kosmasdel Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ελληνικά έχει; Link για κατέβασμα; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Έχει ελληνικά. Εδώ το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα σχετικά με το ότι το ξυπνητήρι δεν ανοίγει την συσκευή για να χτυπήσει έχουμε κάποια λύση??γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχει ελληνικά. Εδώ το λινκ. Ευχαριστώ! Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα σχετικά με το ότι το ξυπνητήρι δεν ανοίγει την συσκευή για να χτυπήσει έχουμε κάποια λύση??γιατί συμβαίνει αυτό? Κάποιος να βοηθήσει? Αλλιώς πείτε μου σε ποια ρομ δουλεύει κανονικά να ξαναγυρίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το βρηκα...τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LarryAn Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Καλημέρα στο φόρουμ. Χθες παρέλαβα ένα Prime για έναν φίλο μου. Δεν γνωρίζω όμως αν χρειάζεται να περάσω άλλη ρομ για να πιάνει τις ελληνικές μπάντες σε 3G και 4G. Τα χαρακτηριστικά του είναι: Έκδοση Android: 5.0.2 LRX22G Έκδοση MIUI: MIUI 7.0 (Stable) - 7.0.99.99 (LHFNYUN) Έκδοση kernel: 3.10.61+3acecfe1-25e0c-177d0042 Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, στο σετάρισμα είχε μεν ελληνική επιλογή για γλώσσα αλλά στην τοποθεσία είχε μόνο Κίνα. Χρειάζεται να περάσω άλλη ρομ? > edit: στο "bandmode" μου βγάζει τις ίδιες μπάντες που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω. Edited June 18, 2016 by LarryAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλημέρα στο φόρουμ. Χθες παρέλαβα ένα Prime για έναν φίλο μου. Δεν γνωρίζω όμως αν χρειάζεται να περάσω άλλη ρομ για να πιάνει τις ελληνικές μπάντες σε 3G και 4G. Τα χαρακτηριστικά του είναι: Έκδοση Android: 5.0.2 LRX22G Έκδοση MIUI: MIUI 7.0 (Stable) - 7.0.99.99 (LHFNYUN) Έκδοση kernel: 3.10.61+3acecfe1-25e0c-177d0042 Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, στο σετάρισμα είχε μεν ελληνική επιλογή για γλώσσα αλλά στην τοποθεσία είχε μόνο Κίνα. Χρειάζεται να περάσω άλλη ρομ? > edit: στο "bandmode" μου βγάζει τις ίδιες μπάντες που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω. Έχεις τη χειρότερη rom που υπάρχει. Ακολούθησε τον οδηγό της πρώτης σελίδας και πέρνα μια από τις ελληνικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλημέρα, πως μπορούμε να πάρουμε backup ή να σώσουμε κάπως τις σημειώσεις στο note, του κινητού μας; Επίσης, έχω ένα νέο κινητό φίλου (ασχέτου) και το οποίο ήρθε με την ΡΟΜ 5.10.16 dev από Xiaomi.eu και έχει Ελληνικά. Να το αφήσω με αυτή τη ΡΟΜ ή να περάσω άλλη; Με ενδιαφέρει η σταθερότητα και η διάρκεια της μπαταρίας, είπα ότι θα είναι για χρήστη χωρίς απαιτήσεις που δεν θέλω να μπλέξει με τίποτα (το πολύ πολύ να κάνει το update που θα του βγάζει). Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Με τη mokee rom βλέπετε να θέλει πάλι φόρτιση πλέον του 100%? Φαντάζομαι ότι είναι θέμα hardware, αλλά λέω μπας και.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Mε την mokee vova, προχθες είχα 2 επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα και τώρα που κατέβαζα στο kodi ένα build, ξαφνικά έκανε πάλι επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε άλλους με mokee να κάνει από μονο του επανεκκινήσεις; Λέω να του κάνω μια wipe dalvik, cache να δω μήπως στρώσει. Γιατί εάν συνεχίσει θα την αλλάξω τελικά νωρίτερα και θα βάλω πάλι miui. edit: Μόλις βγήκε και η ελληνική --> [GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. ξεκινάω το κατέβασμα... Edited June 18, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Mε την mokee vova, προχθες είχα 2 επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα και τώρα που κατέβαζα στο kodi ένα build, ξαφνικά έκανε πάλι επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε άλλους με mokee να κάνει από μονο του επανεκκινήσεις; Λέω να του κάνω μια wipe dalvik, cache να δω μήπως στρώσει. Γιατί εάν συνεχίσει θα την αλλάξω τελικά νωρίτερα και θα βάλω πάλι miui. Καλημέρα! Ζαφείρα, τόσες μέρες που την έχω δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Την απορία του φίλου για την φόρτιση πέραν του 100% την έχω και εγώ πάντως :) Αλλά καλού κακού το αφήνω 1,5 ωρίτσα παραπάνω. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλημέρα επίσης mclound! Θα πρέπει να ρωτήσουμε τότε στο φορουμ στο xda να δούμε τι θα μας πει ο vova, ήδη ανέφερα το πρόβλημα που είχα οπότε θα τον ρωτήσω και γι αυτό.. Οπότε πάω για ένα μικρό "καθαρισματάκι" cache, dalvik να δω. Αλλά θα την κάνω και back up είμαι περίεργη να δω πως θα είναι η ελληνική miui8 και αν δεν πάλι ξαναγυρίζω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Με την mokee του bule αντιμετωπιζα και εγώ random soft reboots ειδικά όποτε έκανα εγκατάσταση ή ενημέρωση εφαρμογών απο το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Με την mokee του bule αντιμετωπιζα και εγώ random soft reboots ειδικά όποτε έκανα εγκατάσταση ή ενημέρωση εφαρμογών απο το playstore. Α μπράβο και εγώ όταν έκανα εγκατάσταση μια εφαρμογή και τώρα στο kodi που κατέβαζα ένα build! Τελικά τι έκανες; Άλλαξες απλά ρομ; σκέφτομαι να βάλω την RR του vova επίσης. Και αμφιταλαντεύομαι να δοκιμάσω και την miui8. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, εκεί που είχα μια σταθερά με miui τώρα θέλω να δοκιμάζω διάφορες ρομ...:lol::lol: Μέχρι να βρω μια που να μην έχω κανένα πρόβλημα βεβαίως, βεβαίως! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Εχει δοκιμασει κανεις τη νεα miui8 που βγηκε και για μας .Απο dev θελει φαψτορυ reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) @zaf_4 Παρότι το ειχα ψάξει και δοκίμασα διάφορα για να διορθωθεί το πρόβλημα, όποτε έλεγα οτι βρήκα την λύση ερχόταν το πρόβλημα ξανά. Όμως δεν ήταν ο λόγος που έχω γυρίσει σε MIUI. Όσο κι αν δεν συμπαθώ την MIUI είμαι της άποψης ότι σε κάθε τηλέφωνο η stock rom ειναι αυτη που σου παρέχει τα περισσότερα σε σχέση με το υλικό της συσκευής. Και αφού μιλάμε για xiaomi συσκευή αυτή η rom είναι μια MIUI based rom. Edited June 18, 2016 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Και γω δε θα ήθελα να αλλάξω τη miui, αλλά η κατάσταση με τη ram έφτασε στο απροχώρητο. Με τη mokee είναι άλλο τηλέφωνο, ως προς τη ραμ. Ως προς την ταχύτητα δε θα έλεγα ότι είναι πολύ καλύτερο. Θα δούμε και με miui 8, αλλά δεν περιμένω θαυματα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) @ Kandilak Κατάλαβα, οπότε θα ξαναδώ το πρόβλημα! άτιμες επανεκκινήσεις... Σήμερα θα δοκιμάσω την miui8 να έχω άποψη. @Takis_Kal Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη 100% θέλει να κάνεις wipe data, wipe dalvik, cache και να την περάσεις γιατί από miui 7 πας σε miui 8. Δες λίγο και στο φόρουμ της miui τι λένε, δεν το έχω ψάξει ακόμη. edit: ok το διάβασα θέλει όντως factory reset. Edited June 18, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 σε καθε αλλαγη ρομ καλο ειναι να γινεται παντα φακτορυ ρεσετ. @ζαφ καλως ηρθες στο κλαμπ των φλασοχολικς!!! δοκιμασε οσες μπορεις για να εχεις αποψη. εγω σχεδον απεκλεισα μιυι. βεβαια ισως αναθερωσησω με την V8 αλλα δε με κοβω... παντα ημουν λατρης των μινιμαλ καταστασεων(βλεπε cm, aosp, κλπ) ευτυχως το κινητακι μας λειτουργει πολυ καλυτερα χωρις μιυι(προσωπικη αποψη) επισης με ριμπουτ δεν αντιμετωπισα προβλημα. εχω κλειστο το αυτοματο update και κανω οποιες θελω ο ιδιος.επισης στην εγκατασταση εφαρμογων κανενα θεμα(ειτε playstore ειτε apk) Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Προσωπικά με mokee by bule δεν είχα ποτέ πρόβλημα με επανεκκίνηση.. Miui δεν γυρνάω.. Μια χαρά το έχω βολευτεί με αυτή το κινητακι μου. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 αν παιρναμε και cm13 καλα θα ταν! ενας dev στους xda ειχε ανεφερει οτι προσπαθει να την φτιαξει! Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Δοκίμασα χθες για λίγες ώρες την MIUI 8 αλλά επειδή τα περισσότερα θέματα που είχα κατεβασμένα δεν δούλευαν σωστά την έβγαλα, μπορεί να την ξαναβάλω όταν βγει σε stable έκδοση. Έχω βάλει την Mokee του Vova από χθες το βράδυ για να την δοκιμάσω. Μου έκανε και εμένα 2 φορές reboot όταν προσπάθησα να επαναφέρω κάποιες εφαρμογές που είχα κρατήσει backup από την MIUI μέσω της εφαρμογής Helium, την τρίτη φορά έκανα την επαναφορά με κλειστή την οθόνη και δεν έκανε reboot. Μου έκανε άλλο ένα reboot όταν άλλαξα θέμα ενώ κατέβαινε μια εφαρμογή. Εδώ και αρκετές ώρες δεν μου έχει κάνει άλλο reboot. Υπάρχει τρόπος να μειώσουμε την ένταση της δόνησης στην Mokee; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 μηπως κανει ριμπουτ λογω θερμοκρασιας??? Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Με την RR του Viva δεν είχα ανάλογο θέμα με επανεκκίνηση,οπου δείχνει παράξενο με ότι λέτε για την Mokee,που είναι πανομοιότυπες. Βέβαια το μόνο είχα ήταν με την κάμερα την στιγμή που την χρειαζομουν που ίσως ήταν από τις αλλαγές - πειράματα που έκανα. Δοκιμαζω την νέα miui περισσότερο να δω τι παίζει μέχρι να στείλει από αρχή με miui ώστε ή συσκευή να αλλάξει χέρια τις επόμενες μέρες και γω ένα κλικ πιο δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Όχι δεν έχει να κάνει με υπερθέρμανση. Αυτοί που εχουν πρόβλημα με reboots χρησιμοποιούν xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts