τουλαχιστον δεν έχει κανένα σημάδι από τούμπα να πω ότι αυτός που το είχε το είχε τρακάρει καμιά δεκαριά φορές και ούτε πειραγμενο ήταν γιατί είχε τα δύο αυτοκόλλητα στις βίδες.

Τώρα να έχει κάποιος πρόβλημα που δεν είναι ο μοναδικός και να κάνεις πλακιτσα δεν είναι και τόσο σωστό εκτός αν είσαι κανα 15χρονο.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα τώρα backup με το twrp και η θερμοκρασία έφτασε μέχρι 61 βαθμούς δεν είναι πολυ;

Εμένα δεν είχε καμία τούμπα η τουλαχιστον δεν έχει κανένα σημάδι από τούμπα να πω ότι αυτός που το είχε το είχε τρακάρει καμιά δεκαριά φορές και ούτε πειραγμενο ήταν γιατί είχε τα δύο αυτοκόλλητα στις βίδες.

Τώρα να έχει κάποιος πρόβλημα που δεν είναι ο μοναδικός και να κάνεις πλακιτσα δεν είναι και τόσο σωστό εκτός αν είσαι κανα 15χρονο.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα τώρα backup με το twrp και η θερμοκρασία έφτασε μέχρι 61 βαθμούς δεν είναι πολυ;

Πλακίτσα αδερφέ γιατί με αυτά που γράφονται εδώ μέσα στα σοβαρά δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση. Και η οποία πλακίτσα σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα όσα έχεις γράψει εσύ.