alkis_7 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Βάλε αγγλική γλώσσα στην αρχη Αν είναι τόσο απλό, θα κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τέσσερις μέρες παιδευόμουν. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 για downgrade ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ FACTORY RESET! μονο απο dev to stable. μη γραφουμε οτι νανε Το έχεις κάνει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το έχεις κάνει; ναι το εχω κανει, εφοσον και η πριν και η μετα ειναι ιδιου τυπου ρομ δηλαδη developer to developer η stable to stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εγω ο,τι και να φλασαρα, ακόμα και αμέσως προηγούμενη, δεν έβρισκε SIM Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εγω ο,τι και να φλασαρα, ακόμα και αμέσως προηγούμενη, δεν έβρισκε SIM wipes εκανες μετα τη εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πάντα, πριν και μετα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Για να γυρίσω από dev 6.1.14 ελληνική την τελευταία στην dev ευρωπαϊκή 5.12.17 η οποία φύσαγε χρειάζομαι καθαρή εγκασταση ή γίνεται από trwp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 συγνωμη που θα στο πω αλλα δουλεψε με τα αγγλικα!!! ευχαριστω πολυ Roid_rage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αν είναι τόσο απλό, θα κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τέσσερις μέρες παιδευόμουν. :X Έχει γραφτεί εδώ αρκετές φορές. Πρώτα αγγλικά και μετά ελληνικά και... μην απογοητεύεσαι :rolleyes: Εντάξει φεύγει ο αρχικός ενθουσιασμός αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, οκ? :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πάω να κλάψω στη γωνία μου. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Τώρα ξέρεις. Και η γνώση είναι δύναμη! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σήμερα μου ήρθε το μαύρο δερμάτινο καπάκι με το ασημί γύρω γύρω. Απλά απίστευτο. Καινούργιο κινητό, πραγματικά Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σήμερα μου ήρθε το μαύρο δερμάτινο καπάκι με το ασημί γύρω γύρω. Απλά απίστευτο. Καινούργιο κινητό, πραγματικά Ποια πήρες;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Για να μην μένουν σκουπιδια από την προηγουμενη rom μιας και κάνετε downgrade αφου προφανώς κάτι δεν σας άρεσε, το σωστό είναι να κάνετε και factory reset. Μπορει κάτι από την πιο προσφατη ρομ να παραμεινει και ετσι να συνεχίσει να σας δημιουργει προβλημα ή να μην κάτσει καλά.Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε factory reset, αλλά είναι συνετό, για να μην αντιμετωπισετε μελλοντικά πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα στο forum. Έχω δύο θεματάκια που μπορεί και να συνδέονται μεταξύ τους. 1) Είναι φορές που το here maps κρασάρει και δεν ανοίγει καθόλου. Άλλες φορές πάλι λειτουργεί κανονικά. Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι συμβαίνει και σε άλλους. Τί μπορεί να φταίει; 2) Την ίδια στιγμή πατάω το κουμπί του gps (όπως έκανα σήμερα, σε ανοιχτό χώρο με καθαρό ουρανό), περιμένω ώρα αλλά ούτε καν το εικονίδιο εμφανίζεται και δεν έχω σύνδεση.Άλλες φορές πάλι συνδέεται κανονικά. Φοράω την 5.10.29. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη - ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ποια πήρες;; αυτη εδω!! http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-redmi-note-2-back-cover-case-PC-leather-luxury-fundas-case-red-mi-note-2/32472848001.html Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ειχα την τελευταία 6.1.14 αλλά επειδή δεν είχα ξετρελαθει και από την διάρκεια μπαταρίας των τελευταίων dev,επέστρεψα στην 5.12.17 με όλα τα wipe εκτός από internal. Το μόνο που δεν μπορώ να διορθώσω,είναι ότι στο Viber & Whatsapp δεν μου βγάζει επαφές και φαίνονται μόνο οι αριθμοί στις συνομιλίες. Ενώ στο τηλ υπάρχουν κανονικά όλες οι επαφές από πριν με τον συγχρονισμό. Πως γίνεται να εμφανιστούν και εκεί; Στους λογαριασμούς στον συγχρονισμό υπάρχουν κανονικά το Viber & Whatsapp και ειναι ενημερωμένα.. Βρήκα τι έφταιγε, μήπως τύχει και σε άλλον μην ψάχνει άδικα. Δεν μου είχε βγάλει ερώτηση όταν είχα ανοίξει τις αντίστοιχες εφαρμογές για αποδοχή τροποποίηση των επαφών, και έπρεπε να πάω στο κέντρο ασφαλείας/δικαιώματα και να πάω στο Viber και στο Whatsapp να επιλέξω χειροκίνητα αποδοχή ανάγνωσης επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 για downgrade ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ FACTORY RESET! μονο απο dev to stable. μη γραφουμε οτι νανε Αυτό γράψτο στο επίσημο ελληνικό φόρουμ Xiaomi να δούμε τι θα σου πουν.... Από εκεί το πήρα αυτό με το Factory Reset.... ειδικά εάν είναι αρκετά παλαιότερη ΡΟΜ.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παίδες καινούργιος στο club της xiaomi, φοράω την 6.1.14 και όταν καλεί κάποιος δεν εμφανίζει την φωτογραφία του. Είναι θέμα rom; Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση; Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αυτό γράψτο στο επίσημο ελληνικό φόρουμ Xiaomi να δούμε τι θα σου πουν.... Από εκεί το πήρα αυτό με το Factory Reset.... ειδικά εάν είναι αρκετά παλαιότερη ΡΟΜ.... Η 7.08 με την 7.1.1 είναι διαφορετικές εκδόσεις.Υπάρχει πρόβλημα ακόμη και σε επαναφορά δεδομένων μέσω twrp της 7.0.8 στην 7.1.1.Οχι μόνο επαναφορά εργοστασιακών αλλα και εγκατάσταση από την αναβαθμιση μι έπρεπε να κάνω για να περαστεί σωστά.Ευτυχώς την επαναφορά δεδομένων ανέλαβε η μι και το κινητο έγινε όπως το ειχα πριν την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παίδες καινούργιος στο club της xiaomi, φοράω την 6.1.14 και όταν καλεί κάποιος δεν εμφανίζει την φωτογραφία του. Είναι θέμα rom; Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση; Με καμια ρομ δεν εμφανιζει φωτο!!Για την ακριβεια την εμφανιζει οταν καλεις η σε καλουν και μολις υπαρχει απαντηση,φευγει η φωτο!!Δε ξερω γιατι γινεται αυτο και δε το ειδα σε καμια αλλη συσκευη!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πέρασα την ελληνική 5.12.17. Μπράβο στα παιδιά, έχει γίνει φοβερή δουλειά. Μια ερώτηση μόνο που με απασχολεί από τότε που πήρα το κινητό. Οι φωτογραφίες από Facebook, messenger και viber αποθηκευονται αυτόματα στην μνήμη του κινητού. Στις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής δεν έχει επιλογή για download location. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω και να μπαίνουν στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoue Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει. Έχω διαβάσει πολλές σελίδες και ακόμα είμαι λίγο μπερδεμένος. 1)Κατ αρχήν έχω το redmi Note 2 pro. Το έχω απ όταν πρώτοέγινε διαθέσιμο στο Vickmall. Τυχαία σήμερα που έβγαλα μετά από καιρό τη μπαταρία πρόσεξα γράφει TD-LTE. Το prime ένα μοντέλο δεν είχε μόνο? Δεν θα πρεπε να γράφει FDD? Νόμιζα οτι μόνο στο απλό υπάρχουν 2 εκδόσεις. Και από απλή περιέργεια αφού διάβασα οτι και στο TTD μετά από αλλαγή ROM παίζουν οι συχνότητες του FDD αυτό σημαίνει οτι τα 2 από άποψη hardware είναι τα ίδια ή τo TDD μετά την αλλαγή firmware κάνει προσομοίωση hardware μέσω software του FDD? 2) Όταν το πήρα δεν θυμάμαι τι έκδοση είχε αλλά πέρασα μια Ελληνική dev, την τότε πιο πρόσφατη. Ήταν Σεπτέμβρης ή Οκτώβρης δε θυμάμαι. Δεν ξανασχολήθηκα διότι δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα με το κινητό. Όλα λειτουργούσαν καλά οπότε οτι λειτουργεί καλά δε το πειράζω Τα Χριστούγεννα βρέθηκα στη Νέα Υόρκη και εκεί διαπίστωσα οτι το navigation της google δε λειτουργούσε σωστά στη πλοήγηση με τα πόδια. Συγκεκριμένα ο χάρτης δεν ευθυγραμιζόταν με τη διαδρομή και έμενε ακίνητος. Έτσι έκανα αναβάθμιση με οδηγό που βρήκα στη 1 σελίδα. Σήμερα μου φαίνονται λίγο διαφορετικοί οι οδηγοί πρέπει να άλλαξαν, αλλά αν θυμάμαι καλά πρώτα εγκατέστησα μια rom για να εγκατασταθεί το recovery και μετά εγκατέστησα τη προτελευταία dev μέσω update και συγκεκεριμένα πατώντας επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης και όχι επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery που βρίσκεται 2 γραμμές πιο κάτω. Είναι διαφορετικά? Το navigation διορθώθηκε αλλά οι σελίδες σε όλους τους browser καθηστερούσαν πάρα πολύ. 3 μέρες μετά βγήκε η τελευταία dev. 5.12.31. Σωστό navigation σωστοί και οι browser αλλά το portable hotspot ενώ επιτρέπει στις συσκευές να συνδεθούν με το κινητό δε μεταφέρει internet. Τα data είναι ανοιχτά και μπορώ να κάνω πλοήγησή χωρίς wifi αλλά όταν το κάνω hot spot δε μεταφέρει internet. Έτσι είπα σήμερα να βάλω μια stable. Κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.1.0 και έκανα αναβάθμιση με τον ίδιο τρόπο δλδ με τη λειτουργία "επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης". Το κινητό δε μου ζήτησε επιβεβαίωση έκλεισε αμέσως και ξεκίνησε διαδικασία αναβάθμισης. Όταν άνοιξε μου έβγαζε μνμ error, το modem δε λειτουργούσε, και όλα κολλούσαν. Έκανα 2η φορά το ίδιο με το ίδιο αποτέλεσμα. 3η φορά ξανάβαλα πίσω τη dev με τον ίδιο τρόπο και το κινητό ξαναλειτουργεί. Πάλι όμως δε μου ζητησε επιβεβέωση όταν επέλεξα το πακέτο. Μήπως έπρεπε να το κάνω με την επιλογή επανεκκίνηση σε recovery? 3) ψάχνοντας στο ελληνικό site διαπιστώνω οτι υπάρχει και 3 rom xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.14. Τώρα μπερδεύτηκα. Νόμιζα οτι υπάρχουν oi dev π.χ. xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.12.31 και οι stable π.χ. xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.1.0. Τώρα βρίσκω και 3η τηxiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.14. Τί είναι αυτή? Με ποιο τρόπο πλασάρεται η καθεμία. Στη πρώτη σελίδα βρίσκω 4 διαφορετικούς οδηγους: -Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM -Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) -Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 -Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") Ποιόν απ όλους? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Πωπω ρε φίλε τη μνήμη είναι αυτη; όλα με κάθε λεπτομέρεια.. 1)Μη σε απασχολεί, έτσι κιαλλιως το "καλό" έχεις. Πάντως για να ξέρεις κάτι σε TD γράφει και το μη-κινεζικο. 2)Το hotspot που αναφέρεις ήταν πρόβλημα στις πρώτες εκδόσεις. Για να αλλάξεις απο dev σε stable και το αντίστροφο θέλει οπωσδήποτε factory reset, εσύ το έκανες dirty τελείως 3)Αυτή η 6.1.14 που βλέπεις είναι η καινούρια dev, βγαίνει από την ημερομηνία κυκλοφορίας 14-1-2016. Ο τρόπος με το πακέτο αναβάθμισης είναι dirty flash, δεν κανει wipes, εσύ αν θες να περάσεις μια πιο νέα και καλή ρομ, κατέβασε την 5.12.17 (dev είναι), κάνε reboot to recovery, κάνε wipe cache/dalvik και πέρνα την. Edited January 19, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoue Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Ευχαριστώ. Γιατί στο ελληνικό site οταν πρωτομπαίνεις γράφει : "H MIUI 6 δημιουργείται από εκατομύρια οπαδούς της, και λαμβάνεται από 100 εκατομύρια χρήστες" Δεν είμαστε πλέον στην MIUI7? Edited January 19, 2016 by nikoue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts