asteri72 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μια βοήθεια μπορώ να έχω!!! Έχω το note 2 pro περίπου ένα μήνα. Μέχρι σήμερα όλα καλά. Σήμερα όμως από το πρωί δεν αναγνωρίζει κανένα WiFi. Δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 το prime θες να πεις. εχεις δοκιμάσει να κανεις επαναφορά ρυθμίσεων? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri72 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ναι έχεις δίκιο prime. Δεν έχω δοκιμάσει. Αν το κάνω θα χάσω κάτι από το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εγώ σκέφτομαι το βράδυ να περάσω και να δοκιμάσω αυτή: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-cm-12-1-mokee-bule-mokee-blue-t3328382 Φαίνεται αρκετά καλή (διαβάζοντας τα σχόλια) και δε με απασχολεί η έλλειψη του FM Radio... Θα σας πω σύντομα εντυπώσεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 την είχα και αυτήν ενα φεγγάρι. πιστεύω θα σε ικανοποιήσει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έχεις δίκιο prime. Δεν έχω δοκιμάσει. Αν το κάνω θα χάσω κάτι από το τηλέφωνο; θα γυρίσει στην εργοστασιακή κατάσταση. κρατά back up Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri72 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Οκ thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 την είχα και αυτήν ενα φεγγάρι. πιστεύω θα σε ικανοποιήσει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πιο πολύ με απασχολεί να παίζει 3G/4G στη δεύτερη sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 99% σε cm/aosp ΔΕ παιζει 3g/4g η σιμ 2. εμένα δε με απασχολεί, μια χρησιμοποιώ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 αν δεν κανεις ota αναβάθμιση, περνας το zip στη μνήμη, το φλασαρεις, κανεις wipe dalvik/cache, reboot και είσαι ready Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!επίσης ευχαριστώ και για τις συμβουλές προ ολίγων ημερών περί επαναφοράς μπακ απ,απέδωσαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 99% σε cm/aosp ΔΕ παιζει 3g/4g η σιμ 2. εμένα δε με απασχολεί, μια χρησιμοποιώ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Χμμμ... κακό αυτό... έχω κάρτα της Vodafone για internet στη δεύτερη sim... εκτός κι αν την βάλω στην πρώτη αλλά μετά θα παίζει το ηλίθιο app του Whats up; Μια δοκιμή θα μας πείσει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 καποτε ειχε γίνει μια συζήτηση για το Γουάτς απ. για ψάξε. δε ξέρω αν και κατα ποσο θα παιζει στην σιμ2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Δεν θα παίζει η εφαρμογή στην δεύτερη sim Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 ωραία. network/signal type (2g/3g/4g) βλέπεις στην στάτους μπαρ? επίσης περιμένω sot να μάθω FM εχει? εφαρμογές πανω απο 1gb(πχ ΦΙΦΑ) μπορείς να εγκαταστάσεις απο το πλαυ στορε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Signal type και network δεν βλέπεις στην status bar.. FM έχει. Sot σε μερικές μέρες.. Πάντως δείχνει πολύ καλή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Το app του what's up για να παίξει με σιμ στο 2ο slot πρεπει πρώτα να βάλεις την sim στο 1ο slot να εγκαταστήσεις το app και να συγχρονισει και μετά βάζεις την sim στο 2ο slot. Έτσι δουλεύει. Αλλά εμένα δούλευε για μερικές μέρες και μετά σταματούσε και χρειαζόταν πάλι απ την αρχή ώσπου και έβαλα μια και καλή το what's up στο 1ο slot. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έβαλα aosp ή cm ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Το app του what's up για να παίξει με σιμ στο 2ο slot πρεπει πρώτα να βάλεις την sim στο 1ο slot να εγκαταστήσεις το app και να συγχρονισει και μετά βάζεις την sim στο 2ο slot. Έτσι δουλεύει. Αλλά εμένα δούλευε για μερικές μέρες και μετά σταματούσε και χρειαζόταν πάλι απ την αρχή ώσπου και έβαλα μια και καλή το what's up στο 1ο slot. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έβαλα aosp ή cm ακόμα. Κατάλαβα... ταλαιπωρία δηλαδή... κι αυτό γιατί η Cosmote βαριέται να το διορθώσει ώστε να δουλεύει σε οποιαδήποτε θέση κι αν είναι η κάρτα SIM... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Signal type και network δεν βλέπεις στην status bar.. FM έχει. Sot σε μερικές μέρες.. Πάντως δείχνει πολύ καλή.. γμτ μπελα μου! δε μπορώ να βρω cm που να βλέπω network type. ουτε με xposed εκανα κάτι. μονο σε παλιότερο build είχα.... και είναι ενα feature που το θεωρώ απαραίτητο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 γμτ μπελα μου! δε μπορώ να βρω cm που να βλέπω network type. ουτε με xposed εκανα κάτι. μονο σε παλιότερο build είχα.... και είναι ενα feature που το θεωρώ απαραίτητο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στο νήμα που διαβάζω για τη συγκεκριμένη rom, κάποιος έχει ανεβάσει screenshots όπου φαίνεται το Η στη μια sim... Αν θες ρώτα τον πως το έκανε... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65734826&postcount=108 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 με το xposed με είπε. τον έχω ρωτήσει. επίσης ένας συμφορουμιτης εδω, με είπε οτι τα βλέπει by deafult χωρίς να κανει κάτι!!! τι γίνεται δε ξέρω... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Κατάλαβα... ταλαιπωρία δηλαδή... κι αυτό γιατί η Cosmote βαριέται να το διορθώσει ώστε να δουλεύει σε οποιαδήποτε θέση κι αν είναι η κάρτα SIM... :mad: Εμένα μου δούλεψε βάζοντας κατευθείαν την κοσμοτε στη δεύτερη θέση. Το μόνο που ήθελε ήταν να μπω στην εφαρμογή αφού πρώτα είχα συνδεθεί στο ίντερνετ με data της κάρτας κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 με το xposed με είπε. τον έχω ρωτήσει. επίσης ένας συμφορουμιτης εδω, με είπε οτι τα βλέπει by deafult χωρίς να κανει κάτι!!! τι γίνεται δε ξέρω... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μήπως έχει να κάνει με το ότι έχεις (αν δεν κάνω λάθος ) Q κάρτα και σου βγάζει το R? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 δε πιστεύω γιατί ουτως η άλλως δε μπορω να το κλείσω το ροαμινγκ συν οτι σε παλαιότερο build το εβλεπω κανονικα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 εβαλα την aicp, έχω την εντύπωση ότι η κάμερα έχει μικρότερη ανάλυση. όντως παίζει να ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 [ROM][OTA][Multilanguage][21/05/2016] PsyRom (Psychedelic ROM) for Redmi Note 2 εχει κανεις γνωμη; λεω να την δοκιμασω Την κατεβάζω τώρα... εντυπώσεις σε λίγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 εβαλα την aicp, έχω την εντύπωση ότι η κάμερα έχει μικρότερη ανάλυση. όντως παίζει να ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου; μπορει. τσεκαρε τις ρυθμισεις Την κατεβάζω τώρα... εντυπώσεις σε λίγο :) για πες... αν και απο cm δυσκολα να φυγω Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 εβαλα την aicp, έχω την εντύπωση ότι η κάμερα έχει μικρότερη ανάλυση. όντως παίζει να ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου; Νομίζω όχι η ανάλυση αλλά λίγο η ποιότητα. Τουλάχιστον ήταν ο λόγος που εγώ επέστρεψα στην μαμά.. miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts