Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν και είμαι πολύ ικανοποιημένη με την mokee vova, την κατεβάζω για να την δοκιμάσω και αυτήν, να δω τι εστί miui 8. Ευχαριστούμε deliopoulos που μας δίνεις την δυνατότητα να την δούμε πιο νωρίς!!!

Θα ήθελα να έχω μια εικόνα για το πως ανταποκρίνεται αλλά το back up της mokee επιβάλλεται.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα... καμία διαφορά... Το Gmail δεν βγάζει ειδοποιήσεις εκτός κι αν ανοίξω την εφαρμογή... Θυμάμαι μου το είχε κάνει κάποτε πιο παλιά με την ελληνική dev αλλά μετά έστρωσε... αει να δούμε...

Να ρωτήσω παιδιά αν θα δουλέψει η επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας που έχω κάνει από miui 7 στην miui 8?ρωτάω γιατί δεν έχω mi cloud ή mi λογαριασμό...

Τελικά το gmail έστρωσε και μου ήρθε και μια ειδοποίηση από παιχνίδι... μάλλον ήθελε το χρόνο του...

Το κακό είναι ότι το Σ/Κ μετακομίζω και δε θα έχω internet για μερικές μέρες (μόνο data)... ότι rom βάλω σήμερα-αύριο θα πρέπει να την κρατήσω για αυτές τις μέρες οπότε πρέπει να δουλεύει καλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχω σοβαρά θέματα με την 8 αλλά σκέφτομαι να πάω σε αυτή του deliopoulos...

@deliopoulos: λες να τολμήσω να φλασάρω τη δική σου και να τη δουλέψω τις επόμενες 7-10 μέρες χωρίς να έχω σοβαρά προβλήματα;

Πάντως από θέμα μπαταρίας η MIUI8 φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα από τη 7... στο 70% τώρα και έχω ήδη 1 ώρα και κάτι ψιλά SoT... Wifi ανοιχτό και δεδομένα κλειστά... Φωτεινότητα γύρω στο 40% σταθερή και φυσικά Redmi Note 2 Tool (Unlimited Max Freq, 2 cores@1183MHz, Quickramp)

Τελικά το gmail έστρωσε και μου ήρθε και μια ειδοποίηση από παιχνίδι... μάλλον ήθελε το χρόνο του...

Το κακό είναι ότι το Σ/Κ μετακομίζω και δε θα έχω internet για μερικές μέρες (μόνο data)... ότι rom βάλω σήμερα-αύριο θα πρέπει να την κρατήσω για αυτές τις μέρες οπότε πρέπει να δουλεύει καλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχω σοβαρά θέματα με την 8 αλλά σκέφτομαι να πάω σε αυτή του deliopoulos...

@deliopoulos: λες να τολμήσω να φλασάρω τη δική σου και να τη δουλέψω τις επόμενες 7-10 μέρες χωρίς να έχω σοβαρά προβλήματα;

Πάντως από θέμα μπαταρίας η MIUI8 φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα από τη 7... στο 70% τώρα και έχω ήδη 1 ώρα και κάτι ψιλά SoT... Wifi ανοιχτό και δεδομένα κλειστά... Φωτεινότητα γύρω στο 40% σταθερή και φυσικά Redmi Note 2 Tool (Unlimited Max Freq, 2 cores@1183MHz, Quickramp)

Με την miui8 είσαι οκ με τις ειδοποιήσεις facebook και viber εάν έχεις φυσικά; Αυτό που μου την έσπαγε με την miui ήταν ότι ερχόταν ειδοποιήσεις και όποτε θυμόταν έβγαιναν ιδίως στο viber το pop-up παράθυρο, που δεν το έχω επ ουδενί με την mokee.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Με την miui8 είσαι οκ με τις ειδοποιήσεις facebook και viber εάν έχεις φυσικά; Αυτό που μου την έσπαγε με την miui ήταν ότι ερχόταν ειδοποιήσεις και όποτε θυμόταν έβγαιναν ιδίως στο viber το pop-up παράθυρο, που δεν το έχω επ ουδενί με την mokee.

Δεν χρησιμοποιώ viber αλλά μπορώ να δοκιμάσω με το Facebook και να σου πω...

Edit: κανονικά έρχονται αρκεί να έχεις το FB στην αυτόματη έναρξη...

Edited by agmg

Δεν χρησιμοποιώ viber αλλά μπορώ να δοκιμάσω με το Facebook και να σου πω...

Edit: κανονικά έρχονται αρκεί να έχεις το FB στην αυτόματη έναρξη...

Μiui 7 με facebook σχεδόν πάντα μου έβγαζε το pop up παράθυρο, οπότε δεν χρειάζεται ευχαριστώ. To viber ήταν εκνευριστικό που μόνο την πρώτη φορά θυμόταν και μετά έβλεπα στο εικονίδιο ότι είχα νέο μήνυμα. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει ας μου πει αν και μάλλον θα δοκιμάσω και η ίδια, πιθανότατα αύριο.

Εννοείται ότι είναι στην αυτόματη έναρξη και ενεργό το pop up.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Αυτή την στιγμή ασχολούμαι μόνο με κινητό που έχω στην κατοχή και με την MIUI.

Δυστυχώς στο κινητό μας official δεν υπάρχει android 6 αλλά 5.0.2, οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι ported από συσκευές με παρόμοιο hardware. Αυτό το κακό έχουν οι επεξεργαστές της MediaTek.

οοοοκ!

αλλη ερωτηση, μηπως εχεις την δυνατοτητα να ξηλωσεις διαφορα μεσα απ τη ρομ;

θα ηθελα μια slim φαση που να εχει τα πληρως απαραιτητα και να ρολαρει σαν τις cm:D

οοοοκ!

θα ηθελα μια slim φαση που να εχει τα πληρως απαραιτητα και να ρολαρει σαν τις cm:D

Υπάρχει μια τέτοια που λες, ψάξε στο xda για SlimMIUI... την κατέβασα αλλά δεν είχα ευκαιρία να τη δοκιμάσω ακόμη... Να κατεβάσεις αυτήν που είναι βασισμένη στην stable γιατί η άλλη λένε ότι έχει θεματάκια...

ναι, εχεις δικιο.την ειχα δει και ημουν σε φαση να την τσεκαρω, αλλα δε το τολμησα.

καααποια στιγμη θα παρει και αυτη σειρα :lol:

ναι, εχεις δικιο.την ειχα δει και ημουν σε φαση να την τσεκαρω, αλλα δε το τολμησα.

καααποια στιγμη θα παρει και αυτη σειρα :lol:

Χαχα ναι κάποια στιγμή... αν και πιστεύω ότι όταν βγει η τελική MIUI8 θα σταματήσω τα πειράματα :p

Με την PSYROM είμαι στο 49% με 1 ώρα και 54 λεπτά SoT (με κανένα μισάωρο ελαφρύ gaming). Αν σκεφτείς ότι η rom είναι beta και είναι η πρώτη πλήρης φόρτιση τότε πιστεύω ότι πάμε καλά.

Λέω το βράδυ να περάσω την ελληνική του deliopoulos μιας και από αύριο δε θα έχω internet και να μείνω με αυτή για μερικές μέρες...

η χρηση του 3g ειναι σε καλύτερη μοιρα απ το 4g.

αναφερομαι στην αυτονομια μπαταρίας

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

η χρηση του 3g ειναι σε καλύτερη μοιρα απ το 4g.

αναφερομαι στην αυτονομια μπαταρίας

Πες μας και κάτι καινούργιο :p

μαλλον θα σας απαλλαξω απ την παρουσια μου σε αυτο το τοπικιο :'(

redmi note 2 tool ειναι οκ με την mokee? τι ρυθμισεις να κανω?

μαλλον θα σας απαλλαξω απ την παρουσια μου σε αυτο το τοπικιο :'(

redmi note 2 tool ειναι οκ με την mokee? τι ρυθμισεις να κανω?

Σε πειράζω, δε θα πας πουθενά χαχα

Με τη mokee δεν το δοκίμασα αλλά φαντάζομαι θα παίζει κανονικά...

Από ρυθμίσεις βάζεις max freq unlimited, cores 2 στα 1183 ή ένα κλικ πιο πάνω και quickramp

Πάντως η miui είναι ακομα πισω σε θέμα μπαταρίας... Ενώ φαινόταν να πηγαίνει καλά, τώρα με 19% υπόλοιπο δεν επιασε ούτε τρεις ώρες SoT (2.51 για την ακρίβεια)...

Edited by agmg

Ξαφνικά το κινητό άρχισε να κάνει τα δικά του, σάν να πατιέται μόνο του το πλήκτρο κάτω αριστερά, και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθόλου. Το κακό είναι ότι το ίδιο κάνει και στο TWRP με αποτέλεσμα ούτε restore να μπορώ να κάνω ούτε ROM να αλλάξω.

Έχετε ακούσει ποτέ για τέτοιο πρόβλημα? Τι μπορώ να κάνω? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ.

Παιδιά επείδη δεν είχα ενημερωθεί απόλυτα για το πρόβλημα, το ξαναγράφω με περισσότερες πληροφορίες.. Το πρόβλημα είναι πως το Redmi Note 2 δεν αναγνωρίζει καμία κάρτα sim.. Το τηλέφωνο είναι ενός γνωστού.. Εν το μεταξύ υπήρχε και ένα άλλο πρόβλημα με το Wifi. Δεν μπορούσε να συνδεθεί σε κανένα router.. Είναι κάτι με τον DHCP απ'ότι έχω καταλάβει.. Άμα το αφήσεις με DCHP για να πάρει ip δεν μπορεί να συνδέθει (δεν παίρνει ip) ενώ άμα το βάλεις static ip τότε καταφέρνει να συνδεθεί στο router αλλά δεν έχει internet.. Η εξαίρεση είναι ένα δεύτερο router στο σπίτι που μεν συνδέεται με static, αλλά έχει internet (με DHCP δεν συνδέεται).. Έτσι το πήγε σε ένα παιδί σε ένα κατάστημα, και απ'ότι μου είπε αυτός ήθελε να κάνει factory reset, έτσι έβγαλε την sim για να αντιγράψει τις επαφές (?) και όταν την ξαναέβαλε δεν την αναγνώριζε (δεν έγινε τελικά factory reset).. Μετά από λίγη ώρα την άλλαξε slot και δούλεψε αλλά μόνο για μια μέρα και από τότε τίποτα.. Το κινητό έχει την ελληνική 7.3.2.0 Stable που περάστηκε με update, χωρίς wipe αλλά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.. Έβαλα και άλλες sim για να δω αν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης sim, αλλά ούτε και με άλλες δούλεψε. Μέσα στο cit στο Sim Plugin test δεν βρίσκει καμία κάρτα σε κανένα από τα δύο σλοτ. Επίσης τσέκαρα τα imei και για κάποιο λόγο τα imei των δύο σλοτ είναι ίδια. (Πρόβλημα μου φαίνεται) Έχω κάνει wipe cache+davlik αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα (ούτε στο πρόβλημα των sim, ούτε στο Wifi).. Τι να πω.. Δώστε τα φώτα σας.. :blink:
:ninja:

οοοοκ!

Ποιες εφαρμογές πιστεύεις ότι θα πρέπει να αφαιρεθούν, για να σου πω τον τρόπο;

Καλή χρυσή η miui 8 αλλά έχει δρόμο ακόμα... απογοήτευση η μπαταρία...

Ξανά πίσω στη mokee του vova.

Θα μείνω εδώ για λίγο, θα δοκιμάσω και το Redmi Note 2 tool με αυτή τη rom...

Ποιες εφαρμογές πιστεύεις ότι θα πρέπει να αφαιρεθούν, για να σου πω τον τρόπο;

δε θυμάμαι ακριβώς ποιες για να σε πω.

οτι εχει σχέση με miui παντως.

να εχει τα εντελως βασικα δηλαδή.

(δε ξέρω αν γινεται καταρχήν αυτο που λεω)

οσο για τον φιλο που εχει πρόβλημα με τις σιμ.

καθαρη εγκατασταση με mi flash εκανες?

@xariscd

Φλασαρε την fastboot rom με το sp flash tool. Η διαδικασία θέλει αρκετή προσοχή.

Θα συμφωνήσω και εγώ γιατί χωρίς wipe είναι λογικό να έχει θέματα ο φίλος . Εάν διαβάσει κατά γράμμα τις οδηγίες για fastboot όλα θα πάνε καλά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά επείδη δεν είχα ενημερωθεί απόλυτα για το πρόβλημα, το ξαναγράφω με περισσότερες πληροφορίες.. Το πρόβλημα είναι πως το Redmi Note 2 δεν αναγνωρίζει καμία κάρτα sim.. Το τηλέφωνο είναι ενός γνωστού.. Εν το μεταξύ υπήρχε και ένα άλλο πρόβλημα με το Wifi. Δεν μπορούσε να συνδεθεί σε κανένα router.. Είναι κάτι με τον DHCP απ'ότι έχω καταλάβει.. Άμα το αφήσεις με DCHP για να πάρει ip δεν μπορεί να συνδέθει (δεν παίρνει ip) ενώ άμα το βάλεις static ip τότε καταφέρνει να συνδεθεί στο router αλλά δεν έχει internet.. Η εξαίρεση είναι ένα δεύτερο router στο σπίτι που μεν συνδέεται με static, αλλά έχει internet (με DHCP δεν συνδέεται).. Έτσι το πήγε σε ένα παιδί σε ένα κατάστημα, και απ'ότι μου είπε αυτός ήθελε να κάνει factory reset, έτσι έβγαλε την sim για να αντιγράψει τις επαφές (?) και όταν την ξαναέβαλε δεν την αναγνώριζε (δεν έγινε τελικά factory reset).. Μετά από λίγη ώρα την άλλαξε slot και δούλεψε αλλά μόνο για μια μέρα και από τότε τίποτα.. Το κινητό έχει την ελληνική 7.3.2.0 Stable που περάστηκε με update, χωρίς wipe αλλά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.. Έβαλα και άλλες sim για να δω αν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης sim, αλλά ούτε και με άλλες δούλεψε. Μέσα στο cit στο Sim Plugin test δεν βρίσκει καμία κάρτα σε κανένα από τα δύο σλοτ. Επίσης τσέκαρα τα imei και για κάποιο λόγο τα imei των δύο σλοτ είναι ίδια. (Πρόβλημα μου φαίνεται) Έχω κάνει wipe cache+davlik αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα (ούτε στο πρόβλημα των sim, ούτε στο Wifi).. Τι να πω.. Δώστε τα φώτα σας.. :blink:

Ο τρόπος που σου πρότεινε ο kandilak είναι,για μένα ,ο πιό σωστός για εγκατάσταση ρομ,unbrick.

Απλά σου παραθέτω τις σχετικές οδηγίες.https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11730-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-SP-Flash-Tool/

Ο επόμενος είναι με το κλασικό miflash.https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13536-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-FASTBOOT-ROM-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/

Τώρα το άλλο που είπες ότι δεν συνδέεται σε κανένα router επειδή την έχω πατήσει με δύο συσκευές,δες να αλλαξεις την ονομασία του κινητού στο Bluetooth,κατι τύπου καρδουλες φατσούλες κτλ τρελενουν τα router και δεν μπορούν να συνδεθούν.

.... να έχει τα εντελώς βασικά δηλαδή

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή SD Maid και διέγραψε τις εφαρμογές που πιστεύεις ότι πρέπει να αφαιρέσεις.

Μετά κάνε μια επανεκκίνηση και δες εάν το κινητό σου λειτουργεί σωστά. Καλό να έχεις κάποιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Εφαρμογές που θα μπορούσες να αφαιρέσεις:

Μουσική, Mail, Αναβάθμιση, Ηχογράφηση, FM Ράδιο, Αριθμομηχ., Πυξίδα, Σαρωτής, Σχόλια, Ημερολόγιο, Σημειώσεις, Καιρός, Αρχεία, Βίντεο, Αναζήτηση, Internet, Mi Drop, Δωρεάν κλήσεις, Κατάλογος

Edited by deliopoulos