johnnyman25 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τις ελληνικές developer πάντα τις περνάω από την εφαρμογή αναβάθμιση που έχει το κινητό μέσω της επιλογής πακέτου και πότε δεν είχα θέμα Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα. Περιμένω και γω να ρθει το κινητό. Αρχίζω να ανησυχώ με αυτά που διαβάζω για την μπαταρία.Τόσο μεγάλο θέμα έχει?Πέφτει πανεύκολα δηλαδή? Δε πέφτει τόσο εύκολα.. Μια μέρα άνετα σε πάει με αρκετή χρήση Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδιά έχει βρεθεί λύση αρκετά εύκολη για αυτούς που μας ταλαιπωρεί η καθαρότητα της μπροστινής κάμερας! Μπείτε να διαβάσετε προσεκτικά εδώ! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9932-Σκόνη-στην-μπροστά-κάμερα/?pageNo=1 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Επιστροφή σήμερα στην miui και στην 5.12.17. Καλή cm 12.1 Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο γέμισε η εσωτερική μνήμη.. Ίσως όταν την εγκατέστησα δεν είχα κάνει όλα τα wipes. Έβαλα και την αντίθετη στο αυτόματο.. Ίσως αυξηθεί η διάρκεια αυτονομίας.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα ερώτημα σχετικά με το handsfree. Έχω πάρει τα xiaomi pistons 3 και ενώ κατά την εισερχόμενη κλήση πατώντας το κεντρικό κουμπί απαντάει κανονικά μόλις έρχεται η στιγμή να τερματίσει η κλήση παταω το κουμπί και αντί να κλείσει κάνει σίγηση μικροφώνου και ή γραμμή μένει ανοικτή μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό ενώ θα έπρεπε να τερματίζεται η κληση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα ερώτημα σχετικά με το handsfree. Έχω πάρει τα xiaomi pistons 3 και ενώ κατά την εισερχόμενη κλήση πατώντας το κεντρικό κουμπί απαντάει κανονικά μόλις έρχεται η στιγμή να τερματίσει η κλήση παταω το κουμπί και αντί να κλείσει κάνει σίγηση μικροφώνου και ή γραμμή μένει ανοικτή μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό ενώ θα έπρεπε να τερματίζεται η κληση; Ευχαριστώ Νομίζω πρέπει να το πατήσεις παρατεταμένα για να κλείσει Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε cm12.1 έχω πρόβλημα με χιαομι ακουστικά. Ορίτζιναλ φυσικά. Σε ομιλία κάνει συνεχώς διακοπές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα χρησιμοποιώ. Εκτός του να γυρίσω σε μιυι ή να μη τα χρήσιμοποιω, τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε cm12.1 έχω πρόβλημα με χιαομι ακουστικά. Ορίτζιναλ φυσικά. Σε ομιλία κάνει συνεχώς διακοπές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα χρησιμοποιώ. Εκτός του να γυρίσω σε μιυι ή να μη τα χρήσιμοποιω, τι μπορώ να κάνω? Βάλε άλλη cm... Σήμερα νομίζω θα ανέβει μας νέα έκδοση στο needrom. 1.9 αν δεν κάνω λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Error executing the updater binary. Πρόβλημα με την εγκατάσταση της 6.1.14 και Bootloop. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, έχω κάνει και όλα τα wipes. Προς το παρόν ξανακατεβάζω τη ROM και θα προσπαθήσω να την εγκαταστήσω μέσω SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νομίζω πρέπει να το πατήσεις παρατεταμένα για να κλείσει Θα το δοκιμασω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Συνεχίζουν τα προβλήματα με τη μπαταρία. 3 ώρες χρήσης και πήγε 30%. Την αντίθεση την έχω κ εγώ στο αυτόματο παρεμπιπτόντως. Θα επιστρέψω στην 5.12.17 αύριο. Από ότι διάβασα οι stable έχουν καλύτερη αυτονομία αλλά σου αφήνουν λιγότερη ram ελεύθερη... Καμία άλλη ουσιαστική διαφορά υπάρχει ; αν είναι να προτιμήσω stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ρε παιδιά η μοντα για τα sms με τα κεφάλαια στα γράμματα που είναι κοινά στα 2 αλφαβητα δεν πιάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Έχετε κάποιο θέμα με την 6.1.14 στο WiFi; Δεν μπορεί να κάνει ταυτοποίηση με τίποτα. Την πρώτη φορά κατά το σετάρισμα της συσκευής όλα καλά και από εκεί και πέρα δεν συνδέεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Με το τηλέφωνο αισίως 4 ημέρες στα χέρια μου και με περασμένη την 7.0.8 Stable δηλώνω ευχαριστημένος απο τη μπαταρία του. Με χρήση wifi και λίγο παιχνίδι λίγο πριν πέσω για ύπνο σήμερα το πόρισμα ειναι το εξής: http://1drv.ms/1ngyPRS Edited January 19, 2016 by Vag02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Όσοι έχουν πρόβλημα με μπαταρία ας επιστρέψουν στην 5.12.17. Πιστεύω ότι σε αυτό το θέμα και γενικότερα ήταν η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Όσοι έχουν πρόβλημα με μπαταρία ας επιστρέψουν στην 5.12.17. Πιστεύω ότι σε αυτό το θέμα και γενικότερα ήταν η καλύτερη Η επιστροφή πρέπει να γίνει μόνο με wipe cache & davlic και μετά εγκατάσταση ή πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν την ξαναπερνάς λέω γω με τα γνωστά wipes γιατί μάλλον δεν έκατσε καλά? Την τελευταία έχω και δεν έχω το πρόβλημά σου. Γιατί να μην έκατσε καλά? Κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο τις περνάω, με Wipe Cache & Dalvic Cache, πριν και μετά την εγκατάσταση της νέας ΡΟΜ.....η ΡΟΜ έχει μεγάλο θέμα, δεν είμαι ο μόνος που το γράφω.... Συνεχίζουν τα προβλήματα με τη μπαταρία. 3 ώρες χρήσης και πήγε 30%. Την αντίθεση την έχω κ εγώ στο αυτόματο παρεμπιπτόντως. Θα επιστρέψω στην 5.12.17 αύριο. Από ότι διάβασα οι stable έχουν καλύτερη αυτονομία αλλά σου αφήνουν λιγότερη ram ελεύθερη... Καμία άλλη ουσιαστική διαφορά υπάρχει ; αν είναι να προτιμήσω stable. Και εγώ για την 5.12.17 σκέφτομαι...... Η επιστροφή πρέπει να γίνει μόνο με wipe cache & davlic και μετά εγκατάσταση ή πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο? Δυστυχώς το downgrade ή η μετάβαση από Dev ROM σε Stable ROM, επιβάλει και Factory Reset..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Γιατί να μην έκατσε καλά? Κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο τις περνάω, με Wipe Cache & Dalvic Cache, πριν και μετά την εγκατάσταση της νέας ΡΟΜ.....η ΡΟΜ έχει μεγάλο θέμα, δεν είμαι ο μόνος που το γράφω.... Ναι αλλά και εγώ δεν είμαι ο μόνος που του έκατσε καλά! Ξανά πέρνα την, δεν χάνεις τίποτα! Όσο για το Wi-Fi για τον φίλο παραπάνω, και εγώ είχα θέμα αλλά μετά από κάνα 2 reboot λειτουργεί κανονικά! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ειχα την τελευταία 6.1.14 αλλά επειδή δεν είχα ξετρελαθει και από την διάρκεια μπαταρίας των τελευταίων dev,επέστρεψα στην 5.12.17 με όλα τα wipe εκτός από internal. Το μόνο που δεν μπορώ να διορθώσω,είναι ότι στο Viber & Whatsapp δεν μου βγάζει επαφές και φαίνονται μόνο οι αριθμοί στις συνομιλίες. Ενώ στο τηλ υπάρχουν κανονικά όλες οι επαφές από πριν με τον συγχρονισμό. Πως γίνεται να εμφανιστούν και εκεί; Στους λογαριασμούς στον συγχρονισμό υπάρχουν κανονικά το Viber & Whatsapp και ειναι ενημερωμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι αλλά και εγώ δεν είμαι ο μόνος που του έκατσε καλά! Ξανά πέρνα την, δεν χάνεις τίποτα! ... Άντε να το δοκιμάσω και αυτό......:worry: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα .εχω την dev 5.11.26 και πηγα να περασω σμρ την 5.12.17 και την 5.12.31 την περασα ολα καλα αλλα μετα μου βγαζει ερρορ και σταματαει το mi cloud και ετσι δε μπορω να ολωκληρωσω το σεταρισμα τις ρομ.κανω καθαρο install.το εχω κατεβασει και ξανα και ξανα και μου βγαζει το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Φιλέ εμπλεξες. Τα πέρασα πριν λίγες μέρες αυτά. Η μόνη λύση είναι εγκατάσταση της official rom, μετά fastboot και μετά τη rom που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 ευχααριστω πολυ.αιωνια η μνημη μου :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Βάλε αγγλική γλώσσα στην αρχη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Γιατί να μην έκατσε καλά? Κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο τις περνάω, με Wipe Cache & Dalvic Cache, πριν και μετά την εγκατάσταση της νέας ΡΟΜ.....η ΡΟΜ έχει μεγάλο θέμα, δεν είμαι ο μόνος που το γράφω.... Και εγώ για την 5.12.17 σκέφτομαι...... Δυστυχώς το downgrade ή η μετάβαση από Dev ROM σε Stable ROM, επιβάλει και Factory Reset..... για downgrade ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ FACTORY RESET! μονο απο dev to stable. μη γραφουμε οτι νανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts