kandilak Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 @mol τι λέει η rom του gkalen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Προς το παρών κανενα προβλημα και μαλλον η μπαταρια ειναι σε καλα επίπεδα! Δε μπορω να καταλαβω 100% γιατι παιζω και ενα παιχνιδι αυτην την περιοδο :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μια ερώτηση για την κάμερα στην miui. Σε burst mode πόσο γρήγορα και σε τι ανάλυση είναι οι φωτο που τραβάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έχουμε κάποια λύση στο πρόβλημα που σβήνει μόνο του στα ξαφνικά ? Παρατηρώ ότι συμβαίνει όταν είναι γύρω στο 20% η μπαταρία. Είμαι με την 5.12.17 dev. αλλά το παρουσιάζει και με άλλες ρομ :worry: Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Μια ερώτηση για την κάμερα στην miui. Σε burst mode πόσο γρήγορα και σε τι ανάλυση είναι οι φωτο που τραβάει? Έβγαλε 20 φωτογραφίες σε 1,9 δευτερόλεπτα (στην εσωτερική μνήμη, μέτρηση με το χέρι) σε αναλυση υψηλή 2368x4208 Edited April 13, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Για να βλεπω ταινιες/σειρες, τι ειναι προτιμοτερο? Να τις εχω στην micro sd class 10 ή στην εσωτερικη μνημη? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το meizu m2 note..στο μελλον θα υπαρχει προβλημα με το 4g επειδη δεν υποστηριζει το καναλι 800 ?? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω σε ολλα τα κινητα μου ταινιες,τραγουδια,φωτογραφιες τις ειχα στην εξωτερικη micro card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Για να βλεπω ταινιες/σειρες, τι ειναι προτιμοτερο? Να τις εχω στην micro sd class 10 ή στην εσωτερικη μνημη? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στην εξωτερική. Δεν χάνεις τίποτα μιας και οι ταχύτητες read αρκούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έβγαλε 20 φωτογραφίες σε 1,9 δευτερόλεπτα (στην εσωτερική μνήμη, μέτρηση με το χέρι) σε αναλυση υψηλή 2368x4208 Σ' ευχαριστώ Roid_rage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Σ' ευχαριστώ Roid_rage. Ποια ρομ προτείνεις από άποψη διαχείρισης ram? (όχι ελεύθερη, αλλά να μην κλείνουν εφαρμογές) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ποια ρομ προτείνεις από άποψη διαχείρισης ram? (όχι ελεύθερη, αλλά να μην κλείνουν εφαρμογές) Ακόμα στο ψάξιμο είμαι, φίλε. Έχω την Mokee του Bule αλλά έχει κάποιες ελλείψεις. Δεν έχω αντιμετωπίσει να κλείνουν εφαρμογές που δεν θέλω να κλείνουν. Τώρα θέλω να βρω μια MIUI (να δοκιμάσω αν την αντέξω) λόγω εφαρμογής κάμερας για τις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Στην εξωτερική. Δεν χάνεις τίποτα μιας και οι ταχύτητες read αρκούν. Ooook! Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το meizu m2 note..στο μελλον θα υπαρχει προβλημα με το 4g επειδη δεν υποστηριζει το καναλι 800 ?? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω σε ολλα τα κινητα μου ταινιες,τραγουδια,φωτογραφιες τις ειχα στην εξωτερικη micro card Κανενα προβλημα με το 4g(θεσσαλονικη). Ακόμα στο ψάξιμο είμαι, φίλε. Έχω την Mokee του Bule αλλά έχει κάποιες ελλείψεις. Δεν έχω αντιμετωπίσει να κλείνουν εφαρμογές που δεν θέλω να κλείνουν. Τώρα θέλω να βρω μια MIUI (να δοκιμάσω αν την αντέξω) λόγω εφαρμογής κάμερας για τις φωτογραφίες. Βαλε του gkalen ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έχουμε κάποια λύση στο πρόβλημα που σβήνει μόνο του στα ξαφνικά ? Παρατηρώ ότι συμβαίνει όταν είναι γύρω στο 20% η μπαταρία. Είμαι με την 5.12.17 dev. αλλά το παρουσιάζει και με άλλες ρομ :worry: Με την μαμά μπαταρία; Αν όχι δοκίμασε την μπαταρία που είχε όταν το παρέλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Παιδια αξιζει να δωσω κατι παραπανω και να παρω το prime.Η αγορα απο ελλαδα θα ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ποσο παραπάνω? Και το "απλό" ειναι οκ παντως Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Βρηκα 190eur το απλο 210 eur το prime..αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Αουτς! Πονεσε λιγο η τιμη... Γιατι οχι απο κινεζομαγαζο? Τωρα για το αν αξιζουν τα 20 παραπανω, θεωρω πως ναι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 mol , από Bule σε gkalen πήγες απλά με όλα τα wipes ή έκανες φλασαρισμα και την fastboot rom πριν την περάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Απλα wipes. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ειμαι με ενα παλαιο κινητο που ειναι μισοκαμενη η οθονη και δυσκολα βλεπω και θελω ενα κινητο αμεσα..βιαζομε και δεν μπορω την μεγαλη αναμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έχουμε κάποια λύση στο πρόβλημα που σβήνει μόνο του στα ξαφνικά ? Παρατηρώ ότι συμβαίνει όταν είναι γύρω στο 20% η μπαταρία. Είμαι με την 5.12.17 dev. αλλά το παρουσιάζει και με άλλες ρομ :worry: Πέρνα μια άλλη ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_x7 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Βρηκα 190eur το απλο 210 eur το prime..αξιζει? Τα 190 είναι υπερβολικά πολλά...εγώ το πήρα 115 (china version) και σε 3 βδομάδες μου ρθε!! Το prime άντε να βγει κανα 140..οπότε,μην πετάς τσαμπα χρήμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην τελική αν βιαζεσαι πάρε Meizu M2 note από Ελλαδα(skroytz) με 159! Ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω και ποιοτική εταιρεία !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Βρηκα 190eur το απλο 210 eur το prime..αξιζει? Δεν το χεις βρει σε κανένα Ευρωπαϊκό κατάστημα; 3-4 μέρες κάνει να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Με την μαμά μπαταρία; Αν όχι δοκίμασε την μπαταρία που είχε όταν το παρέλαβες. Την μπαταρία τη δική του έχει πάνω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρνα μια άλλη ρομ Όπως είπα δεν το παρουσιάζει με μια μόνο ρομ. Το ζητούμενο εδώ είναι η εμπειρία από άλλους χρήστες που είχαν το ίδιο θέμα, αν και με ποια ρομ λύθηκε. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Παιδια οταν παραγγελνεις απο site εξωτερικου καποιοι στα comment ζητανε καμια δεκαρια πραγματα στην παραγγελια τους..ειναι αναγκαια να τα γραψω αν κανω παραγγελια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts