mithosk Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εγω προτεινω minideel ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα κ χρονια πολλα. Να ρωτησω απο που.... Vickmall η minideal να προτιμησω γιατι βλεπω στο δευτερο μια πιο χαμηλη τιμη ακομα και στο 32αρι. minideal με κλειστα ματια απο Yickmall θα αργξσει πολυ δες περισσοτερα xiaomi.gr ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εγω το ιδιο εχω και εχω 4g wind. πρεπει να ζητησεις να σου ανοιξει η wind το 4γ και να τσεκαρεις αν η σιμ που εχεις υποστηριζει 4γ. μπορει να χρειαστει να αλλαξεις σιμ. κανε πρωτα αυτα και μετα κοιτας για ρομ Δες εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone/?postID=131502#post131502 ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εγω το ιδιο εχω και εχω 4g wind. πρεπει να ζητησεις να σου ανοιξει η wind το 4γ και να τσεκαρεις αν η σιμ που εχεις υποστηριζει 4γ. μπορει να χρειαστει να αλλαξεις σιμ. κανε πρωτα αυτα και μετα κοιτας για ρομ Δες εδω https://xiaomi-miui.gr Παράθεση http://penteli.meteo.gr/stations/kleisoura/webcam/current3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ναι ρε συ mol, έχω what's up και γίνεται αρκετά συχνά. Ήθελα να έχω μια εικόνα για να δω εάν πρέπει να μιλήσω σε κοσμοτε. Εάν φταίει η συσκευή μας, ρομ ή απλά κοσμοτε!!! Edit: έπρεπε να είχα πάρει καιρό τώρα τηλ. Μου εξήγησαν ότι όταν δεν είχα σήμα ή δεύτερη κλήση, μου γινόταν προώθηση σε άλλο νούμερο. Εγώ δεν το είχα κάνει, οπότε καταλαθος πρέπει να είχα πατήσει κουμπιά σε ένα νούμερο που δεν χρησιμοποιείται!!! Προς γνώση εάν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα, μήπως την πάτησε σαν και εμένα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτο στο ειπε η κοσμοτε; το θεμα το ειχα στο zte v967s. σχεδον ποτε δε μπορουσα να καλεσω (επεφτε η γραμμη-το τσεκαρα σε αλλο κινητο, το ιδιο προβλημα αρα προβλημα δικτυου/σιμ) και οταν με καλουσαν 9 στις 10 με εβλεπαν εκτος :mad: μιλησα μαζι τους. δεν ειδαν κατι περιεργο. τους προτεινα να αλλαξω σιμ, οι ιδιοι με ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα και δε χρειαζεται. το αφησα ετσι και απλα εχω το νουμερο (στο ζτε ακομη) για να με καλουν. επισης, προτεινω το vickmall για αγορα της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 αυτο στο ειπε η κοσμοτε; το θεμα το ειχα στο zte v967s. σχεδον ποτε δε μπορουσα να καλεσω (επεφτε η γραμμη-το τσεκαρα σε αλλο κινητο, το ιδιο προβλημα αρα προβλημα δικτυου/σιμ) και οταν με καλουσαν 9 στις 10 με εβλεπαν εκτος :mad: μιλησα μαζι τους. δεν ειδαν κατι περιεργο. τους προτεινα να αλλαξω σιμ, οι ιδιοι με ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα και δε χρειαζεται. το αφησα ετσι και απλα εχω το νουμερο (στο ζτε ακομη) για να με καλουν. επισης, προτεινω το vickmall για αγορα της συσκευης Εγώ ανέφερα mol ότι με καλούσαν και όταν δεν είχα σήμα ή δεύτερη κλήση στη γραμμή τελικά γινόταν προώθηση κλήσεων σ ένα νούμερο που δεν ήταν δικό μου και φυσικά δεν υπήρχε ως αριθμός . Εγώ ήξερα ότι μου έλεγαν όσοι με έπαιρναν "ότι δεν χρησιμοποιείται ο αριθμός". Ενώ μπορεί ξαφνικά σε κάποιο μέρος να μην είχα σήμα ή 2η γραμμή. Λογικά έγινε κατά λάθος γιατί το είχα πρώτο δει στο Samsung s2 που είχα. Δεν μου πέρασε ποτέ απ το μυαλό για προώθηση κλήσεων εφόσον δεν το είχα κάνει ποτέ! Μου απάντησαν ίσως το έκανα εν άγνοια μου σε τσέπη κλπ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 τοσο καταλαθος να γινει προωθηση;;;; τεσπα, μακαρι να λυθηκε το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση απλή αλλά έχω σκαλώσει κ δεν θυμάμαι. Που μπορώ να αλλάξω το user interface του κινητού; Δηλ θέλω να ρυθμίσω πόσα συντομεύσεις εφαρμογών θα έχει η σελίδα, πόσες θα είναι οι σελίδες κύλισης κτλ. Ξέρω ότι υπάρχει κ εφαρμογή,αλλά το όνομα της μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 μπορείς να δοκιμασεις αλλον launcher Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο "βαρύ" το κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 οχι. δοκιμασε τον tsf ή τον Nova Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) τοσο καταλαθος να γινει προωθηση;;;; τεσπα, μακαρι να λυθηκε το προβλημα! Ξέρω και εγώ, το θέμα είναι ότι μου έδωσε την εντολή ##002# και να πατήσω κλήση, έγραψε μετά ότι η προώθηση κλήσεων διεγράφη. Σίγουρα όμως είχε προώθηση κλήσης! Πως έγινε, δεν ξέρω. Εγώ πάντως ηθελημένα δεν το έκανα. Θα δείξει εν καιρώ το αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 4, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 καλησπερακαι απο μενα,μου επεσε κατω το κινητο και ραγησε η οθονη?η ερωτηση μου ειναι τι ανταλλακτικο να παραγγειλω?η αφη δουλευει κανονικα οπως και η οθονη,δεν εχει καμενα πιξελς δηλαδη.αρα τι αλλαζω? ευχαριστω!:worry: Απ΄οτι ξέρω η οθόνη (lcd) πάει πακέτο με την αφή (digitizer) , είναι κολλημένα δηλαδή μεταξύ τους. Μπορείς να τα χωρίσεις αλλά πρέπει να έχεις γνώσεις και υπομονή. Αν δουλευει αστο όπως έχει. Αν σε ενοχλεί δες εδώ. http://vifocal.com/lcd-display-touch-screen-assembly-replacement-for-xiaomi-redmi-note-2-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί. Θέλω να κάνω ρουτ αλλά να μην αλλάξω ρομ . Με αυτήν που έχει το κινητό από την Κίνα. Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Με τις καινούργιες ελληνικές rom απο το miui forum υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με την μπαταρία. Έχω παλιά εκδοσή σε redmi note 2 απο πέρυσι τον σεπτεμβριο δεν θυμάμαι ποια την είχα κατεβάσει απο το ελληνικό forum αλλά το άτομο μου το έχει το κινητό παραπονιέται για υψηλή κατανάλωση. Με τις καινούργιες ρομ έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα? Edited May 5, 2016 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχοντας περάσει σχεδόν όλες τις ρομ stable καi dev τελικά γύρισα στην κλασσικη ελληνική 5.12.17.νομίζω έχει την καλύτερη μπαταρία από ολες και δεν αξίζει αυτό το βαλε-βγαλε.το άφησα έτσι κ ηρεμησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 οντως, αυτη πρεπει να ειναι απ τις καλυτερες. ειχα σχεδον 6 ωρες sot απ οσο θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 μια και λεμε για παλιες ρομ,εχω περασει σε φιλου,την gtv 6.1.7. και με ρωταει για αναβαθμιση,υπαρχει καποια πιο νεα ,καλυτερη;αν ναι,να την φλασαρω απο πανω μεσω ζιπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 βαλε την τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Αξίζει να δώσω το 16αρι +10€ ακόμα για το prime;;όπως καταλαβαίνετε εταιρία και μοντέλο δεν αλλαζω απλά λέω να το κάνω για την μεγαλύτερη μνήμη.αξίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Εγω δε θα εμπαινα στη διαδικασια. Για το redmi note 3 pro, ναι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Το μπάτζετ δεν μπορεί να ανέβει τόσο την συγκεκριμένη περίοδο.απλα έλεγα για μακροχρόνια επένδυση μιας και είναι πολύ ικανοποιημένος(πλην μπαταρίας)και δεν βλέπω να αλλαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Εγώ θεωρώ πως την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας έχει η τελευταία stable 7.2.3.με χρήση μόνο fb, messenger και Chrome με συνέχεια ανοικτό το WiFi βγάζει 5 με 5 μισή ώρες χρήση σε 24 ώρες από την τελευταία φόρτιση. Δεν θυμάμαι να είχα τέτοια sot με καμιά άλλη ρομ. Σε 12 ωρη χρήση από τη τελευταία φόρτιση έχω βγάλει και 6 ώρες και 10 λεπτά με την προαναφερθεισα χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Είμαι με 6.4.14 dev.eu και έχω καλομαθει στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις.βέβαια αυτό το πληρώνω με 4 ώρες sot με ελάχιστη χρήση παιχνιδιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Είμαι με 6.4.14 dev.eu και έχω καλομαθει στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις.βέβαια αυτό το πληρώνω με 4 ώρες sot με ελάχιστη χρήση παιχνιδιών. Άσε άσε σαν τους χαζους κάθε εβδομάδα λες και θα γίνει το υπέρτηλέφωνο με την κάθε καινούργια χααχαχα.. Εγώ δε πέρασα μόνο την 28 λεω γιορτές είναι άστο λίγο γιατί να μην πάθει τίποτα θέλω να βγάλω και φωτογραφίες το αρνί Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Άσε άσε σαν τους χαζους κάθε εβδομάδα λες και θα γίνει το υπέρτηλέφωνο με την κάθε καινούργια χααχαχα.. Εγώ δε πέρασα μόνο την 28 λεω γιορτές είναι άστο λίγο γιατί να μην πάθει τίποτα θέλω να βγάλω και φωτογραφίες το αρνί Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα δίκαιο το έχεις. Λες να ήρθε η ώρα για stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ένα δίκαιο το έχεις. Λες να ήρθε η ώρα για stable; Όταν το βαρεθω άστο ακόμα λίγο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Όταν το βαρεθω άστο ακόμα λίγο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γεια σας παιδια.. εχω ενα Redmi Note 2 και προσπαθω να βρω πως μπορω και απο που να επιλεξω χωρο αποθηκευσης την καρτα sd.. σιγουρα δεν μου δινει επιλογη αποθηκευσης απο το μενου των ρυθμισεων απο το αποθηκευτικος χωρος..μπορει να μου πει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts