navystam Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) λοιπον εφτασε η ωρα να περασω ρομ στο κινητο αλλα θελω μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει.το τηλεφωνο δεν εχει ξαναφλασαριστει φοραει την ρομ που ηρθε.δεν εχω καταλαβει πως φλασαρω πρωτα το recovery TWRP.εχει δυο επιλογες.αυτην http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6514378#post6514378 και αυτην https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13536-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-FASTBOOT-ROM-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/?postID=136524#post136524.με πια πρεπει να το κανω? μετα πια ρομ κατεβαζω?την 6.5.26 η την 7.0.6.0? η αν εχετε καποια αλλη να προτεινετε χωρις να εχω bug γιατι δεν θελω να φλασαρω συνεχως.ευχαριστω Edited June 11, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 υπαρχει ακομη ατομο χωρίς twrp??? οποιον και να κανεις το ίδιο αποτελεσμα θα εχεις. αρκει να διαβασεις καλα τις οδηγιες. βαλε την τελευταια ελληνικη σταβλε για να εισαι οκ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 υπαρχει ακομη ατομο χωρίς twrp??? οποιον και να κανεις το ίδιο αποτελεσμα θα εχεις. αρκει να διαβασεις καλα τις οδηγιες. βαλε την τελευταια ελληνικη σταβλε για να εισαι οκ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk και ομως υπαρχει.σημειωστε με χεχε.ωραια.η τελευταια αυτη ειναι?https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-5-9-27-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 δε μπορω να την ανοιξω αν δε κάνω λαθος η 7.3.2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 και ομως υπαρχει.σημειωστε με χεχε.ωραια.η τελευταια αυτη ειναι?https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6011-5-9-27-Xiaomi-Redmi-Note-2/#files Αυτή είναι η τελευταία gtv stable --> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/14210-xiaomi-miui-hellas-5-0-1-hermes-Stable-V7-3-2-0-zip-Fixed/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 καποτε καποιος είχε προτεινει εναν ασυρματο φορτιστη. εχει κανεις ιδεα? αξιζει? επισης προτεινεται κάποιο καλο καλώδιο φόρτισης (γιατι αυτο που εχω ειναι ετοιμο να κοπει). το μανισιο ειναι οκ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αυτή είναι η τελευταία gtv stable --> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/14210-xiaomi-miui-hellas-5-0-1-hermes-Stable-V7-3-2-0-zip-Fixed/ οκ.ευχαριστω την κατεβαζω.δεν μου φλασαρει το ζιπ μου λεει αποτυχια.το εχω μετονομασει σε update.zip Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 περασες το twrp? αν ναι, μεσω αυτου θα φλασαρεις το ζιπ της ρομ, το οποίο δεν χρειαζεται μετονομασια. απλα το βρισκεις και το εγκαθιστας Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 περασες το twrp? αν ναι, μεσω αυτου θα φλασαρεις το ζιπ της ρομ, το οποίο δεν χρειαζεται μετονομασια. απλα το βρισκεις και το εγκαθιστας Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk οχι.αυτο παω να περασω οπως λεει στις οδηγιες αλλα λεει απετυχε.γραφει να το μετονομασω σε update zip. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αααα. ε δες τις αλλες οδηγιες τι λενε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αααα. ε δες τις αλλες οδηγιες τι λενε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk αυτο κανω ειδα και το βιντεο αλλα τπτ.μηπως δεν θελει τελεια η να σβήσω την καταληξη zip? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αν είναι αρχείο ζιπ, σβησε την καταληξη. επισης σιγουρεψου οτι κατεβηκε σωστα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αν είναι αρχείο ζιπ, σβησε την καταληξη. επισης σιγουρεψου οτι κατεβηκε σωστα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk τπτ.τα ξανακατεβασα εβγαλα την καταληξη zip αλλα τιποτα.το αφηνω για την ωρα μεχρι να εχει καποιο παιδι καμια ιδεα Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 στο μι ρικοβερι μπαινεις ετσι? τσεκαρε να ειναι οκ το ζιπ αρχικα! επισης η ονομασια να ειναι με μικρα(βασικα δοκιμασε να μην το μετονομασεις καθόλου, ιπωε ειναι αστο) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 στο μι ρικοβερι μπαινεις ετσι? τσεκαρε να ειναι οκ το ζιπ αρχικα! επισης η ονομασια να ειναι με μικρα(βασικα δοκιμασε να μην το μετονομασεις καθόλου, ιπωε ειναι αστο) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι στο μι μπαίνω. Πως να το τσεκάρω? Θα δοκιμάσω και χωρίς να το μετονομασω και βλέπουμε. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Μπορείς να αλλάξεις το led για την μπαταρία και να ορίσεις χωριστά τι χρώμα θα έχει όταν θα είναι χαμηλή, κατά τη διάρκεια της φόρτισης και όταν έχει φορτιστεί πλήρως. Έχει επιλογέα χρωμάτων απλά πρέπει να μπορεί και το led της συσκευής μας να το απεικονίσει...π.χ. όταν διαλέγεις μαύρο βγάζει λευκό :lol::p Όταν διαλέγεις ένα χρώμα ανάβει για λίγο το led και μπορείς να το δεις... Εγώ παιδευόμουν να "πιάσω" το μπλε και μου έβγαζε συνέχεια γαλάζιο και τελικά έδωσα την hex τιμή του χειροκίνητα... Επίσης μπορείς να αλλάξεις το χρώμα για τις ειδοποιήσεις αλλά και για τις κλήσεις ή τον τηλεφωνητή... Για τα μηνύματα δεν έχει αλλά εγώ το έχω ορίσει σε πράσινο μέσα από το Go SMS pro... Όσον αφορά για το Go sms pro έχεις επιλογή για 160 χαρακτήρες; δεν το βρίσκω με τίποτα. Αλλιώς πάλι πίσω στο handsent... ΆΚΥΡΟ, Το βρήκα βάζοντας την ελληνική γλώσσα με το greek language pack. Στην αρχή δεν μου δούλευε, απεγκατασταση και ξανά το έβαλα και βγήκαν οι 160... Edited June 11, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πολύ μ άρεσε η RR ρομ που πρότειναν κάποια παιδιά εδώ μέσα.......Ούτε καν την γνώριζα. Αν κρατάει και η μπαταρία έστω και λίγο παραπάνω από Miui....μάλλον θα την κρατήσω. Το μόνο που με χάλασε και ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται να αλλάξει η αλφαβητική σειρά όταν πατάμε το κεντρικό κουμπί κι μπαίνει στις εφαρμογές.Τα έχει ομαδοποιημένα αλφαβητικά ανάλογα με το γράμμα που ξεκινά η κάθε εφαρμογή.Δεν μπορεί να τα δείχνει σε εικονίδια το ένα δίπλα στο άλλο για 1-2-3 σελίδες ?(ανάλογα το πόσες εφαρμογές έχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Γιατί δεν βάζεις άλλο launcher; όπως nova για παράδειγμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Α...δεν ήξερα ότι έτσι είναι από την μάνα του και δεν αλλάζει !!! Νόμιζα είναι θέμα ρύθμισης....ok θα βάλω nova....thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Α...δεν ήξερα ότι έτσι είναι από την μάνα του και δεν αλλάζει !!! Νόμιζα είναι θέμα ρύθμισης....ok θα βάλω nova....thnks http://s33.postimg.org/yvodsfiu3/Screenshot_2016_06_11_22_23_48.jpg Εδώ είσαι!! Έτσι πως είναι είναι άψογος,μην τον αλλαξεις,απλά καί με έξτρα θέματα το μεταμορφώσεις τρέλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Στην mokee rom στο συρτάρι ειδοποιήσεων πάνω δεξιά που μπορείς να βάλεις την φωτογραφία σου εάν θες, πως γίνεται; Το είχα κάνει παλαιότερα (με άλλο κινητό) κάτι μέσα από τις επαφές, ακόμα δεν το έχω βρει. Πρέπει να περάσεις τον εαυτό σου (στοιχεία και φωτογραφία) σαν επαφή, εκεί που λέει "ΕΓΩ -> Ρύθμιση του προφίλ μου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πολύ μ άρεσε η RR ρομ που πρότειναν κάποια παιδιά εδώ μέσα.......Ούτε καν την γνώριζα. Αν κρατάει και η μπαταρία έστω και λίγο παραπάνω από Miui....μάλλον θα την κρατήσω. Το μόνο που με χάλασε και ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται να αλλάξει η αλφαβητική σειρά όταν πατάμε το κεντρικό κουμπί κι μπαίνει στις εφαρμογές.Τα έχει ομαδοποιημένα αλφαβητικά ανάλογα με το γράμμα που ξεκινά η κάθε εφαρμογή.Δεν μπορεί να τα δείχνει σε εικονίδια το ένα δίπλα στο άλλο για 1-2-3 σελίδες ?(ανάλογα το πόσες εφαρμογές έχουν) Μπορείς να κάνεις ένα μίνι review γιατί σου άρεσε; Επίσης όταν έχεις ασφαλή συμπεράσματα για την μπαταρία να μας πεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Όσοι αφαίρεσαν τον mokee launcher με το sd maid στην επόμενη επανεκκίνηση δεν εμφανίστηκε πάλι; mol περιμένω feedback από την mokee του vova..όσον αφορά μπαταρία..Έχει αρχίσει πάλι να με τρώει κάτι για αλλαγή rom... Σε μένα τουλάχιστον δεν εμφανίστηκε ξανά... πάει, τέλος :lol::p Όσον αφορά την μπαταρία, είναι λίγο καλύτερη από την τελευταία ελληνική dev αλλά μη φανταστείς τρελές διαφορές... Κανένα μισάωρο παραπάνω SoT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπεεα σας έχω εδώ και 1 μήνα το τηλεφωνικό και σε γενικές γραμμές σκοτωνει. τον τελευταίο καιρο έχω παράπονα ότι με ακουνε πολύ χαμηλόφωνα. Το τηλέφωνο ηρθε με GTV 5.12.17 miui Παίζει να φταίει rom ή είναι θέμα hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παιδιά φοράω το 9Η tempered glass της Nillkin από την πρώτη μέρα που το πήρα. Πριν λίγο, και ενώ το είχα μέσα στο τσαντάκι μαζί με όλα τα συμπράγκαλά μου (καπνό, αναπτήρα κλπ) έκανε μια χαρακιά λίγο πάνω από τη μέση... Δε φαίνεται ιδιαίτερα παρά μόνο σε λευκό φόντο ούτε ενοχλεί στην αφή. Θα παραγγείλω άλλο απλά ήθελα να ρωτήσω είναι φυσιολογικό να "ραγίσει" τόσο εύκολα; Δεν νομίζω να έφαγε κανένα ιδιαίτερο ζόρι μέσα στο τσαντάκι και εξάλλου το κουβαλάω έτσι κάθε μέρα. Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία να δείτε περίπου πως είναι... http://i64.tinypic.com/5boyg.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts