hotgr Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ξαναπέρασα εχθές την ρομ 6.11.17 Eu. Dev. Και μέχρι τώρα πάει τρένο!!!!!!! Απλά έκανα wipe σε όλα πλην internal και SD και το update root το έκανα μέσω google για να δουμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παιδια πραγματικα εχουμε αγανακτισει με το θεμα μπαταρια :lol: Και μενα εδω και μερικες βδομαδες κανει τρελα,πεφτει αποτομα παρα πολυ ή δεν πέφτει καθόλου κλπ. Φοράω την τελευταία του gkalen και τωρα θα παω να δοκιμασω την 6.11.17 eu dev που λέτε. Τίποτα μου φαίνεται θα το πουλήσω όσο όσο και θα παω σε RN3 pro ή Redmi 3s.(Τα χουν φιλοι ο ενας βγαζει 7-8 ωρες περιπου sot και ο αλλος σχεδον 10...Ουτε στον υπνο μας αυτα εμεις χαχαχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μήπως τελικά για όλα αυτά τα θέματα μπαταρίας παίζει ρόλο η κακή υλοποίηση cpu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Ρε παιδια δεν ξερω τι λετε για μπαταριες , αλλα εγω ειδα διαφορα στο MIUI 8. Με την 6.3.3.gr μια χαρα ευχαριστημενος ημουν και ειχα βγαλει και 6 ωρες σοτ. Ισως οι καινουριες ρομ να μην ειναι καλες για την συσκευη μας; θα δειξει .. Φλασαρα 6.11.3 eu , για να δουμε. edit : 4.30 ωρες σοτ ειδα με την 6.11.3 eu με υπολοιπο 1% μπαταριας. Edited December 3, 2016 by kwstasxt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 εκανα εδιτ πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/f8a377e44e06592d01f729ce42873640.jpgμε την νεα eu dev ειμαι κοντα στις 2 ωρες οθονης με 73% μπαταρια ,και ολα τρεχουν κανονικα και σφαιρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/f8a377e44e06592d01f729ce42873640.jpgμε την νεα eu dev ειμαι κοντα στις 2 ωρες οθονης με 73% μπαταρια ,και ολα τρεχουν κανονικα και σφαιρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την 6.11.24 εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 εσείς που έχετε πρόβλημα με την μπαταρία.... υπάρχει ενα εργαλιακι το cpu spy..... κοιτάξτε αν το τηλέφωνο πέφτει για υπνο.... κανονικά αυτό πρεπε να κάνει αν δεν το ταλαιπωρεί κάποια εφαρμογή.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 με τι χρηση ρε παιδια; εγω με μια ωρα fb/whatsapp/yandex επεσα στο 60% (cm φοραω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 την 6.11.24 εννοεις; οχι την 6.12.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τι χρηση ρε παιδια; εγω με μια ωρα fb/whatsapp/yandex επεσα στο 60% (cm φοραω) προτεινω να του κανεις ενα "ξυρισμα"με fastboot rom να καθαρισουν τα παντα και μετα βαλτου την ευρωπαικη εγω εχω βολευτει 6 μηνες τωρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το ξυρισα τωρα τελευταια καο περασα gkalen stable. Στην αρχη ήταν οκ, μετα απο λιγο καιρο κατακόρυφη πτωση........ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το ξυρισα τωρα τελευταια καο περασα gkalen stable. Στην αρχη ήταν οκ, μετα απο λιγο καιρο κατακόρυφη πτωση........ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk την μαμισια μπαταρια εχεις η την nohon? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 οχι την 6.12.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προτεινω να του κανεις ενα "ξυρισμα"με fastboot rom να καθαρισουν τα παντα και μετα βαλτου την ευρωπαικη εγω εχω βολευτει 6 μηνες τωρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο με Factory Reset δεν θα κάτσει καλά;; Έχω και εγώ την stable του gkalen και το σκέφτομαι να περάσω την EU Multi 6.12.1 Dev που έχεις γράψει..... Έχω με την NOHON 4-4,5h sot.... Είναι και rooted αυτή; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μόνο με Factory Reset δεν θα κάτσει καλά;; Έχω και εγώ την stable του gkalen και το σκέφτομαι να περάσω την EU Multi 6.12.1 Dev που έχεις γράψει..... Έχω με την NOHON 4-4,5h sot.... Είναι και rooted αυτή; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk οχι δεν ειναι root αν θες βαζεις το su απο την recovery και την κανεις rooted Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μανισια εχω. Btw είμαι με 2 ωρες σοτ και υπολοιπο 54%. Σιγουρα καλύτερα απο μιυι, δε το συζητω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μανισια εχω. Btw είμαι με 2 ωρες σοτ και υπολοιπο 54%. Σιγουρα καλύτερα απο μιυι, δε το συζητω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk με 47% εχω 3 ωρες οθονη με wifi ,δεδομενα οταν ειχα κλειστο το wifi με φωτεινοτητα στο 40% οχι αυτοματη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/6983001be283c57997818d731cf395dc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161203/a474e80c46076879ec7a761a97d10bfd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 οχι δεν ειναι root αν θες βαζεις το su απο την recovery και την κανεις rooted Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΚ, θα την περάσω τώρα και θα επανέλθω σε λίγο.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 @spd Ποσες μερες φορας την ρομ? Fb εχεις? Το χρησιμοποιεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μόλις τελείωσα το σεταρισμα και την πλήρη φόρτιση με την EU Multi 6.12.1 Dev στην NOHON μπαταρία.... Θα δω εάν με την συνήθη χρήση μου, βγάλω περισσότερο από 4ω30λ οθόνη.... ΥΓ: Στην μανίσια εφαρμογή μηνυμάτων, για να γράψουμε με 160 χαρακτήρες, ποια mod να φλασαρω;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 @spd Ποσες μερες φορας την ρομ? Fb εχεις? Το χρησιμοποιεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk χτες την περασα,εχω βαλει opera και απο κει μπαινω σε fb,utube ,δεν χρησιμοποιω κανενα εργαλειο μειωσης cpu Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Λοιπόν κυρίες και κύριοι από σήμερα αλλαζω τοπικ και μεταφέρομαι στο redmi pro θα παρακολουθώ και εδώ εννοείται, πάντως με την 6.11.17 dev. eu. είδα διαφορά για αυτό αποφάσισα να την περάσω και στο pro καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Λοιπόν κυρίες και κύριοι από σήμερα αλλαζω τοπικ και μεταφέρομαι στο redmi pro θα παρακολουθώ και εδώ εννοείται, πάντως με την 6.11.17 dev. eu. είδα διαφορά για αυτό αποφάσισα να την περάσω και στο pro καλή συνέχεια. απο οθονη τι λεει ;εχει καλη αναλυση; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 χτες την περασα,εχω βαλει opera και απο κει μπαινω σε fb,utube ,δεν χρησιμοποιω κανενα εργαλειο μειωσης cpu Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok! Περιμενω σε 10-15 μερες να με πεις αν ακομη τα πηγαινει καλά. Γιατι και σε μενα ξεκινησε οκ+ και μετα.... Κατηφορος.... Χωρίς να αλλαξω κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ok! Περιμενω σε 10-15 μερες να με πεις αν ακομη τα πηγαινει καλά. Γιατι και σε μενα ξεκινησε οκ+ και μετα.... Κατηφορος.... Χωρίς να αλλαξω κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk οκ αλλα ειχα γραψει και σε προηγουμενα ποστ οτι εχω αλλαξει μπαταρια την εχω 3 μηνες τωρα σαφως καλυτερη απο την μαμισια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Φίλε spdiv1972, γράφεις με 160 χαρακτήρες στην εργοστασιακή εφαρμογή μηνυμάτων, με την EU Dev αυτή ΡΟΜ (και εάν ναι, πώς;) ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts