KOMPLA Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ρε παιδία μου κόπηκε το καλώδιο φόρτισης ξέρετε είναι ειδικό καλώδιο η κάνει το οποιοδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Οποιοδηποτε κανει. (Αρκει να ειναι καλης ποιοτητας για να αποδωσει πληρως/σωστα) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Πλαστική είναι ή σιλικονης; Είναι πλαστική με μία μικρή ευλυγισία. Δοκιμαστε την, δεν κοστίζει και τίποτα. Εγώ την καραγουσταρω γιατί το mi4 δείχνει πολύ minimal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Σκέφτομαι μετά από δυο εβδομάδες συμβίωσης με dev να δοκιμάσω την τελευταία stable... Δεν έχω κανένα πρόβλημα απλώς θέλω να δω και αυτή πως τα πάει... Θέλω καθαρή εγκατάσταση. Full wipes από recovery αρκούν ή πρέπει να γίνει και επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 αρκουν. εκτος αν πας μεσω miflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Όχι από recovery θα την περάσω... Ευχαριστώ φίλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τις 3 τελευταίες μέρες αντιμετώπιζω πρόβλημα με τον αυτόματο συγχρονισμό του Gmail. Δηλαδή για να παραλαβω νέα email θα πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να συρω προς τα κάτω την λίστα με τα email για να έρθουν τυχόν νέα email. Ή να πάω από τις ρυθμίσεις λογαριασμων και να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό του google λογαριασμού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τις 3 τελευταίες μέρες αντιμετώπιζω πρόβλημα με τον αυτόματο συγχρονισμό του Gmail. Δηλαδή για να παραλαβω νέα email θα πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να συρω προς τα κάτω την λίστα με τα email για να έρθουν τυχόν νέα email. Ή να πάω από τις ρυθμίσεις λογαριασμων και να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό του google λογαριασμού . Μου το έκανε κι εμένα σε κάποια φάση αλλά μετά έστρωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τις 3 τελευταίες μέρες αντιμετώπιζω πρόβλημα με τον αυτόματο συγχρονισμό του Gmail. Δηλαδή για να παραλαβω νέα email θα πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να συρω προς τα κάτω την λίστα με τα email για να έρθουν τυχόν νέα email. Ή να πάω από τις ρυθμίσεις λογαριασμων και να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό του google λογαριασμού . Και εγώ το έχω αυτό το θέμα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Φαντάζομαι κάποιο θέμα με το πρόσφατο update. του google play services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ξέρει κανείς να μου πει γιατί δεν βλέπει το πισι μου που έχει Windows 10 το κινητό; το συνδέω με usb και δεν βλέπει ούτε την sd... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Κατέβασε το mi pc suite, κατεβαζει τους drivers για όλα τα τηλέφωνα.. Ενεργοποιησε το USB debugging και το MTP στο κινητο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τις 3 τελευταίες μέρες αντιμετώπιζω πρόβλημα με τον αυτόματο συγχρονισμό του Gmail. Δηλαδή για να παραλαβω νέα email θα πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να συρω προς τα κάτω την λίστα με τα email για να έρθουν τυχόν νέα email. Ή να πάω από τις ρυθμίσεις λογαριασμων και να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό του google λογαριασμού . Αυτό το πρόβλημα είχα και εγώ και είχα κάνει και θέμα στο ελληνικό forum μας. Κάθε φορά που περνούσα νέα ρομ δούλευε για καμιά μέρα και μετά τίποτα πάλι. Καθαρή εγκατάσταση με miflash, τίποτα πάλι. Καθαρή με spflash, με όλα τα κόλπα,2 φορές εγκατάσταση και έτσι, και πάλι για λίγο! Έπρεπε να μπω εφαρμογή και να κάνω refresh και σε dev και σε stable! Τελικά έβαλα το mail.ru, και πήγαινε ρολόι! Αν είναι η δουλειά σου το μειλ, δοκίμασε το γιατί εμένα μου είχε δημιουργήσει θέμα ο συγχρονισμός Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς επαναφορά του αρχείου που αποθηκευσες.Απο το twrp έχεις επιλογή τι να επαναφέρει;Αν ναι τότε μόνο παιχνίδια κάνε επαναφορά και whatsup viber messenger.Τα αλλά άσε να τα επαναφέρει ή μι μέσω ίντερνετ. Λοιπόν αυτό που ζω ΔΕΝ υπάρχει.Εχω δοκιμάσει τα πάντα (μόνο με ultrex δεν λούστηκα ακόμα). Άλλαξα rom, ξαναβαλα την 7.2.3 χωρίς επαναφορά κανενός backup. Ρε παιδιά τι είναι αυτό το πράγμα να πηγαίνει ξαφνικά ή οθόνη πανω-κατω ! Τι μπορεί να είναι? Να βγάλω την sd για τυχόν κανέναν ιό? Παίζει να είναι πρόβλημα hardware? Το κινητό είναι πολύ προσεγμένο λειτουργεί βέβαια πολλές ώρες και γίνεται γερή χρήση αλλά το προσέχω παααααααρα πολύ. Ακούω προτάσεις. Μήπως να πάω σε εγκατάσταση μέσω pc θα διαγραφούν τα πάντα? Τυχόν κρυφά partition? Δεν γνωρίζω το android καλά και ζητάω την βοήθειά σας. Ποιόν οδηγό του 1ου post να ακολουθήσει για full εγκατασταση?Ευχαριστώ. Edited May 21, 2016 by costaspap Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τι προβλημα εχεις ακριβως? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Σε ένα φίλο με redmi note 3g το έκανε και σταματούσε μόνο έπειτα από σφαλιάρα. δοκίμασε το και συ και άν πιάσει τότε είναι hardware. Πακετάρισμα και ταξιδάκι Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 @mol Τι προβλημα εχεις ακριβως? Εκεί που το δουλεύω ξαφνικά ή οθόνη παει πανω-κατω (όχι πάντα) ή δεν ανταποκρίνεται. Το μόνο που παρατήρησα ότι μπορώ να κάνω είναι να πατήσω το power δεξιά και μετά πάλι και τότε επανέρχεται ή οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ένα φίλο με redmi note 3g το έκανε και σταματούσε μόνο έπειτα από σφαλιάρα. δοκίμασε το και συ και άν πιάσει τότε είναι hardware. Πακετάρισμα και ταξιδάκι Κινα. Αυτό είναι που φοβάμαι και όχι τίποτα είναι περίπου 2 μηνών και είναι καλό εργαλειακι. Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Προβλημα hardware δηλαδη Στειλτο πισω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Γιά μένα για νά σιγουρευτεις ,αν είναι θέμα hardware και αφού έχεις backup, περνά μία official rom μέσω pc.ειτε miflash είτε SP flash tool,οτι βολευει. Δούλεψε το λίγο να δεις και αν πάλι κάνει τα ίδια βρες μία εφαρμογή για έλεγχο της οθόνης κυρίως της αφής όπου τό δοκιμαζεις. Παράλληλα τραβά βίντεο αν έχεις σκοπό να το επιστρέψεις. Φαντάζομαι ή οθόνη σού είναι χωρίς τζάμι ή ζελατίνα προστασίας,αν ναι βγαλτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλημερα Γιά μένα για νά σιγουρευτεις ,αν είναι θέμα hardware και αφού έχεις backup, περνά μία official rom μέσω pc.ειτε miflash είτε SP flash tool,οτι βολευει. Περασα μεσω twrp την 7.2.3 stable και οχι dev και δεν εκανα επαναφορα τιποτα, ολα απο την αρχη και το εκανε παλι. Θα δοκιμασω με την 1η ευκαιρια μεσω SP Flash Tool (αν αυτο εχει νοημα - καποιος να μου πει αν γνωριζει). Ποιο link απο το 1ο post κατα την γνωμη σου να ακολουθησω προκειμενου να μην αφησει ΤΙΠΟΤΑ μεσα δλδ πληρη διαγραφη system κλπ Δούλεψε το λίγο να δεις και αν πάλι κάνει τα ίδια βρες μία εφαρμογή για έλεγχο της οθόνης κυρίως της αφής όπου τό δοκιμαζεις. Θα βρω μια εφαρμογη για screen test και θα το δοκιμασω. Παράλληλα τραβά βίντεο αν έχεις σκοπό να το επιστρέψεις. Το τραβα βιντεο ειναι σχετικο γιατι το κανει σε ανυποπτες στιγμες, στο ξαφνικο. Θα πρεπει να βαλω να γραφει διαρκως κατα την χρηση του για να το πετυχω (βεβαια το κανει πολυ συχνα οποτε δεν θα χρειαστει ιδιαιτερος χρονος). Φαντάζομαι ή οθόνη σού είναι χωρίς τζάμι ή ζελατίνα προστασίας,αν ναι βγαλτα. Η οθονη εχει τζαμι και θα το βγαλω προκειμενου να δω τι γινεται. Σ' ευχαριστω για τον χρονο σου. Θα επανελθω με νεοτερα. Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλημερα Περασα μεσω twrp την 7.2.3 stable και οχι dev και δεν εκανα επαναφορα τιποτα, ολα απο την αρχη και το εκανε παλι. Θα δοκιμασω με την 1η ευκαιρια μεσω SP Flash Tool (αν αυτο εχει νοημα - καποιος να μου πει αν γνωριζει). Ποιο link απο το 1ο post κατα την γνωμη σου να ακολουθησω προκειμενου να μην αφησει ΤΙΠΟΤΑ μεσα δλδ πληρη διαγραφη system κλπ Θα βρω μια εφαρμογη για screen test και θα το δοκιμασω. Το τραβα βιντεο ειναι σχετικο γιατι το κανει σε ανυποπτες στιγμες, στο ξαφνικο. Θα πρεπει να βαλω να γραφει διαρκως κατα την χρηση του για να το πετυχω (βεβαια το κανει πολυ συχνα οποτε δεν θα χρειαστει ιδιαιτερος χρονος). Η οθονη εχει τζαμι και θα το βγαλω προκειμενου να δω τι γινεται. Σ' ευχαριστω για τον χρονο σου. Θα επανελθω με νεοτερα. Λοιπόν ξεκινά πρώτα με την εγκατάσταση rom , για miflash https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13536-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-FASTBOOT-ROM-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/ Για SP flash tool https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11730-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-SP-Flash-Tool/ Για εφαρμογή δοκίμασε το touch test https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsaysoft.touchtest&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dtouch+test&pcampaignid=APPU_1_YF5BV-WZNoHXgAbk16zQAg ή κάτι ανάλογο. Αν δει ότι υπάρχει θέμα τότε κοίτα να βάλεις και το τζάμι αν καί τό βλέπω πολύ δύσκολο να έχει να κάνει με αυτό αλλα ποτέ δεν ξέρεις...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ξεκίνα από το τζαμι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 @filosofos77 & @Roid_rage Σας ευχαριστώ και τους 2 αργοτερα σημερα ξεκινάω και επανερχομαι Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_123 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ξέρετε πως μπορώ να δω τα κρυφά άλμπουμ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ανοίγεις την εφαρμογή Άλμπουμ , πατάς το πλήκτρο του menu και ενεργοποιείς τον διακόπτη "Εμφάνιση κρυφών Άλμπουμ " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts