mmart Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Γεια σας παιδιά, στην dev Rom πως ενεργοποιούμε το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Γεια σας παιδιά, στην dev Rom πως ενεργοποιούμε το root? Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Προνόμια Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλημέρα παιδιά. Όσοι έχετε βάλει xposed. Συγκεκριμένα έβαλα το Dolby atmos και το YouTube adaway. Είδατε να πέφτει η μπαταρία; Μόλις τα έβαλα. Φλασαρισμα έπεσε 9% και μετά σε 10 λεπτά είδα να πέφτει ένα 5%. Έχω κάνει wipe cache, dalvik. Στρώνει πιο μετά η μπαταρια; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stisilaos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 To dolby Atmos, δηλαδή το κατεβάζεις, εγκατάσταση και τέρμα, ή θέλει κάποια ρύθμιση (Είπαμε δεν είμαι σχετικός με το αντικείμενο....:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Προνόμια Root Στο δικό μου γράφει " Δεν έχουν root" άρα δεν είναι ρουταρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Στο δικό μου γράφει " Δεν έχουν root" άρα δεν είναι ρουταρισμενο. Κάνεις το "τικ" να γίνει πορτοκαλι σε κάθε εφαρμογή που θέλεις και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Κάνεις το "τικ" να γίνει πορτοκαλι σε κάθε εφαρμογή που θέλεις και είσαι οκ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Κατέβασα το mipcsuite αλλά δεν κάνει connect. Το pc βλέπει κανονικά την συσκευή σαν usb device και τα folder της. Το ίδιο ισχύει στο κινητό του αδελφού μου redmi note 2 αλλά και στο redmi 3 το δικό μου. Είμαι με Windows 10 64bit. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ. Edited February 28, 2016 by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Wtf??? 6.2.18 ελληνική ντεβ. Από 100% στο 89% σε μόλις 26 λεπτά οθόνης(wifi browser/Tapatalk) (2η φόρτιση είναι, πιστεύω θα στρώσει) Εδιτ: Φλασαρισμα ντολμπυ ατμός και έπεσε 77% Edited February 28, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Wtf??? 6.2.18 ελληνική ντεβ. Από 100% στο 89% σε μόλις 26 λεπτά οθόνης(wifi browser/Tapatalk) (2η φόρτιση είναι, πιστεύω θα στρώσει) Εδιτ: Φλασαρισμα ντολμπυ ατμός και έπεσε 77% Εγώ το έβαλα καπάκι πάλι φόρτιση και τώρα πέφτει η μπαταρία κανονικά. Το πρωί έβαλα Dolby atmos. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 καταλαβες διαφορα; εκανες κατι αλλο εκτος απο φλασαρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ έχω φλασάρει dolby atmos εδώ και 2 μέρες ( μετά από μια περιπέτεια που ειχα από λάθος φλασάρισμα του deep buffer remover μαζι με το dolby atmos και αφου επανέφερα το κινητό). Ο ήχος του από το speaker είναι λίγο ενισχυμένος και πιο '3D' αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Δεν το έχω δοκιμάζει αρκετά με τα ακουστικά που έχω. Οσο για την μπαταρία μετά από πλήρη φορτιση (+ την έξτρα ώρα από το 100%) το έριξε γρήγορα 3-5% και μετά άρχισε να ξεφορτίζει με το συνηθισμένο για εμένα ρυθμό (πλήρης ξεφόρτιση περίπου σε 2+ μέρες μ 2.5 ώρες οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παίδες αποφάσισα να το δώσω. Εάν ενδιαφέρεται κανείς PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παίδες αποφάσισα να το δώσω. Εάν ενδιαφέρεται κανείς PM. γιατι ετσι φιλε μου?θα πας σε καλυτερο μοντελο? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Johnnyman25 στην απάντηση που δείχνεις τα αποτελέσματα της μπαταρίας σου ποιο θέμα χρησιμοποιείς; Εγώ σήμερα βράδυ θα περάσω την τελευταία dev.Πάντως με την 6.2.18 ή μπαταρία έπεφτε πιο γρήγορα από το100 στο 95 πχ αλλά μετά η πτώση ήταν Νορμάλ και έφτανε 5:30 με 6 ώρες μόνο με greenify περασμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Yach oduch λέγεται το θέμα. Κάπως έτσι. Επίσης δες και τα εικονίδια από outspace. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 γιατι ετσι φιλε μου?θα πας σε καλυτερο μοντελο? Ελαφρώς.... S7 Edge :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 καλησπερα.ειμαι με την τελευταια ελληνικη. μηπως ξερει κανεις αν γινεται να βγαλουμε απο την κουρτινα την ωρα-ημερομηνια καθως και το search που εχουν βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το φακό με την τελευταία ελληνική dev? Το παταω και δεν ανάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ όχι... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ούτε εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το φακό με την τελευταία ελληνική dev? Το παταω και δεν ανάβει Αν η μπαταρία σου είναι σε χαμηλά επίπεδα δεν ανάβει ο φακός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ούτε εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Έχει δοκιμάσει κανένας usb otg στην συσκευή μας ; Δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το φακό με την τελευταία ελληνική dev? Το παταω και δεν ανάβει Μια φορά με ένα θέμα, δεν θυμάμαι ποιο, και εμένα δεν μου άνοιγε. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts