TziMmys79 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μετά από πολύ καιρό συμβίωσης με τις aosp του vova, είπα να δοκιμάσω του Ghalen. Και μόνο που δε μου ήρθε κατευθείαν να τη ξηλώσω, όπως όλες τις υπόλοιπες miui, λέει πολλά!! Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Οι διαβαθμίσεις στον ήχο δε μου αρέσουν, αλλά θα τις φτιάξω με το engineer mode. Πέρασα xposed κανονικά, αλλά ποια είναι τα must modules που χρειάzομαι? Μέχρι τώρα δούλευα το gravitybox. Τώρα κάτι πήρε το μάτι μου για miustatusbar και MIUI 7 Tweaks. Επίσης, κάτι άκουγα για xmiui (δε θυμάμαι καλά)..... Μπορείτε να δώσετε τα φώτα σας σε απαραίτητες εφαρμογές και modules για miui? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μετά από πολύ καιρό συμβίωσης με τις aosp του vova, είπα να δοκιμάσω του Ghalen. Και μόνο που δε μου ήρθε κατευθείαν να τη ξηλώσω, όπως όλες τις υπόλοιπες miui, λέει πολλά!! Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Οι διαβαθμίσεις στον ήχο δε μου αρέσουν, αλλά θα τις φτιάξω με το engineer mode. Πέρασα xposed κανονικά, αλλά ποια είναι τα must modules που χρειάzομαι? Μέχρι τώρα δούλευα το gravitybox. Τώρα κάτι πήρε το μάτι μου για miustatusbar και MIUI 7 Tweaks. Επίσης, κάτι άκουγα για xmiui (δε θυμάμαι καλά)..... Μπορείτε να δώσετε τα φώτα σας σε απαραίτητες εφαρμογές και modules για miui? Ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hartec.miuitweaks8 https://play.google.com/store/apps/details?id=software.solarwarez.xmiui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μάλλον και ή δική μου μπαταρία τα έφτυσε.αρχισε σκαμπανεβάσματα στα καλά καθουμενα.απο ebay αγοράζω άφοβα ή θα μου έρθει καμία μουφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Redmi note 2 tool κανει δουλεια? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Είμαι κι εγώ για αλλαγή και λέω να δοκιμάσω καινούργια μπαταρια μπας και βελτιωθεί η κατάσταση. Την NOHON την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εγώ δοκιμασία και με καινούρια μπαταρία για μια εβδομάδα και.....τραγική ή κατασταση!!!!! Μεγάλη απώλεια σε αναμονή......χρόνος οθόνης ούτε 3 ώρες.θα κάνω άλλη μία προσπάθεια ξανά με καινούρια fastboot εγκατάσταση.....ίσως πάρω και άλλη μία μπαταρία.γ ία την nohon σκέφτομαι.... Π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Έχω πάρει μια nohon, είναι τουλάχιστον εφάμιλη με την original (αυτήν που περιείχε το κουτί της συσκευής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Οχι. Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης... Με cm είχα αψογη μπαταρία. Με του γκαλεν στην αρχή είχα αρκετά καλη(για μιυι), ομως εδω και 2 3 μέρες έχει πάρει την κατηφορα. Τύπου δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και πέφτει σε 1 1μιση ωρα απο 100% στο 80% Όταν γυρισα απ τη δουλεια ημουν με 45% (5 το πρωι το βγαλα, γυρισα 3 παρα). Χρήση μονο ομιλια (10-15λεπτα με bt) και παρα πολύ λίγο WhatsApp. Δικτυο κλειδωμένο σε 2g mol τελείως τυχαία θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει στο miui.gr. Για ρίξε μια ματιά. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11864-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-Safe-mode/?postID=245165#post245165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Οχι. Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης... Με cm είχα αψογη μπαταρία. Με του γκαλεν στην αρχή είχα αρκετά καλη(για μιυι), ομως εδω και 2 3 μέρες έχει πάρει την κατηφορα. Τύπου δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και πέφτει σε 1 1μιση ωρα απο 100% στο 80% Όταν γυρισα απ τη δουλεια ημουν με 45% (5 το πρωι το βγαλα, γυρισα 3 παρα). Χρήση μονο ομιλια (10-15λεπτα με bt) και παρα πολύ λίγο WhatsApp. Δικτυο κλειδωμένο σε 2g mol τελείως τυχαία θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει στο miui.gr. Για ρίξε μια ματιά. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11864-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-Safe-mode/?postID=245165#post245165 Με τι φορτιστη φορτιζετε την μπαταρια?Ποση ωρα το αφηνετε στο φορτιστη?Κανετε με το cleaner καθαρισμα?Καθε βραδυ πριν πεσετε για υπνο μετα τα δοντια καθαρισμα με το cleaner.Soft reset καντε εάν χρειαστεί κρατώντας πατημενα up ,power για 10".Φορτιστη 1Amp και κατω κατά προτιμηση sony.Εχω την stable 802 miuieu.Εάν δεν χρησιμοποιησω το κινητο δεν πεφτει ουτε 1%.Χθες χρησιμοποιησα το geekbench4 και μετα από 10 λεπτα το κινητο ηταν ζεστο και επεφτε η μπαταρια πορολο που ηταν σε αναμονη.Κατι ετρεχε από πισω που ενεργοποιησε το δοκιμαστικο.Εκανα καθαρισμα και soft reset και η μπαταρια δεν επεσε οτε 1% μετα από 6ωρες αναμονη και ένα τηλεφώνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Τελευταία παρατήρησα μέσω του Greenify ότι περιορισμός της Αυτόματης έναρξη των εφαρμογών μέσω της εφαρμογής Ασφάλεια δεν λειτουργεί σωστά. Δηλαδή εφαρμογές τις οποίες έχω κλείσει τον διακόπτη Αυτόματης εναρξης , όταν κάνω reboot μου κάποιες εκκινουν και είναι ανοικτές στο παρασκήνιο. Επίσης αν μπεις στην Ασφάλεια στην Αυτόματη έναρξη και ανοιγοκλησεις όλους τους διακόπτες αυτό τερματίζει όλες τις εφαρμογές που πιθανόν τρέχουν στο παρασκήνιο και καταναλώνουν πόρους. Πρέπει βέβαια μετά να εκκινήσεις χειροκίνητα εφαρμογές μηνυμάτων viber, messenger, gmail κλπ για να μην έχεις προβλημα χαμένων μυνημάτων. Χωρίς να το έχω σιγουρέψει ότι αυτό έπαιξε ρόλο αλλά παρατήρησα αύξηση της αυτονομίας κατά 15% (από 4.5h σε 5h 15min sot) μετά από αυτό το άνοιξε κλείσε των διακοπτών στην Αυτόματη έναρξη. Τα παραπάνω με τον μαμά φορτιστή. Edited October 21, 2016 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Με τον μαμα φορτιστή. Πολυ παραπανω απο μιαμιση ωρα. Οσο κοιμάμαι το χω στην πρίζα. Θα κοιτάξω το safe mode και αυτό με τους διακόπτες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_123 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Με τι φορτιστη φορτιζετε την μπαταρια?Ποση ωρα το αφηνετε στο φορτιστη?Κανετε με το cleaner καθαρισμα?Καθε βραδυ πριν πεσετε για υπνο μετα τα δοντια καθαρισμα με το cleaner.Soft reset καντε εάν χρειαστεί κρατώντας πατημενα up ,power για 10".Φορτιστη 1Amp και κατω κατά προτιμηση sony.Εχω την stable 802 miuieu.Εάν δεν χρησιμοποιησω το κινητο δεν πεφτει ουτε 1%.Χθες χρησιμοποιησα το geekbench4 και μετα από 10 λεπτα το κινητο ηταν ζεστο και επεφτε η μπαταρια πορολο που ηταν σε αναμονη.Κατι ετρεχε από πισω που ενεργοποιησε το δοκιμαστικο.Εκανα καθαρισμα και soft reset και η μπαταρια δεν επεσε οτε 1% μετα από 6ωρες αναμονη και ένα τηλεφώνημα. Τι εννοεις καθάρισμα με το cleaner? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βγήκε νέα ΡΟΜ για το κινητό μας.... xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.10.20_v8-5.0.zip 704.5MB Oct 21, 2016 Κατέβασμα Εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=457095661767103012&mid=99&download_id=qp9uh6nms6cuu09tobb8d20796&tid=1477078568&hc=71bb1a1e7ab4e979467ef60d40c0ccdfd6b99b5210a5c6f7ae3d76b40db8c561 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Περιμένουμε έκδοση απο γκαλεν? Τι διαφορες εχει με την προηγουμενη? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Προτιμώ τις stable εκδόσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Προτιμώ τις stable εκδόσεις! Δεν είναι stable αυτή; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Όχι, είναι dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 μολις ειδα αυτη την μπαταρια στο ebay αν οντως εχει τριτικο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μολις ειδα αυτη την μπαταρια στο ebay αν οντως εχει τριτικο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.ebay.com/itm/201663480533 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακριβη μεν αλλα αν εχει τοση χωριτικοτητα τοτε παμε για πολλες ωρες screen on! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Τι εννοεις καθάρισμα με το cleaner? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Clean master Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Το μανισιο της μιυι δε σας φτάνει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Το μανισιο της μιυι δε σας φτάνει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ποιον ρωτάς?Εαν ρωτάς εμενα για το μαμισιο αναφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Διαβασα ccleaner το παραπανω :) Επισης το clean master αλλη εφαρμογή δεν ειναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Διαβασα ccleaner το παραπανω :) Επισης το clean master αλλη εφαρμογή δεν ειναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι.Πατώντας ασφαλεια στα εργαλεία μι ,πατάς καθαρισμός.Αυτο είναι το clean master. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Επειδη και αυτο ειναι κλιν μαστερ :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Επειδη και αυτο ειναι κλιν μαστερ :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αυτο πρέπει να είναι.Πατα αυτά που είπα να δεις πως το ονομάζει επάνω αριστερά.Και το βουρτσακι το ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts