spiross4 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 εγω χρησιμοποιω τα nano!arm64 εννοειται 5.1.1! thanks bro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπερα, θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες σαν οχι και τοσο εξικιωμενος με το android λειτουργικο 1) Πια εκδοση φοραει η συσκευη σφραγισμενη στο κουτι οχι απο κινα ή ενω εχει ανοιχτει και εχουν περασει οι κινεζoι οτι λειτουργικο θελουν, σφραγισμενο ''μαμα'' απο το εργοστασιο τι λειτουργικο φοραει? 2) Το miui απο οτι εχω καταλαβει ειναι καποιας μορφης custom rom αν δε κανω λαθος και οχι καποια android επισημη εκδοση, το miui τελικα ειναι επισης απο το εργοστασιο που βγενει η συσκευη προεγκατεστημενο μεσα? 3) Υπαρχει η δυνατοτητα να κανουμε ΟΤΑ update καθε εβδομαδα ή οποτε βγενει επισημα rom απο τη xiaomi οπως και σε αλλα android smartphones (samsung, Lg etc...) και αν οχι για πιο λογο δεν μπορουμε να εχουμε αυτη τη δυνατοτητα και πρεπει καθε φορα να κανουμε τη διαδικασια μεσω TWRP? 4) Κατα ποσο και γιατι ειναι καλυτερο του να εγκαθιστουμε καθε φορα μια fixed εκδοση της αντιστοιχης κινεζικης μεσα απο το xiaomi-miui.gr σε σχεση με το να καναμε το update με διαδικασια ota οπως ερχετε επισημα οπως γινετε σε αλλες γνωστες συσκευες της αγορας samsung, lg, etc...) 5) Η συσκευη πωλειτε απ τη ''μανα'' της ως rooted? ........... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 1.miui 2.Ναι, miui 3.μόνο στις επίσημες κινεζικές μαμα εκδοσεις. Μέσω twrp μπορείς να κάνεις και τα ωφέλιμα wipes 4.επειδή ota θα έκανε τόσες ώρες από τους κινέζικους server που θα κατέληγε σε αποτυχία 5.όχι, καμιά δεν πωλείται rooted Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα, έχω ερώτηση, γιατί όταν με το που πάει 100% ή φόρτιση ακόμα και με κλειστή συσκευη και τη βγάλω από τη φόρτιση όταν την ανοίγω τα πρώτα 2-3% πέφτουν μέσα σε δευτερόλεπτα για πλάκα και όταν το αφήνω μέχρι τι πρωί πάει στα φυσιολογικά έως ένα βαθμό? Τι κουλο είναι αυτό πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα, έχω ερώτηση, γιατί όταν με το που πάει 100% ή φόρτιση ακόμα και με κλειστή συσκευη και τη βγάλω από τη φόρτιση όταν την ανοίγω τα πρώτα 2-3% πέφτουν μέσα σε δευτερόλεπτα για πλάκα και όταν το αφήνω μέχρι τι πρωί πάει στα φυσιολογικά έως ένα βαθμό? Τι κουλο είναι αυτό πάλι? Να αφήνεις τη συσκευή παραπάνω να φορτίσει, γιατί δεν σταματάει η φόρτιση όταν σου δείξει 100%. Εγώ το αφήνω μιαμιση ώρα ακόμα και συνεχίζει και φορτίζει η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα, έχω ερώτηση, γιατί όταν με το που πάει 100% ή φόρτιση ακόμα και με κλειστή συσκευη και τη βγάλω από τη φόρτιση όταν την ανοίγω τα πρώτα 2-3% πέφτουν μέσα σε δευτερόλεπτα για πλάκα και όταν το αφήνω μέχρι τι πρωί πάει στα φυσιολογικά έως ένα βαθμό? Τι κουλο είναι αυτό πάλι? Όταν φτάνει στο 100% δεν το βγάζεις αμέσως το αφήνεις τουλάχιστον άλλη μια ώρα για να φορτισει καλά το έχουν αναφέρει πολλά άτομα αλλιώς αν το βγάλεις αμέσως η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Υπομονή. Τσέκαρε ένα παλιότερο δικό μου Tracking No. RS254441491NL απο την ίδια εταιρεία για να πάρεις μια ιδέα. Εάν ισχύει αυτό που έγινε σε εμένα σε 10+ μέρες θα παραλάβεις. Επίσης μην κοιτάς ΕΛΤΑ. Κοίτα στο 17track. Τελικά έφτασε , σήμερα "προς παράδοση" , όχι κι' άσχημα 15 ημέρες . :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ηρθε στις 20 μερες απο vickmall To lte ειναι ενεργοποιημενο. Εχει απο μονο του την miui 7 GTV 5.12.17 Developer. Να κανω τον κοπο να βαλω την τελευταια ή και με αυτη θα ειναι ενταξει; Το θεμα με την μπαταρια που διαβαζα με ενδιαφερει περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ένα που παράγγειλα για έναν φίλο είχε την 5.12.17 beta...... Μάλλον θα είναι μετατροπή των κινέζων της δικιάς μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ένα που παράγγειλα για έναν φίλο είχε την 5.12.17 beta...... Μάλλον θα είναι μετατροπή των κινέζων της δικιάς μας. Ίσως και η δική μας. Συνήθως αυτή βάζουν (αν είναι από vickmall) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Νεος χρηστης και εγω, περιπου 2 εβδομαδων με το Prime στα χερια μου. Εντυπωσεις θετικοτατες, καμερα μια χαρα, κανενα προβλημα με τις προσφατες dev απο την Ελληνικη κοινοτητα, μπαταρια πανω κατω στις 4 ωρες οθονης αλλα γνωριζω ειναι οτι το αδυναμο σημειο του κινητου. Ειχα ενα θεμα αυτες τις μερες που ηθελα να περασω καποια μεγαλα αρχεια στο κινητο και βρεθηκα σε υπολογιστη φιλου με ΧP. E, μου βγηκε η πιστη, 2 μερες δοκιμαζωντας πραγματα αλλα ακρη δεν εβγαλα και το παρατησα. Το είχα γράψει στο miui.gr το γράφω και εδώ. Αφορμή ότι δεν μπορούσες να δεις το κινητό σε XP. Νόμιζα ότι θα ήμουν η μόνη... Σου παραθέτω ότι έγραψα εκεί. Ίσως να βοηθήσει κι άλλους. "Λοιπόν έβγαλα άκρη επιτέλους! Βρήκα τους σωστούς οδηγούς για XP εδώ -> http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=34384&highlight=mtp%2Bdriver που είναι drivers για mtp, τους κατέβασα. Στην διαχείριση συσκευών έκανα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και επέλεξα Εγκατάσταση από φάκελο (εκεί που αποθήκευσες τους drivers) και επέλεξα τους Xiaomi Note MTP Driver. Και επιτέλους είδα το κινητό μου στα XP! Πάει και αυτό..." Υ. Γ. Σήμερα μου ήρθε και η διαφανής θήκη της nillkin. Όντως πολύ ωραία. Κρατά το κινητό λεπτό. Φαίνεται τι χρώμα καπάκι έχω και δεν μεγαλώνει καθόλου το κινητό. Edited February 10, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Το είχα γράψει στο miui.gr το γράφω και εδώ. Αφορμή ότι δεν μπορούσες να δεις το κινητό σε XP. Νόμιζα ότι θα ήμουν η μόνη... Σου παραθέτω ότι έγραψα εκεί. Ίσως να βοηθήσει κι άλλους. "Λοιπόν έβγαλα άκρη επιτέλους! Βρήκα τους σωστούς οδηγούς για XP εδώ -> http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=34384&highlight=mtp%2Bdriver που είναι drivers για mtp, τους κατέβασα. Στην διαχείριση συσκευών έκανα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και επέλεξα Εγκατάσταση από φάκελο (εκεί που αποθήκευσες τους drivers) και επέλεξα τους Xiaomi Note MTP Driver. Και επιτέλους είδα το κινητό μου στα XP! Πάει και αυτό..." Προσωπικα δε μπορω με τιποτα να κανω την εγκατασταση, μπορεις να μου πεις σε παρακαλω βημα βημα τι πρεπει να κανω γιατι εχω κι εγω το ιδιο προβλημα, εκει που παταω στη διαχειριση συσκευων εγκατασταση στο φακελο που κατεβασα μου γραφει ''η απαιτουμενη ενοτητα δεν εντοπιστηκε στο αρχειο INF'' τι κανω λαθος??? Edited February 10, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Προσωπικα δε μπορω με τιποτα να κανω την εγκατασταση, μπορεις να μου πεις σε παρακαλω βημα βημα τι πρεπει να κανω γιατι εχω κι εγω το ιδιο προβλημα, εκει που παταω στη διαχειριση συσκευων εγκατασταση στο φακελο που κατεβασα μου γραφει κατι για ενα αρχειο INF σφαλμα τι κανω λαθος??? Κατεβάζεις το Xiaomi Note MTP Driver.rar, το αποσυμπιεζεις. Πηγαίνεις στην διαχείριση συσκευών. Εκεί θα βρεις λογικά την άγνωστη συσκευή. Θα κανείς δεξί κλικ για να κάνεις αναβάθμιση. Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο. Εκεί επιλέγεις από φάκελο. Βρίσκεις τον φάκελο που αποσυμπιεσες και πατάς οκ. Τότε θα σου κάνει εγκατάσταση. Μόλις βάλεις το κινητό θα στο δει. Φυσικά έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging. Στο λεω όσο πιο απλά μπορώ. Δεδομένου ότι είμαι μέσω tapatalk και όχι μπροστά στα xp αυτή τη στιγμή. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) οκ ενεργοποιησα τον ''εντοπισμος σφαλματων usb'' αλλα παρολα αυτα παλι μου γραφει η απαιτουμενη ενεργεια δεν εντοπιστηκε στο αρχειο INF :( Edited February 10, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) τι ειναι usb debugging? πως το ενεργοποιω αυτο? Είναι ο εντοπισμός σφαλμάτων USB. Το βρίσκεις στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, επιλογές για προγραμματιστές. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγα πράγματα στο google όπως τι σημαίνει το παραπάνω https://www.google.gr/search?site=webhp&source=hp&ei=84W7VqbeJMHWsgHDiKe4CA&q=εντοπισμός+σφαλματων+usb&oq=εντοπισμός+σφαλματων+usb&gs_l=mobile-gws-hp.12..0i22i30.34812.34812.0.35646.3.2.1.0.0.0.188.188.0j1.1.0....0...1.2.64.mobile-gws-hp..1.2.267.3.tUxYYhuIXWU Ή αρκετές σελίδες εδώ μέσα εάν δεν το έχεις κάνει ήδη. Edited February 10, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλησπερα παιδια περιμενω το κινητο απο το aliexpress. Του ζητησα να το στειλει με την κινεζικη original firmware κινεζο αγγλική θα δουλέψει κανονικα εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) οκ ενεργοποιησα τον ''εντοπισμος σφαλματων usb'' αλλα παρολα αυτα παλι μου γραφει η απαιτουμενη ενεργεια δεν εντοπιστηκε στο αρχειο INF :( Έκανες ακριβώς ότι ανέφερα; Κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Βγάλε το καλώδιο και ξαναβαλτο. Και δοκίμασε ξανά. Edit.. Κατέβασε ξανά τους drivers. Ξεζιπαρε τους. Το αρχείο που λες ότι λείπει θα έπρεπε να υπάρχει. Μη τυχόν δεν έγινε σωστά η αποσυμπίεση. Ξανά edit... Μέσα στον φάκελο MTK driver, XP_VISTA, κάνε εγκατάσταση installDriver.exe. Και μετά δοκίμασε το, να δεις τι έγινε. Edited February 10, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλησπερα παιδια περιμενω το κινητο απο το aliexpress. Του ζητησα να το στειλει με την κινεζικη original firmware κινεζο αγγλική θα δουλέψει κανονικα εδω? Θα έχει Κινέζικες εφαρμογές , δεν θα έχει gapps (play store .....) , δεν θα είναι root Ναι , θα δουλεύει σωστά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Έκανες ακριβώς ότι ανέφερα; Κάνε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Βγάλε το καλώδιο και ξαναβαλτο. Και δοκίμασε ξανά. Edit.. Κατέβασε ξανά τους drivers. Ξεζιπαρε τους. Το αρχείο που λες ότι λείπει θα έπρεπε να υπάρχει. Μη τυχόν δεν έγινε σωστά η αποσυμπίεση. Ξανά edit... Μέσα στον φάκελο MTK driver, XP_VISTA, κάνε εγκατάσταση installDriver.exe. Και μετά δοκίμασε το, να δεις τι έγινε. To προβλημα παραμενει οσο και να το εψαξα συνεχεια μου βγαζει γι αυτο το αρχειο INF :( υποψιαζομε πως ειναι προβλημα του pc μου ειναι 15ετιας+ και γεματο ιους Επειδη κολλησα 100 ιους την ωρα που ειχα συνδεδεμενη τη συσκευη στο pc υπαρχει κινδυνος να κολισε και το κινητο ιο? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν μου λέτε ρε παιδια εσείς που χρησιμοποιείται ήδη την Android Ice Cold Project 10.0. Γίνεται να αλλάξει το μενου , να μην είναι έτσι αλφαβητικά; Χωρίς να αλλάξω launcher όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 To προβλημα παραμενει οσο και να το εψαξα συνεχεια μου βγαζει γι αυτο το αρχειο INF :( υποψιαζομε πως ειναι προβλημα του pc μου ειναι 15ετιας+ και γεματο ιους Επειδη κολλησα 100 ιους την ωρα που ειχα συνδεδεμενη τη συσκευη στο pc υπαρχει κινδυνος να κολισε και το κινητο ιο? :/ Νομίζω ότι κάτι δεν κάνεις σωστά. Σου δίνω το αρχείο που ψάχνεις. Ξεζιπαρε το και βάλτο στον φάκελο του mtp driver, χύμα. https://drive.google.com/file/d/0B-3vTQOvLh-4WkhVcDdvdjRRVGM/view?usp=docslist_api Δεν έχω μετά κάτι άλλο να προτείνω. Όσο για ιό σε android από usb καλώδιο χλωμό το κόβω! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν μου λέτε ρε παιδια εσείς που χρησιμοποιείται ήδη την Android Ice Cold Project 10.0. Γίνεται να αλλάξει το μενου , να μην είναι έτσι αλφαβητικά; Χωρίς να αλλάξω launcher όμως. στις ρυθμισης της αρχικης οθονης το εχει , δεν θυμαμαι πως ακριβως το λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το βαζω σε συγκεκριμενο φακελο γιατι εγω τιοση ωρα το ξεζιπαρω και δε μεταφερω καπ[ου το φακελο αλλα τον εχω στην επιφανεια εργασιας, που πρεπει να μεταφερω τα αρχεια, στο programme files για παραδειγμα για να τα δει ο οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Θα έχει Κινέζικες εφαρμογές , δεν θα έχει gapps (play store .....) , δεν θα είναι root Ναι , θα δουλεύει σωστά Ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το βαζω σε συγκεκριμενο φακελο γιατι εγω τιοση ωρα το ξεζιπαρω και δε μεταφερω καπ[ου το φακελο αλλα τον εχω στην επιφανεια εργασιας, που πρεπει να μεταφερω τα αρχεια, στο programme files για παραδειγμα για να τα δει ο οδηγος? Το ζιπ που σου εδωσε η zaf εχει μεσα δυο αρχεια inf. Οπου και να το ξεζιπαρεις δεν εχει σημασια, αρκει οταν κανεις update τον driver, να του δειξεις τον φακελο αυτον με τα inf. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts