kostas234 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μου βγάζει ότι λείπουν κάποιες πληροφορίες από το data.Με την 7.1.1 λειτουργεί κανονικά. κάνε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή σβήσε το save και στο sys.txt θα πας στο [rawdisplay] highres=1 θα βγάλεις το ερωτηματικό τουλάχιστον έτσι σε μένα δούλεψε σε Redmi note 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) κάνε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή σβήσε το save και στο sys.txt θα πας στο [rawdisplay] highres=1 θα βγάλεις το ερωτηματικό τουλάχιστον έτσι σε μένα δούλεψε σε Redmi note 2 Θα το δοκιμασω να είσαι καλά. Τελικά το πρόβλημα το έκανε ή επαναφορά που είχα αποθηκεύσει πριν περάσω την 7.2.Σήμερα που το άφησα να επαναφερει ή μι τις εφαρμογές μου όλα δουλεύουν σωστά.Υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας της 7.1.1 με την 7.2.1 όταν πας να επαναφερεις ρυθμίσεις και αρχεία από την μια στην άλλη.Γιαυτό ή επαναφορα πρέπει να γίνει από τη μι μέσω ίντερνετ. Edited March 13, 2016 by Keraunos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόλις έβαλα την 7.2 stable ελληνική φυσικά. Με καθαρή εγκατάσταση και 2 φορές factory reset, 2 φορές εγκατάσταση την ίδια ρομ κλπ. Όπως γράφω και σε προηγούμενο ποστ. Έτσι 100% σούπερ καθαρή. Θα επανέλθω για τυχόν συν και πλην. Εσβησες και ιντερναλ? Σε λίγο λέω να την βαλω και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εσβησες και ιντερναλ? Σε λίγο λέω να την βαλω και γω Το καλύτερο σκότωσε τα όλα από 3 φορές ,εκτός SD λογικά, κάθε φορά επανεκκίνηση στο recovery,τέλος 2φορες πέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Το καλύτερο σκότωσε τα όλα από 3 φορές ,εκτός SD λογικά, κάθε φορά επανεκκίνηση στο recovery,τέλος 2φορες πέρασμα. Μη σβησετε την εσωτερική,δεν υπάρχει λόγος.Το πρόβλημα το δημιουργεί ή επαναφορα εάν υπάρχει ασυμβατοτητα Ρομ.Στην εσωτερική αποθηκεύονται τα προγράμματα και οι πληροφορίες τους. Ή κάμερα λειτουργεί καλύτερα με την 7.2.Αλλάζει σωστά τη φωτεινότητα και εστιάζει πιο καλά. Edited March 13, 2016 by Keraunos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 οκ, μαλλον θα σβησω και εσωτερικη. οχι οτι εχω κατι χρησιμο εκει βεβαια... περι επαναφορας.... να κανω ή στησιμο απ την αρχη;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μη σβησετε την εσωτερική,δεν υπάρχει λόγος.Το πρόβλημα το δημιουργεί ή επαναφορα εάν υπάρχει ασυμβατοτητα Ρομ.Στην εσωτερική αποθηκεύονται τα προγράμματα και οι πληροφορίες τους. Ή κάμερα λειτουργεί καλύτερα με την 7.2.Αλλάζει σωστά τη φωτεινότητα και εστιάζει πιο καλά. Κοίτα,άποψη μου,αν είναι να μπεί νέα Ρομ τα ξυλωνεις όλα τουλάχιστον δύο- τρεις φορές. Για πες τώρα έχει βελτίωση ή κάμερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Μη σβησετε την εσωτερική,δεν υπάρχει λόγος.Το πρόβλημα το δημιουργεί ή επαναφορα εάν υπάρχει ασυμβατοτητα Ρομ.Στην εσωτερική αποθηκεύονται τα προγράμματα και οι πληροφορίες τους. Ή κάμερα λειτουργεί καλύτερα με την 7.2.Αλλάζει σωστά τη φωτεινότητα και εστιάζει πιο καλά. Μηπως μπορεις να ποσταρεις καποιο βιντεακι για την καμερα?Φωτεινοτητα focus κλπ.. Edited March 13, 2016 by g3o1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 μολις φλασαρα ελληνικη 7.2 σταβλε. περναω και το clearmotion τωρα. ελπιζω να ειναι ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Μηπως μπορεις να ποσταρεις καποιο βιντεακι για την καμερα?Φωτεινοτητα focus κλπ.. Δουλεύει το σποτ διόρθωσης φωτισμού και εστίασης.Στις προηγούμενες που είχα δεν εμφανιζόταν.Σε σκοτεινό περιβάλλον ανεβάζει φωτεινότητα που δεν το έκανε. Εάν σβησετε την εσωτερική τότε για παράδειγμα στο here map θα πρέπει να ξανά κατεβάσετε χάρτες.Εάν όμως δεν την σβησετε τότε με την επαναφορά από το μι μέσω ίντερνετ θα είναι όλα στη θέση τους.Όχι επαναφορά από το μενού επαναφοράς ούτε από το twrp. Edited March 13, 2016 by Keraunos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 το φορτιζω μεσω του λαπτοπ. εδω και λιγη ωρα παρατηρω οτι κολλησε στο 54%. δε παει παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εσβησες και ιντερναλ? Σε λίγο λέω να την βαλω και γω Εγώ έκανα μέσω flashtool οπότε διαγραφήκαν τα πάντα. Αν δεν θες όχι μην διαγράψεις την internal. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εγώ έκανα μέσω flashtool οπότε διαγραφήκαν τα πάντα. Αν δεν θες όχι μην διαγράψεις την internal. Nα το προσεχεις το flashtool μη διαγράψει τη μνημη πληροφοριών του και χάσεις Imei και WiFi mac address.Το έπαθα μια φορα με άλλο κινητο και εφαγα μια εβδομαδα να βρω τον τρόπο να τα επαναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 την διεγραψα ηδη! 2 φορες wipe τα παντα, 2 φορες εγκατασταση την ρομ, εγκατασταση clearmotion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Nα το προσεχεις το flashtool μη διαγράψει τη μνημη πληροφοριών του και χάσεις Imei και WiFi mac address.Το έπαθα μια φορα με άλλο κινητο και εφαγα μια εβδομαδα να βρω τον τρόπο να τα επαναφέρω. Το imei όμως μπορείς να το χάσεις πολύ πιο εύκολα με εγκατάσταση από recovery,έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις με τις προηγούμενες συσκευές που είχα σε αντίστοιχες σελίδες. Τα ανάλογα εργαλεία εγκατάστασης μέσω υπολογιστή είναι τα πιο φερεγγυα,που τις περισσότερες φορές διορθώνουν μια συσκευή όταν έχουν τα θέματα που περιέγραψες. Δε λέω πάντα υπάρχει κίνδυνος όταν κυρίως πας με λάθος τρόπο ή αρχεία. Στην ουσία όπως εξυπηρετεί τον καθένα.:) Για την ώρα δεν έχω χρόνο για αλλαγή σε stable,το χρειάζομαι για δύο μέρες ως έχει. Θέλω αν γίνεται σε όσους έχουν κάνει την "μετάβασης" από θέμα κάμερας που ειπατε πιο πρίν αν υπάρχει βελτίωση στις φωτος ,πάντα ως μέτρο σύγκρισης την στοκ εφαρμογή,σε ποιότητα, ανάλυση και μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Διακρινω μια μικρή διάφορα στην αυτονομία με την 7.2 ή κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 μολις φλασαρα ελληνικη 7.2 σταβλε. περναω και το clearmotion τωρα. Oταν λες "περνάω" και το clearmotion....τι εννοείς ?.....δεν ξέρω τι είναι το clearmotion - έψαξα αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει.Πάντως σε αυτά που βρήκα έλεγε ότι το ενεργοποιείς μέσω Engineer Mode πληκτρολογώντας *#*#3646633#*#* Εσύ λες θα το περάσεις.Αρχείο δηλαδή μέσω recovery? Nα το προσεχεις το flashtool μη διαγράψει τη μνημη πληροφοριών του και χάσεις Imei και WiFi mac address.Το έπαθα μια φορα με άλλο κινητο και εφαγα μια εβδομαδα να βρω τον τρόπο να τα επαναφέρω. Και ποια είναι η λύση για να μην την πατήσουμε ? γιατί και εγώ χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Διακρινω μια μικρή διάφορα στην αυτονομία με την 7.2 ή κάνω λάθος ? προς το καλυτερο φανταζομαι, ετσι; Oταν λες "περνάω" και το clearmotion....τι εννοείς ?.....δεν ξέρω τι είναι το clearmotion - έψαξα αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει.Πάντως σε αυτά που βρήκα έλεγε ότι το ενεργοποιείς μέσω Engineer Mode πληκτρολογώντας *#*#3646633#*#* Εσύ λες θα το περάσεις.Αρχείο δηλαδή μέσω recovery? l υποτιθεται οτι ομαλοποιει την κινηση στα βιντεο. πρεπει να παιξεις τα αρχεια με καποιον πλαυερ που υποστηριζει hw+ decoder. πχ mx player (και ενεργοποιεις το hw+) μεσω ρικοβερι το περασα. ινφο εδω http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/mod-enable-clearmotion-miui-based-roms-t3278552 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Περασα σημερα την 6.3.11.Ολα καλα μεχρι στιγμης. Κατι που παρατήρησα ειναι οτι οταν αφηνω το κινητό κλείδωμενο το wifi σε καποια φαση ξεσυνδεεται. Παρολο που ειναι ανοιχτο. Χανει η 'αφηνει' την σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Nα το προσεχεις το flashtool μη διαγράψει τη μνημη πληροφοριών του και χάσεις Imei και WiFi mac address.Το έπαθα μια φορα με άλλο κινητο και εφαγα μια εβδομαδα να βρω τον τρόπο να τα επαναφέρω. Εγώ προσωπικά με miflash την 1η φορά αλλά 2 bugs που είχα παρέμειναν. Και η 2η φορά τώρα με flashtool. Πώς το έπαθες δηλαδή; Δεν μου έχει τύχει ευτυχώς. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εγώ προσωπικά με miflash την 1η φορά αλλά 2 bugs που είχα παρέμειναν. Και η 2η φορά τώρα με flashtool. Πώς το έπαθες δηλαδή; Δεν μου έχει τύχει ευτυχώς. Έκανα διαγραφή όλων κάπου υπήρχε τέτοια επιλογή και είπα ωραι δεν θα αφήσει τίποτα από την προηγούμενη Ρομ.Κάνω εγκατάσταση τη νέα Ρομ πουθενά σήμα κινητής.Βάζω την παλιά Ρομ τίποτα.Ψάχνοντας βρήκα ότι εσβησα την εσωτερική μνήμη του κινητού που έχει τα στοιχεία της συσκευής.Παν τα imei και wifi mac address. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Έκανα διαγραφή όλων κάπου υπήρχε τέτοια επιλογή και είπα ωραι δεν θα αφήσει τίποτα από την προηγούμενη Ρομ.Κάνω εγκατάσταση τη νέα Ρομ πουθενά σήμα κινητής.Βάζω την παλιά Ρομ τίποτα.Ψάχνοντας βρήκα ότι εσβησα την εσωτερική μνήμη του κινητού που έχει τα στοιχεία της συσκευής.Παν τα imei και wifi mac address. Θεωρώ εάν πάμε με βάση τις οδηγίες, αποφεύγουμε και τα λάθη. Αλλά και ποιος δεν έχει κάνει! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ρε παιδιά κανένα οδηγό όπως έχει στην πρώτη σελίδα για το miflash βήμα βήμα δεν έχει κ για το flashtool για βαλουμε κ εμεις την νεα stable... Εγω φοράω stable απο την αρχη αρκει να κανω ολα τα wipesκ θα είναι κομπλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Θεωρώ εάν πάμε με βάση τις οδηγίες, αποφεύγουμε και τα λάθη. Αλλά και ποιος δεν έχει κάνει! Μέχρι στιγμής δεν βρήκα πρόβλημα στην 7.2.1.Οπως τονισα επαναφορά μόνο μέσω mi cloud.Μαλλον εχει διαφορετική χαρτογραφιση σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και δημιουργεί πρόβλημα.Μια πρακτική που εφάρμοσα και μου αρεσε ήταν να βάλω την 7.0.8 που δεν εχει πρόβλημα με τα Ελληνικά στην εγκατάσταση.Αναβαθμιση μέσω μι εντοπισμός αρχείου 7.2.1 και όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά στο κινητο όταν κανει επανεκκίνηση πατάω αύξηση έντασης και twrp wipe data, cache,dalvic.Όχι system, internal Kai memory.Επανεκκίνηση και κανει εγκατάσταση.Αγγλικά σύνδεση Google Kai mi και αφησε το να επαναφέρει ότι επαναφέρει.Θέλει ώρα και ανάλογα με το τι προγράμματα είχες εγκατεστημένα.Έτσι έχω καθαρο το κινητο για αυτή την έκδοση. Τι προβλήματα είχες που μεταφέρθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά είμαι heagy user και όλη τη μέρα με το powerbank στο χέρι 2 ώρες ost βγάζω.. Ποια Ρομ προτείνεται για καλύτερη αυτονομία; είμαι ακόμα στήν: 5.10.29 Gtv Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts