mclound Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Δεν υπάρχει stable ελληνική, βασικά δεν υπάρχει τίποτα official της Xiaomi σε καμιά άλλη γλώσσα πέρα από αγγλικά και κινέζικα. Επάνω στις dev, που προέρχονται απευθείας από την Xiaomi, οι modders φτιάχνουν roms με τις εκάστοτε γλώσσες. Όλες οι άλλες που έρχονται από κινεζομαγαζα και έχουν ελληνικά είναι multilanguage, είναι ανεπισημες που τις φτιάχνουν αυτά τα μαγαζια, δεν παίρνουν updates και μακριά από αυτές! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Μάλιστα, η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως δουλεύουν αυτά :) Σε ευχαριστώ! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παρατήρησα ότι περνώντας το Xposed σταματάει να δουλεύει η εφαρμογή Winbank Mobile Banking. Μου είχε συμβεί όταν είχα την CM12 αλλά τότε θεώρησα ότι φταίει η rom (είχα περάσει το Xposed αμέσως μετά το φλασάρισμα). Το ίδιο όμως συνέβη και στη stable 7.3.2.0 του gkalen που έχω τώρα μόλις πέρασα το Xposed. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό απλά το επισημαίνω. Ίσως αλλάζουν κάποια αρχεία συστήματος που χρησιμοποιεί η εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παρατήρησα ότι περνώντας το Xposed σταματάει να δουλεύει η εφαρμογή Winbank Mobile Banking. Μου είχε συμβεί όταν είχα την CM12 αλλά τότε θεώρησα ότι φταίει η rom (είχα περάσει το Xposed αμέσως μετά το φλασάρισμα). Το ίδιο όμως συνέβη και στη stable 7.3.2.0 του gkalen που έχω τώρα μόλις πέρασα το Xposed. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό απλά το επισημαίνω. Ίσως αλλάζουν κάποια αρχεία συστήματος που χρησιμοποιεί η εφαρμογή... Λες να φταίει αυτό που έχω το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής και έχω μείνει σε προηγούμενη έκδοση? Δοκίμασε να φλασάρεις την v85 έκδοση του xposed και πες μου αν δουλέψει http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3776501&d=1465396079 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Λες να φταίει αυτό που έχω το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής και έχω μείνει σε προηγούμενη έκδοση? Δοκίμασε να φλασάρεις την v85 έκδοση του xposed και πες μου αν δουλέψει http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3776501&d=1465396079 Μπα μια από τα ίδια... κάνει να ανοίξει και κλείνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Η έκδοση 1.4.5 του Winbank mobile δουλεύει κανονικά στο τηλέφωνο μου με gtv 7.3.2 + xposed. Η τελευταία έκδοση 1.6.0 δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Η έκδοση 1.4.5 του Winbank mobile δουλεύει κανονικά στο τηλέφωνο μου με gtv 7.3.2 + xposed. Η τελευταία έκδοση 1.6.0 δεν δουλεύει. Και που τη βρίσκουμε την 1.4.5; Άκυρο... google is my friend :p OK την κατέβασα και όντως δουλεύει μια χαρά... Edited July 1, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ποιά θεωρείτε τίμια τιμή πώλησης ενός RN2 (16GB) κίτρινου, αγορασμένου τον Ιανουάριο, με Nillkin θήκη σιλικόνης, αλλά και Nillkin σκληρή (μαύρη) θήκη; Σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα. Δε θεωρώ πως είμαι offtopic μιας που η ερώτησή μου αφορά σε αυτό το thread "Xiaomi Redmi Note 2" και δεν ποστάρω αγγελία. Γνώμες μαζεύω. Ευχαριστώ σας :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ποιά θεωρείτε τίμια τιμή πώλησης ενός RN2 (16GB) κίτρινου, αγορασμένου τον Ιανουάριο, με Nillkin θήκη σιλικόνης, αλλά και Nillkin σκληρή (μαύρη) θήκη; Σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα. Δε θεωρώ πως είμαι offtopic μιας που η ερώτησή μου αφορά σε αυτό το thread "Xiaomi Redmi Note 2" και δεν ποστάρω αγγελία. Γνώμες μαζεύω. Ευχαριστώ σας :) 90 με 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Και η εφαρμογή του καιρού άρχισε να κολλάει μετά την εγκατάσταση του Xposed... Πάει να κάνει ενημέρωση και παγώνει... Το ερώτημα: προφανώς δεν μπορούμε να ξεφλασάρουμε το Xposed οπότε καθαρή εγκατάσταση ή restore από backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 @agmg http://dl-xda.xposed.info/framework/uninstaller/xposed-uninstaller-20150831-arm64.zip ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eγώ πάντως agmg δεν έχω πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού και το xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ποιά θεωρείτε τίμια τιμή πώλησης ενός RN2 (16GB) κίτρινου, αγορασμένου τον Ιανουάριο, με Nillkin θήκη σιλικόνης, αλλά και Nillkin σκληρή (μαύρη) θήκη; Σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα. Δε θεωρώ πως είμαι offtopic μιας που η ερώτησή μου αφορά σε αυτό το thread "Xiaomi Redmi Note 2" και δεν ποστάρω αγγελία. Γνώμες μαζεύω. Ευχαριστώ σας :) 130€ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Και η εφαρμογή του καιρού άρχισε να κολλάει μετά την εγκατάσταση του Xposed... Πάει να κάνει ενημέρωση και παγώνει... Eγώ πάντως agmg δεν έχω πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού και το xposed Κι εγώ επιβεβαιώνω ότι με την v83 του xposed δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 90 με 100 ευρώ. 130€ Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 χρησιμοποιείτε τήν εφαρμογη του fb? την εχω greenified αλλα πιστεύω οτι τρωω μπαταρια. ή ο μεσεντζερ, δεν τον αδρανοποιω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Υπάρχουν και αλλες λυσεις για το fb. Μπορεις να μπεις απο τον browser η απο αλλη εφαρμογή πχ facebook lite η slim social. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Υπάρχουν και αλλες λυσεις για το fb. Μπορεις να μπεις απο τον browser η απο αλλη εφαρμογή πχ facebook lite η slim social. Εγω μπαίνω με το metal κ αντί για το messenger με το disa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω ενα θεμα με το κινητό. Τελευταία έχω κατεβάσει ενα παιχνίδι "truck simulator" Και όταν παίζω μετα απο περίπου 10 λεπτα όταν ακουμπαω την οθόνη στη πλευρα της κάμερας καίει υπερβολικά σε σημείο που δεν μπορω να έχω το χέρι μου στην οθόνη συνεχόμενα... Επίσης καίει υπερβολικά και η πίσω κάμερα το τζαμακι κ το στεφάνι. Έβαλα το cpuz να δω θερμοκρασία και στο cpu το έχω δει μέχρι και 97°C !! http://i63.tinypic.com/2nvtmkh.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω ενα θεμα με το κινητό. Τελευταία έχω κατεβάσει ενα παιχνίδι "truck simulator" Και όταν παίζω μετα απο περίπου 10 λεπτα όταν ακουμπαω την οθόνη στη πλευρα της κάμερας καίει υπερβολικά σε σημείο που δεν μπορω να έχω το χέρι μου στην οθόνη συνεχόμενα... Επίσης καίει υπερβολικά και η πίσω κάμερα το τζαμακι κ το στεφάνι. Έβαλα το cpuz να δω θερμοκρασία και στο cpu το έχω δει μέχρι και 97°C !! http://i63.tinypic.com/2nvtmkh.png Καλημέρα ποια ρομ έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Υπάρχουν και αλλες λυσεις για το fb. Μπορεις να μπεις απο τον browser η απο αλλη εφαρμογή πχ facebook lite η slim social. το Lite δε με βολευει γιατι δεν ανοιγει λινκς απο browser οσες φορες προσπαθησα, κατι δε με εκατσε καλα. θα ξηλωσω και τις 2 (fb+messenger) μπας και δω καλυτερα αποτελεσματα btw η μοκι τρωει σκαλωματα παλι. fc σε εφαρμογες και system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλημέρα ποια ρομ έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Cm... Αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-unofficial-t3310551 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 το Lite δε με βολευει γιατι δεν ανοιγει λινκς απο browser οσες φορες προσπαθησα, κατι δε με εκατσε καλα. θα ξηλωσω και τις 2 (fb+messenger) μπας και δω καλυτερα αποτελεσματα btw η μοκι τρωει σκαλωματα παλι. fc σε εφαρμογες και system Βάλε του bule.. Ο viva νομίζω ότι είναι λίγο αρπα κόλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 θα την εχω στα υποψιν. χμμμ, ποια Miui εχει την καλυτερη διαρκεια μπαταριας; gkalen, psy, gtv stable/dev, καποια αλλη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 θα την εχω στα υποψιν. χμμμ, ποια Miui εχει την καλυτερη διαρκεια μπαταριας; gkalen, psy, gtv stable/dev, καποια αλλη;;; Τσεκαρε stable eu 7.3.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 θα την εχω στα υποψιν. χμμμ, ποια Miui εχει την καλυτερη διαρκεια μπαταριας; gkalen, psy, gtv stable/dev, καποια αλλη;;; η mokee by bule με διαφορα εχει την καλυτερη μπαταρια...και ισως μετα η τελευταια stable αν θελεις miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 no fm, αν και δε το χρησιμοποιω πολυ. ισως τη φλασαρω αλλα θελω να γυρίσω σε μιυι. αψυχολογιτος τελείως Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts