Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή καλύτερα και από την αρχαία cm που είχες?

Χμμμ....

Δε ξερω αν ειναι καλύτερα. Παντως λειτουργουν ολα αψογα!

Μπαταρία και θερμοκρασίες ειναι καλυτερες σε cm

Σιγουρα την συστηνω σε όλους!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest Kwstas_skiathos
Παιδιά καλησπέρα θέλω cm καλή σε κάμερα και επιδόσεις ποια προτείνεται εσείς που γνωρίζετε κάποια πράγματα παραπάνω???υπάρχουν πολλές και δεν ξέρω τι να βάλω..

γενικα ειναι.

βεβαια μπορεις να χρησιμοποιησεις την opencamera, που βελτιωνει καπως την κατασταση,...

οπως βλεπεις ειναι παλιο build! σχεδον 1 χρονο πριν!

αν θες δοκιμασε το τελευταιο του! http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-redmi-note-2-t3272872

Η ελληνικη 8.0.2 σε σχεση με την official global ?

Αν δεν ενδιαφερουν τα ελληνικα μενου εχουν διαφορες ?

Μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει, άρα έστρωσε κι αυτό το θέμα. :)

Λοιπόν κάνω και γω τώρα κάποιες δοκιμες αλλάζοντας στοιχεία θέματος και πείραγμα με το xmiui και δεν βλέπω να γίνεται reboot. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν άλλαξα την αρχική 8.0.2.0 με την fixed. Απλά έχω περάσει το test.zip που είχε δώσει ο gkalen για την αλλαγή του governor της cpu. Αυτό που υποψιάζομαι δεν είναι κάτι στην rom αλλά το miui tweaks. Το είχα και στην 8 stable παρόλο που δεν ηταν απόλυτα συμβατό. Φαίνεται ότι είχε το ρόλο του στα reboot γιατί τώρα δεν έχω το MiUI tweaks αλλά το Miui 8 tweaks το οποίο είναι απόλυτα συμβατό με MiUI 8 stable.

Τι να πω..... ελπίζω να ήταν όντως αυτό.

@mol μπορείς να στειλεις link το παλιό build της cm που εχεις βάλει; Τώρα, είμαι με gkalen dev και βγάζω περίπου τρεις με τρεισιμησι ώρες sot απλά θέλω να κάνω μία δοκιμή να δω πως θα πάει ή μπαταρια

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτη τη στιγμη δε μπορω. Ψαξε στο θεμα της ρομ, εκει γυρω στις 20/12/15 υπάρχουν τα λινκς!

Και γω ετσι το βρηκα

@mol εβαλες την 8.0.2 gkalen και μετά πέρασες και τα patches? Γιατι εγώ με 8.0.1 μόλις έβαλα τα patches συγκεκριμένα το πρώτο είχα θέμα με τα themes όπως λένε παραπάνω και έτρωγε και κολλήματα.

Τώρα είμαι χωρίς αυτά και είναι οκ.

Θέλω να περάσω την καινούργια και τα patches μαζί αλλά φοβάμαι μην γίνει το ιδιο. Μπορεί κάποιος να μου πει μετά την εγκατάσταση της rom πως περνάω τα patches γιατί μπορεί να κάνω λάθος σε κάτι αν και δεν το νομίζω.

Μπορεί κάποιος να μου πει μετά την εγκατάσταση της rom πως περνάω τα patches γιατί μπορεί να κάνω λάθος σε κάτι αν και δεν το νομίζω.

Φλασάρεις το zip μέσω TWRP.

Πάντως τα προβλήματα με τα themes και τα Reboot το έχω κι εγώ που δεν χρησιμοποιώ τα patches..

@mol εβαλες την 8.0.2 gkalen και μετά πέρασες και τα patches? Γιατι εγώ με 8.0.1 μόλις έβαλα τα patches συγκεκριμένα το πρώτο είχα θέμα με τα themes όπως λένε παραπάνω και έτρωγε και κολλήματα.

Θέλω να περάσω την καινούργια και τα patches μαζί αλλά φοβάμαι μην γίνει το ιδιο. Μπορεί κάποιος να μου πει μετά την εγκατάσταση της rom πως περνάω τα patches γιατί μπορεί να κάνω λάθος σε κάτι αν και δεν το νομίζω.

Παιδιά βάλτε απλά xposed + xmiui + MiUI 8 tweaks. Τα patches είναι καλή δουλειά του UserXP αλλά εγώ προτιμώ xposed που συμπεριλαμβάνει τα περισσότερα από τα mods του UserXP και πολλά άλλα!. Χθες μετά από αναβάθμιση του xmiui έχω πάλι reboots όταν πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις του xmiui αλλά φαίνεται πως είναι για μια φορά σε κάθε καινούργιο τμήμα αλλαγών του framework από το xmiui.

Για καλύτερη συμπεριφορά της αυτοματης φωτεινοτητας τι μπορω να κανω?

Πέρασα χθες βράδυ την 8.0.2.0 του Gkalen μαζί με το πρώτο, μεγάλο patch του UserXP. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια δεν ασχολούμαι με themes κλπ βάζω το default και που και που αλλάξω καμιά ταπετσαρία...

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για καλύτερη συμπεριφορά της αυτοματης φωτεινοτητας τι μπορω να κανω?

Το patch του UserXP βελτιώνει πάρα πολύ τη λειτουργία της αυτόματης φωτεινότητας

τωρα το δα, οχι μονο τη ρομ 8.0.2 περασα. τιποτε αλλο ακομη

Ήρθε το τζαμάκι της Nillkin, το πέρασα άλλα ακριβώς στη μέση έπεσε μια τριχούλα. Στην προσπάθειά μου να το βγάλω και να την αφαιρέσω το έσπασα. Εντελώς κουλός λέμε...

Ερώτηση: πόσο επίφοβο ειναι να μείνει χωρίς προστασία η οθόνη για μερικές μέρες μέχρι να έρθει καινούριο;

Αν πέσει κι πάθει κατι, το παθε. Τι να κάνεις.

Οπως είπα, προσεχε λιγο παραπανω.

Εγω με το μανισιο γκλας(οπως ήρθε φορεμενο απο βικμολ) δεν εχω κανενα πρόβλημα.

Δε ξερω καν αν είναι νιλκιν(χλωμο) ή ποσο καλυτερο μπορει να ειναι το νιλκιν!