mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 το thread: CM, AICP, MOKEE, RESURRECTION, BLISS...etc η ρομ MokeeOS 20160608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Για κάμερα ψάξε κυρίως στο xda για την snap camera,πολύ καλύτερη ποιότητα σε σχέση με αυτές που φορούν αυτές οι Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τρίτη μέρα που τη φοράω και εγώ mokee by vova build 08/06 και είμαι σούπες ευχαριστημένος. Το βράδυ εκτώς από airplane mode του ενεργοποιώ και battery save energy (το μαμίσιο) και δε χάνει ούτε 1% μπαταρία :) και ξυπνητήρια δουλεύουν κομπλέ. Δεν έχω τπτ από greenify κλπ και η μπαταρία του με ικανοποιεί, αλλά δε μπορώ να πω SOT γιατί δεν το αφήνω ποτέ να πέσει κάτω από 25%-20%. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι στο spotify που κατά την έναρξη του app, μου βγάζει notification πως δεν έχω ορίσει storage και δεν μπορεί καν να ανοίξει η εφαρμογή. Αλλά δεν έψαξα και πολύ, την ξήλωσα μιας που την έβαλα μόνο και μόνο για να υπάρχει ;) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 το thread: CM, AICP, MOKEE, RESURRECTION, BLISS...etc η ρομ MokeeOS 20160608 Ωραίος. Αυτό το "left audio speaker channel" που λέει ότι δεν λειτουργεί τι είναι; Αφού ένα ηχείο έχει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 δε παιζει το αριστερο καναλι του ηχειου προσωπικα δεν αντιμετωπισα θεμα, ουτε εντοπισα κατι! μια χαρα ακουγεται ο ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Για κάμερα ψάξε κυρίως στο xda για την snap camera,πολύ καλύτερη ποιότητα σε σχέση με αυτές που φορούν αυτές οι Ρομ. Tην δοκίμασα την εφαρμογή για την κάμερα. Είναι αρκετά καλή και σίγουρα καλύτερη από την στοκ στην mokee vova. Δεν ξέρω εάν φτάνει την στοκ της miui αλλά έχει πολλές επιλογές όντως.:happy: Όσον αφορά για την μπαταρία, με mokee vova είχα 4 ώρες χθες που δεν είχα ξαναδεί μέχρι τώρα στο δικό μου κινητό. Είναι όντως πολύ σμουθ, δεν κολλάει ούτε για πλάκα και στην χαμηλή φωτεινότητα που το έχω δεν ξέρω μου φαίνεται πιο δυνατή η οθόνη έτσι και αλλιώς σε σχέση με την miui που είχα. Ο ήχος δεν είναι όπως όταν είχα το dolby atmos αν και με ενοχλούσε τόσο δυνατά που ήταν. Νομίζω ότι γίνεται να την βάλεις έτσι και αλλιώς, δεν ξέρω αποτελέσματα ίσως να το ψάξω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Για όλες αυτές τις ρομ (mooke,RR,etc)....τι κάνουμε με το Τηλεχειριστήριο(σε σχέση με το MiRemote) ? Είναι κάτι σημαντικό για μένα και για τις tv και για τα aircondition που έχω ρυθμίσει με την miui.Kατέβασα κάποιες εφαρμογές από playstore με IR αλλά δεν δουλεύουν καλά και είναι μπέρδεμα για να βρεις το μοντέλο.Εχει κάποιος να προτείνει μία καλή που την δούλεψε? Την mooke δεν την δοκίμασα.Τώρα την κατεβάζω.Η RR μ άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Η μπαταρία βλέπω να κρατάει παραπάνω.Το ίντερνετ (ιδίως wifi) πάει καλύτερα.Το όλο στυλ της ρομ , το στήσιμο με χρώματα,εικονίδια,επάνω μπάρα είναι πολύ πιο όμορφα για μένα.(σε σχέση με miui).Και ο ήχος της RR για μένα είναι καλύτερος.Τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός στις κλήσεις.Ο συνομιλητής στις κλήσεις ακούγεται πεντακάθαρα και πολύ δυνατά. Η κάμερα έχει ένα θέμα ΝΑΙ...Ενώ δείχνει πιο καθαρή η φώτο με RR όταν κάνεις ζοομ η stock της Miui είναι πιο καθαρή.Και τα MB είναι παραπάνω.Με Miui (ίδια φώτο)είναι γύρω στα 4,22ΜΒ ενώ με την stock της RR είναι 2,70-2,80....Αν της βάλει άλλη εφαρμογή είναι καλύτερα.Πχ με better camera πήγε στα 3,70 ΜΒ. Το καλό είναι ότι έχω 2 redmiNote και τα έχω δίπλα δίπλα.Το ένα το κανονικό με Miui stable 7.3.2.0 και με το άλλο κάνω τα πειράματα. Οταν τελειώσω το σετάρισμα με κάποια ρομ τα έχω δίπλα-δίπλα και ανοίγω συγχρόνως εφαρμογές,ίντερνετ,κάμερα κτλ και κάνω συγκρίσεις. Αν θέλετε να δω κάτι συγκεκριμένα μπορείτε να μου πείτε-πολύ ευχαρίστως. Τώρα λέω να βάλω την mooke για να κάνω συγκρίσεις.Μέχρι τώρα ήμουν με την RR η οποία μ άρεσε πολύ. Edited June 13, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Για όλες αυτές τις ρομ (mooke,RR,etc)....τι κάνουμε με το Τηλεχειριστήριο(σε σχέση με το MiRemote) ? Είναι κάτι σημαντικό για μένα και για τις tv και για τα aircondition που έχω ρυθμίσει με την miui.Kατέβασα κάποιες εφαρμογές από playstore με IR αλλά δεν δουλεύουν καλά και είναι μπέρδεμα για να βρεις το μοντέλο.Εχει κάποιος να προτείνει μία καλή που την δούλεψε? Την mooke δεν την δοκίμασα.Τώρα την κατεβάζω.Η RR μ άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Η μπαταρία βλέπω να κρατάει παραπάνω.Το ίντερνετ (ιδίως wifi) πάει καλύτερα.Το όλο στυλ της ρομ , το στήσιμο με χρώματα,εικονίδια,επάνω μπάρα είναι πολύ πιο όμορφα για μένα.(σε σχέση με miui).Και ο ήχος της RR για μένα είναι καλύτερος.Τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός στις κλήσεις.Ο συνομιλητής στις κλήσεις ακούγεται πεντακάθαρα και πολύ δυνατά. Η κάμερα έχει ένα θέμα ΝΑΙ...Ενώ δείχνει πιο καθαρή η φώτο με RR όταν κάνεις ζοομ η stock της Miui είναι πιο καθαρή.Και τα MB είναι παραπάνω.Με Miui (ίδια φώτο)είναι γύρω στα 4,22ΜΒ ενώ με την stock της RR είναι 2,70-2,80....Αν της βάλει άλλη εφαρμογή είναι καλύτερα.Πχ με better camera πήγε στα 3,70 ΜΒ. Το καλό είναι ότι έχω 2 redmiNote και τα έχω δίπλα δίπλα.Το ένα το κανονικό με Miui stable 7.3.2.0 και με το άλλο κάνω τα πειράματα. Οταν τελειώσω το σετάρισμα με κάποια ρομ τα έχω δίπλα-δίπλα και ανοίγω συγχρόνως εφαρμογές,ίντερνετ,κάμερα κτλ και κάνω συγκρίσεις. Αν θέλετε να δω κάτι συγκεκριμένα μπορείτε να μου πείτε-πολύ ευχαρίστως. Τώρα λέω να βάλω την mooke για να κάνω συγκρίσεις.Μέχρι τώρα ήμουν με την RR η οποία μ άρεσε πολύ. Ωραίος..περιμένουμε το επόμενο review... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έβαλα το Dolby atmos μέσω twrp recovery. Δουλεύει μια χαρά με mokee vova. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει usb mass storage;;;.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα παιδια. Εδω και 2 μηνες φοραω την stable 7.2.3.Ολα καλα εκτος απο ενα λαγκαρισμα που βλέπω μερικες φορές. Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει usb mass storage;;;.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk σε ποια ρομ? Έβαλα το Dolby atmos μέσω twrp recovery. Δουλεύει μια χαρά με mokee vova. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολυ δυνατα δεν ειναι αυτο? Καλησπέρα παιδια. Εδω και 2 μηνες φοραω την stable 7.2.3.Ολα καλα εκτος απο ενα λαγκαρισμα που βλέπω μερικες φορές. Ξερει κανεις κατι? σε τι φασεις κυριως? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κλείνοντας το mail ας πουμε. Σιγουρα ομως τερματιζοντας τις εφαρμογες μιυ δινει την εντύπωση οτι κατι τρωει την cpu. Ηρεμει οταν το κλειδωνω η ακομη καλύτερα οταν κάνω reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 χμμμ, τι τρεχει απο πισω? ποσες και ποιες κλειδωμενες εφαρμογες εχεις? αν εχεις... επισης είναι λαγκακι ή λαγκαρα??? το πρωτο δε μας πειράζει!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 σε ποια ρομ? πολυ δυνατα δεν ειναι αυτο? σε τι φασεις κυριως? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Συγνώμη δεν το έγραψα..... Την τελευταία επίσημη stable έχω, και δεν βλέπω κατι στο διαδίκτυο για USB storage..... Αν κάποιος ξέρει κάποια άλλη ρομ που να έχει αυτήν την δυνατότητα ας το γράψει να τι δοκιμάσω..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 χμμμ, τι τρεχει απο πισω? ποσες και ποιες κλειδωμενες εφαρμογες εχεις? αν εχεις... επισης είναι λαγκακι ή λαγκαρα??? το πρωτο δε μας πειράζει!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν κραταω καμμια εφαρμογή. Ειναι λαγκ του τυπου που ψιλοζοριζεται στο scrolling και στο ανοιγμα εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Συγνώμη δεν το έγραψα..... Την τελευταία επίσημη stable έχω, και δεν βλέπω κατι στο διαδίκτυο για USB storage..... Αν κάποιος ξέρει κάποια άλλη ρομ που να έχει αυτήν την δυνατότητα ας το γράψει να τι δοκιμάσω..... οταν το συνδεσεις εμεργοποιησε το umts(?) ή καπως ετσι. μετα παλι usb storage και θα ειναι οκ Δεν κραταω καμμια εφαρμογή. Ειναι λαγκ του τυπου που ψιλοζοριζεται στο scrolling και στο ανοιγμα εφαρμογης. μαλιστα. μηπως μια εκκαθαρισηνημης cache ή δεδομενων της εφαρμογής βοηθησει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα παιδια. Εδω και 2 μηνες φοραω την stable 7.2.3.Ολα καλα εκτος απο ενα λαγκαρισμα που βλέπω μερικες φορές. Ξερει κανεις κατι? Δοκίμασε το παρακάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6743382#post6743382 Αν βλέπεις βελτίωση , έχε υπόψιν σου οτι θα πρέπει να κάνεις την ρύθμιση μετά απο κάθε reboot γιατί δεν την κρατάει. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίος. Αυτό το "left audio speaker channel" που λέει ότι δεν λειτουργεί τι είναι; Αφού ένα ηχείο έχει το κινητό. δε παιζει το αριστερο καναλι του ηχειου προσωπικα δεν αντιμετωπισα θεμα, ουτε εντοπισα κατι! μια χαρα ακουγεται ο ηχος Βαλτε το στο youtube και ακούστε το απο το ηχείο . Μετά ακούστε το με τ' ακουστικά . Θα καταλαβετε τι είναι το left audio channel bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karbill Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 @ pontokeras για τις υπέρυθρες βάλε το irplus το βρίσκω καλύτερο ,επίσης οποίος έχει MiKey η εφαρμογή keycut. Το πρωί πριν βγεί το κινητό απο τον φορτιστή δουλεύτε το λίγο κανενα 15λεπτο ενω είναι συνδεμένο ,τουλάχιστον εγώ με dev 6.3.31 βλέπω την μπαταρία να αντέχει περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 για remote control χρησιμοποιω αυτο Twinone IR Remote™ μονο στην lg tv το εχω δοκιμασει :) οσον αφορα το keycut ειναι ισως η καλυτερη εφαρμογη για key :D μενει μονο να παρω παλι, το αυθεντικο αυτη τη φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Hello! έχει κανείς δοκιμάσει αυτό https://www.skroutz.gr/s/7278620/Plantronics-Explorer-500.html με το κινητό μας; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) για remote control χρησιμοποιω αυτο Twinone IR Remote™ μονο στην lg tv το εχω δοκιμασει :) οσον αφορα το keycut ειναι ισως η καλυτερη εφαρμογη για key :D μενει μονο να παρω παλι, το αυθεντικο αυτη τη φορα! τι εφαρμογή ακριβώς είναι αυτή; Για το keycut αναφέρομαι. Δεν την έχω πετύχει. Κάτι με το mikey απ ότι διάβασα; Θα το δοκιμάσω. Edited June 14, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Hello! έχει κανείς δοκιμάσει αυτό https://www.skroutz.gr/s/7278620/Plantronics-Explorer-500.html με το κινητό μας; Nαι εγώ....Σε δύο RedmiNote.Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σαν bluetooth και συνεργάζεται ΑΨΟΓΑ με το τηλέφωνο. Πολύ μεγάλη αυτονομία(σε σχέση με bluetooth-ακουστικά-ψείρες που είναι σαν handsfree).....και πεντακάθαρος ήχος. Ενα είναι σίγουρο.ΔΕΝ θα μετανιώσεις για την αγορά του. Οσο για το Twinone IR Remote είναι όντως πιο εύχρηστο από τα υπόλοιπα αλλά ΚΑΙ αυτό(όπως και τα περισσότερα) απευθύνονται μόνο για TV συσκευές. Καμία σχέση με το μαμίσιο τηλεχειριστήριο της Miui με το οποίο συγχρονίζεις A/C , ΤV , Projector και είναι ΑΨΟΓΟ. Ο μοναδικός λόγος (πλην απαραίτητος) για να επιστρέψω σε miui ενώ έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος και από την mooke και από RR και αν δεν είχα αυτό το θέμα με το remote θα έμενα σίγουρα σε μία από τις 2.(Βασικά ίδιες μου φάνηκαν και δεν βρήκα διαφορές). Edited June 14, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 τι εφαρμογή ακριβώς είναι αυτή; Για το keycut αναφέρομαι. Δεν την έχω πετύχει. Κάτι με το mikey απ ότι διάβασα; Θα το δοκιμάσω. αν εχεις mikey, δημιουργεις συντομεύσεις των κλικς :) πχ 1 κλικ ανοιγει η καμερα, 2 κλικς αναβει φακος, κλπ βολευει το κουμπακι παντως! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ύστερα απο ενα δεύτερο φλασαρισμα της RR του ρώσου, μια και στην πρώτη εγκατάσταση έφτασα με τις δοκιμές να το μπλοκαρω,βλέπω μετα απο δυο μέρες να έχει στρώσει στο θέμα διαχείρισης ενέργειας. Βέβαια διότι απο χθες βράδυ λογο έλλειψης mb,δουλεύω ελάχιστα το δίκτυο απο τήν συσκευή και κυρίως το Wi-Fi. Το σίγουρο είναι ότι το πενταωρο είναι άνετα εφικτό ίσως και πολύ παραπάνω! Δουλεύω την κάρτα 3g και όχι 4g λογο της περιοχής μου και μόνο όταν πρέπει κάνω την αλλαγή. Θα περιμένω μια δύο μέρες ακόμα για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να μαζεψω παρά πολλά θέματα που έχω βρεί με σκοπό τα ανεβασω σε κάποιο drive. Έχουν συμβατότητα σε Ρομ με βάση cm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts