Roid_rage Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν ξερω τι κανετε με τις δυο ώρες, κάτι πρέπει να αλλάξετε. Το λιγότερο που θα βγάλει με hotspot tethering, τη λειτουργία που τρώει την περισσότερη μπαταρία (εγώ έχω και mp3 μαζί να παίζει) είναι ένα τρίωρο. Βάλε 5.12.17 ή 6.1.29 και μετά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ποια έχει καλύτερη δειαχηρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Περασα σημερα την 6.3.11.Ολα καλα μεχρι στιγμης. Κατι που παρατήρησα ειναι οτι οταν αφηνω το κινητό κλείδωμενο το wifi σε καποια φαση ξεσυνδεεται. Παρολο που ειναι ανοιχτο. Χανει η 'αφηνει' την σύνδεση. Αυτό είναι θετικό, απενεργοποιεί προσωρινά το Wi-Fi για εξοικονόμηση μπαταρίας και το επαναφέρει όταν ανοίγεις την οθόνη. Παιδιά είμαι heagy user και όλη τη μέρα με το powerbank στο χέρι 2 ώρες ost βγάζω.. Ποια Ρομ προτείνεται για καλύτερη αυτονομία; είμαι ακόμα στήν: 5.10.29 Gtv Ευχαριστώ Δεν ξερω τι κανετε με τις δυο ώρες, κάτι πρέπει να αλλάξετε. Το λιγότερο που θα βγάλει με hotspot tethering, τη λειτουργία που τρώει την περισσότερη μπαταρία (εγώ έχω και mp3 μαζί να παίζει) είναι ένα τρίωρο. Βάλε 5.12.17 ή 6.1.29 και μετά Με την τελευταία 6.3.11, δεν είμαι ικανοποιημένος και πάλι.... Είναι στο 3% τώρα και έχω: 11,5 ώρες χρήση από την φόρτιση 3,5 ώρες οθόνη 7ω 10λ Wi-Fi Πέσαμε στην μισή μέρα βλέπω..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά είμαι heagy user και όλη τη μέρα με το powerbank στο χέρι 2 ώρες ost βγάζω.. Ποια Ρομ προτείνεται για καλύτερη αυτονομία; είμαι ακόμα στήν: 5.10.29 Gtv Ευχαριστώ Τι σημαίνει heagy user για ενα κινητο?Μιλας 18 ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ρε παιδιά κανένα οδηγό όπως έχει στην πρώτη σελίδα για το miflash βήμα βήμα δεν έχει κ για το flashtool για βαλουμε κ εμεις την νεα stable... Εγω φοράω stable απο την αρχη αρκει να κανω ολα τα wipesκ θα είναι κομπλε; Κανεις τα wipes και είσαι κομπλέ. Αυτό είναι θετικό, απενεργοποιεί προσωρινά το Wi-Fi για εξοικονόμηση μπαταρίας και το επαναφέρει όταν ανοίγεις την οθόνη. Με την τελευταία 6.3.11, δεν είμαι ικανοποιημένος και πάλι.... Είναι στο 3% τώρα και έχω: 11,5 ώρες χρήση από την φόρτιση 3,5 ώρες οθόνη 7ω 10λ Wi-Fi Πέσαμε στην μισή μέρα βλέπω..... 3μιση ωρες με τι χρηση ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εγώ πάντως από τότε που διάβασα το άρθρο εδώ και έβαλα το SlimSocial και ξύλωσα το facebook έχω δει μεγάλη βελτίωση στην αυτονομία Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Για άλλη μια φορά εξαιρετική μπάταρια με 1 ημέρα και 14 ώρες χρήσης. http://s24.postimg.org/pho9qycj9/Screenshot_2016_03_14_02_53_02_com_miui_security.png image sharing Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Για άλλη μια φορά εξαιρετική μπάταρια με 1 ημέρα και 14 ώρες χρήσης. http://s24.postimg.org/pho9qycj9/Screenshot_2016_03_14_02_53_02_com_miui_security.png image sharing Μιλας για την 7.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Nαι φιλε μου!! :) 1 ωρα κλησεις,πολυ browsing με Lighting browser,facebook,viber,φωτογραφιες και το wifi συνεχεια ανοιχτο.Επισης οπως εχω πει χρησιμοποιω xposed,amplify,greenify και την εφαρμογη L speed. Edited March 14, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το σήμα και το WiFi πως τα έχεις πάει αριστερά;; Επίσης φοράς την ελληνική ή την eu? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το σήμα και το WiFi πως τα έχεις πάει αριστερά;; Επίσης φοράς την ελληνική ή την eu? Αφού έχει xposed μάλλον με gravitybox.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Κανεις τα wipes και είσαι κομπλέ. 3μιση ωρες με τι χρηση ομως? Μόνο Wi-Fi σερφάρισμα και 15' ομιλία..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εμενα η τελευταια dev παει πολυ καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εγώ πάντως από τότε που διάβασα το άρθρο εδώ και έβαλα το SlimSocial και ξύλωσα το facebook έχω δει μεγάλη βελτίωση στην αυτονομία Λες έ; Η αλήθεια είναι ότι πολύ το χρησιμοποιώ..... Για να το ξηλώσω και να δοκιμάσω αυτό που λες, για να δω εάν αλλάξει η αυτονομία προς το καλύτερο.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 το clearmotion απαιτεί ροουτ; αν ναι σε stable μπαίνει που δεν είναι ρουτ; επίσης ή διάφορα φαίνεται μόνο στο κινητο; αν περάσουμε το βίντεο άλλου θα υπάρχει διάφορα; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Λες έ; Η αλήθεια είναι ότι πολύ το χρησιμοποιώ..... Για να το ξηλώσω και να δοκιμάσω αυτό που λες, για να δω εάν αλλάξει η αυτονομία προς το καλύτερο.... Παιδια υπάρχουν και αλλες εφαρμογές που αντικαθιστουν την εφαρμογή του Facebook στο Internet playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το σήμα και το WiFi πως τα έχεις πάει αριστερά;; Επίσης φοράς την ελληνική ή την eu? καλημερα!!Plak λεγεται το module και μπορεις να κανεις διαφορα!!ειναι για miui!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Έχοντας μια dev (Ιανουαρίου) απο miui.gr είπα να βάλω την τελευταία stable απο το ίδιο site. Έκανα όλα τα wipes (cache, dalvik cache, data, system) για clean install, και την πέρασα με TWRP 3.0. Rootαρα με το ενσωματωμενο στη rom supersu.zip. Δεν έχω πρόβλημα με τη rom αλλά με δύο εφαρμογές (που έπαιζαν μια χαρα στη dev). 1) To Viper5Android δεν λέει να γίνει install με τίποτα. Το busybox που ζητάει το έχω κάνει install. Φωτο: https://drive.google.com/open?id=0B86OsnzLlycjX3otWnkzbl9jeWM 2. Το quick pic που χρησημοποιώ σαν primary image viewer, δεν μπορει να κάνει crop foto για να τη βάλει ως background. Λέει ότι έχει πρόβλημα να γράψει στην sd (παρόλα αυτά μπορεί μια χαρά να σβήσει foto απο την sd...!!!!!!). Φωτο 1: https://drive.google.com/open?id=0B86OsnzLlycjVFpmejViM2VMcE0 Φωτο 2: https://drive.google.com/open?id=0B86OsnzLlycjXzdhRWZvb2xoWkE Μια και το Viper4Android είναι must εφαρμογή για μένα, μάλλον γυρνάω σήμερα στην τελευταία dev... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδια υπάρχουν και αλλες εφαρμογές που αντικαθιστουν την εφαρμογή του Facebook στο Internet playstore Για πες καμία άλλη που έχεις δοκιμάσει..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Για πες καμία άλλη που έχεις δοκιμάσει..... Slim social for facebook πολυ καλη και ελαφριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Slim social for facebook πολυ καλη και ελαφριά Βρε φίλε, γι'αυτή λέγαμε και πριν..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Βρε φίλε, γι'αυτή λέγαμε και πριν..... Συγνωμη μου ξεφυγε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδιά σε σας παίζει τα βιντεο στο slimsocial? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδιά σε σας παίζει τα βιντεο στο slimsocial? Σε μένα δίνει επιλογή ανοίγματος από browser ή YouTube, μέσα στο SlimSocial δεν παίζει..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εμένα δεν μου το βγάζει αυτό που λες.. Μόνο play βγάζει επάνω στο βίντεο το πατάω και δεν παίζει μετά... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts