Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και οι 2 παραπάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις μου κάνουν διαφορά προς το καλύτερο σε 7.2.3 stable GTV rom.

Και ένα σχετικό quide για καλύτερο multitasking σε miui7: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-redmi-note-3-sd-mtk-multi-tasking-t3358433

Τις έκανα και εγώ. Όταν απενεργοποίησα την "βελτιστοποίηση MIUI" έχασα το multitasking όταν παταω το αριστερό capacitive button. Βγάζει το μένου ρυθμίσεων του launcher όταν το παταω. Τι έγινε;

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Πλήκτρα -> Πρόσφατα και επέλεξε "Εμφάνιση πίνακα πρόσφατων εφαρμογών"

Μια ερώτηση σε όσους έχουν δοκιμάσει και dev και stable: πιστεύετε ότι η stable τα πάει καλύτερα από θέμα μπαταρίας;

Δε μιλάω για sot κλπ απλά αν με την ίδια χρήση υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των δυο roms...

ειδα παραπανω που αναφερατε το clearmοtion.

διαφορα καταλαβατε; οσες φορες και να το δοκιμασα, δεν ειδα κατι...

Καμιά διαφορά stable και dev από άποψη μπαταρίας. Η μπαταρία είναι θέμα ρυθμίσεων.

Καλά σίγουρα... τώρα μόλις είδα ότι υπάρχει επιλογή να μην ενεργοποιείται η οθόνη σε κάθε ειδοποίηση... :lol:

Βέβαια παίζει ρόλο και το πως και πόσο χρησιμοποιεί ο καθένας το κινητό του...

Με το Jiayu G4S με οθόνη 4.7" 720p και 3000mAh μπαταρία και μακράν υποδέεστερο επεξεργαστή, έβγαζα περίπου 4 ώρες SoT με τη δική μου χρήση.

Περίπου τόσο (ίσως και κάτι τις λιγότερο) μου δίνει και το Note2 οπότε θεωρώ ότι είναι σε καλό επίπεδο...

ειδα παραπανω που αναφερατε το clearmοtion.

διαφορα καταλαβατε; οσες φορες και να το δοκιμασα, δεν ειδα κατι...

Αν αναπαράγεις τα βίντεο με την εφαρμογή "Βίντεο" στην MIUI δεν θα δεις διαφορά. Στην εφαρμογή "Άλμπουμ", mxplayer, Quickpic που χρησιμοποιούν hw decoding είναι εμφανείς σε κλιπακια 24, 25, 30fps. Ειδικά τα βίντεο που τραβάς με την κάμερα είναι σαν να τα τράβηξε με 60 fps.

δοκιμασα ταινιες/σειρες και βιντεο απο youtube με τον mx player (ενεργοποιησα το hw) αλλα οπως ειπα, δεν ειδα κατι.

τελειως γκαβο...

Το ειχες φλασαρει το zip για το clearmotion? Γιατί ούτε στου gkalen , ούτε GTV ,το έχουν συμπεριλάβει στις rom τους. Στον MX με το HW θα τα δεις όχι με HW+.

Στατιστικά μπαταρίας με την ΡΟΜ του gkalen.... Με υπόλοιπο μπαταρίας 8%....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/8c88215b4827dac330a08b87edd061c2.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/4a005c266b65c0f93b69b29bc0404b8f.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/a1c46152bea96aa35d30a775ed4d91a4.jpg

Not happy....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

τοσο εβγαζε και μενα

btw το fm radio παιζει στην cm :D

Πες μας και άλλες εντυπώσεις..

Επίσης έψαξα αλλά δεν βρήκα link...

Edited by anikologr

τι αλλο θες;

δε δοκιμασα και πολλα.

μεχρι στιγμης ολα τρεχουν αψογα, μηδεν λαγκ, ακομη και το fb τρεχει νερακι(σε μιυι σκαλωνε συνεχεια).

απ οσο ειδα η καμερα δεν εχει πολλες επιλογες (ισως μια εφαρμογη καμερας ειναι Must)

ραδιο οπως ειπα παιζει.

βεβαια signal type(2g/3g/4g) δεν εχει και με εκνευριζει (θελω να βλεπω σε τι δικτυο συνδεομαι).

τι αλλο θες;

δε δοκιμασα και πολλα.

μεχρι στιγμης ολα τρεχουν αψογα, μηδεν λαγκ, ακομη και το fb τρεχει νερακι(σε μιυι σκαλωνε συνεχεια).

απ οσο ειδα η καμερα δεν εχει πολλες επιλογες (ισως μια εφαρμογη καμερας ειναι Must)

ραδιο οπως ειπα παιζει.

βεβαια signal type(2g/3g/4g) δεν εχει και με εκνευριζει (θελω να βλεπω σε τι δικτυο συνδεομαι).

To signal δεν το βλέπεις όταν έχεις ανοιχτά data?

Αυτά...

ρε συ mol, εκτός Ελλάδος είσαι? γιατί σου βγάζει το r? (roaming)

Προφανώς έχει Q που θέλει ενεργοποιημένο το roaming για να "παίξουν" τα data.

Mol δηλαδή όταν ανοιξεις δεδομένα και σερφαρεις δεν δείχνει επαννω δίπλα στην ένταση σηματος 4g, H κτλ;

Καλησπερα! εχω απο χθες το αναφερομενο στον τιτλο κινητο με εκδοση android 5.0.2 LRX22B και εκδοση miui 7 5.10.16 developer..

μετα απο 2η φορτιση με μια σιμ ανοιχτη χωρις wifi η κατι αλλο ανοιχτο η μπαταρια μου μεσα σε 2 περιπου ωρες επεσε απο το 100% στο 89% χωρις καν να το πιασω στα χερια μου...

με προβληματιζει πολυ αυτο και σκεφτομαι οτι ισως ειναι θεμα rom.. ως πρωην κατοχος elephone p3000s με την ιδια ακριβως περιπτωση το elephone ισως να εχανε 1-2% μονο...

καμια λυση γι αυτο??

Επίσης πες μας και από μπαταρία τι λέει..

Μην ξεχάσεις του σύνδεσμο για download.....

Edited by anikologr

Είναι διαφορά, αλλά μπορεί να απέχουν οι οι ημερομηνίες κατασκευής τους πάνω από 6 μήνες, κάτι να άλλαξε, στην πράξη θα κριθεί. Και φυσικά το αφήνεις στην πρίζα και μετά το 100% για περίπου 1,5 ώρα..

Χρησιμοποιόντας μία συσκευή όπως http://www.ebay.com/bhp/usb-power-meter μπορείς να ξέρεις πότε σταματάει να δίνει ρεύμα ο φορτιστής άρα έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση. Έχω παρατηρήσει όμως (επειδή έχω flip θηκη) ότι αν το φορτίζω με ακάλυπτη την οθόνη του τηλεφώνου δεν μηδενίζει ποτέ η ροή ρεύματος αλλά δείχνει συνέχεια πάνω κάτω 0,2A, ενώ με καλλημένη ή με το τηλέφωνο γυρισμένο ανάποδα στο τραπέζι κάποια στιγμή δείχνει 0,01A οπότε και το βγάζω από τον φορτιστή.

Edited by kandilak

Για να βλέπεις λογικά το τύπου δικτύου εισαι ,από όσο θυμάμαι σε άλλη συσκευή που είχα CM 12.1 ήταν μέσα από την επιλογή κάρτας sim για να ορισεις τον τύπο.

Αν όχι ίσως μία αλλαγή θέματος βοηθήσει.

Από κεί και μετά με XPOSED FRAMEWORK είτε με Gravity Box είτε με CM Settings.

Το led ειδοποίησης παίζει σε όλα τα χρώματα που ξέρουμε, 7?

@mcloud

Και μένα δεν μ' αρέσει το miui αλλά οι παραπάνω ελλείψεις (όχι τόσο το bug του ηχείου) είναι σημαντικές για μένα.

Σχετικά με το lag στην miui εδώ και 4 μέρες έκανα 2 αλλαγές στις ρυθμίσεις του μενού Επιλογών για προγραμματιστές και μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε και το lag και το multitasking.

Κάτω κάτω στις επιλογές προγραμματιστών έβαλα "Ανενεργό" στο Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος και απενεργοποίησα το Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI.

Rom 7.2.3 stable GTV.

Έχω την εντύπωση ότι το multitasking σαν να βελτιώθηκε με αυτές τις ρυθμίσεις. Τώρα τι βελτιστοποίηση MIUI ήταν αυτή που έκαναν reload αρκετά συχνά οι εφαρμογές το ξέρει μόνο η Xiaomi! :p

Εγώ πάλι βλέπω τρελά κολληματα... Δεν ηταν ετσι :(

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.